Erkek işte..ALLAH YARDIMCIN OLSUN.açık açık konuşsan ,tavrını koysan,böyle yazımı olurmuş,belli ki evliliğinizde heyecan kalmamış
takma kafana cogu böyle eşimde dahil benide eşim zamanında cok üzdü ilk seneler herşeyi oluruna bırak arada takip et her okuduğunu ona söyleme sonra kendine başka hesaplar acar allah korusun sabret düzelir inş cocugunuz yokmu cnm
Cinsellikten bahsettiğini okumamışım. Eskiden daha aktiftim falan demiş, ayıp etmiş.
Hem sen neden çekiniyorsun ki kendini sev öncelikle. (dünyanın en güzel kızı bence benim bana göre. 150 lik boyumla :) sen kendini neden o eskilerden aşağı görüyorsun? karşındaki kişi seni sen ona nasıl gösterirsen öyle görür.
üzülme bence.
erkekler çok acayip eşim mesela benden 1 bardak su bile istemez ama erkek arkadaşlarının/akrabalarının yanında şunu yap bunu yap gibi laflar eder. ya da telefon ettim diyelim yanında biri varsa sert konuşur. bazen arkadaşlarının yanında evlilikle ilgili pişmanmış gibi küçük imalarda bulunur. nedeni de şuymuş: "kılıbık mı sansınlar, o kadar da havası olsun" diyeymiş.
Açık açık da konuşmuşsun, eşin sana pişman gibi davranıyor mu? eğer öyle bir sinyal vermiyorsa dert etme...
Ben bunları görseydim gösterir ' açıyorum kafesini defol git ' derdim
amaaaan sal gitsin ne hali varsa görsün
terbiyesiz
kendini ne sanıyor bunlar
dışardaki kızlar dünden razıymış bak sen
amaaaan sal gitsin ne hali varsa görsün
terbiyesiz
kendini ne sanıyor bunlar
dışardaki kızlar dünden razıymış bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?