Eşim evlendikten sonra 90 derece değişti !!

tatlım al bendende o kadar...
artık bende koyvericem..bundan sonra nolursa olsun

tatlım al bendende o kadar...
artık bende koyvericem..bundan sonra nolursa olsun

aynen aynen buyukler ne dermiş kocanın 2 kaşığı varsa bırını kıracakmışsın :) çok haklılar valla. bende artık tepkısız odunun bırıyım hee diceklerimi isteklerimide patır patır söyluyorum valla. eskıden yok ıncınmesın yok kırılmasın bı de ıyı ıyı güzel nazık bi şekılde solerdım hemn parlardı kürkrerdı.

hanımlar net değilim tabii ki ama bir şüphem var benim.

şimdi malumunuz burası Türkiye. evlenmeden önce cinsel ilişki pek yaşanmıyor diye düşünüyorum. evlenince acaba cinsel anlamda mı mutlu olamıyor erkek millleti de o yüzden mi soğuyor ve değişiyorlar ve de sonra başka yerlerde arıyorlar ilgiyi?

bilmem yeri mi konu çok mu karışır ama bi sorayım dedim sizlere...

koptummmm yaaaaaa

geçen gün eşcağızıma dedimki:
hayatım biz flört dönmindeyken(kendisi muğlada ben istanbulda yaşıyodum)yanından istanbulda dönüceğim akşam birden bire hüngür hüngür ağlamaya başlamıştın ben sensiz nasıl kalıcam diye hatırlıyosun dimi ne güzel günler dedim ki arkasından hemen
NERDEN ÇIKARIYOSUN BEN HİÇ HATIRLAMIYORUM cevabı geldi tabi ben kaldım dumur oldum resmen....
muğlada başladı aşkımız orda evlendik şimdi istanbulda yaşıyoruz adama 3 senedir kalk muğlaya taşınalım orda yaşayalım diye baskı yapıyorum belki aşkımız tekrar alevlenir gezdiğimiz sokaklarda belki tekrar aşkımız canlanır diye ama tık yok...en sonunda eşim izmire atandı da oraya yerleşcez...ordanda gezmeye geçeriz muğlaya belki oranın atmosferi kocamı eskisi gibi mazlum aşk dolu ince düşünceli yapar diyorum napalım umut dünyası işteDD

Bence her erkek aynı değil, sonradan değişen erkekler zaten kişilik bozukluğu yaşıyordur.
Çok güzel rol oynarlar ki bunu evlenecekleri insan bile farkedemez.
Allaha şükür böyle bişey yaşamadım ve kimseninde yaşamasını istemem.

inşallah depreşir valla.... oduna bağlıyorlar evlendikten sonra... hele hele çocuktan sonraa Allllaaaaaahhhh tam Allahlık oluyorlar bazıları.

inşallah depreşir valla.... oduna bağlıyorlar evlendikten sonra... hele hele çocuktan sonraa Allllaaaaaahhhh tam Allahlık oluyorlar bazıları.

aynen öyle yani erkeklerin doğasında var sanırım çünkü öyle olmasaydı 1i değişir 2si değişir %97 side değişmez yaa...hepside aynı özellikleri taşıyo valla...biri diğerinden farklılık göstermiyoki...yapcak bişi yok buna göre yaşicaz...zaten öyle ilk günlerdeki gibi tadından yenmeyen günler çok uzun sürmüyo sürmeside imkansız fakat biraz ilgi ve düşünce değilmi ama??

aslında genel olarak yapacakları şeyler öyle basit ki.... biraz ilgi alaka, çiçek, yemeğe çıkmalar ve arada hediye alacaklar budur ya.... ve tabii ki dürüst olacaklar.

çok mu?

aynı evın içinde yaşamaya başlamadan hiç kimse birbirni TA-NI-YA-MAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ .....

Du bakalim bugun benim miladim olsun.artik kendime daha cok deger vericem:)

90 derece degistiyse yine kurtarılabilir 180 derece dönenler de var onlara ne demeli sszsmiley

o degısınce sende degıseceksın.... tınmayacaksın...ılgılenmıyeceksın... o sana neden degıstın dıye soracak sende SACMALAMA YOKÖLE BİŞE DIYECEKSIN O KADARRRR....

kötü olmus ya 2 aylık evliyken böyle değişmesi ...Umarım aranızdaki sorunları halledersiniz evlilik eminim ki gözüktüğü kadar kolay yürüyen bir şey değildir ...

Benim nişanlım şimdiden değişti. Herşeyi lafta herşeyi ağızda, icraatte birşey yok. İyice korkar oldum evlenmekten

her erkek derken benimki hiç değişmedi çok şükür ama çok sinir bozucu tavrını koy bence şimdiden ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…