Esim evlenmekle kafese tikilmis gibi hissediyor kendini...

normalde tarzım değildir bel altı vurmak ama eşinin totosu tavan yapmış, sen onu yerle bir etmelisin, şimdiden avlanma hayallerini başına yıkmalısın, bu yol yol değil zira, beni anne bile yapamıyosun de bi bakalım, otursun bi derdine yansın

hissetmese anlatmaz herseferinde "kusmaz" ayni laflari...
Davranislarinda bi farklilik yok ben söylediklerimin arkasindayim ve ne sekil ne anlamda dedimide biliyorum..ben alistim bu duruma eskisi kadar yok artik farkediyormus..ama hic bi öyle niyetim yok isden eve evden isde..telide hep ortada...soguk davranmiyor herzamanki gibi, sakalasip gönül almiyor ama hep surat asiyorsun diyor ben aldimiyorum bak diyor...tabi o neyine aldircak zaten!!

az daha yüz bulsa hem evli kalıyım hem avlanıyım dicek yakındır sen çok konu açarsın buraya

o raddeye kadar getirmeye hic niyetim yok....ama bazi laflari yenilir yutulur deyil..anliyormus evli erkeklerin neden afedersiniz ama Kerhaneye gittiklerini en temizindenmis caktirmadan dost tutmak metres yanlismis yani fantazilerini cocuklarin anasinla yasayamiyorlarmis türk erkegi..gittiginden degil ama ona göre herhalde ondan cogu erkekler oraya gidiyormus!
:26:

Eğer bu cümleleri size söyleme cesaetini buluyorsa,(ki umarım değildir)yakında kendinide haklı örüp yapmaya başlayabilir.
Eşiniz ergen erkek çocuğu muhabbeti yapıyor hala.
Sizde bunu dinleyerek en büyük desteği veriyorsunuz ona.
Keşke ilk kız arkadaşlarından bahsettiğinde çok sert tepki verseydiniz.
Sizin onun asker aradaşı olmadığınızı anlatın o ergene lütfen.

işin şekli değişiyor
adam çocuğu olmuyor diye komplekse girdi de
benim kıymetimi bil edebiyatı mı yapıyor acaba

ilk düşüncem adam sana saygı duymuyor, gözü dışarıda nasılsa yakında seni aldatır boşan gitsindi
ama öyle yazmadım
evlenmeden önce anlatmamış böyle şeyleri
şimdi anlatıyor rakamlar veriyor saçmasapan telefon görüşmeleri kuzeni ile
bütün bunlar çocuğunu olmayacağını öğrendikten sonra mı olmaya başladı?

Her erkegin kendisi gibi ahlak yoksunu olmadigi bir hatirlativerin lutfen esinize !

Ayrica bunlari size soylerken siz ne yapiyorsunuz pardon?
Adam sizi esi birakin insan yerine bile koymuyor !

Tum bunlari karisina soyleme cesareti bulan adama degil, o cesareti veren kadina bakmak gerek bence...

Son düzenleme:

ayy kusucam nerdeyse ciddiyim bak tiksindim sen gene iyi uyuyosun bu adamla, hayır yani ne fantazisi varmış cinselliğinde bi sınırı var fiziki yapımız belli yani açık yazamıcam, ne isteyebilir ki senden malum eşinin aileside pek dindar ters ilişki yaşamaz heralde dimi, gerçi ben böyle dindar tutucu geçinenlerden korkuyorum

Hayir canim hicbiri onu hic bunaltmiyorum...saydiklarini hicbirini onu sikacak sekilde yapmiyorum, kendisi mesajlar atar is yerinde,isden cikinca arar beni geliyorum veya biseyler yapalimi diye..kiskanclik söyle yaptim iste face baska kizlarin resimlerine baktiginda gördügümde oda baya sürdü ona söylemem bu ne demek falan diye veya eski sevgililerinden bahsettinde oda bi süre sonra takmamaya basladim onun haricinde kiskancligimi zaten belli eden biri degilim...onun ailesiyle hic bi sorumum yok onunda yok hepsi cok iyiler sorun daha cok benim ailemle ama ona okadar yansitmiyorum..cocuk meselesini hic yüzüne vurmadim kavga aninda olsa bile incinir erkeklik gururu yikilir diye allahdan gelen bisey nede olsa o napsin diyerek deginmiyorum..borcumuz allaha sukur hic olmadi...cinsellik konusuna gelince asgida degil ama nebilim nekadar dogru demen haftada 3 kere azmi oluyor? Söyle sogukluk var ben pek yelkenmem o bana gelir hep oda sagi solu belli olmadigindan ve önceleri su sevgililerinde bahsettiginden kendimi geri tutuyorum:26:

hımm. anlaşıldı.
niyet belli. fantezilerini yaşamak istiyor . oraya gitmek için bahaneyide bulmıuş. size resmen tioyuda vermiş.
dikkat edin bence.

100 kız hikayesine inanmadım sallamış gibi geldi nette chatte bir iki muhabbet etmişse kızlarla onları da sevgiliden sayıyordur muhtemelen. Eğer geçmişi bu derece kabarık olmasaydı kuzeni teselli etmek için sallamış durmuş diye düşünürdüm ama değil.

