- Konu Sahibi bosvermekgerekbazen
-
İlginç bir düşünce.Metal müzik filan paylaşmıyordur herhalde,ne tür müzikler. ?
BUNDA NE VAR KI HOSUNA GITMISH PAYLASHMIS NEDEN YAKISHMASIN?arkadaşlar uzun zamandır dikkat ettim eşim ara ara face de müzik paylaşıyor bu yeni olmaya başladı.
bi erkeğin face de falan müzik paylaşımları yapması nasıldır ki.. ben garipsedim. çok kimsede (erkeklerde) görmem böyle bişi. nasıl baksam ki olaya bilemedim. sanki bi kadın olarak erkeğe yakıştırmıyorum gibi. sorum şu ki ben mi yanlış bakıyorum acaba duruma
Daha önce hiç yapmadığı birşey ise kendisine sorun şakayla karışık. En son ne paylaşmış yada mesaj verici müzikler mi ?sanki rahatsız oldum gibi. aslında sorum kendimle ilgili rahatsız edici bi durum mu bu acaba büyütüyor muyum. çok erkek arkadaşımda bekarken de çok görmezdim etrafımda. garipsedim o yüzden.
arkadaşlar uzun zamandır dikkat ettim eşim ara ara face de müzik paylaşıyor bu yeni olmaya başladı.
bi erkeğin face de falan müzik paylaşımları yapması nasıldır ki.. ben garipsedim. çok kimsede (erkeklerde) görmem böyle bişi. nasıl baksam ki olaya bilemedim. sanki bi kadın olarak erkeğe yakıştırmıyorum gibi. sorum şu ki ben mi yanlış bakıyorum acaba duruma
Daha neler göreceğiz acaba?arkadaşlar uzun zamandır dikkat ettim eşim ara ara face de müzik paylaşıyor bu yeni olmaya başladı.
Bonzaiye mi bulaştı arkadaşım, niye bu kadar abartıyorsun alt tarafı şarkı yani?böyle bişeyi yeni yapması ve arkadaşlarında hiç böyle şeyler yoktur (face ortak öyle biliyorum) buna nerden bulaştı ki böyle bi istek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?