Eski eşime annesi bi tane yelek hırka karışımı bişi örmüştü de onu vermişti sırtıma üsürsün diye ayağıma da pufidik terlikleri getirmiştimüjde ara bile yapıldıysa ohooo diyorum
Eski eşime annesi bi tane yelek hırka karışımı bişi örmüştü de onu vermişti sırtıma üsürsün diye ayağıma da pufidik terlikleri getirmiştimüjde ara bile yapıldıysa ohooo diyorum
ahaha evlendiğimizin ya ikinci ayı ya üçüncü ayıydı romantizm? demiştim romatizma çocuğa engel değil demişti o gün dedim ben bi sorun var diye ama işte :))))))
Bu erkeklere evlenince noluyor merak ediyorum gerçekten beyinlerinde bi çip var da o mu devreye giriyor evlendin kapat tüm formları gibisinden...
o her erkek için geçerli değil bence anne ve babam 26 yıllık evlilier hala babam annemi askılıyla görse dibi düşer vaziyette düşünün yaniii
Eşinizin bir sıkıntısı mı vardı acaba hani yani normal bir erkeğin seksi geceliklere dolaşan kadına karşı dibi düşmesi lazımdı da.. Başka bir konuda yazmıştım kıl tüy meselesi konusunda yani benim tüylü olduğum zamanlarda bile erkek arkadaşım halelenmeye çalışırdı ben hayret bu adam nasıl beni bu halde beğeniyor ki derdim. Çok afedersiniz yani hırka vermiş yaa vay odun
Mutlaka öyle. Genellememek lazım. babam da bahceden cicek fln koparır gelir
Bi gecelik fetişleri var bir de çamaşır sulu pijama ahahaha neyse anlatmim karizmam ciziliyo
her neyse bir gün yine ceyizimden cıkardım giydim geceliğimi, kokular kremler fln, bekliyorum, geldi yattı, sarıldı, iyi geceler dedi, kafayı koydu uyudu. Kaldım ben öyle şam şeytanı gibi :)
Yok güzelim gayet yerindeydi herseyi hatta libidosu cok fazlaydı aldattı beni
her neyse bir gün yine ceyizimden cıkardım giydim geceliğimi, kokular kremler fln, bekliyorum, geldi yattı, sarıldı, iyi geceler dedi, kafayı koydu uyudu. Kaldım ben öyle şam şeytanı gibi :)
Ertesi gün de klasik pijama vaar üstüme ayıcıklı fln, saclarım tepemden toplu, gözleri fal taşı gibiydi, adriana lima gibiydim adeta
Ertesi gün de klasik pijama vaar üstüme ayıcıklı fln, saclarım tepemden toplu, gözleri fal taşı gibiydi, adriana lima gibiydim adeta
koltuktan düşüyordum yemin ediyorum sana nası kahkaha attıysam ahhahahahahahahaha
Aldattı mıııı. Beter olsun p...t
Demekki evlilikten sonra giyiniklik dikkat çekiyor, adamın fantezisi başkaymış ayıcıklı pijamaları falan tahrik edici buluyormuş o zaman
hahahahahademek ki sexsi giyinmeyeceksin en doğal ve paspal halinle olacaksın koca yanında
ki zaten benim için no problem ben evde hep paspalımdır saçlar topuz pijamalarım ayağımda ohh tadından yenmem
Ben de ağlıyo muyum gülüyo muyum, duygu karmaşası yaşıyorum
Ahh ahh nerde o kordonlarda sıkıştırıp sıkıştırıp öptüğü günler
ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.
çamaşırsuyu meselesini çok merak ettim:))
bi dk koptum geliyorum ahahaha benimki hiç öyle kordon mordon olayına girmez dışardayken öpeyim falan yok şimdi seninki gibisi mi iyi abla yoksa benimki gibisi mi anlayamadım
ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?