- Konu Sahibi deryakaplann
-
Lütfen bu söylediğinizin arkasında durun. İliski ve aile döngüsü kırılmazsa kızlarınız da aynı tip eş seçer hem de farkında olmadan. Cok gecmis olsun, hiç böyle hesaplamıyoruz ne yazık ki güzel rol yapıyor bu tipler, lütfen affetmeyin bu gereksiziCevaplarınız için çok teşekkür ederim bayrq burnumuzdan geldi. Tek düşündüğüm şey çocuklarım eş kişisinin üstüne kalın bir çizgi çektim. Bayram sonrası da uygulamaya koyacağım. Ben evlenene kadar Bi fiil aldatılan ve bu yüzden psikolojisi bozulan bir kadının kızı olarak büyüdüm benim Kızlarım öyle büyümeyecek.
Kimseye güven olmuyor mu bu devirde ya ? Bu yeni nesil erkekler niye böyle kalitesiz oldu.Eskiden erkekler böyle değilmiş.Şimdikiler çok rolcüLütfen bu söylediğinizin arkasında durun. İliski ve aile döngüsü kırılmazsa kızlarınız da aynı tip eş seçer hem de farkında olmadan. Cok gecmis olsun, hiç böyle hesaplamıyoruz ne yazık ki güzel rol yapıyor bu tipler, lütfen affetmeyin bu gereksizi
Valla benim hayatıma cıkan erkeklet hep böyleydi hele sonuncusu evlendiğim kisi, bi tanısanız konduramazsınız bile. Ama bence mesele yeni nesil ya da erkeklerin hepsi böyle değil. 1. Türkiye'de birçok erkek narsistik eğilimler gösteriyor. 2. Narsist anne babaya sahip kadınlar gidip bu tipleri istemsizce seçiyor 3. Yine aynı anne babaya sahip erkekler onlardan birine dönüsüyor 4. Teknoloji, sosyal medya, internet erisimi eskiden oldugu gibi değil simdi aldatmalar cok daha kolay, yakalamak da cok daha kolay. Eskiden olsa mesela ben nerden bilcektm yurt dısında tek gecelik aldatıldıgımı? Gmail haritadan girip hangi mekana gittiğini. Yahut bu hanımefendi nerden erisecekti e devlet yokken ikinci hat vatsap foto falan.. Allah sonumuzu hayır etsin.Kimseye güven olmuyor mu bu devirde ya ? Bu yeni nesil erkekler niye böyle kalitesiz oldu.Eskiden erkekler böyle değilmiş.Şimdikiler çok rolcü
Eşimin bana aldığı hat, bir süre sonra kullanmamam sebebi ile kapanmıştı. Ve başka biri eşimin üzerinden hattı tekrar aktif edip dolandırıcık yapmıştı. Bir sürü ifade verdik biz değiliz diye. Araştırıldı sorun anlaşıldı. Türk telekom bu şekilde hattı eski sahibi üzerinden tekrar satıyormuş. Türk Telekom’a dava açsak tazminat alırdık mağdur olduk, çünkü eşim askeri personel. Hattı arayın bayan çıkarsa yüzleşin derim. Ama anlattığım gibi birşey de olabilirYani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin
Kesin öğrendiniz mi aldattığını ? Hayırlısı olsun sizin içinCevaplarınız için çok teşekkür ederim bayrq burnumuzdan geldi. Tek düşündüğüm şey çocuklarım eş kişisinin üstüne kalın bir çizgi çektim. Bayram sonrası da uygulamaya koyacağım. Ben evlenene kadar Bi fiil aldatılan ve bu yüzden psikolojisi bozulan bir kadının kızı olarak büyüdüm benim Kızlarım öyle büyümeyecek.
Sokağa çıkıp 10 erkeğe karınızın başka Whatsapp hesabı olsa başkasıyla görüştüğünü öğrenseniz ne yaparsınız desem 10'u da boşarım der.Şu verdiğiniz öneri mantıklı mı ? Aldatıldığı için boşanan kadın radikal bir karar mı almış oluyor.Kadınlar boşanmazsa ne için boşanacak.İlla tekme Tokat dayak yemek mi lazım gerçi ben artık buradaki kadınlara şaşırmıyorum bi tanesi Canım tekme yemişsin ama biraz bekle belki düzelir falan diyebilir yaniBuradaki hanimlar bana gene saldiracak biliyorum ama neyse...... Herkesin ikili iliskileri farklidir, hemen bosan diyenler belki kendileri icin dogru karar vermislerdir onlara saygim sonsuz. Diyelim ki en kotu senaryo gercek oldu ve sizi aldatti. Siz radikal bir karar almadan once aile danismani bir psikolog ile kari koca olarak gorusun. Deneyimli bir psikolog esiniz ile yalniz gorustugunde gercegi itiraf ettirecek ve bunu size soylemeyecektir. Ancak evliligi kurtarmaniza yardimci olacaktir. Uzulmeyin sizin sabriniz ve dirayetiniz ile pek cok sey halledilebilir.
