Eşim evlendikten sonra 90 derece değişti !!

Eski eşime annesi bi tane yelek hırka karışımı bişi örmüştü de onu vermişti sırtıma üsürsün diye ayağıma da pufidik terlikleri getirmişti müjde ara bile yapıldıysa ohooo diyorum

Artık iplilerde dikkat çekmiyo bizim evde.yasak olan şey cazip geliyo sanırım erkeğe.böyle elini atsa hanımı yanında.erkekler nası bişiler yaaa

Eski eşime annesi bi tane yelek hırka karışımı bişi örmüştü de onu vermişti sırtıma üsürsün diye ayağıma da pufidik terlikleri getirmişti müjde ara bile yapıldıysa ohooo diyorum

Eşinizin bir sıkıntısı mı vardı acaba hani yani normal bir erkeğin seksi geceliklere dolaşan kadına karşı dibi düşmesi lazımdı da.. Başka bir konuda yazmıştım kıl tüy meselesi konusunda yani benim tüylü olduğum zamanlarda bile erkek arkadaşım halelenmeye çalışırdı ben hayret bu adam nasıl beni bu halde beğeniyor ki derdim. Çok afedersiniz hırka vermiş yaa vay odun

Son düzenleme:

ay siz çok yaşayın emi kızlar az gülmedim ya iyi geldi gülmek

Son düzenleme:
o her erkek için geçerli değil bence anne ve babam 26 yıllık evlilier hala babam annemi askılıyla görse dibi düşer vaziyette düşünün yaniii

Mutlaka öyle. Genellememek lazım. babam da bahceden cicek fln koparır gelir

Bi gecelik fetişleri var bir de çamaşır sulu pijama ahahaha neyse anlatmim karizmam ciziliyo

Yok güzelim gayet yerindeydi herseyi hatta libidosu cok fazlaydı aldattı beni

her neyse bir gün yine ceyizimden cıkardım giydim geceliğimi, kokular kremler fln, bekliyorum, geldi yattı, sarıldı, iyi geceler dedi, kafayı koydu uyudu. Kaldım ben öyle şam şeytanı gibi :)

Ertesi gün de klasik pijama vaar üstüme ayıcıklı fln, saclarım tepemden toplu, gözleri fal taşı gibiydi, adriana lima gibiydim adeta

Mutlaka öyle. Genellememek lazım. babam da bahceden cicek fln koparır gelir

Bi gecelik fetişleri var bir de çamaşır sulu pijama ahahaha neyse anlatmim karizmam ciziliyo

anlat kız anlat iyi oluyo gülmek
,sanırım eskisi erkekler daha romantik karılarına düşkün oluyorlar benim babamda hala anneme yacrum aşağı bebeğim yukarı ya bu kadar da olmaz ki ama olan var olmayan var öküz birine sahip olan var olmayan var böyle kibar olunup da özendirilmez ki ayol

her neyse bir gün yine ceyizimden cıkardım giydim geceliğimi, kokular kremler fln, bekliyorum, geldi yattı, sarıldı, iyi geceler dedi, kafayı koydu uyudu. Kaldım ben öyle şam şeytanı gibi :)

koltuktan düşüyordum yemin ediyorum sana nası kahkaha attıysam ahhahahahahahahaha

Aldattı mıııı. Beter olsun p...t

Demekki evlilikten sonra giyiniklik dikkat çekiyor, adamın fantezisi başkaymış ayıcıklı pijamaları falan tahrik edici buluyormuş o zaman

Son düzenleme:
evlenmeden önce dandik bi elbiseyle bile duymadığım iltifat kalmazdı.şimdi yardırıyorum tık yok adamda.bi gecelik aldım kırmızı çok seksi..insan demezmi hayatım çok güzel olmuşsun falan diye.

hahahahahademek ki sexsi giyinmeyeceksin en doğal ve paspal halinle olacaksın koca yanında
ki zaten benim için no problem ben evde hep paspalımdır saçlar topuz pijamalarım ayağımda ohh tadından yenmem

koltuktan düşüyordum yemin ediyorum sana nası kahkaha attıysam ahhahahahahahahaha

Ben de ağlıyo muyum gülüyo muyum, duygu karmaşası yaşıyorum

Ahh ahh nerde o kordonlarda sıkıştırıp sıkıştırıp öptüğü günler

herhalde bu işi böyle kabullenmek gerekiyor. yani adamların özü aslında evlendikten sonraki halleri de köprüyü geçene kadar dayı diyorlar bizlere:))
bence evlendikten sonra iki taraf da değişir genelde.

ben sizin durumunuzda olsam onun gibi davranırdım. kendime meşgale bulurdum yani. belki kaybetme korkusu yaşarsa anlar ne bileyim(
zor be evlilik

Aldattı mıııı. Beter olsun p...t

Demekki evlilikten sonra giyiniklik dikkat çekiyor, adamın fantezisi başkaymış ayıcıklı pijamaları falan tahrik edici buluyormuş o zaman

Evet hakkın rahmetine kavustu
hahahahahademek ki sexsi giyinmeyeceksin en doğal ve paspal halinle olacaksın koca yanında
ki zaten benim için no problem ben evde hep paspalımdır saçlar topuz pijamalarım ayağımda ohh tadından yenmem

Sizin yüzünüzden geyikten ban yiyeceğim zaten yeni cıktım hapisten :)

İyi geldi gecmişi yadetmek :)

çamaşırsuyu meselesini çok merak ettim:))

Evlendiğim zaman ben de odunumla yaşadıklarımı yazarım kızlar. Güleriz ne güzel..

Konu sahibesi bak dertli açtığın konu ne kadan güzelleşti

Ben de ağlıyo muyum gülüyo muyum, duygu karmaşası yaşıyorum

Ahh ahh nerde o kordonlarda sıkıştırıp sıkıştırıp öptüğü günler

bi dk koptum geliyorum ahahaha benimki hiç öyle kordon mordon olayına girmez dışardayken öpeyim falan yok şimdi seninki gibisi mi iyi abla yoksa benimki gibisi mi anlayamadım

ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.

çamaşırsuyu meselesini çok merak ettim:))

O pijamanın üstünde yer yer ülkemize benzeyen camasır suyu desenleri vardı :)

bi dk koptum geliyorum ahahaha benimki hiç öyle kordon mordon olayına girmez dışardayken öpeyim falan yok şimdi seninki gibisi mi iyi abla yoksa benimki gibisi mi anlayamadım

Valla bize göre değişir :) öpüşmeyi bile bilmeyen iki ergen her kuytuda öpmeye calısıyorduk birbirimizi

ben yeni bir seksi kıyafet almıştım yakınlarda eşimin yorumu "kolay çıkıyor mu" oldu.

ahahahahaha abla ne varsa eskilerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…