bence eşiniz sizi çekemiyor eşinizin çocuğu olmuyormuş
kadınlar kendilerini asla eksik görmez ama erkekler öyle değil
kendini yetersiz gördüğü için öyle diyor.
çünkü siz eşinize göre daha güzelsiniz.
çirkin kadınlarla zamanında birlikte olması bunun göstergesi.
kendini eksik görüyor size karşı sırf bu yüzden yok bekarlık sultanlık ,bekarken şöyleydim böyleydim diyor.
eşiniz aklını başına alsın sizin gibi güzel eşi bulmuş
yarın birgün elindekini kaçırır görürüm ben onun bekarlık olaylarını
kedi gibi olur.
çook sinirlendim gece gece...
anlamıyorum bu erkeklerı evlenene kadar kul kopek olurlar evlendıkten sonra kafeste tıkıldım olur ne kadar tezat varlıklar
valla bence de sall qitsin, qaza qelip yazdı muhtemelen qörmeyeceğini düşünerek.
bu arada haklılar valla dışardaki kızlarımız sağolsunlar hakkaten dünden razılar.
benim yanımda resmen eşimi kesiyolar, böyle bişey olabilir mi ya?
Amaan, erkekler kendi arkadaslari ile konusurken hersey soylerler dogru yalan.. Pek ciddiye almamak lazim. Ustelik kuzeni yeni bosanmis, aklinca teselli de ediyor olabilir kendince.. Evde size karsi davranislari arkadasina soylediklerini destekler gibi degilse kafaya takmayin derim. Ama cocuk olmamasini sorun edip bosanacaksaniz o ayri..
aynen canim ..hatta ben evlenmek diye aklimda yoktu o illa istedi...aileden veya kültürden gelen biseymis evlenirmis erken adam!
edebiyat yapmak kolay sapına kadar erkekler sözde başkasının karısına kızına bakarlar sen yıkarsın ütülersin giydirirsin ki sırf temız olsun da dıye o gider o kıyafetlerle karı kız peşine koşar bi üstüne bakmazki ne kadar emek var
resmen igrenmeye basladim erkek milletinden..böyle bilmezdim cünkü ..ilgi alanim degildi bekarken ...nekadar aptalmisim!!
avlanma instiktiymiş
nefsime teh diyemiyorum demiyor da
ordan burdan duyduğu havalı lafları satıyor aklınca
Ben anlamadım onun ne demek olduğunu
ya şu hani her dediklerini yaptırıp adamı kul köle eden kadınlar varya onlara bayılıyorum nasıl yapıyorlar bi anlasam
aynen canim ..hatta ben evlenmek diye aklimda yoktu o illa istedi...aileden veya kültürden gelen biseymis evlenirmis erken adam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?