Eşim facebookta birini aramış

ismi niye vermiş ben de anlamadım. Ay ben arattım dememizi mi bekliyor☺️
Burası sanal bir yer aklı başında olgun insanlar kadar şuursuz kişilerde olabilir arayan rahatsız edenler olabilir gerek yok hatta kadın mahkemeye bile verebilir bu işler öyle basit şeyler değil yazdım gittim olmaz

Böyle şeyleri bence dert etmeyin ortak hesap ben kullanmazdım, insanlar aklına bsy gelince bile aratabiliyor, hatta tanıdığım biri var kız, gece gündüz eski sevgililerinin eski sevgilisini onların annesini babasını buluyor
Sürekli anlatıyor bunun eski sevgilisinin babası zenginmiş diye, ben artık çok sıkıldım kızla muhabbeti azalttım, yani bunların bi anlamı yok bence 😂

Eşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım bayan isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.

Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki

Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
Kaç dk konuşmuş cevapsız çağrı mı?

merakımdan ben de baktım şimdi, bin tane kevser a. çıkıyor :D

aradı diye illaki kötü bir şey olmasına gerek yok, benim de aklıma bazen çok alakasız kişiler geliyor, ortaokul arkadaşım vs. onlara bakıyorum bazen. tabii "aratmadım" demesi hoş değil, ama sizden çekinmiş olabilir.

Ortak sosyal medya kullanmak :işsiz:
Eşinin tanıdığını sen tanımak zorunda değilsin ki.
Kendinize ait hayatlarınız olsun deyince insanlar " ya biz birbirimizi çok seviyoruz ne olacak, aynı sosyal medyayı kullansak " diyorlar ama görüyoruz işte sonucunu.
Canım ortak sosyal medya kullanmayı bizim birbirimizden saklımız gizliğmiz yok.
Birbirimizi çok seviyoruz, asla yanlışımız olmaz birbirimize imajı verdiklerini sanıyorlar ama bencede doğru değil herkezin kendi özel alanı olması lazım. orneğin arkadaşımsınız ve ben sizinle sizin özeliniz olan birşeyi konuşuyoruz bit bit öttümü haliyle eşim bakar ne oluyor diye arkadaşımın özelini niye bilsin eşim. ki buna keza ben özelimi paylaşaabilirim arkadaşımla atıyorum eşimle çözemediğim bir problemim olur fikir almak isterim yazarım yani eşim bunu duyunca tepki verebilir. bunlar gayet dogal şeyler. saçma geliyor banada ortak hesaplar. ki dediğin gibi eşimin tanıdığını taanımak zorunda değilim özel hayata müdahale ki eşler herşeyi bilmek zorunda değil bence. gereği kadar bilsin yeter. :halay:

Canım ortak sosyal medya kullanmayı bizim birbirimizden saklımız gizliğmiz yok.
Birbirimizi çok seviyoruz, asla yanlışımız olmaz birbirimize imajı verdiklerini sanıyorlar ama bencede doğru değil herkezin kendi özel alanı olması lazım. orneğin arkadaşımsınız ve ben sizinle sizin özeliniz olan birşeyi konuşuyoruz bit bit öttümü haliyle eşim bakar ne oluyor diye arkadaşımın özelini niye bilsin eşim. ki buna keza ben özelimi paylaşaabilirim arkadaşımla atıyorum eşimle çözemediğim bir problemim olur fikir almak isterim yazarım yani eşim bunu duyunca tepki verebilir. bunlar gayet dogal şeyler. saçma geliyor banada ortak hesaplar. ki dediğin gibi eşimin tanıdığını taanımak zorunda değilim özel hayata müdahale ki eşler herşeyi bilmek zorunda değil bence. gereği kadar bilsin yeter. :halay:

Kesinlikle.
Eşimi bende çok seviyorum, onsuz hayat düşünemiyorum ama bu demek değil ki her şeyim ona ait olsun.
Benim sosyal medya da hala adım soyadım aynı, eşimin soyadı sadece profil kısmında yazıyor.
Ne teklif ettim ne de kabul ettim ortak hesap olayını bana ters yani.
Hatta bilmem bile kimi aratmış, kime bakmış :D

Benim özelime nasıl müdahaleye izin vermiyorsam, eşime de saygı duyarım.

