Esim evlenmekle kafese tikilmis gibi hissediyor kendini...

erkekler biraraya gelince "beni sıkıyor,boğuluyorum,bekarlık sultanılıkmış" derler.kılıbık olmamak adına böyle davranırlar.evet çok saçma ama gerçek bu.çok mutluyum harika eşim var diyince karısının sözünden çıkmayan ezik adama dönüşeceklerini zannediyorlar.sen de kendini eleştir.gün içinde onu çok sık mı arıyorsun,kıskançlık huyun abartılı mı,onun ailesi ile ilgili aşırı sorunlar mı oldu,evlenir evlenmez çok yüklü borç altına mı girdiniz,çocuk olmaması sebebiyle kavga anında onu suçluyor musun,cinsel münasebetleri askıya mı alıyorsun..eğer bunların hiçbiri yoksa tamamen boş söylenmiş sözlerdir bunlar.yani öylesine anlamı olmadan kuzeniyle çene çalmıştır.boşanmayı isteyen insan zaten bunu sana söyler.o yüzden sen de çok önemseme laflarını.bir de geçmişte 100 kadınla olmuştum diyorsa bir sıfırı atmanı tavsiye ederim.dediğim gibi erkekler abartmayı sever.boşanmaya karar versen salya sümük ağlayacak yazışmalardaki asi delikanlı halinden eser kalmayacak:)))))))))))

siz kuzenlerinize bunları yazsanız ne derdi,bir sorun ona. bakalım tepkisi nasıl olurmuş. o tepkiye göre kararınızı verin

kusura bakmayın ama eşinizin kişilik yapısı sıfır.
kızları sadece bir sayı olarak görüyor. ilişkil de onun için sadece bir yere, bir çentik daha eklemek.
böyle bir bakış açısındaki erkek ne kadına nede duygularına önem verir.
sizin hayata bakış açınız ve değerleriniz o kadar farklıymış ki eşinizden.
. keşke arkadaşların dediği gib,i sizin gibi düşünen, sizin değerlerinizde biriyle evlenseydiniz.
kızların duygularıyla sadece skor yapıp bir çentik daha çizeyim diye uğraşmış biriyle değil.

bence sen boşanmayı falan düşünmüyorsun, kaldı ki böyle bir sebeple boşanılmaz tamam duydukların seni çok kırmış olabilir, ama bu bana biraz da dışarıya erkeksi görünme çabası gibi geldi. yani eşin kuzeninden aşağı kalmamak için böyle atıp tutmuş. vardır böyle erkekler, yiğitliğe b.k sürdürmeyecek. ama dışarıya böyle yapan erkekler de evde karılarının sözünden çıkmazlar:) eğer başkaca bir sorununuz yoksa, bırakın o kendi çapında atıp tutsun:)

Aynen arkadaşa katılıyorum =) erkeklerin çoğu böyle bencede. Lafta herkes peslerinde, özgürlüklerinden feragat edip evlenmisler.ne kizlar var dışarda. Yahu sen bir bosan 1 ayda sefil olursun =D öyle olmasa boşanan yada eşi ölen erkekler neden hemen tekrar bir kadina koşuyor. Gülün geçin bu laflara. Cinsellik hakkındaki laflar hoş değil de abartmistir onu maksat hava..

"Ahlak yoksunu bir nesil bazı annelerin ''erkektir yapar'' demesiyle başladı."
dün bi yerde okudum bu sözü, ne kadar doğru her saçmalığa her olumsuzluğa erkeklerin çoğu böyle erkektir yapar,erkeklerin huyu bu vs diye diye katlanıyoruz,herşeyi normalleştiriyoruz,ama hayır çok düzgün erkekler var velev ki erkeklerin %90'ı bu konuda bahsedilen türden olsun genede kalan %10 erkeğin varlığı onları haklı çıkarmaz,ben genede o %10'luk dilimden bi erkeği kendime layık görürüm onun soyadını almak isterim 10 senedir beraber olduğum kişi,eşim,sevgilim tamda böyle biri bigün o da %90'a katılıcam derse salarım ipini normalleştirmem ben çok değerliyim ne demek bi erkek bana evlenmeden önce cinsel hayatım daha aktifti dicek ne demek evlilik beni öldürüyo dicek pehhhh

manken gibi fizikleri esmer tenli siyah sacli citir kizlarla hep beraberlikleri olmus esimin ..onun hosuna giden tipler onlara su dökemem ama güzellik bakimindan yarisirim gördüm cogunu cünkü cirkin biri degilim bi bakan bida bakiyor bakali halimlen beraber disari ciktikmi..ama iste kendiside demis eski yasantisini ariyor erkekler midlif crises diye biseyleri varmis

Facedede hep eski sevgilierin profiline resimlerine bakiyor ...bikere degindim..merakten dedi
veya baska kizlarin resimlerine bakiyor dikkatini cekenlere öylesine bakiyormus ..

