cok ılgınc yaa sabahtan bu konuyu okudum fakat cevap yazma ımkanı bulamadım sımdı yorumları okuyodumm esının görüşlerı cok farklı ne demek ya kerhaneye gıtmekk ayrıcaa fantazılerını nedennn esıyle yasayamıyoo nasıl bı fantazıkı bu eşinin demek ıstedıgı cok ılgınc arkadasım kusuruma bakmaa ama senın esın bayagı uçmuss sen sadecee evde yemek temızlık ısıne bakan bırı olmussun onun gozundee ee tabı bunları yapıcak bırı lazımm zatenn ama gonul eylendırıcek kısıde lazımm demı o bole dusunuyorrr bu adam ne yapmak lazım bılemedımkı sımdı kapalıymıssın da yanı gıy süslen cık dısarı mahsus dıcem amaa gercı ole ypsan adamın gorusumu degısecek bılemedım sımdı yaa allah yardımcın olsun
Kusura bakma ama paylasmak zorundaydim kimsem yok paylascak baska
Bencede, kizarin tamam fizik yerinde olabilir ama gerisi unut hatta dedimmi yok yok güzellll diyor...ama bana bikere güzelsin demedi!!!
O EGOsu yüksek biri asla kabul etmez bu yazdiklarini mesela, bende cünkü ona cogu kez dedim..
Veya eskilerden cok anlatir,erkegin ego tatmini diyor eski günler..yok 100den fazla kiz gecmismis elinden saymayi birakmismis..
Herkez öyle diyor ailesinden tut arkadaslarina kadar hatta Kuzenide yazmis .."ama sana söylim *Orkide82* gibi bir kiz bida bulamazsin"diye !!Kuzeni diyor bunu 2-3 kere gördügüm insan bide
Icimden öyle geciriyorum birak gitsin sürünsünde kürkcü dükkanina geri dönsün ama kapilar ona kapali olacak..ama olurmu o asla sapkasini öne koymaz ...bosandigi biriyle asla tekrar birlesmezmis örnekleri varmis ve kimbilir o arada ne isler pisirimis
Kafayi yer öyle yapsam disardaki gördügü kapalilaride begenmiyor pantolon giyenleri bunlar kapali degil benim icin falan laflar sana ne diyorum herkez kendinden mesul
Zaten disardi gezmeye ciksak oan cogu bana bakiyor erkek kadin olsun fitik oluyor ne diye bakiyorlar elimde kalicaklar bigün diye
Simdi gördüm yasadim biliyorum hersey ve herkez dengi dengine olmaliymis dogru canim!
Evlenmeden önce öyle hizli yasamis olaylarindan bahsetmiyorduki hele hic..hep babaannesi nekadar tututcu yetisdirdinden bahsediyordu ve hep hayalinde benim gibi biriyle evlenmek istedi seklinde laflar vs. vs. :44:
Evinden isine isinden evine direk gelen biri,kahve disco disariyi pek sevmeyen biri ...heryere beraber gideriz... evinle benimle alakali biri..ama gel gelelim düsünceleri... amasi var iste ...
söyledim ayni seyi benim basimi ne diye yaktin bunlari biliyordunda ...isde görmeden bilemezmissin, istese evlenirmis ama yutamamis öylelerini..ayrilmak istiyorum uymuyoruz yol yakinden cocuk yokken ortada diyorum yok biyere gidemezsin sacmalama oluyor benim yerime sen neden karar veriyorsun onu evliligimiz rahatsiz etseymis söylermis!..Söyliceni söylemis kuzenine ..Kuzeniyle konusulacak laflarmi bunlar yaaaa adam ne sanicak hele cinsellik konusunda mahremi insanin!!
Kafayi yer öyle yapsam disardaki gördügü kapalilaride begenmiyor pantolon giyenleri bunlar kapali degil benim icin falan laflar sana ne diyorum herkez kendinden mesul
Zaten disardi gezmeye ciksak oan cogu bana bakiyor erkek kadin olsun fitik oluyor ne diye bakiyorlar elimde kalicaklar bigün diye
önceleri böyle gibi seyler anlatirdi dobrayim sana diyordu ..heyecan su sekilde kalmadi bence cünkü ben cekiniyorum ideal fizikdeki hayran oldugu kadinlar kadar olmadigimdan
o raddeye kadar getirmeye hic niyetim yok....ama bazi laflari yenilir yutulur deyil..anliyormus evli erkeklerin neden afedersiniz ama Kerhaneye gittiklerini en temizindenmis caktirmadan dost tutmak metres yanlismis yani fantazilerini cocuklarin anasinla yasayamiyorlarmis türk erkegi..gittiginden degil ama ona göre herhalde ondan cogu erkekler oraya gidiyormus!
:26:
söyledim ayni seyi benim basimi ne diye yaktin bunlari biliyordunda ...isde görmeden bilemezmissin, istese evlenirmis ama yutamamis öylelerini..ayrilmak istiyorum uymuyoruz yol yakinden cocuk yokken ortada diyorum yok biyere gidemezsin sacmalama oluyor benim yerime sen neden karar veriyorsun onu evliligimiz rahatsiz etseymis söylermis!..Söyliceni söylemis kuzenine ..Kuzeniyle konusulacak laflarmi bunlar yaaaa adam ne sanicak hele cinsellik konusunda mahremi insanin!!
Bazen erkeklere ölüm sloganıyla sokaklarda gezmek istiyorum
Ona yansitmiyorum tabiki ama yinede cekiniyorum iste kilolu falan degilim hatta zayifim ama biliyorum ya onun ne tarzda hoslandigini onlar gibi olmadim icin..nebilim iste...önceki sevgililerile karsilastiriyorum ona encok ben yakisiyorum diyorum
Facedede hep eski sevgilierin profiline resimlerine bakiyor ...bikere degindim..merakten dedi
veya baska kizlarin resimlerine bakiyor dikkatini cekenlere öylesine bakiyormus ..
Allahim kafayi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?