Esim evlenmekle kafese tikilmis gibi hissediyor kendini...

Kafayi yer öyle yapsam disardaki gördügü kapalilaride begenmiyor pantolon giyenleri bunlar kapali degil benim icin falan laflar sana ne diyorum herkez kendinden mesul

Zaten disardi gezmeye ciksak oan cogu bana bakiyor erkek kadin olsun fitik oluyor ne diye bakiyorlar elimde kalicaklar bigün diye

canım benim derdini söylemeyen derman bulamaz...
ben kesin kes diyorum eşiniz sizi çekemiyor
kendini size karşı ezik görüyor.
kaç kişi demiştir ona hanımın çok güzel diye.
dediğiniz gibi egosu çook yüksek o yüzden sizi üzmeye çalışıyor ve bundan zevk alıyor
allah doğru yola çeksin eşinizi
yoksa inanın siz üzülmezsiniz üzülen o olur.
kadınlar her şekilde ayakta kalır
erkek kalamaz...

yurt dışında olduğunuz için yabancılar bakar elbette. herkes kendiinden farklı olana bakar. kapalısınız ya. o yüzden bakıyorlardır.

ben hala keşke kendi ayarında biriyle evlenebilseydin diyorum ama şu saatten sonra keşkelerin anlamı yok.

evleneceğin insanı onun sana anlattıklarından ziyade kendi arkadaş ortamında tanımak en güzeli bence çünkü insanlar sosyal hayatta aile hayatlarındakinden çok farklı olabiliyor. yani mesela benim kardeşim aile ortamında çok hoppa bilinir ama aslında çok mazbut bi çocuktur bense tam aksine aile ortamında çok mazbut zannedilirim ama sosyal hayatım kardeşiminkinden çok farklıdır. yani yanlış anlaşılmasın alemlere aktığımdan değil ama kız arkadaşlarımla tatile çıkarım, hafta sonu konsere gideriz vs. yani diyeceğim evleneceğin adamı azcık iyi araştırmak şart.

ha şu saatten sonra senin için ne yapılabilir diye düşünürsek bence eşinin sana saygı duymasını sağlamalısın. bide bu kadar kanka muhabbeti nedir onu da anlamadım eski sevgililerini anlatmak falan... seni kahvedeki arkadaşlarıyla bir tutuyor söyleyeyim.

bence acilen bişeyler yapmalısın bu kadar kolay lokma olma.

canım benim ya üzüldüm ama ilk seneler hep böyle geçer
alışamazlar evliliğe eskiyi özlerler vs. bende evliliğin ilk ayları çok güzeldi sonradan sonraya
sarsılmaya basladık.. yada birbirimizi daha çok tanıdık diyelim.. eşinden ayrılırsan çok üzülürsün
erkeklerin coğunda var bu takıntılar daha kötü durumda olanlarda var.. hemen ayrılma önce konuşun anlasmaya bakın..
söylenecek çok şey var ama en mantıklısı bu sakın boşanma benim eniştemde böyleydi hatta daha kötü..
ama şimdi ablamı el üstünde tutuyor biraz sabırlı ol sende inş. düzelir zamanla düzelecekte emin ol.. cahilliğine ver
nişanlı olsan neyse ama evlilik bu hemencecik yıkılmaz...

Hiç kendini üzme, dışarıdaki tatlı olsa seninle evlenmezdi.

Erkekler böyle, biraz çevreye karşı zevahiri kurtarmak için, biraz ben neyim siz bir bilseniz diyebilmek için sürekli evlilikten şikayet ediyorlar ama iş cidden gitmeye geldiği zaman yerlerde paspas =)))

Yani eşin o kızlarla evlenmeyi onun tabiriyle "yutamadığı" için onlardan biriyle değil seninle evlenmiş!
Peki sen bunu nasıl "yutabildin"
Hem ahlaksız, geçmişi "kirli" hem başka bir yorumunda da dediğin gibi seviyorum demeden kriterlerime uygunsun diye seni "seçmiş" peki sen neden tüm bunlara rağmen o insanla evlendin??? gerçekten aklım almıyor.

Fıtık olur tabi,
Herkesi kendi gibi fantazi dünyasında yaşıyor zannediyordur o şimdi.
Kendi başka hatunlara ne gözle bakıyorsa

benimde eşimin en yakın arkadası kankası boşanmıştı ve eşime faceden şunları yazmıştı..

hacıı ben boşandım biliyonmu...
ee sen bariiii mutlumusun? evlendiğine değdimiiii...

demiş..

eşimde ; evet iyikide evlenmişim hatta neden daha erken evlenmedimki diye düşünmüyor değilim yazmış...

ben bunları okuduğumda çok sevınmıstım (2.5yıllık filandık evliliğimzide)

ancak sizinkisi gibi olsaydı ciddi ciddi çok bozulurdummm... ve hesabını da sorardım...

birde okuduklarım kadarıyla siz çok taviz vermıssınız ,sessiz kalmıssınız mı desem.. boşvermişlikmi desem.. yani söyledileine kayıtsız kalmıssınız sanırım yoksa bunca şeyi söyleme cesaretını nerden buluyor anlayamadım

en azından bundan sonrası için tavrınızı kesin olarak belli edin ..

