uzun yıllar fino köpeği olan kocam evlendıkten sonra bir değişti bir değişti. nersınden başlasam bılemedım ama uzun her haliyle konuşmalar kavgalar gürültüler yok adam 3 gun aynı 4. gun yıne özüne dönüyo artık enerjımı isteğimi aldı bende koyverdım onun gıbı oldum çokta rahatım ohhh :)) ruh sağlığınız içüün tavsıye edılır arkadaşlar
tatlım al bendende o kadar...
artık bende koyvericem..bundan sonra nolursa olsun
ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.
Şimdi sadece erkeğe değil kime olursa olsun direkt sen şöyle oldun sen böyle oldun veya sen şöylesin sen böylesin diye suçlayıcı şekilde yaklaşmak doğru değil. Karşıdaki lafı yanlış anlayıp savunma mekanizmasına geçecek ve o da aynı konudaki koca gibi karşı tarafı suçlamaya başlayacak.(amma doyumsuzmuşsun lafı gibi)
Ne güzel yürüyormuşsunuz mesela bir iç geçirip, kocaya yaklaşıp biraz üf püf yapardınız eğer bu koca öküz değilse "hayırdır" der en azından. İşte o zaman önce yapıcı yaklaşıp kocayı pohpohlayıp eskisi gibi değiliz sanki, o flört heyacanı yok, bazı şeyler değişti ve ben üzülüyorum buna tarzında şeyler söyleyip bir sohpet ortamı açabilirsiniz bir dahaki seferinde. O zaman yine suçlamadan derdinizi anlatabilirsiniz. Olayı kendi üstünüze attığınızda inanın karşıdaki daha bir yapıcı oluyor,
Tabi tüm bunlar öküz olmayanlar için öküzler için henüz çare bulabilmiş değilim ama araştırmalrım devam ediyor
geçen gün eşcağızıma dedimki:
hayatım biz flört dönmindeyken(kendisi muğlada ben istanbulda yaşıyodum)yanından istanbulda dönüceğim akşam birden bire hüngür hüngür ağlamaya başlamıştın ben sensiz nasıl kalıcam diye hatırlıyosun dimi ne güzel günler dedim ki arkasından hemen
NERDEN ÇIKARIYOSUN BEN HİÇ HATIRLAMIYORUM cevabı geldi tabi ben kaldım dumur oldum resmen....
muğlada başladı aşkımız orda evlendik şimdi istanbulda yaşıyoruz adama 3 senedir kalk muğlaya taşınalım orda yaşayalım diye baskı yapıyorum belki aşkımız tekrar alevlenir gezdiğimiz sokaklarda belki tekrar aşkımız canlanır diye ama tık yok...en sonunda eşim izmire atandı da oraya yerleşcez...ordanda gezmeye geçeriz muğlaya belki oranın atmosferi kocamı eskisi gibi mazlum aşk dolu ince düşünceli yapar diyorum napalım umut dünyası işteDD
inşallah depreşir valla.... oduna bağlıyorlar evlendikten sonra... hele hele çocuktan sonraa Allllaaaaaahhhh tam Allahlık oluyorlar bazıları.
aynen öyle yani erkeklerin doğasında var sanırım çünkü öyle olmasaydı 1i değişir 2si değişir %97 side değişmez yaa...hepside aynı özellikleri taşıyo valla...biri diğerinden farklılık göstermiyoki...yapcak bişi yok buna göre yaşicaz...zaten öyle ilk günlerdeki gibi tadından yenmeyen günler çok uzun sürmüyo sürmeside imkansız fakat biraz ilgi ve düşünce değilmi ama??
Evlendiğimizin haftası değişti hemen.şimdi 2 aylık evliyiz.önceden aşkından ölen adam gitti.ruhsuz biri geldi.tek istediğim biraz ilgi.ona bunu dün söyledim eskisi gibi olmadığını değiştiğini.bana ne dedi beğenirsiniz.sende amma doyumsuzmuşun.o kadar kırıldımki bunu çarşıda dolaşırken söyledi dondum kaldım.arkamı döndüm ve ondan uzaklaştım.kuytu bi köşede ağladım durdum öle.arkamdan gelmedi.bi saat sonra aradı nerdesin diye.bende sen git deyip kapattım.sonra bende gittim tabi evde tartıştık biraz şimdi konuşmuyoruz.
Birden idolüm oldularAllah mutluluklarını daim etsin
aynen aynen buyukler ne dermiş kocanın 2 kaşığı varsa bırını kıracakmışsın :) çok haklılar valla. bende artık tepkısız odunun bırıyım hee diceklerimi isteklerimide patır patır söyluyorum valla. eskıden yok ıncınmesın yok kırılmasın bı de ıyı ıyı güzel nazık bi şekılde solerdım hemn parlardı kürkrerdı.
biz artık öpüşmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?