Esim evlenmekle kafese tikilmis gibi hissediyor kendini...

anlamıyorum bu erkeklerı evlenene kadar kul kopek olurlar evlendıkten sonra kafeste tıkıldım olur ne kadar tezat varlıklar

Kusura bakma ama paylasmak zorundaydim kimsem yok paylascak baska

Bencede, kizarin tamam fizik yerinde olabilir ama gerisi unut hatta dedimmi yok yok güzellll diyor...ama bana bikere güzelsin demedi!!!
O EGOsu yüksek biri asla kabul etmez bu yazdiklarini mesela, bende cünkü ona cogu kez dedim..
Veya eskilerden cok anlatir,erkegin ego tatmini diyor eski günler..yok 100den fazla kiz gecmismis elinden saymayi birakmismis..
Herkez öyle diyor ailesinden tut arkadaslarina kadar hatta Kuzenide yazmis .."ama sana söylim *Orkide82* gibi bir kiz bida bulamazsin"diye !!Kuzeni diyor bunu 2-3 kere gördügüm insan bide

Icimden öyle geciriyorum birak gitsin sürünsünde kürkcü dükkanina geri dönsün ama kapilar ona kapali olacak..ama olurmu o asla sapkasini öne koymaz ...bosandigi biriyle asla tekrar birlesmezmis örnekleri varmis ve kimbilir o arada ne isler pisirimis

Amaan, erkekler kendi arkadaslari ile konusurken hersey soylerler dogru yalan.. Pek ciddiye almamak lazim. Ustelik kuzeni yeni bosanmis, aklinca teselli de ediyor olabilir kendince.. Evde size karsi davranislari arkadasina soylediklerini destekler gibi degilse kafaya takmayin derim. Ama cocuk olmamasini sorun edip bosanacaksaniz o ayri..

Katiliyorum sana canim evet var öyleleri....bi tarafta hak veriyorum esime ama yinede olmamasi gerekken düsünceler...
biz kadinlarin düsmani yinede bazen kadinlar olmuyor degil..ama kadin nekadar keserse kessin erkegin icinde olmadiktan sonra bisey olmaz ama kadinlar erkeklere kendini bisey zannetme hissini veriyorlar öylelikle

Cocuk olmamasi benim icin sorun degil Vardir bundada bi hayir elbette ...ama ayni durumda ben olsam onun icin sorun olurdu ona eminim!

aynen canim ..hatta ben evlenmek diye aklimda yoktu o illa istedi...aileden veya kültürden gelen biseymis evlenirmis erken adam!

edebiyat yapmak kolay sapına kadar erkekler sözde başkasının karısına kızına bakarlar sen yıkarsın ütülersin giydirirsin ki sırf temız olsun da dıye o gider o kıyafetlerle karı kız peşine koşar bi üstüne bakmazki ne kadar emek var

resmen igrenmeye basladim erkek milletinden..böyle bilmezdim cünkü ..ilgi alanim degildi bekarken ...nekadar aptalmisim!!

bence kuzeniyle konuşurken öylesine kendince cengaverlik yapmış olabilir..yani iyi bir şey değil elbette ama bazen kızar saçmalarız ya, öyle bir şey de olabilir.boşanmak en son aklınıza gelen şey olsun böyle bir şey için bence. siziseviyorsa,kırmıyorsa, üzmüyorsa, o kadar da ciddiye almayın bence. yüzünüze karşı da bunu söylüyorsa sorduğunuzda ve dürüst olduğuna inanıyorsanız, o zaman bir şeyler yapın bence. çünkü dediğim gibi ben de eşimle kavga ettiğimde kendi içimden esip gürlüyorum keşke de öyle olsaydı böyle olsaydı diye ama onlar bir gazla söylenen şeyler :)

Ben anlamadım onun ne demek olduğunu

iç güdüsel demek istiyor yani.

konu sahibi, ilk defa birisi için bu kadar üzüldüm gerçekten. somut bir durum da yok, aldatırken yakalamamışsınız, ne bileyim şiddet yok ama en az bunlar kadar üzücü olan düşüncelerini öğrenmişsiniz. ne diyeyim bilemedim.

