- 11 Şubat 2015
- 9
- 1
- 1
- Konu Sahibi Serapben01
-
Forum seceneklerindeabonelik ayarları diye bir yazı göremedim. nerde
Şimdi bazı şeyler baştan belli olur.Sen düzenini bozmadan.40 yaşında bir adam düzenini bozdu bilmediği bir şehre geldi sıfırdan başladı.Ve sen bu adamı tanıdığında sadece maaşı vardı.Doğal olarak başka bir şehirde iş bulma adapte olma sorunu yaşayabilir.Bu sğreci atlatayana kadar destek olacaksın.Sonuçta tembel tembel yatmıyor anlattığın kadarıyla.Çabası var.Merhabalar, bu 2. üyeliğim bu konuyu açmak için aldım. Yöneticilerin haberi var. Tırstığımdan okypte, mune, kazen e hepiciğine haber verdim...
Ben 32 yaşındayım 2. evliliğimi yaptım. ilk evliliğimden 12 yaşında oğlum var.
13 aylık evliyim. 13 yıl gibi yıprandım belkide..
Eşim insan olarak çok iyi şevkatli, sevdiğini heran gösteren iyi bir insan.
O işini bırakıp benim bulunduğum şehre geldi. Benim işim daha sabit ve burada bir düzenim vardı
Ev eşya hepsi kuruluydu. Çocuğumunda okulu alıştığı bir ortamı vardı. Onuda buradan koparmak istemedim.
Eşimin maaşından başka bir birikimi ve malı mülkü yoktu. Hayat müşterektir diye girdik bir yola
Eşim burada iş bulamadı. 5 ay çalıştı bir yerde.. işi çok ağır olduğu için çıktı. (ben kızdım çıkmamalıydı)
Kendi 41 yaşında şimdi o işinden çıktığından bu yana iş bulamıyor.
Bir ara girdi bir ay çalıştı işyeri taşındı küçülmeye girdi. çıkarıldılar
8 aydır ben çalış didin ordan kıs burdan kıs evi geçindirmeye çalışıyorum.
Hiç bir şey zoruma gitmiyorda oğlum için yapmak istediğim şeyler vardı. Onları yapamıyorum
Dimdik duran ben şimdi telefon çalacak teyzem dayım arayıp soracak diye çekinir oldum
Hayatımı o ne der bu ner diye hiç bir zaman yaşamadım ama bu başka birşey.
En azından 2. evliliğimde biraz rahat etmek isterdim.. herkeste mutlu bilse bizi kötümü olurdu..
İş ilanlarına başvuruyor. Bazıları ile görüşmeye gidiyor.
Gidiyor gidiyor boş.. ne kabul eden var ne arayan..
Yoruldum ilanlara başvurmaktan. Gidiyor olumlu gibi geçiyor.. ama sonra gel çalış diyen yok
Daha önce çalıştığı pozisyonlarda çalışmak istiyor.
Diyorum gir bir fabrikaya çalış. akmasa da damlar..
Girdi ama hep hammalık yaptırmışlar. Bir ay dayanamadı çıktı. Eşşek gibi kullanıyorlarmış
Belim ağrıyo başım ağrıyor diye geldi hep. napıcamı şaşırdım.
Bak ben bittim yüzüm yerde, annem babamdan utanır oldum. mahcubum diyorum.
Ama yok gidiyor görüşüyor boş... kar kış kıyamet ben yetiştiremiyorum.
Bu iş mevzusu beni çok yıprattı arkadaşlar.
Bir ara kumar oynamış. bunalıma girmiş 2 bin lira borçlanmış
Direk çizgi çektim bitti diye.. ama yalvar yakar ona bir şans verdim. (ilk ve son şansı)
Ailesi yok ölmüş, abi abla boş beleş insanlar. Yararları şöyle dursun selam versen para isteyecekler.
Görüşmüyorum onun tarafıyla..
Şimdi ne konuşsak sonu kırıcı sözlere geliyor.
İster istemez ben kırıcı konuşuyorum. Bıktım artık
Aylardır destek oldum üzülme dedim
olur gecer dedim.. ama yok yokk bulamıyor iş.. yüzün gülmüyor diyor bana
nasıl gülsün diyorum. elde kalmadı avucta kalmadı. Ben bunları çekmeyemi evlendim.
elektrik su alışveriş çocuğun masrafları belimi büktü...
Ailem yardım etmek istiyor sakın dedim.... asla istemem...
ama bakınca onada acıyorum. bunalıma girdi ezildi mahcup oldu..
Kafayı yicem kızlar.. her an kafamda boşanma mevzusu dolanıyor.
Ben boşansam şimdi sırf parası yok diyemi boşanmış olacağım. o öyle bakacak olaya konuşurken bunu ima ediyor. Dolaylı yollardan
Eki Görüntüle 1410397
Forum seceneklerinde
ben de yeni üyeyim pek bilmiyorum ama konunun başındaki konu takip sekmesinden de bir kontrol edin sadece uyarı almak istiyorum kısmınısağol canım çok tşk ederim. ayarları yaptım ama hala geliyor.
