Valla canım bu duruma ne denir bilemiyorum ki. Evlenmeden kendi halinde biri olsa kuzenine moral vermek için söylemiştir takma falan derim ama adamın geçmişi de sağlam değil. Gerçekten bunları hissediyor olabilir. Zamanla nasıl bi davranış sergileyecek, senin üzüldüğünü görüp gönlünü mü almaya çalışacak, yoksa yine saçma sapan konuşmalarına devam mı edecek bir bak bakalım.. Allah yardımcın olsun :44:
az daha yüz bulsa hem evli kalıyım hem avlanıyım dicek yakındır sen çok konu açarsın buraya
o raddeye kadar getirmeye hic niyetim yok....ama bazi laflari yenilir yutulur deyil..anliyormus evli erkeklerin neden afedersiniz ama Kerhaneye gittiklerini en temizindenmis caktirmadan dost tutmak metres yanlismis yani fantazilerini cocuklarin anasinla yasayamiyorlarmis türk erkegi..gittiginden degil ama ona göre herhalde ondan cogu erkekler oraya gidiyormus!
:26:
o raddeye kadar getirmeye hic niyetim yok....ama bazi laflari yenilir yutulur deyil..anliyormus evli erkeklerin neden afedersiniz ama Kerhaneye gittiklerini en temizindenmis caktirmadan dost tutmak metres yanlismis yani fantazilerini cocuklarin anasinla yasayamiyorlarmis türk erkegi..gittiginden degil ama ona göre herhalde ondan cogu erkekler oraya gidiyormus!
erkekler biraraya gelince "beni sıkıyor,boğuluyorum,bekarlık sultanılıkmış" derler.kılıbık olmamak adına böyle davranırlar.evet çok saçma ama gerçek bu.çok mutluyum harika eşim var diyince karısının sözünden çıkmayan ezik adama dönüşeceklerini zannediyorlar.sen de kendini eleştir.gün içinde onu çok sık mı arıyorsun,kıskançlık huyun abartılı mı,onun ailesi ile ilgili aşırı sorunlar mı oldu,evlenir evlenmez çok yüklü borç altına mı girdiniz,çocuk olmaması sebebiyle kavga anında onu suçluyor musun,cinsel münasebetleri askıya mı alıyorsun..eğer bunların hiçbiri yoksa tamamen boş söylenmiş sözlerdir bunlar.yani öylesine anlamı olmadan kuzeniyle çene çalmıştır.boşanmayı isteyen insan zaten bunu sana söyler.o yüzden sen de çok önemseme laflarını.bir de geçmişte 100 kadınla olmuştum diyorsa bir sıfırı atmanı tavsiye ederim.dediğim gibi erkekler abartmayı sever.boşanmaya karar versen salya sümük ağlayacak yazışmalardaki asi delikanlı halinden eser kalmayacak:)))))))))))
siz kuzenlerinize bunları yazsanız ne derdi,bir sorun ona. bakalım tepkisi nasıl olurmuş. o tepkiye göre kararınızı verin
İşte erkeklerin tüm bu düşünceleri yetiştirme tarzından kaynaklanıyor. Aman oğlum eğlensin karı kızla gezsin tozsun istediğini yaşasın ama iş evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş, namus timsali bir kızla evlensin diye düşünüyorlar.
Zaten anneler çocuklarını böyle yetiştiriyor, herşey ilk başta biz kadınların eğitimiyle başlıyor.
Bir anne erkek çocuğunu gece eve geldi mi gelmedi mi geç kaldı mı diye düşünmezken kız çocuğu olunca aman şu saatte evde olsun, aman eve geç gelmesin diye kısıtlıyor.
Ben açıkcası Türk toplumunda bu eğitimin iyi verilmediğini düşünüyorum. Kadınlar erkek çocuklarını hemcinslerinden üstün tutuyorken, oğlan doğurdum diye sevinirken, doğar doğmaz çocuğa sen erkeksin istediğini yaparsın düşüncesini aşılamışken erkeklerin bu düşüncede olması bana garip gelmiyor.
Sonra da erkekler ben istediğim kadınla yatar kalkarım sevişirim zevkini çıkarırım ama evlenirken el deymemiş kız olmalı diye düşünüyorlar. Tabi aralarında ben eğer yapıyorsam evlenirken öyle kadın arama hakkım yoktur, ya da ben kimseyle sevişmemiş bir kızla evlenmek istiyorum demek ki benim de aynen evlilik öncesi kimseyle yatmamam gerekir diyeni de yok değil. Ama geneli yetiştirilme tarzından dolayı işine geldiği için ben yaparım kadın yapamaz düşüncesinde.