önceleri böyle gibi seyler anlatirdi dobrayim sana diyordu ..heyecan su sekilde kalmadi bence cünkü ben cekiniyorum ideal fizikdeki hayran oldugu kadinlar kadar olmadigimdan

arkadasım sen onun idealindeki '' kadın'' degilsin belki de

eşin '' kıvanç tatlıtuğ 'un şubesi tarzı mı merak ettim ben?

Zevk ,sefa bir yere kadar...kendide farkında...yaşlılıga yatırım...keşke kırka ,elliye kadar sıksaymış dişini...yada koyverseymiş peşini...

üzüldüm okuduklarıma,bu kadar mı sığ bu erkekler,hayat sex ten mi ibaret,

başlığı okudugumda acaba dedim çok mu sıkıyor eşini? Olur a benim de öyle arkadaşlarım tanıdıklarım oldu...evlendi diye eşlerini maça,balığa,eski

arkadaşlarıyla yemege yollamazlar,hep dipdibe otursunlar isterler...ama senin yazdıkların direkt dünden gönüllü hatunlarla ilgili...

çok kaba ...çok can yakıcı...omurgalı durup restini çekmişsin,bravo....

Bırak zamana bırak,mesafe koy biraz,sorarsa da yazdıklarından kırıldıgını,güveninin sarsıldıgını ifade et.evlilikten beklentim bu degil de...

Belki de kılıbık evlilik meraklısı sanmasınlar diye yazmıstır.

şu kadar zaman geçti anladım ki erkekler tek hücreli...üzülme,takılmamaya çalış,kendinle ilgili de asla şüpheye düşme,fiziksel güzellik solar gider,

rabbim ruh güzelligini de yanına katsın,iman ,vicdan,insanlık versin...

Kadının güzeli,beceriklisi,güçlüsü,sessizi,bazen mal varlığı olanı makbul malesef benim ülkemde...erkegin çok hücrelisini arıyoruz ama malesef henüz keşfedilmedi...

Yaşayamadığı FANTAZİ lerin YASINI TUTMAK VE BUNU EŞLE paylaşmak nasıl bir mantıkmış peki ? Çocuklarının anasına teklif edemeyeceği sapkın ilişki pozisyonları oldugunu ifade etmenin yapmak kadar incitici oldugu kanaatindeyim.

Pesss...Kadını zaten META olarak gördügü buradan belli.Eşinin pişman olup ,farkına varacagını ve ADAM olacagını sanmam...

Teşhisim şudur ki --sığ ve kadına tırnak kadar kıymet vermeyen bir zihniyeti var bu bir ...çocugu olmadıgı için o meşhur egosu YAMYASSI olmuş bunun intikamını alıyor buda iki...

Eşin piyasayı çok iyi bildiginden dem vuruyor ya,ilk 100 tanesinden sonrası zaten onun ziyani...Bu piyasa da bir daha EL DEGMEMİŞ KULUÇKA MAKİNASI aramaya çıkmak çok meşakattli iş...Ugrastırma canım beni diyor açıkça...Ben sana git sdersem git kal dersem kalıcaksın...
önce çocuklarını dogurup onları büyüteceksin,ihtiyarlayınca buna ...

Arkadasım sen nasıl bir sabır ,insaniyet ve olgunluga sahipsin yaaa?

Ben çoktan pekmezini akıtmıştım...

eşin sapık farkında mısın?

kim bilir ne tür fantazileri var ki para vererek yapmayı mantıklı buluyor belkide yapıyor sen bilmiyorsun senınle yapamayacağı her tür şey bence sapkınlık

çünkü türk kadınıda sonuçta bazı şeyleri kabul eder ama kabul edilecek fantazi var edilmeyecek fantazi var...

Eşinizin şu sözleri karşısında onu boğmadan durabilidiğiniz için sizi tebrik ediyorum.
Gerçekten tahammül edilemez biri benim için!
Bu arada her erkek böyle değildir.

Mide bulandırıcı düşünceleri sayesinde eşime aşkım arttı.
Üstelik türlü türlü sorunlarım,soğukluklarım var.
Herkesin evliliğinde sorun olur, eşine sinir olduğu durumlar olur elbet.

Ama bu kadar rahat karı kız muhabbeti yapan, utanması gereken yerde bile pişkinlik
yapan adamla aynı evde yaşamak bile bir meseledir.
Aynı yatağa girmek.. Allah yardım etsin.
Gerçekten üzüldüm size.

Kızlar da onu bekliyordu zaten ne zannediyor kocan kendini brad pitt ? kıvanç tatlıtuğ ? bilemedim şimdi :44:

Asla kabul edilemez şeyler eşinin yaptıkları. Sevgililer bile sırf bu sebepten ayrılıyor, eşin sorumluluklarının farkında değil galiba, ergen hala.

Sonradan yazdıklarını okudum da, aynı evde durmakla hata ediyorsun bence, sapık ve mide bulandırıcı!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…