Esim evlenmekle kafese tikilmis gibi hissediyor kendini...

Orkide82

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
444
85
318
Almanya
Arkadaslar bugün dünyam allak bullak oldu diyebilirim...
Nasil toparlasam anlatsam ...

Esimin kuzeniyle yazistigi mesajlari okudum tesadüfen ve soka girdim ...
Kuzeniyle esim dertlesmisler kuzeni yeni bosandi bekarlik sultanlik diyor simdi sende bekar olsaydin burlari aglatirdik falan laflari..
Esimde evlilik bu zamanda akil isi degil disarda kizlar dolu hepside afedersiniz dünden razi..
Hele coguna evli erkekler daha cazip geliyormus,yüzversen..sunu anlamis analiz etmis evlilik erkekler icin bu devirde
kafese kapatilmis gibi oluyormus...ayni aslan misali nasil avlanma instinkti var dogada o hesapmis...eskiden cinsel hayati daha aktivmis falan filan evlilikle ölüyormus..bekarken hep evlenmekmis hayalli erkeklerin evlenince tersi...
Evlilik yaslilik icin yatirim gibi biseymis gencken olmuyormus ama evlendigine pisman degilmis o yola
bikere girmis gitti yere kadar götürürmüs..

Bunlari okuyunca kaynar sular basimdan döküldü gibi..ben kimlen evlenmisim, nasil bu hataya düstüm!

Esim bekarken hizli yasamis evet ama kimse zorla evleneceksin benle demedi..
Ben kapali biriyim ama kendine bakan biriyim, manken gibi fizikleri esmer tenli siyah sacli citir kizlarla hep beraberlikleri olmus esimin ..onun hosuna giden tipler onlara su dökemem ama güzellik bakimindan yarisirim gördüm cogunu cünkü cirkin biri degilim bi bakan bida bakiyor bakali halimlen beraber disari ciktikmi..ama iste kendiside demis eski yasantisini ariyor erkekler midlif crises diye biseyleri varmis
Bende acikcasi esimden önce hicbir erkek arkadasim olmadi gözümü onla actim

Kafese kapatilmismis...cogu evli erkekler böyle düsünür ama söylemezlermis sizce dogrumu yoksa benimi kandiriyor?
Karisini seven adam bunlari aklindan gecirimi??Bence hayir!!!!
..Kimse onu tutmuyor kendisinede dedim, ben kimseye mani degilim kapi orda hesabi..
Benlen mutlu degilse bosanmayi teklif ettim..yok ben genel olarak analiz ettim senle evlendime pisman oldugumdan degil diye laflar söyledi ama hicbiri inandirici gelmedi bana

Simdi gercekten bosanmayi düsünüyorum 2 sene olucaz hemen hemen evleneli..kalkip buralara geldi alisamadi desem o baska konu :26:
Gitsin eski hayatina dönsün hayatini yasasin kari kiz kimle istiyorsa ona iylik yapim diyorum cünkü ona baktikca aklima yazistiklari gelicek zaten cikmiyor aklimdan..Ben bosanmayi düsünsem senden derdim sana diyor önceleri bin kere gelsem dünyaya yine senle evlenirim derdi, kuzeninede yazmis bida dünyaya gelsem evlenmezdim diye

Bu erkekler hepsi böylemi yaaaaa cok sogudum cookk
Bosanma kararim yanlismi benmi cok abartiyorum olayi???

Erkek işte..ALLAH YARDIMCIN OLSUN.açık açık konuşsan ,tavrını koysan,böyle yazımı olurmuş,belli ki evliliğinizde heyecan kalmamış

ben nişanlımdan ayrıldım
sevgiliyken nişanlımın erkek arkadaşı vardı öğretmendi çok fazla kız arkadaşı oluyordu ondan ayrılıp ona geçiyordu çok afedersiniz bazı şeylerde yaşıyormuş
bu sefer nişanlımın erkek arkadaşına gıcık kapıyordum bu nasıl bir tip benim sevdiğim insan böyle bir tiple nasıl dostluk kurabilir derdim
çook kafaya takıyordum bu konuyu sonra eski nişanlım ne derse beğenirsniz yaaa bu arkadaşım iyi yapıyor gününü gün ediyor demişti
o an buz gibi soğudum keşke o an nişanlanmadan hemen ayrılsaydım
sonra nişanlım doğuluydu onun memleketine gittim hemen o sıra nişanlanmıştık .
cafede oturuyorduk çocuk yanımda oturuyordu cep telefonunda resimlere bakıyordu bende o an gördüm bir resim vardı çıplak kadın fotosu
o an kız arkadaşıda gördü bu ne dedi öğretmen arkadaşım yolladı dedi gülüştüler
o an yüzüm kireç gibi oldu tiksindim...

takma kafana cogu böyle eşimde dahil benide eşim zamanında cok üzdü ilk seneler herşeyi oluruna bırak arada takip et her okuduğunu ona söyleme sonra kendine başka hesaplar acar allah korusun sabret düzelir inş cocugunuz yokmu cnm

Gerçekten soğutucu, yıkıcı bir durum.. Sözler hiç hoş değil, şaka bile olsa hoş değil ki şaka da değil..