Kesinlikle.
Eşimi bende çok seviyorum, onsuz hayat düşünemiyorum ama bu demek değil ki her şeyim ona ait olsun.
Benim sosyal medya da hala adım soyadım aynı, eşimin soyadı sadece profil kısmında yazıyor.
Ne teklif ettim ne de kabul ettim ortak hesap olayını bana ters yani.
Hatta bilmem bile kimi aratmış, kime bakmış :KK70:

Benim özelime nasıl müdahaleye izin vermiyorsam, eşime de saygı duyarım.
aynen sende benim kafadansın :halay:
onu çok sevmem demek arkadaşlarıyla küfürlü yazışmalarını (küfürlü yazışıyormu gerçekten bilmiyorum hakkına girmeyimde örnekti sadece Hoppa)
veya benim arkadaşlarımla özel yazışmalarıma müdahale olması demek değil :rolleyes:

aynen sende benim kafadansın :halay:
onu çok sevmem demek arkadaşlarıyla küfürlü yazışmalarını (küfürlü yazışıyormu gerçekten bilmiyorum hakkına girmeyimde örnekti sadece Hoppa)
veya benim arkadaşlarımla özel yazışmalarıma müdahale olması demek değil :rolleyes:

Ben geçen hafta bekar arkadaşına yolladım git kafa dağıt, benimde evde işlerim vardı hem :D
Bilir ama özelime giremez.
KK da ne konuştuğumu bile bilmez onun ilgilendirmiyor çünkü ne kadar hakkında yazsam da :D
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Seviyoruz evet ama herkesin bir hayatı var.

En güzeli böyle canım :)

Ben geçen hafta bekar arkadaşına yolladım git kafa dağıt, benimde evde işlerim vardı hem :KK70:
Bilir ama özelime giremez.
KK da ne konuştuğumu bile bilmez onun ilgilendirmiyor çünkü ne kadar hakkında yazsam da :KK70:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Seviyoruz evet ama herkesin bir hayatı var.

En güzeli böyle canım :)
ahahahahah dün aksam bekar arkadaşının evine gitti içeceklermiş git dedim :)

Neden hemen söylediniz ki şimdi bir şey yapıyorsa da dikkat edecek. Çaktırmadan telefonunda kevser isminde biri kayıtlı mi diye baksaydıniz madem bu kadar şüphe duydunuz. Belki eskilerden biridir, evlenince soyadı değişmiştir o yüzden çıkmamıştır hesabı

Neden hemen söylediniz ki şimdi bir şey yapıyorsa da dikkat edecek. Çaktırmadan telefonunda kevser isminde biri kayıtlı mi diye baksaydıniz madem bu kadar şüphe duydunuz. Belki eskilerden biridir, evlenince soyadı değişmiştir o yüzden çıkmamıştır hesabı
Ben zaten whatsapp webten bakıyorum
Hiç görmedim bu şekilde arttığını öyle meraklı biri değildir normalde bu yüzden şaşırdım

Böyle şeyleri bence dert etmeyin ortak hesap ben kullanmazdım, insanlar aklına bsy gelince bile aratabiliyor, hatta tanıdığım biri var kız, gece gündüz eski sevgililerinin eski sevgilisini onların annesini babasını buluyor
Sürekli anlatıyor bunun eski sevgilisinin babası zenginmiş diye, ben artık çok sıkıldım kızla muhabbeti azalttım, yani bunların bi anlamı yok bence 😂
Yıllardır ortak hesap kullanıyoruz. Şimdiye kadar hiç birinin aratıldığını görmedim. Öyle merak eden biride değil ve bu yüzden şaşırdım

Eşiniz sizin ortak kullanimizdan neden birini aratmis ki kötü birşey olsa bilmeyecekmi sizin goreceginizi
Sizin gordugunuzu tahmin etmiştir sorunca insan bilir birini arattigini herhalde

İlkokl arkdslarm eski işyeri arkadaşlarm bendemerak eder bakarm arada yani ne var ki bunda yahu

Eşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım bayan isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.

Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki

Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
Stalk yapmayı seviyordur belki, ben de bir sürü kişiye bakarım, hatta biriyle tanışınca genelde sosyal medyadan bakarım. bence çok önemli değil. Küçük şeylere takarsan büyük şeylerdeki tepkini önemsemez.

Back
X