Ayrıca türk erkekleri hakkında genellemeleri de tam kendisine yaraşır olmuş, karısıyla cinsel hayatını renkli bi şekilde devam ettirmeyi tercih eden, karısının istek ve arzularına önem veren gözü dışwrıda olmayan çok erkek var. Çocukların annesi falan bahane bir erkek eğer eşini arzuluyorsa çocuklarının annesi olması onu eşinden uzaklaştırmaz aksine daha tutkulu şekilde karısına bağlanır seks hayatlaqrı da aynı şekilde devam eder.

Eşinin egosu tavan yapmış aç tavuğun kendini darı ambarında sanması misali, ya ipleri eline alacaksın onu domine edeceksin ezeceksin başka yolu yok canım ne yazık ki .

Annesinden kaynaklanan bi olay degil bu kendi yapi bozuklgundan bence ..annesi kapali bayan degil hür bi kadin ve onu böyle yetirsitrmedinide söylüyor hatta bu cocuk nasil böyle oldu arkadaslari bozdu diyor..annesi öyle bi dar görüslü kadin degil cok acik biri cok iyi biri..Hatta annesiyle kizkardesiyle anlasamaz femisitler diye cok zit karakterler...
Evet aynen öyle el degmemis olacak..ondan eski sevgilileriyle nekadar kapilmis olsa bile 1-2 tanesine evlenememis yutamamismis !!!

Kendi diyor senin öyle önceden bi bilgilerin olsa evlenmezdim ve istemem öyle birini neden ozaman cinsellikten dem vuruyorsun ozaman hep be adam??!!!

Ilklerde nabiz yokluyordum ne yumurtlicak bakalim diye gicik ola ola dinliyordum..simdilerde zaten bahsetmiyor cok fena patladim ona!
Nisanliyken bunlardan bahsetseydi hayatta evlenmezdim..olay evlendikten sonra konular acildi!

kusura bakma canım
kocan burdan bile midemi bulandırdı seni düşünemiyorum

konu sahibi size 2 sorum olacak.
1. eşiniz çalışıyor mu?.
2. görücü usulümü evlendiniz?.

1. iste oda bi ayri konu 4-5 ay dayaniyor ya isi begenmiyor yasa parasini...baska ise geriyor..ama suan calisiyor!
2.Hayir görücü usulu evlenmedik ...görücü degilde daha cok o kriterlerine uygun oldugum icin benimle evlendigi kanatindeyim öyle demisti severek diye agzindan cikmadi hic cünkü!

söyledim ayni seyi benim basimi ne diye yaktin bunlari biliyordunda ...isde görmeden bilemezmissin, istese evlenirmis ama yutamamis öylelerini..ayrilmak istiyorum uymuyoruz yol yakinden cocuk yokken ortada diyorum yok biyere gidemezsin sacmalama oluyor benim yerime sen neden karar veriyorsun onu evliligimiz rahatsiz etseymis söylermis!..Söyliceni söylemis kuzenine ..Kuzeniyle konusulacak laflarmi bunlar yaaaa adam ne sanicak hele cinsellik konusunda mahremi insanin!!

faceinde arkas olarak degil kizlar hic bi kiz yok arkadas listesinde...ama yinede bakabiliyrosunya resim vs onlara bakiyor iste..hatta gecmis ajendami ne deniyor ordan günlük takip ediyorum ben kimle kime bakmis diye o bilmiyor ...

Tam hatirlamiyorum ama galiba cocuk meselasinden ögrendikten sonra ..bilemicem olmayada bilir! tam emin degilim ama ..cocuk meselasi evlendikten 5 ay sonra ögrendik

cok ılgınc yaa sabahtan bu konuyu okudum fakat cevap yazma ımkanı bulamadım sımdı yorumları okuyodumm esının görüşlerı cok farklı ne demek ya kerhaneye gıtmekk ayrıcaa fantazılerını nedennn esıyle yasayamıyoo nasıl bı fantazıkı bu eşinin demek ıstedıgı cok ılgınc arkadasım kusuruma bakmaa ama senın esın bayagı uçmuss sen sadecee evde yemek temızlık ısıne bakan bırı olmussun onun gozundee ee tabı bunları yapıcak bırı lazımm zatenn ama gonul eylendırıcek kısıde lazımm demı o bole dusunuyorrr bu adam ne yapmak lazım bılemedımkı sımdı kapalıymıssın da yanı gıy süslen cık dısarı mahsus dıcem amaa gercı ole ypsan adamın gorusumu degısecek bılemedım sımdı yaa allah yardımcın olsun

Dindar bakimindan benim ailem tutucu kapalidir vs...onunki daha cok dedigim gibi hür acik yani zitiz herbakimdan...onun daha cok babaannesi namazinda abdestinde bi kadinmis ...hayir öyle bi istegi yok ama eskiden girmis güya hatta kapali kizlarda varmi aralarinda ..yatacak yeri yok diyorum ona !

hımm. anlaşıldı.
niyet belli. fantezilerini yaşamak istiyor . oraya gitmek için bahaneyide bulmıuş. size resmen tioyuda vermiş.
dikkat edin bence.

Versin zaten agzini aradim..onada söyledim Ilk günlerde evlendigimizde 10 cocugum olsada senden yine bosanirim cocuk mani degil bana okadar alcalmam!!!Yapacaksa buyur yapsanin ..lafi dolandirmayi daha iyi eyledi kulaninada küpe olduguna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…