Eşiniz zamanında çıtırları yeterince götürmüş ama büyük ihtimalle sizin evlilik öncesi böyle olayınız olsaydı olayı büyütürdü ve sizinle evlenmeyi kabul etmezdi. Şimdi evlenmiş barklanmış yuva kurmuş ama gözü elalemin karısında kızında. Peki siz başka erkeğe bakıp vay fiziğine bak adamın mükemmel deseniz eşiniz ya fiziği iyi ama yüzü yakışıklı değil mi diyecekti.?
Eşinizin sizin yanınızda başka kadının fiziğini yüzünü beğenip size söylemesini sonra sizinle sevişmesini nasıl kaldırabiliyorsunuz bir kadın olarak gerçekten anlamıyorum. Benim nişanlım bana aynı şeyi dese tokatı yer sonra da beni sonsuza kadar göremez. Bu konuda asla taviz vermem. Ben elalemin adamının fiziğine orasına burasına bakmıyorsam o da bakmayacak hele bana lafını etmesi söz konusu bile olamaz asla kaldıramam bunu.
Ona yansitmiyorum tabiki ama yinede cekiniyorum iste kilolu falan degilim hatta zayifim ama biliyorum ya onun ne tarzda hoslandigini onlar gibi olmadim icin..nebilim iste...önceki sevgililerile karsilastiriyorum ona encok ben yakisiyorum diyorum
Facedede hep eski sevgilierin profiline resimlerine bakiyor ...bikere degindim..merakten dedi
veya baska kizlarin resimlerine bakiyor dikkatini cekenlere öylesine bakiyormus ..
Allahim kafayi yicem
konu sahibi size 2 sorum olacak.
1. eşiniz çalışıyor mu?.
2. görücü usulümü evlendiniz?.
Tipik lümpen erkek mantığı,
bekarken gezip tozup güzel kızlarla günümü gün edeyim sonra kendi değimiyle "el değmemiş" kapalı bir kızla evleneyim...
karım benden başka erkek tanımasın ama ben kadın anatomisinde master yapmış olayım.
karım beni hiçbir erkekle kıyaslayamasın ama ben onu geçmişimdeki bütün kadınlarla kıyaslayayım ve sadece olumsuz yönlerini göreyim...
(x daha iyi öğüsüyordu, y nin göğüsleri daha güzeldi v.s.)
ve tabi ki tatmin olmayacak, tabi ki eski hayatını özleyecek, çünkü alışkanlıklar kolay kolay terkedilmez...
keşke sizin başınızı yakmasaydı, kendi kafasına, yaşam tarzına uygun biriyle evlenseydi...
öfff erkek muhabbeti. tamamen kuzenine hak verebiliyor olmak için yazmış. hem madem o kızları çok beğeniyordu neden sizinle evlendi. o tarif ettiğiniz modeldeki kızlardan biri ile neden evlenmedi. istese pek ala da bulabilirdi hem öyle hem de düzgün bir kız. sizinle evlenmesi ile ilgili görücü usulü olup olmadığını düşündüm ilk başta. pardon da neymiş eşiniz makine mi ne demek daha aktif cinsel hayat üstelik evli bir adamın bunu söylemesi? oh olmuş otursun kafesinde. boşama bunu kalsın böyle. artı bu kızları size gösterince de ilgilenmeyin ben daha güzelim deyip geçin ya da bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin. size ne canım onun eski sevgilisinden. yok bu daha güzel derse de yıkın o evi başına. ben olsam silerdim onları face'inden. evli bir adamın bunlarla işi ne?
büyük bir olasılık ile ego eksikliği belki eşinizin probleminden kaynaklı. bence bu yüzden abartarak anlatmış kuzenine.
işin şekli değişiyor
adam çocuğu olmuyor diye komplekse girdi de
benim kıymetimi bil edebiyatı mı yapıyor acaba
ilk düşüncem adam sana saygı duymuyor, gözü dışarıda nasılsa yakında seni aldatır boşan gitsindi
ama öyle yazmadım
evlenmeden önce anlatmamış böyle şeyleri
şimdi anlatıyor rakamlar veriyor saçmasapan telefon görüşmeleri kuzeni ile
bütün bunlar çocuğunu olmayacağını öğrendikten sonra mı olmaya başladı?
ayy kusucam nerdeyse ciddiyim bak tiksindim sen gene iyi uyuyosun bu adamla, hayır yani ne fantazisi varmış cinselliğinde bi sınırı var fiziki yapımız belli yani açık yazamıcam, ne isteyebilir ki senden malum eşinin aileside pek dindar ters ilişki yaşamaz heralde dimi, gerçi ben böyle dindar tutucu geçinenlerden korkuyorum
hımm. anlaşıldı.
niyet belli. fantezilerini yaşamak istiyor . oraya gitmek için bahaneyide bulmıuş. size resmen tioyuda vermiş.
dikkat edin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?