Eşim evlendikten sonra 90 derece değişti !!

vay arkadaş ne kocalar,goncalar , sevgililer varmış benimkisi askılıyla çıkınca kıyametleri kopartıyor

ahahaha ben evlenirken bol bol ayıcıklı pijama alacağım tweety de olabilir fark etmez. dantel falan baksana erkek milletindeki ayarı kaçırıyor

Aklıma bir anım geldi, gençtik o zaman deli çağlarımız sevgilimle yürüyoruz, felakette bir yağmur, her yeri sel götürüyor bizde romantik romantik kavga ediyoruz :))) bir an adamın elinden kayıp gittim ve ses gitti, kavga bitti... Muhteşem barışma beni düştüğüm çukurdan (ne çukuru demeyin!!!) itfaiye eşliğinde çıkarttıklarında yaşandı, pek romantikti.. :))

Kavga sonrası romantik barışmalar olabilir belki deneyin diye didim :)))

ara ara bahsediyorum ama..bende evliliği iyi gitmeyenlerdenim.sanki maç bitmişte uzatmaları oynuyomuşuz gibi hissediyorum

ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.

bugün beni güldüren tek şey bu oldu, enişte tamamen sonuca odaklanmış yoksa o geceliği sen seç beğen işlemeleri bilmem nasıl hiç önemi yokmuşD

ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.

ahaaahahah çok fena kahkaha attım, içerden annem ne oluyor kız delirdin mi diyor

Hee çoh golay çıhıyo yiğidüüm deseydin de adam hemen akşına geçseydi, hş geçmişdir zaten Şu adamlarda zerre romantizm yok beyaaa

Son düzenleme:
kızlar bi adam var seviyoruz sevişiyoruz yıllardır sırf değişecek diye, böyle değişen adamları mutsuz kadınları gördükçe evlenesim gelmiyo ya..

ayın 27'sinde 28'ime giricem o pofuduk da 29 yaşında ama işte yemişim yaşı mutsuz olunuyosa hiç evlenmeyelim valla yaa.. korkuyorum ben çok '.'

Bende nişanlıyken çeyizim için aldığım oldukca seksi gecelikleri internetden eşime gösterirdim. Ben hareketli bir yatak odamız olacağı mesajı vermeye çalışıp onu heyecanlandıracağımı düşünürken kendisi bana "güzeller ama çıplak olman tercihimdir" demişti.

evlenince sepetteki ürün muamelesi görüyosun.
zaten ona aitsin ve bi yere gitmiosun
eşim düzenli sakal tıraşı olmuyor, tırnakları uzun ve ultra tembel

beklentini minimuma indirirsen mutsuz olmazsın. Akıl, vicdan ve merhamet sahibi biri ise yeme de yanında yat :)

uzun yıllar fino köpeği olan kocam evlendıkten sonra bir değişti bir değişti. nersınden başlasam bılemedım ama uzun her haliyle konuşmalar kavgalar gürültüler yok adam 3 gun aynı 4. gun yıne özüne dönüyo artık enerjımı isteğimi aldı bende koyverdım onun gıbı oldum çokta rahatım ohhh :)) ruh sağlığınız içüün tavsıye edılır arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…