Arkadaslar bugün dünyam allak bullak oldu diyebilirim...
Nasil toparlasam anlatsam ...
Esimin kuzeniyle yazistigi mesajlari okudum tesadüfen ve soka girdim ...
Kuzeniyle esim dertlesmisler kuzeni yeni bosandi bekarlik sultanlik diyor simdi sende bekar olsaydin burlari aglatirdik falan laflari..
Esimde evlilik bu zamanda akil isi degil disarda kizlar dolu hepside afedersiniz dünden razi..
Hele coguna evli erkekler daha cazip geliyormus,yüzversen..sunu anlamis analiz etmis evlilik erkekler icin bu devirde
kafese kapatilmis gibi oluyormus...ayni aslan misali nasil avlanma instinkti var dogada o hesapmis...eskiden cinsel hayati daha aktivmis falan filan evlilikle ölüyormus..bekarken hep evlenmekmis hayalli erkeklerin evlenince tersi...
Evlilik yaslilik icin yatirim gibi biseymis gencken olmuyormus ama evlendigine pisman degilmis o yola
bikere girmis gitti yere kadar götürürmüs..
Bunlari okuyunca kaynar sular basimdan döküldü gibi..ben kimlen evlenmisim, nasil bu hataya düstüm!
Esim bekarken hizli yasamis evet ama kimse zorla evleneceksin benle demedi..
Ben kapali biriyim ama kendine bakan biriyim, manken gibi fizikleri esmer tenli siyah sacli citir kizlarla hep beraberlikleri olmus esimin ..onun hosuna giden tipler onlara su dökemem ama güzellik bakimindan yarisirim gördüm cogunu cünkü cirkin biri degilim bi bakan bida bakiyor bakali halimlen beraber disari ciktikmi..ama iste kendiside demis eski yasantisini ariyor erkekler midlif crises diye biseyleri varmis
Bende acikcasi esimden önce hicbir erkek arkadasim olmadi gözümü onla actim
Kafese kapatilmismis...cogu evli erkekler böyle düsünür ama söylemezlermis sizce dogrumu yoksa benimi kandiriyor?
Karisini seven adam bunlari aklindan gecirimi??Bence hayir!!!!
..Kimse onu tutmuyor kendisinede dedim, ben kimseye mani degilim kapi orda hesabi..
Benlen mutlu degilse bosanmayi teklif ettim..yok ben genel olarak analiz ettim senle evlendime pisman oldugumdan degil diye laflar söyledi ama hicbiri inandirici gelmedi bana
Simdi gercekten bosanmayi düsünüyorum 2 sene olucaz hemen hemen evleneli..kalkip buralara geldi alisamadi desem o baska konu :26:
Gitsin eski hayatina dönsün hayatini yasasin kari kiz kimle istiyorsa ona iylik yapim diyorum cünkü ona baktikca aklima yazistiklari gelicek zaten cikmiyor aklimdan..Ben bosanmayi düsünsem senden derdim sana diyor önceleri bin kere gelsem dünyaya yine senle evlenirim derdi, kuzeninede yazmis bida dünyaya gelsem evlenmezdim diye
Bu erkekler hepsi böylemi yaaaaa cok sogudum cookk
Bosanma kararim yanlismi benmi cok abartiyorum olayi???
Kusura bakma ama paylasmak zorundaydim kimsem yok paylascak baska
Bencede, kizarin tamam fizik yerinde olabilir ama gerisi unut hatta dedimmi yok yok güzellll diyor...ama bana bikere güzelsin demedi!!!
O EGOsu yüksek biri asla kabul etmez bu yazdiklarini mesela, bende cünkü ona cogu kez dedim..
Veya eskilerden cok anlatir,erkegin ego tatmini diyor eski günler..yok 100den fazla kiz gecmismis elinden saymayi birakmismis..
Herkez öyle diyor ailesinden tut arkadaslarina kadar hatta Kuzenide yazmis .."ama sana söylim *Orkide82* gibi bir kiz bida bulamazsin"diye !!Kuzeni diyor bunu 2-3 kere gördügüm insan bide
Icimden öyle geciriyorum birak gitsin sürünsünde kürkcü dükkanina geri dönsün ama kapilar ona kapali olacak..ama olurmu o asla sapkasini öne koymaz ...bosandigi biriyle asla tekrar birlesmezmis örnekleri varmis ve kimbilir o arada ne isler pisirimis
bence sen boşanmayı falan düşünmüyorsun, kaldı ki böyle bir sebeple boşanılmaztamam duydukların seni çok kırmış olabilir, ama bu bana biraz da dışarıya erkeksi görünme çabası gibi geldi. yani eşin kuzeninden aşağı kalmamak için böyle atıp tutmuş. vardır böyle erkekler, yiğitliğe b.k sürdürmeyecek. ama dışarıya böyle yapan erkekler de evde karılarının sözünden çıkmazlar:) eğer başkaca bir sorununuz yoksa, bırakın o kendi çapında atıp tutsun:)
Bence eşinizin dürüst biri olup olmadığından başlayın sorgulamaya.Kusura bakma ama paylasmak zorundaydim kimsem yok paylascak baska
Bencede, kizarin tamam fizik yerinde olabilir ama gerisi unut hatta dedimmi yok yok güzellll diyor...ama bana bikere güzelsin demedi!!!
O EGOsu yüksek biri asla kabul etmez bu yazdiklarini mesela, bende cünkü ona cogu kez dedim..
Veya eskilerden cok anlatir,erkegin ego tatmini diyor eski günler..yok 100den fazla kiz gecmismis elinden saymayi birakmismis..
Herkez öyle diyor ailesinden tut arkadaslarina kadar hatta Kuzenide yazmis .."ama sana söylim *Orkide82* gibi bir kiz bida bulamazsin"diye !!Kuzeni diyor bunu 2-3 kere gördügüm insan bide
Icimden öyle geciriyorum birak gitsin sürünsünde kürkcü dükkanina geri dönsün ama kapilar ona kapali olacak..ama olurmu o asla sapkasini öne koymaz ...bosandigi biriyle asla tekrar birlesmezmis örnekleri varmis ve kimbilir o arada ne isler pisirimis
off çok klasik bi durum maalesef
sizi evlenilecek, çocuklarına anne yapılacak kadın olarak görüyor, ayrıca çevresine de sizinle iyi bi intiba bırakıyor ama gözü dışarda. anladığım kadarıyla siz daha mütedeyyin bi bayanışınız, hiç erkek arkadaşınız olmamış, tesettürlü falanmışınız. keşke kendi ayarınızda biriyle evlenseymişsiniz. yanlış anlamayın bende hemen hemen sizin modunuzdayım ve evlenirsem kesinlikle kendim gibi biriyle evlenirim ben o hızlı yaşayan, gözü dışarda adamların evlenince yola geleceğine inanmıyorum zira.
keşke evlenmeden bunlları düşünseydin. bir kadın için çok gurur kırıcı bi durum. allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?