üzülme bence.
erkekler çok acayip eşim mesela benden 1 bardak su bile istemez ama erkek arkadaşlarının/akrabalarının yanında şunu yap bunu yap gibi laflar eder. ya da telefon ettim diyelim yanında biri varsa sert konuşur. bazen arkadaşlarının yanında evlilikle ilgili pişmanmış gibi küçük imalarda bulunur. nedeni de şuymuş: "kılıbık mı sansınlar, o kadar da havası olsun" diyeymiş.
Açık açık da konuşmuşsun, eşin sana pişman gibi davranıyor mu? eğer öyle bir sinyal vermiyorsa dert etme...

Erkek işte..ALLAH YARDIMCIN OLSUN.açık açık konuşsan ,tavrını koysan,böyle yazımı olurmuş,belli ki evliliğinizde heyecan kalmamış

Önceleri böyle gibi seyler anlatirdi dobrayim sana diyordu ..heyecan su sekilde kalmadi bence cünkü ben cekiniyorum ideal fizikdeki hayran oldugu kadinlar kadar olmadigimdan

Cinsellikten bahsettiğini okumamışım. Eskiden daha aktiftim falan demiş, ayıp etmiş.
Hem sen neden çekiniyorsun ki kendini sev öncelikle. (dünyanın en güzel kızı bence benim bana göre. 150 lik boyumla :) sen kendini neden o eskilerden aşağı görüyorsun? karşındaki kişi seni sen ona nasıl gösterirsen öyle görür.

Hayir Hayir herseyi söylermiiyim..tabi söylemiyorum ama bu 1 degil 2 degil hep ayni seyleri haykiriyor hesabi ...okadar fedakarlikte bulunuyorum bu agrima gidiyor artik öyle düsünmesi
Hayir cocugumuz yok ..olmuyor esimde problem var!

Ona yansitmiyorum tabiki ama yinede cekiniyorum iste kilolu falan degilim hatta zayifim ama biliyorum ya onun ne tarzda hoslandigini onlar gibi olmadim icin..nebilim iste...önceki sevgililerile karsilastiriyorum ona encok ben yakisiyorum diyorum

Facedede hep eski sevgilierin profiline resimlerine bakiyor ...bikere degindim..merakten dedi
veya baska kizlarin resimlerine bakiyor dikkatini cekenlere öylesine bakiyormus ..
Allahim kafayi yicem

Buarada yuvadan uçan kuşlar fazla yaşamazmış öyle derler
Kafesten salarsam seni kürkçü dükkanına geri dönmek istesen de dönemezsin derdim bir de...

Bana pismanmis gibi davranmiyor hayir ama herseferinde ayni düsünceleri var!

valla ne desem bilemedim
bo$anmak kolay deil ama okudugun mesajlarinda yenilir yutulur hali yok
biraz ayri kalip kendinizi dinleseniz
sen o mesajlari unutmadigin surece bu evlilik ikinizede kafes olucak .. unutursan nolucak onu bilmiyorum
bide çocugunuzun olmamasi isavet olmu$ boyle bi sorununuz avrken
her i$te bi hayir varmi$..

amaaaan sal gitsin ne hali varsa görsün
terbiyesiz
kendini ne sanıyor bunlar
dışardaki kızlar dünden razıymış bak sen

avlanma instiktiymiş
nefsime teh diyemiyorum demiyor da
ordan burdan duyduğu havalı lafları satıyor aklınca

amaaaan sal gitsin ne hali varsa görsün
terbiyesiz
kendini ne sanıyor bunlar
dışardaki kızlar dünden razıymış bak sen

valla bence de sall qitsin, qaza qelip yazdı muhtemelen qörmeyeceğini düşünerek.
bu arada haklılar valla dışardaki kızlarımız sağolsunlar hakkaten dünden razılar.
benim yanımda resmen eşimi kesiyolar, böyle bişey olabilir mi ya?

bence eşiniz sizi çekemiyor eşinizin çocuğu olmuyormuş
kadınlar kendilerini asla eksik görmez ama erkekler öyle değil
kendini yetersiz gördüğü için öyle diyor.
çünkü siz eşinize göre daha güzelsiniz.
çirkin kadınlarla zamanında birlikte olması bunun göstergesi.
kendini eksik görüyor size karşı sırf bu yüzden yok bekarlık sultanlık ,bekarken şöyleydim böyleydim diyor.
eşiniz aklını başına alsın sizin gibi güzel eşi bulmuş
yarın birgün elindekini kaçırır görürüm ben onun bekarlık olaylarını
kedi gibi olur.
çook sinirlendim gece gece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…