Bencede, kizarin tamam fizik yerinde olabilir ama gerisi unut hatta dedimmi yok yok güzellll diyor...ama bana bikere güzelsin demedi!!!

bir erkeğin karısına bir kere bile sen güzelsin demeyip, eski çıktığı kızların güzellikleri eşine öve öve bir hal olması, kusura bakmayında hava atmak olayını çoktan aşmış hatta,terbiyesizliğe kadar gitmiş bana göre.
birde bunların üstüne, face de eski sevgililerin profiline bakmasıda vede yüzsüzce meraktan demesi ,pekde hazmedilecek bir şey olmamalı.

Bence eşinizin dürüst biri olup olmadığından başlayın sorgulamaya.
100 ne demek ya.
Türkiye'deki erkekler genelde Elizabeth'e talim eder.Tanımadığı kızları size eski sevgilim diye gösteriyo olabilir.Bazı şeyleri fazlasıyla yaşayan erkekler artık onlardan bahsetmek bile istemiyo,yaşamayanlar da böyle abarta abarta bi hal oluyo.
Ha hakkaten fazla bi sayı söz konusuysa,eşinizin bazı testlerden geçtiğinden emin olun.Canınızı sokakta bulmadınız sonuçta.

Daha önce söylendiği gibi belki kendince erkekliğe b.k sürdürmemek için,kuzenini teselli etmek için veya bi şekilde sizin ona fazla geldiğinizi bildiği için falan yazmış olabilir onları da.

Son düzenleme:
uyuz adam sinir oldum yaa.bence evlenmiş yuvasında mutlu adam eski yaşantısını anlatmaz hatta bence utanır eski yaşantısından benim nasıl bir hayatım varmış diye.şimdi gururlanarak anlatıyor.size ne büyük saygısızlık!!!
bazıları kapalı hanım namusuyla evinde otursun çocuğuma baksın mantığıyla evleniyor.eline fırsat geçmiyor sanırım,geçse hemen değerlendirir.ahlak sahibi biri karşısında kuzeni de olsa karısı da olsa bu tarz muhabbetlere girmez.
şimdi sizinle olan düzenli hayata alışmıştır.ayrılsanız bence köpek gibi pişman olur ama pişmanlık da paklamaz bu adamı.
ayrılın diyemem,ama seviyorsanız da sevmiyorsanız da yazık size.bizleri güzel hissettiren değerli hissetiren eşlerle ömür geçer.

İşte erkeklerin tüm bu düşünceleri yetiştirme tarzından kaynaklanıyor. Aman oğlum eğlensin karı kızla gezsin tozsun istediğini yaşasın ama iş evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş, namus timsali bir kızla evlensin diye düşünüyorlar.
Zaten anneler çocuklarını böyle yetiştiriyor, herşey ilk başta biz kadınların eğitimiyle başlıyor.
Bir anne erkek çocuğunu gece eve geldi mi gelmedi mi geç kaldı mı diye düşünmezken kız çocuğu olunca aman şu saatte evde olsun, aman eve geç gelmesin diye kısıtlıyor.
Ben açıkcası Türk toplumunda bu eğitimin iyi verilmediğini düşünüyorum. Kadınlar erkek çocuklarını hemcinslerinden üstün tutuyorken, oğlan doğurdum diye sevinirken, doğar doğmaz çocuğa sen erkeksin istediğini yaparsın düşüncesini aşılamışken erkeklerin bu düşüncede olması bana garip gelmiyor.
Sonra da erkekler ben istediğim kadınla yatar kalkarım sevişirim zevkini çıkarırım ama evlenirken el deymemiş kız olmalı diye düşünüyorlar. Tabi aralarında ben eğer yapıyorsam evlenirken öyle kadın arama hakkım yoktur, ya da ben kimseyle sevişmemiş bir kızla evlenmek istiyorum demek ki benim de aynen evlilik öncesi kimseyle yatmamam gerekir diyeni de yok değil. Ama geneli yetiştirilme tarzından dolayı işine geldiği için ben yaparım kadın yapamaz düşüncesinde.
Eşiniz zamanında çıtırları yeterince götürmüş ama büyük ihtimalle sizin evlilik öncesi böyle olayınız olsaydı olayı büyütürdü ve sizinle evlenmeyi kabul etmezdi. Şimdi evlenmiş barklanmış yuva kurmuş ama gözü elalemin karısında kızında. Peki siz başka erkeğe bakıp vay fiziğine bak adamın mükemmel deseniz eşiniz ya fiziği iyi ama yüzü yakışıklı değil mi diyecekti.?
Eşinizin sizin yanınızda başka kadının fiziğini yüzünü beğenip size söylemesini sonra sizinle sevişmesini nasıl kaldırabiliyorsunuz bir kadın olarak gerçekten anlamıyorum. Benim nişanlım bana aynı şeyi dese tokatı yer sonra da beni sonsuza kadar göremez. Bu konuda asla taviz vermem. Ben elalemin adamının fiziğine orasına burasına bakmıyorsam o da bakmayacak hele bana lafını etmesi söz konusu bile olamaz asla kaldıramam bunu.