bence, eşiniz ne istiyor ne istemiyordan çok kendi hislerinize yoğunlaşın. yani;

ben bunu affedebilir miyim? unutabilir miyim? sindirebilir miyim? inanabilir miyim? olmazsa ne olur, nereye gider gibi. başka bir şey gelmiyor aklıma inanın

off çok klasik bi durum maalesef

sizi evlenilecek, çocuklarına anne yapılacak kadın olarak görüyor, ayrıca çevresine de sizinle iyi bi intiba bırakıyor ama gözü dışarda. anladığım kadarıyla siz daha mütedeyyin bi bayanışınız, hiç erkek arkadaşınız olmamış, tesettürlü falanmışınız. keşke kendi ayarınızda biriyle evlenseymişsiniz. yanlış anlamayın bende hemen hemen sizin modunuzdayım ve evlenirsem kesinlikle kendim gibi biriyle evlenirim ben o hızlı yaşayan, gözü dışarda adamların evlenince yola geleceğine inanmıyorum zira.

keşke evlenmeden bunlları düşünseydin. bir kadın için çok gurur kırıcı bi durum. allah sabır versin

bence "tahammül edilemeyecek" bir düşüncesini öğrenmişsin eşinin. kaldırılabilecek bir şey değil bana kalırsa.

hızlı yaşayan erkekle evlenince kadında şöyle bir his mi oluyor arkadaş anlamıyorum

bak bir sürü kızla dolaştı ama ben aldım ben evlendim ben kazandım

yahu madem adam hızlı yaşamış biri sen tesettürlü dindar bir insansın senın hızlı yaşayan erkekle ne işin olur? ya da onun senınle ne işi olur
denklik diye birşey var

ayrıca sen değil, tesettürsüz bir kadının da böyle çapkın gözü dışarda daha önce kadınlarla yatan kalkan tiplerden uzak durması lazım bunlar sağlam pabuç değil
nasıl ki erkekler geçmişi olmayan bir kadınla evlenmek istiyor?

ekşi sözlükte bir başlık var kızların efendi adam yerine ... erkek tercih etmesi diye bu durum aynen o bana kalırsa

Valla canım bu duruma ne denir bilemiyorum ki. Evlenmeden kendi halinde biri olsa kuzenine moral vermek için söylemiştir takma falan derim ama adamın geçmişi de sağlam değil. Gerçekten bunları hissediyor olabilir. Zamanla nasıl bi davranış sergileyecek, senin üzüldüğünü görüp gönlünü mü almaya çalışacak, yoksa yine saçma sapan konuşmalarına devam mı edecek bir bak bakalım.. Allah yardımcın olsun :44:

Biraz sabret ve bekle onun tavrı tepkisi değişiyormu senin ona karşı duyguların nasıl bir bak acele karar verme derim erkekler bazen böyle boş konuşmaktan hoşlanır ama lafta kalır seninki sadece söylüyor mu yoksa öyle mi hissediyor ona bak allah yardımcın olsun

eşin son derece terbiyesiz ve ukala bi insan, ayrıca analiz falan değil baya baya düşüncelerini söylemiş, şimdi değilse bile yakında kuzeniyle akar o ortamlara, tüm erkeklerde böyle değil ayrıca, analiz bile olsa yanlış analiz olurdu yani, biz eşimle 9 sene flört ettik öyle evlendik evlenelide 10 ay oldu yani 10 senedir birlikteyiz heyecan kalmasa ya da tüm erkekler öyle olsa başta benim eşim atardı kendini dışarılara ki evlendiğimizde 1 ay falan yalnız yaşadı ben tayin işlerimi ayarlayana kadar, bekar arkadaşları vardı çık gez diyodum ne işim var diyodu,evin eksiği gediği ne varsa onları tamamladı 1 ay boyunca, tadilat yaptı, evlilik yaşam tarzına uymuyosa evlenmeseydi kardeşim bu ne terbiyesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…