ben de burda gördüğüm bu tarz maddi konulara hep yazıyorum.benim de acım taze.eşimle farklı şehirlerde yaşıyorduk.evlenince herşeyini satıp edip iş kurdu.bende birikim yoktu.çalıştığım iş de prim usulu ve şartlar kötü olduğu için işi bıraktım.para almak yerine sürekli dışarda yemek vs para da gidiyordu boşa.yeni iş de bir türlü bulamıyorum.eşime yardım edemediğim için kendimden nefret etmeye başlamıştım.üzüldüğümü de biliyordu.dükkanda da işler kötü gidince birbirimizden tiksinme noktasına geldik.ne kadar üzüldüğümü bile bile geçen gün tartışma anında elini taşın altına hiç koymuyorsun,iş bul boşancam senden onu bekliyorum dedi.içkiliydi vs ama içinde ne varsa onu söyledi.ve ben 3 gündür boşlukta yürüyor gibiyim.karısı olmama rağmen benim karnımı doyurmakla bana iyilik yaptığını ima etti.hani bunun iyi günü kötü günü.bu şekilde aciz yerine konmak kadına bu kadar kötü hissettiriyorsa erkeğe nasıl hissettirir Allah bilir.Allah sizin de yardımcınız olsun.haklısınız.Merhabalar, bu 2. üyeliğim bu konuyu açmak için aldım. Yöneticilerin haberi var. Tırstığımdan okypte, mune, kazen e hepiciğine haber verdim...
Ben 32 yaşındayım 2. evliliğimi yaptım. ilk evliliğimden 12 yaşında oğlum var.
13 aylık evliyim. 13 yıl gibi yıprandım belkide..
Eşim insan olarak çok iyi şevkatli, sevdiğini heran gösteren iyi bir insan.
O işini bırakıp benim bulunduğum şehre geldi. Benim işim daha sabit ve burada bir düzenim vardı
Ev eşya hepsi kuruluydu. Çocuğumunda okulu alıştığı bir ortamı vardı. Onuda buradan koparmak istemedim.
Eşimin maaşından başka bir birikimi ve malı mülkü yoktu. Hayat müşterektir diye girdik bir yola
Eşim burada iş bulamadı. 5 ay çalıştı bir yerde.. işi çok ağır olduğu için çıktı. (ben kızdım çıkmamalıydı)
Kendi 41 yaşında şimdi o işinden çıktığından bu yana iş bulamıyor.
Bir ara girdi bir ay çalıştı işyeri taşındı küçülmeye girdi. çıkarıldılar
8 aydır ben çalış didin ordan kıs burdan kıs evi geçindirmeye çalışıyorum.
Hiç bir şey zoruma gitmiyorda oğlum için yapmak istediğim şeyler vardı. Onları yapamıyorum
Dimdik duran ben şimdi telefon çalacak teyzem dayım arayıp soracak diye çekinir oldum
Hayatımı o ne der bu ner diye hiç bir zaman yaşamadım ama bu başka birşey.
En azından 2. evliliğimde biraz rahat etmek isterdim.. herkeste mutlu bilse bizi kötümü olurdu..
İş ilanlarına başvuruyor. Bazıları ile görüşmeye gidiyor.
Gidiyor gidiyor boş.. ne kabul eden var ne arayan..
Yoruldum ilanlara başvurmaktan. Gidiyor olumlu gibi geçiyor.. ama sonra gel çalış diyen yok
Daha önce çalıştığı pozisyonlarda çalışmak istiyor.
Diyorum gir bir fabrikaya çalış. akmasa da damlar..
Girdi ama hep hammalık yaptırmışlar. Bir ay dayanamadı çıktı. Eşşek gibi kullanıyorlarmış
Belim ağrıyo başım ağrıyor diye geldi hep. napıcamı şaşırdım.
Bak ben bittim yüzüm yerde, annem babamdan utanır oldum. mahcubum diyorum.
Ama yok gidiyor görüşüyor boş... kar kış kıyamet ben yetiştiremiyorum.
Bu iş mevzusu beni çok yıprattı arkadaşlar.
Bir ara kumar oynamış. bunalıma girmiş 2 bin lira borçlanmış
Direk çizgi çektim bitti diye.. ama yalvar yakar ona bir şans verdim. (ilk ve son şansı)
Ailesi yok ölmüş, abi abla boş beleş insanlar. Yararları şöyle dursun selam versen para isteyecekler.
Görüşmüyorum onun tarafıyla..
Şimdi ne konuşsak sonu kırıcı sözlere geliyor.
İster istemez ben kırıcı konuşuyorum. Bıktım artık
Aylardır destek oldum üzülme dedim
olur gecer dedim.. ama yok yokk bulamıyor iş.. yüzün gülmüyor diyor bana
nasıl gülsün diyorum. elde kalmadı avucta kalmadı. Ben bunları çekmeyemi evlendim.
elektrik su alışveriş çocuğun masrafları belimi büktü...
Ailem yardım etmek istiyor sakın dedim.... asla istemem...
ama bakınca onada acıyorum. bunalıma girdi ezildi mahcup oldu..
Kafayı yicem kızlar.. her an kafamda boşanma mevzusu dolanıyor.
Ben boşansam şimdi sırf parası yok diyemi boşanmış olacağım. o öyle bakacak olaya konuşurken bunu ima ediyor. Dolaylı yollardan
Adam kumar oynamış işsiz güçsüzken nesini savunabilir ..İşinden,yaşadığı şehirden ayrılıp başka şehire giden, şanssızlıkar yaşayan taraf siz de olabilirdiniz.Sorumsuz olsa,iş beğenmese tamam haklısınız ama o da bu durumdan memnun değil sanki. Başka sorunlarınız yoksa boşanmayı düşümek hata bence
Adam kumar oynamış işsiz güçsüzken nesini savunabilir ..
iş yok diye bi şey yok millet tembel çok para alayım az yorulayım yok böyle dünya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?