konu sahibi size 2 sorum olacak.
1. eşiniz çalışıyor mu?.
2. görücü usulümü evlendiniz?.

eşinizin hayal dunyası baya genişmiş 100den sonrasını saymamışmış 100 ekadar nasıl saymış deftermı tutmuş gerçekten saçmalık ergen muhabetlerı koca koca adamlara yakışmıyor hala erkeklık ıspat çabasında olmaları akılları baya gerıde kalmış olduğunu gösterıyor

sizin eski sevgilileriyle güzellik yarışına gırmenızede anlam veremıyorum elbetteki herkes bı parçada olsa kendını beğenır kılolu bır kadında zayıf bır kadında esmer sarışın mutlaka kendılerını beğenır olması gereknde bu sizin ben onlarla yarışım gıbı laflarınızı anlamsız buluyorum çünkü bikaç yıl sonra evlilikte güzelliğin yakışıklılığın hiç bi önemı kalmıyor

eşinizle bu konuları hiç konuşmamanızı tavsıye ederım mutlu olmak adına çünkü kendısını savunma biçimi gerçekten çok rahatsız edıcı ya görmezden gelin yada bu duruma bır dur deyin

buradaki bir çok kadında var bu sorun. eşleri eziyor psikolojik olarak, özgüven oluyor sıfır...kocan sana 100 den fazla kızla birlikte oldum diyor, onların face'lerine bakıyor, bunlara hiç bir şey demiyorsun.sonra kuzenine böyle demiş diye alınıyorsun. birini tepene çıkardıktan sonra yapacağı söyleyeceği şeylerin önüne geçemezsin. sen baştan eşini böyle alıştırmışsın, adam rahat konuşup rahat yaşıyor. sen de aynı şekilde gidersen (Allah korusun ama) bir sonraki konun "kocam beni aldattı" olur.

face de eski sevgililerine bakmasına izin vererek
eski sevgililerini anlatmasına izin vererek
ona bu rahatlığı vermişsin
yakında sana yolda geçene bakmakla yetinmeyecek
ve sana gelip bunları da anlatacak
iyi bir gözünü korkutman lazım
artık tavrının net olduğunu anlasın
zaten yaptığı bu karaktersizliğe katlanacak kadın zor bulur

Bak sen su ise :)
Hayatina giren kadinlarin sayisi 100'u gectikten sonra saymayi birakmis,
sonra da evlenmek icin tutmus el degmemis, bir de ustune kapali bir kadini secmis...

Bence esinizde hata yok
bunlari bile bile evlendiyseniz hata sizde.
Boyle erkekleri kendilerine koca, cocuklarina baba yapan kadinlarda ...

Hic de gulup gecilecek mevzu degil,
kuzeni teselli etmistir denmis ama bence adam tam tersi yol yordam gostermis .

Kim ne derse desin.
Bu tip erkekler aldatma potansiyeli olan, firsatini bulunca da isi eyleme doken erkeklerdir.
Hem kadinlarin dunden razi oldugunu nerden biliyormus
Demek ki nabiz yokluyor kendince ....

