Eşim galiba aldatıyor. Acil bakar mısınız?

Fotoyu oraya cinler koymadı herhalde, ayrıca dökümden vatsap yazısmaları cıkmaz. Bi de inkar edip şaşırma rolü yapmıs. Dökümler gelir numara cıkmaz sizde Hmm o zaman tamam dersiniz. Bi de not düseym aldatan esler genelde cok iyi sevilen sayılan, esini de seviyor gibi gorunenlerden cıkar. Lütfen saf olmayın.

Baskasi tarafindan esinin adina simnkarti alabilirler.Boyle birinin daha basina gelmis konu acmisti.Hatta borcu da odenmemis icralik olmuslardi yanlis hatirlamiyorsam.Fakat senin esinin fotografinin whatsupta olmasi isleri karistiriyor,bu acikcasi esini suclu konuma dusuruyor.

Hemen söylemek ile hata yapmışsınız.Sadece whatsapp için hat almış olabilir. Ve kontörlü bir hat sanırım. O hat üzerinden face yada insta tarzı uygulamalara üyeliği var mı bunları kontrol edin. Ama bir zahmet söylemeyin eşinize.Şu an kullandığı telefonu çaktırmadan kontrol edin paralel space falan var mı diyeceğim ama adama söylemişsiniz yok etmiştir hepsini. Ama oradan biriyle görüştüyse ve hayatında hala biri varsa bu gerçek hattına taşınmış olabilir. Konuyu kapatıp takipte kalın.

Benim başıma geldi evet.ikincş telefonu varmış. Oradaki whatsappta kendi resmi vardı numara da başkaydı. Döküman ister tabi. Gsm operatörleri adli soruşturma dışında en geç 6 ay öncesini veriyor. 3 ay Veren de var. Zaten 4 aydır kullanmadıysa pek bir şey çıkmaz diye rahattır. Madem haberi yok kendi resmi oraya nasıl konmuş. Bunu açıklayacak bir bahane yeryüzünde henüz yok bence

Son düzenleme:
Kesin kuzeni aldımıştır ya da arkadaşı. Aldatan erkeklerin milli yalanları

Adli sorusturma açılırsa uzun dönem dokum verilir onun dışında kişilere birkaç aylık döküm veriliyor zaten en son ocakta kullanmış aradan baya zaman geçmiş dokumde çok birşey çıkacağını sanmıyorum. Madem kendine guveniyor savcılığa gidip şikayette bulunsun. Adıma hat cikarilmis döküm istiyorum diye. Bakalım kim , hangi telefonda kullanmış hattı ortaya cikar.

Whatsapp’ın iki uygulaması var. Whatsapp business yüklü ise ya da öncesinde yüklenmiş ise belki de hiç ikinci bir telefon olmadan sadece whatsapp görüşmesi yapmış olabilir. Uygulama geçmişlerini görebilirsiniz telefonundan. Bir de iPhone kullanıyorsa eğer iPhone da uğranılan tüm noktaları tek tek gün gün gösteriyor. Ayrıca zarf da atabilirsiniz işte bugün araştırdım hattı alan kişi sadece whatsapp kullandıysa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirmişiz gidip başvuralım teklifinde bulunabilirsiniz. En nefret ettiğim şey böyle bi haltlar yiyen erkekler.

Eşinizin eğer makul bi açıklaması olsaydı anlayabilirdim belki.Hani ne bileyim iş için,şu için ,bu için vs vs.

Fakat kendisi hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranıor,üstüne o hesaptaki whatappta kendi fotoğrafı çıkıyor.Büyük ihtimal oraya fotoğraf koyduğunu unuttu ya da sizin ekleyip fotoğrafa bakacağınızı düşünemedi, yoksa çoktan bişiler uydururdu.Ondan gizli biri kimliğiyle hat alsa da fotoğraf koymayı kimsenin yapcağını sanmam.Bana %99 eşiniz iş çevirmiş gibi geliyor. Döküm istemesi falan bişi ifade etmiyor. Arkadaşların dediği gibi ne yaptıysa whatsapptan yapmıştır ve dökümde bişi çıkmayacağını bildiğindendir bu rahatlık..

Bayram bayram bunlarla karşılaşmak zorunda kalmanıza üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bayrq burnumuzdan geldi. Tek düşündüğüm şey çocuklarım eş kişisinin üstüne kalın bir çizgi çektim. Bayram sonrası da uygulamaya koyacağım. Ben evlenene kadar Bi fiil aldatılan ve bu yüzden psikolojisi bozulan bir kadının kızı olarak büyüdüm benim Kızlarım öyle büyümeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…