eşim face de ara ara müzik paylaşıyor

bosvermekgerekbazen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
96
38
23
İstanbul
arkadaşlar uzun zamandır dikkat ettim eşim ara ara face de müzik paylaşıyor bu yeni olmaya başladı.
bi erkeğin face de falan müzik paylaşımları yapması nasıldır ki.. ben garipsedim. çok kimsede (erkeklerde) görmem böyle bişi. nasıl baksam ki olaya bilemedim. sanki bi kadın olarak erkeğe yakıştırmıyorum gibi. sorum şu ki ben mi yanlış bakıyorum acaba duruma

İlginç bir düşünce.Metal müzik filan paylaşmıyordur herhalde,ne tür müzikler. ?

BUNDA NE VAR KI HOSUNA GITMISH PAYLASHMIS NEDEN YAKISHMASIN?

sanki rahatsız oldum gibi. aslında sorum kendimle ilgili rahatsız edici bi durum mu bu acaba büyütüyor muyum. çok erkek arkadaşımda bekarken de çok görmezdim etrafımda. garipsedim o yüzden.
Daha önce hiç yapmadığı birşey ise kendisine sorun şakayla karışık. En son ne paylaşmış yada mesaj verici müzikler mi ?

Daha önce hiç yapmamışsa ve müzikler Duygusalsa işkillendirici. Eski erkek arkadaşım bana aşıkken paylaşırdı daha sonra kesildi. Bende çok şüpheci bir insanım o yüzden anlayabiliyorum söylemek istediğini.

daha önce evet hiç yapmadığı bişey olduğu için dikkati mi çekmesi neden gülünç olsun ki arkadaşlar. yeni bi durum ve eşimi ilgilendiren herşey benide bağlar. müzikler aşk ile ayrılık oluyor genelde :) bizim face ortak onun bir sürü arkadaşı var ve böyle bişi yok gibi bişi. ilgincime gitti işte..

Şakaya vurarak duygusalız bu aralar galiba diye bi nabzını yokla bence.

Moralini bozmak istemem de benim ex kaynımı aklıma getirdin. O karısını aldatırken (bir yıl boyunca) sürekli rafet el romanın parçalarını dinlerdi. Direniyorum acılarına yine dünya var ya onun gibi. Bir yıl sonra karısı face de yazışmalarıın yakalamıştı. Çocuğu doğdu aradan 2 ay geçince adam senle yapamıyorum dedi. Gerçi her müzik paylaşan illa aldatıyo anlamına gelmez tabi sadece bi örnek bendeki.

Işkillendiysen araştır derim başka face i filan var mı diye?

bir bayan hislerinde yanilmaz.. face ten falan anlamam ama arkadaş listesine bir göz atsaniz

Benim nişanlım benim duvarımda paylaşır şarkılarını bana itafen ,onun dışında nedense hiç hoşlanmaz şarkı paylaşmaktan ,gerçi bende hoşlanmam . Açıkçası şarkı paylaşması normal de sanırım burada içerik önemli Sonuçta dinlediğimiz müzikleri ''dur ben şunu öylesine paylaşayım'' diye yayınlamıyoruz. Ya birine bir gönderme, ya da çok beğendiğimiz için başkalarıyla paylaşma maksadı taşıyor.

Daha neler göreceğiz acaba?

Müzik paylaşırsa kavga edin, özlü söz paylaşırsa boşanın.

böyle bişeyi yeni yapması ve arkadaşlarında hiç böyle şeyler yoktur (face ortak öyle biliyorum) buna nerden bulaştı ki böyle bi istek.
Bonzaiye mi bulaştı arkadaşım, niye bu kadar abartıyorsun alt tarafı şarkı yani?

Ne demek istediğini bi ben mi anlamadım.

Paylaştığı şarkılar herkese mi açık yoksa sadece arkadaşlara mi buna bi bakmalisiniz. Eğer herkese aciksa birine gonderme yapıyor olabilir. Ayrıca bu ara ilgisiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…