- Konu Sahibi deryakaplann
-
Neden hemen sordunuz ki ?Yani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin
WhatsApp tan yapılan görüşmeler çıkmaz.Yani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin
Sadece tl yükleyip aramaları whatsapp dan yapmış olabilir ben olsam güvenemem ya dizi film setinde değiliz kim kimin adına hat çıkarabilir hadi çıkardı eşinin kim olduğunu bilip profil fotosunu da mı tahmin etti koydu ?O an elim ayağım birbirine dolaştı tutamadım kendimi. Müşteri hizmetlerini arayıp hoparlöre aldı en son yapılan hareket TL yükleme ocak ayında. Görüşme yok dedi temsilci. Geçmişe dönük uzun, uzun bakamıyoruz diyince bende mayıs 2019 a baksın ozaman dedim o tarihte de herhangi bir görüşme kaydı yok. Çok kötüyüm ayrıca boşanırım tabiki zaten takıntılı bir yapım var gerçekten aldattıysa benim için bitmiştir
Ayni hatti tekrar cikartip baska telefona o hat takildiginda ve whatsapp kuruldugunda eski yazismalar cikiyor diye biliyorum.WhatsApp tan yapılan görüşmeler çıkmaz.
Hangi operatör ise gayet de bakılır ,O an elim ayağım birbirine dolaştı tutamadım kendimi. Müşteri hizmetlerini arayıp hoparlöre aldı en son yapılan hareket TL yükleme ocak ayında. Görüşme yok dedi temsilci. Geçmişe dönük uzun, uzun bakamıyoruz diyince bende mayıs 2019 a baksın ozaman dedim o tarihte de herhangi bir görüşme kaydı yok. Çok kötüyüm ayrıca boşanırım tabiki zaten takıntılı bir yapım var gerçekten aldattıysa benim için bitmiştir
Yok operatorlerden istenen bilgide cikmiyor. Whatapp kendi kendine yedekliyor zaten. Sadece o hattin kartini telefona yukleyip whatsapp kurmak yeterli.Yedeklenmişse çıkar. Ama operatör den istenilen dökümde çıkmaz.
Gece belli Bi saatte yedekliyor. 2-5 arası aklımda kalmış yani sabah saatlerinde görüşme yapılıp silinmişse ya da yedekleme özelliği kapatılmışsa çıkmaz. Bir de şu an ellerinde sim kart yok anladığım kadarıyla önce onu almaları lazım.Yok operatorlerden istenen bilgide cikmiyor. Whatapp kendi kendine yedekliyor zaten. Sadece o hattin kartini telefona yukleyip whatsapp kurmak yeterli.
Sim kart almak kolay. Ayni numarsyi baskasi almadiysa yeniden cikartabiliyorsun.Gece belli Bi saatte yedekliyor. 2-5 arası aklımda kalmış yani sabah saatlerinde görüşme yapılıp silinmişse ya da yedekleme özelliği kapatılmışsa çıkmaz. Bir de şu an ellerinde sim kart yok anladığım kadarıyla önce onu almaları lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?