Eşim facebookta birini aramış

Sırf eşimle ortak olmasın diye ona sosyal medya açtırdım .. no ortak :KK20:

Eşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım kevser aydın isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.

Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. Kevser aydın diye birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki

Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
AA bu benim kuzenin adı. ciddi misiniz? Sizin için sorarım bire bağlantıları var mı diye ?

ben mi çok ilgincim

ben oturur hiç tanımadığım bir sürü kişiyi aratırım

hatta bir şey izliyordum geçen, ona yorum yazan insanlar vardı canlı yayının yanında

tanımadıklarımı bir taraftan arattım, kim bunlar diye

yine iş için gelen evrakların altındaki isimleri vs de aratırım eğer farklı bir evrak ise bu kişilerin iş geçmişlerine vs bakarım

dün baktıklarımın adını dahi hatırlamıyorum

eşim şimdi sorsa o kim ki derim ve yeniden aratırım

ben mi çok ilgincim

ben oturur hiç tanımadığım bir sürü kişiyi aratırım

hatta bir şey izliyordum geçen, ona yorum yazan insanlar vardı canlı yayının yanında

tanımadıklarımı bir taraftan arattım, kim bunlar diye

yine iş için gelen evrakların altındaki isimleri vs de aratırım eğer farklı bir evrak ise bu kişilerin iş geçmişlerine vs bakarım

dün baktıklarımın adını dahi hatırlamıyorum

eşim şimdi sorsa o kim ki derim ve yeniden aratırım

Ben de otu b*ku aratıyorum
ama eşim sorsa da demem ki ben aratmadım diye
arattım ya şunun şusuymuş falan derim

Yahu allah askina aklina gelmistir bir ilkokul arkadasi bir lise arkadasi bakmistir.bende giriyorum bakiyorum arada eski arkadaslarima.surekli boyle seyler yapiyorsaniz kavga cikmasin diye bakmadim demistir.Ortada buyutulecek bir mevzu yok daha dogrusu ortada mevuz yok.bizimde facemiz esimle ortak cunku ikimizde fazla kullanmadiğimiz icin baska acmaya gerek duymadik

Ben de otu b*ku aratıyorum
ama eşim sorsa da demem ki ben aratmadım diye
arattım ya şunun şusuymuş falan derim

hatırlamam ki

aratmışımdır derim muhtemelen de kim olduğunu hatırlamam

yani bir ödül töreninde ödül aranı aratırsın belki o olağandır da o ödül törenin izleyenleri de aratıyorum

kitlede ismini bildiklerim vardı bir de bilmediklerim vardı onları arattım şimdi hiçbirini hatırlamam ki

ya da bir evrak içinde geçen kişileri aratırım aradan bir süre geçince işini yaptığım kişiyi dahi hatırlamam

tabii ben facebook kullanmıyorum ama onda özel bir şekilde aratılır mı bilmiyorum

ben google yazıp facebook vs nesi çıkarsa ve açıksa bakıp o anda ne öğrenmek istiyorsam irdeleyip sonra unutuyorum :)))

Back
X