Eşim... evliliğim...Bunları Yaşamak İçin mi Evlendim Ben :((

adam aramıyo değilmiş ki ona da zordur eminim 41 yaşta az değil hamallik diyosun yorulması normal sene seneyi aratıyo 20 yaşında delikanlı değil ki

kendi işini kursa para yok sermaye yok. ..zor

Şimdi bazı şeyler baştan belli olur.Sen düzenini bozmadan.40 yaşında bir adam düzenini bozdu bilmediği bir şehre geldi sıfırdan başladı.Ve sen bu adamı tanıdığında sadece maaşı vardı.Doğal olarak başka bir şehirde iş bulma adapte olma sorunu yaşayabilir.Bu sğreci atlatayana kadar destek olacaksın.Sonuçta tembel tembel yatmıyor anlattığın kadarıyla.Çabası var.

Canım kusura bakmada eşinin bitarafları yememiş çalışmaya tabikide elin işi baskoseye koyacak değiller.yorulacak hammalık yapacak ama zamanla rayına oturacak kolaymı kazanılıyor.
B

Derdiniz bu ve ikinci uyelik istemissiniz derdinizi kucumsedim sakin yanlis anlamayin ama genelde insanlar utanilacak birsey varsa ikinci iyelik aliyor sizinki gayet saglam dert yani neyse oraya takilmayim da insallah esiniz uygun bir is bulur tez zamanda

ayol hala geliyor mail bu ne ya yöneticilere yazıyorum biri yerinde yok

Ya kusura bakmayın da 41 yaşında koskoca adam genç demiyorum bak adam
Sizin çocuğunuz huzuru kaçmasın aman okuludur diye işini mişini bırakıp gelmiş
Üstüne iş aramış bulamamış
Sen hala hamallıkta olsa çalışcak çünkü benim oğlumla ilgili hayallerim var o paraya ihtiyacım var
Adam 41 yaşında pat diye onca genç dururken iş verirler mi
Ayrıca adam onca sene çalışmış etmiş neden şimdi hamallık etsin
Siz kolay sanıyorsun iş bulmayı herhalde adam görüşmeye gidiyormuş kabul etmiyorlarsa napsın
Kusura bakmayın siz adamı sevmemişsiniz ki zamanında para kazanır evi oğlumu daha rahat ettiririm diye düşünmüşsünüz

Çocuğunuzun rıskından kısıtlamak zorunda kalıyorsanız bu evliliği tekrar düşünün derim.. Ne bu adam ne siz ne aşkınız ne evliliğiniz çocuğunuzun yanında kum tanesinden bile değersiz ..

Eşiniz sizin için, fedakarlık yapmış işini yaşadığı şehri bırakmış gelmiş. Bunların olabileceğini bilmeniz gerekirdi.
Şikayet etmenin anlamı yok artık. Ayrıca 41 yaşına gelmiş 20-25 yaşında değil ki, bu adam bazı şeyler ağır gelir bu yaştan sonra. Daha önceden alışmadığı bir işi yapmak zor gelir. Hiç birikiminiz yok mu kendi yapabileceği bir şeyler yapsanız. Evliliğin anlamı bu zaten iyi kötü günde beraber olmak surat yaparak onu daha çok karamsarlığa itersiniz. Ben eşinize üzüldüm adam iş arıyor çaba sarfediyor bir de surat, tavır görüyor... Aramıyor evde oturuyor deseniz yorumlarım daha faklı olurdu.

Canım oğlunu düşünecektin ve mantık ewliliği yapacaktın....
Çok yalnış yapmışsın....
Sizin oğlunuzla bu saatten sonra rahat etmeniz gerekirken olmamış bu..
Bende boşandım ve kısmet olursa eğer birgün ewlenirsem, elbette karşı tarafı sewerim ama daha çok oğlumla geleceğimi düşünüp karşımdaki kişi beni ve oğlumu sahiplenebilecek mi buna gücü var mı diye bakarım.
Herşey oğlumun iyiliği için....

ben de burda gördüğüm bu tarz maddi konulara hep yazıyorum.benim de acım taze.eşimle farklı şehirlerde yaşıyorduk.evlenince herşeyini satıp edip iş kurdu.bende birikim yoktu.çalıştığım iş de prim usulu ve şartlar kötü olduğu için işi bıraktım.para almak yerine sürekli dışarda yemek vs para da gidiyordu boşa.yeni iş de bir türlü bulamıyorum.eşime yardım edemediğim için kendimden nefret etmeye başlamıştım.üzüldüğümü de biliyordu.dükkanda da işler kötü gidince birbirimizden tiksinme noktasına geldik.ne kadar üzüldüğümü bile bile geçen gün tartışma anında elini taşın altına hiç koymuyorsun,iş bul boşancam senden onu bekliyorum dedi.içkiliydi vs ama içinde ne varsa onu söyledi.ve ben 3 gündür boşlukta yürüyor gibiyim.karısı olmama rağmen benim karnımı doyurmakla bana iyilik yaptığını ima etti.hani bunun iyi günü kötü günü.bu şekilde aciz yerine konmak kadına bu kadar kötü hissettiriyorsa erkeğe nasıl hissettirir Allah bilir.Allah sizin de yardımcınız olsun.haklısınız.

Yoruluyomuş da çıkmış sanki biz yorulmuyoruz yorulmadan kim para kazanıyo ki..
kumardan bahsettin ne oldugunu anladık sen de anla...
2.evliliği yapanlar bence çok dikkatli olmalı ailesi boş beleşse neden evlendin iş garantisi yoksa niye evlendin..daha mantıklı olmalıydın çünkü 18 yasında değilsin ve annesin elin adamı yerine çocugunu iyi yetiştirseydin..

Adam kumar oynamış işsiz güçsüzken nesini savunabilir ..
iş yok diye bi şey yok millet tembel çok para alayım az yorulayım yok böyle dünya ..

Adam kumar oynamış işsiz güçsüzken nesini savunabilir ..
iş yok diye bi şey yok millet tembel çok para alayım az yorulayım yok böyle dünya ..

başka yerdeki işini kimin için bırakmış acaba kimin keyfi için??
Adam iş arıyormuş bu arada, kumarı da malum o kadar kimin üstüne gitseniz bi yerden patlak verir
Adam hamallık yapmak istemeyebilir, kimse kimseye baştan başla ağır işte çalış ben ve oğlum için diyemez
Adam ayaklarına gelirken amenna, çağırmayı bilen işini de bulacaktı
Kimse kimsenin 2 eşi diye istemediği şeyleri yapmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…