Ac kafesini de kurtulsun ...

aklima gelen tek sey eminim disardaki kizlarda esinize bayiliyorlardir
nasil bir analiz bu evli erkekler daha cekicidir diye

sizinki klasik bir durum
eve kapatilan kapali kadin
disardaki acik cekici gelen modern kadinlar

ben buna sadece kölelik olarak bakiyorum
"erkekler böyle " mhhhhh

o yazismalar sizinle kuzeniniz arasinda gecseydi ikinizde sag kalmazdiniz

Tipik lümpen erkek mantığı,
bekarken gezip tozup güzel kızlarla günümü gün edeyim sonra kendi değimiyle "el değmemiş" kapalı bir kızla evleneyim...
karım benden başka erkek tanımasın ama ben kadın anatomisinde master yapmış olayım.
karım beni hiçbir erkekle kıyaslayamasın ama ben onu geçmişimdeki bütün kadınlarla kıyaslayayım ve sadece olumsuz yönlerini göreyim...
(x daha iyi öğüsüyordu, y nin göğüsleri daha güzeldi v.s.)
ve tabi ki tatmin olmayacak, tabi ki eski hayatını özleyecek, çünkü alışkanlıklar kolay kolay terkedilmez...
keşke sizin başınızı yakmasaydı, kendi kafasına, yaşam tarzına uygun biriyle evlenseydi...

öfff erkek muhabbeti. tamamen kuzenine hak verebiliyor olmak için yazmış. hem madem o kızları çok beğeniyordu neden sizinle evlendi. o tarif ettiğiniz modeldeki kızlardan biri ile neden evlenmedi. istese pek ala da bulabilirdi hem öyle hem de düzgün bir kız. sizinle evlenmesi ile ilgili görücü usulü olup olmadığını düşündüm ilk başta. pardon da neymiş eşiniz makine mi ne demek daha aktif cinsel hayat üstelik evli bir adamın bunu söylemesi? oh olmuş otursun kafesinde. boşama bunu kalsın böyle. artı bu kızları size gösterince de ilgilenmeyin ben daha güzelim deyip geçin ya da bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin. size ne canım onun eski sevgilisinden. yok bu daha güzel derse de yıkın o evi başına. ben olsam silerdim onları face'inden. evli bir adamın bunlarla işi ne?

büyük bir olasılık ile ego eksikliği belki eşinizin probleminden kaynaklı. bence bu yüzden abartarak anlatmış kuzenine.

Son düzenleme:
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,saçları taralı,dişleri fırçalanmış adam yada kadını sevmek kolaydır
Aslında aşk, aynı insanı, sabahın köründe uykudan uyandırdığındaki
en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarıyla kanepede yastıklara sarılıp
sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir

Bu durumda evlilik;
hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor denilebilir…
Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir,
hep beraber olmak istersin, banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün…

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin

On tane ayakkabısı varken, onbirinciye sahip olmakla mutlu olacak diye,istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin

Zamanla olmaktan çok birşeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek,
dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olarak görülüyorsa,
o kadının saçlarının hiç yağlanmadığını ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil,
bir Amerikan filminde karakterlerden biri olmaktır,,

Bu hayallerle yola çıkıldığında,

damat ilk gece gelinin saçlarından onlarca firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketelerini çıkaramayıp kuaföre söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır

Evlilik, sadece aşk değildir

Evlilik; ev arkadaşlığı, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik,
ayrı kökenlerin birlişmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir..

Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama tek başına ayakta tutamaz…

Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız,
ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz

Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız,
yalan olmuştur o evlilik

Aşk evlilikte gider gelir

Halıya kola döktüğünde aşk biter Ama o, halıyı temizleyebilirse
gene aşık olunur

O aradaki sinir evresini aşabilenler, ellinci yıla kadeh kaldıranlardır

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır

Zafer, direnenlerin olur

Kaynak : ForumPaylas Evlilik üzerine bir yazı Can Dündar

Simdi gördüm yasadim biliyorum hersey ve herkez dengi dengine olmaliymis dogru canim!

Evlenmeden önce öyle hizli yasamis olaylarindan bahsetmiyorduki hele hic..hep babaannesi nekadar tututcu yetisdirdinden bahsediyordu ve hep hayalinde benim gibi biriyle evlenmek istedi seklinde laflar vs. vs. :44:

Evinden isine isinden evine direk gelen biri,kahve disco disariyi pek sevmeyen biri ...heryere beraber gideriz... evinle benimle alakali biri..ama gel gelelim düsünceleri... amasi var iste ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…