biz artık öpüşmüyoruz
biz artık öpüşmüyoruz
nasılllllllllllllllllll ?
ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.
ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.
o her erkek için geçerli değil bence anne ve babam 26 yıllık evlilier hala babam annemi askılıyla görse dibi düşer vaziyette düşünün yaniii
Aklıma bir anım geldi, gençtik o zaman deli çağlarımız sevgilimle yürüyoruz, felakette bir yağmur, her yeri sel götürüyor bizde romantik romantik kavga ediyoruz :))) bir an adamın elinden kayıp gittim ve ses gitti, kavga bitti... Muhteşem barışma beni düştüğüm çukurdan (ne çukuru demeyin!!!) itfaiye eşliğinde çıkarttıklarında yaşandı, pek romantikti.. :))
Kavga sonrası romantik barışmalar olabilir belki deneyin diye didim :)))
kızlar bi adam var seviyoruz sevişiyoruz yıllardır sırf değişecek diye, böyle değişen adamları mutsuz kadınları gördükçe evlenesim gelmiyo ya..
ayın 27'sinde 28'ime giricem o pofuduk da 29 yaşında ama işte yemişim yaşı mutsuz olunuyosa hiç evlenmeyelim valla yaa.. korkuyorum ben çok '.'
ara ara bahsediyorum ama..bende evliliği iyi gitmeyenlerdenim.sanki maç bitmişte uzatmaları oynuyomuşuz gibi hissediyorum
kızlar bi adam var seviyoruz sevişiyoruz yıllardır sırf değişecek diye, böyle değişen adamları mutsuz kadınları gördükçe evlenesim gelmiyo ya..
ayın 27'sinde 28'ime giricem o pofuduk da 29 yaşında ama işte yemişim yaşı mutsuz olunuyosa hiç evlenmeyelim valla yaa.. korkuyorum ben çok '.'
evlenince sepetteki ürün muamelesi görüyosun.
zaten ona aitsin ve bi yere gitmiosun
eşim düzenli sakal tıraşı olmuyor, tırnakları uzun ve ultra tembel
farkında olmama ihtimali var mı rahatsızlığından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?