Eşim farklı amaçla..

Umarim dediginiz gibi olur, doktora gidelim fln dedim halledelim gerek yok diyor. Ama yinede gidecegiz kendisi fazla önemsemiyor ilac diye. Yani direk uyusturucu olmadigi icin benim büyüttügümü söylüyor ama tek seferde 2adet ictiginide ögrendim dahada panikledim sabah.

Doktora giderseniz zaten size ilaç verecektir.
İşiniz daha kolay olur
Ama yine de bunun altında yatan nedeni beraber aşarsanız, her fırsatta böyle yollara başvurmaz.
Aslında ne kadar şanslı olduğunu bilse, onu böyle düşünen bir eşe sahip.

Arkadaşı nasıl ilacı verebiliyor ki?
Sonuçta eczaneye de belli sayıda geliyor.
O ilacın fişi çıkışı olmayınca büyük sıkıntı zaten.

Büyük ihtimalle bir doktorla anlaşması vardır eczanenin.
Ona yazdırmış gibi yapıp, ilkacı üç dört katı fiyata adama satıyordur.
Ama ortaya çıkınca, doktor ayrı; eczacı ayrı ayvayı yer.

Hiç bilmiyorum canım ama olayın peşindeyiz ailece. İlk işimiz şikayet edeceğim. Benim eşime veriyorsa, başka arkadaşlarınada gençlerede veriyordur.

Eczanede calisan cok arkadasi var temin etmesi icin onlardan birinin yardimci oldugunu biliyorum. esim ama bu derece tehlikeli oldugunu bile düsübmüyor, inanmiyor tefaviye gerek olmadigini ve artik icmeyecegini söylüyor bilemiyorum ..

Kimin verdiğini bilsem şikayet edeceğim ama bulamıyorum çok arkadaşı var eczanede çalışan

Oncelikle bu tur ilaclar takiplidir. Kimse kafasina gore "al abem iki at agzina bundan" diyemez. Hic bir eczaci bu riske girmez. Girmisse de mesleginden olma ihtimalini bile goze alan bir ahmaktir. Bunun altinda baska bir sey var gibi.

Kardesım epilepsı hastası epilepsı ıle ılgılı az cok bılgım var hanı dıyorsun ya bazen soylenenı duymuyor tepkı vermıyor epilepsının bı nobet seklıde bu sekılde dalma nobetı denılıyo bı dakıkalıgına kardesım kopup gerı donuyo gıbı o an hıc bır sey tepkı vermıyo kendı fark etmıyor sonrada kaldıgı yerden devam edıyor epilepsının cok nobet turu var
Esınız sızden rahatsızlığını saklıyor olabılır dıyorm

Kardesım epilepsı hastası epilepsı ıle ılgılı az cok bılgım var hanı dıyorsun ya bazen soylenenı duymuyor tepkı vermıyor epilepsının bı nobet seklıde bu sekılde dalma nobetı denılıyo bı dakıkalıgına kardesım kopup gerı donuyo gıbı o an hıc bır sey tepkı vermıyo kendı fark etmıyor sonrada kaldıgı yerden devam edıyor epilepsının cok nobet turu var
Esınız sızden rahatsızlığını saklıyor olabılır dıyorm
İnşallah öyle birşeyde yoktur ama eşim doktora gitmeyi kabul etti ve bilerek içtiğini söyledi yani rahatlıyordum dedi hoşuma gitti fln dedi bu akşam. Kabul etti ve utandığını söyledi böyle bir duruma düştüğüm için dedi.

Peki neden uyusmak istiyor, sorunları ne ?
Açık söylemek gerekirse hiç bir sorunu yok. işi var evi var çocuğumuz var çok şükür bir sıkıntımız yok. Öyle bir sefer içtim arkadaşım verdi ağrım var demiştim sonra hoşuma gitti rahatlayınca dedi içtim dedi bu akşam ama doktora gidelim tamam dedi. Bende ne sıkıntın varsa doktora anlatırsın fln dedim tamam dedi bakalım..

Tahtakalede falan bile bandrolsüz ilaç satan bisürü yer vardı temin etmek o kadar kolay ki ve inlar ederler istemesem kullanmam bağımlı değilim zararlı değil bişey olmaz hep aynı bahaneler. Bırakmazsa bende başlicam derdim herhalde. Zor bi durum tedavisi şart çünkü onu bıraksa bile maddeye karşı zaafı var demektir bu

Bana epilepsi olabilir gibi geldi. Nöbet gecirmemesi ilacı ictiginden olabilir ve size soylemiyordur.Nobet gecirceginden korkup yaninda tasiyordur devamli.tanidigim var aksatmadan iciyor ilacini ve bu yüzden nöbet geçirmiyor. Yoksa eczaci arkadaşıda olsa vermez diye düşünüyorum. Bir iki nereye kadar cezası var..

Nerden bulmus onu öyle. Ne gerek varmıs.

Niye kullandigi önemli
Saglikla ilgili problemi var mi?
Keyfimi kullaniyo
Eger keyfiyse ha esrar kullanmis ha alkol ha o hap farki ne ki
O da bir tur bagimlilik.

Bence de epilepsi rahatsızlığı olabilir, size söyleyememiş olabilir.
Malesef bazı aileler bu hastalığı çocuklarına utanılacak anormal bir durum gibi empoze edebiliyorlar. Bu yüzden de hastalar bunu çevrelerinden gizliyor. Önce bundan emin olun derim.

Back
X