Esim evlenmekle kafese tikilmis gibi hissediyor kendini...

Bence öylesıne yazmıstır,sen hıc kızlarla evlı arkadaslarınla muhabbet esnasında böyle söylemedın mı??Walla cevremdekı butun
kadınlar kocam geberse de kurtulsam der genelde:)) Bu da o hesap lafın gelişi yani..Boşanmana hıc gerek yok ..Bir de erkekler
böyle arkadaslarına hava atmak ıcın atıp tutar ya ondan demıstır ..O boşanan da sonra evlenır zaten o hayat da bı yere kadar..

evli değilim ama evli olsam muhtemelen kapıyı bacayı tekmeler saçımı başımı yolardım. çünkü bir ömür o insana vereceksin ve bunlar bunlar söyleniyor allahım kabus gibi. yıkıcı, üzücü çok. erkeklerin evlilik için iyi kötü izlenimlerini genellemeyle vermek bence çok saçma. gerçekten evliliğinde mutlu olan erkekler de var. bazı erkekler çok evcimen sahiden. ama bazı erkekler de arkadaşlarına havalı görünmek için aslında mutlu olsa da değilmiş gibi yapıyor. akrabalarına da böyle işte kuzenine vs. çünkü erkekler gerçekten alay ediyor. benim çevremde gördüklerim genelde böyle insanlar. vay evin erkeği oldu, vay pısırık oldu, vay kılıbık oldu, tek kadınla kaldı bitti bitti öldü oğlum o... böyle cümleler çok dolanıyor. erkeklerin yapısı böyle. sen birebir ilişkinizde nasıl sana tavrı onları düşün, mahalle baskısının kurbanıdır o da belki. eğer mutlu değilsen de güvenmezsen de zorunda değilsin, kimsenin hayatı senden değerli değil.

sen hatayı baştan yapmışsın zina yapmış adamı koca diye almışsın baştan koyacaktın tavrını ben kendim gibi temiz adam isterim diyecektin tüm bu ilgisini bildiğin halde evlendiysen bile bile lades demişsin demektir. karım evde otursun ben dışarıda gezeyim varmı öyle şey??

Anlattiginiza gore o kadar zit karakter ve kulturler var ki ortada bu evliligin sonunu iyi goremedim. Boyle ahlak yoksunu bir adamla evli kalmaya devam etmemeniz sizin icin daha hayirli olur bence. Cocugunuzun olmamasi da belki bir avantaj. Boyle birinden baba da olmaz. Cidden midem bulandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…