DEĞERLİ KONU SAHİBİ EŞİNİZE BİR KAÇ GÜN İZİN VERİN KESİN BİR YALAN DOLAN BULACAKTIR . EŞİNİZİ ANSIZIN YAKALADIĞINIZ İÇİN ŞU AN SİZE BİR ŞEY DİYEMEZ YA DA MANTIKLI BİR CEVAP VEREMEZ ;ÇÜNKÜ IŞIK GÖRMÜŞ TAVŞAN GİBİ ŞOKTA.Yani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin
O sokaktaki 10 erkege kariniz sizi aldatiyor hemen bosar misiniz? Yoksa once psikolojik ve hukuki neden ve sonuclarini bir yetkiliden ogrenip, sonra bir durum degerlendirmesi yapip ,sizin ve cocuklarinizin menfaatine gore mi karar verirsiniz? Diye ikinci bir soru yoneltseler.... Biz bu erkeklere cok kizginiz ama ofkeyle ayaga kalkmadan ince ince planlar yapmaliyiz. Bunun icin baska akillardan faydalanmaliyiz. Bu kadin ile kocasi arasindaki iliski dinamigi nasildir bilmiyoruz, hikayeleri tek tarafli dinliyoruz. Tabii ki aldatan taraf karsi taraf ne yapmis olursa olsun sucludur. Ama adli olarak suc islemis olanlar bile islah ediliyor. Soguk kanli bilimsel dusunmekte fayda var. Bu adamlarin canina kibar kibar okunmali.Sokağa çıkıp 10 erkeğe karınızın başka Whatsapp hesabı olsa başkasıyla görüştüğünü öğrenseniz ne yaparsınız desem 10'u da boşarım der.Şu verdiğiniz öneri mantıklı mı ? Aldatıldığı için boşanan kadın radikal bir karar mı almış oluyor.Kadınlar boşanmazsa ne için boşanacak.İlla tekme Tokat dayak yemek mi lazım gerçi ben artık buradaki kadınlara şaşırmıyorum bi tanesi Canım tekme yemişsin ama biraz bekle belki düzelir falan diyebilir yani
Ben sizin başka bir başlıkta "dişi köpek kuyruk sallamış" diye bir yorumunuzu okudum. Sizinle buradaki çoğu arkadaşın ortak paydada buluşması mümkün değil bence.Buradaki hanimlar bana gene saldiracak biliyorum ama neyse...... Herkesin ikili iliskileri farklidir, hemen bosan diyenler belki kendileri icin dogru karar vermislerdir onlara saygim sonsuz. Diyelim ki en kotu senaryo gercek oldu ve sizi aldatti. Siz radikal bir karar almadan once aile danismani bir psikolog ile kari koca olarak gorusun. Deneyimli bir psikolog esiniz ile yalniz gorustugunde gercegi itiraf ettirecek ve bunu size soylemeyecektir. Ancak evliligi kurtarmaniza yardimci olacaktir. Uzulmeyin sizin sabriniz ve dirayetiniz ile pek cok sey halledilebilir.
İyi de siz mesajınızda çocukların menfati için pedagoga götür,maddi olarak ne alabilirsin araştırma yap,plan yap dememişsiniz ki.Psikologa gidip evliliğini kurtarmaya bak demişsiniz.Çocuklar aldatan bir baba figürüyle birlikte yaşayınca daha mı menfatlerine olacak ? Konu sahibi mesela babasının annesini aldattığını yazmış demek ki bu durum içine yer ediyor bir çocuğun hatta belki bilinçaltında o babayla büyüdüğü için eş olarakta öyle birini seçti olamaz mı ? İliskilerinin dinamiklerini bilemeyiz demişsinizde konu sahibi Adamın üstüne çizgi çektiğini ve koronadan sonra konuyla ilgileneceğini yazmış.Siz burada boşanma diyerek aklını karıştıryorsunuz benceO sokaktaki 10 erkege kariniz sizi aldatiyor hemen bosar misiniz? Yoksa once psikolojik ve hukuki neden ve sonuclarini bir yetkiliden ogrenip, sonra bir durum degerlendirmesi yapip ,sizin ve cocuklarinizin menfaatine gore mi karar verirsiniz? Diye ikinci bir soru yoneltseler.... Biz bu erkeklere cok kizginiz ama ofkeyle ayaga kalkmadan ince ince planlar yapmaliyiz. Bunun icin baska akillardan faydalanmaliyiz. Bu kadin ile kocasi arasindaki iliski dinamigi nasildir bilmiyoruz, hikayeleri tek tarafli dinliyoruz. Tabii ki aldatan taraf karsi taraf ne yapmis olursa olsun sucludur. Ama adli olarak suc islemis olanlar bile islah ediliyor. Soguk kanli bilimsel dusunmekte fayda var. Bu adamlarin canina kibar kibar okunmali.
Evet haklisiniz. Bu adamlar eger sizofren veya manyak kontak degillerse bir sekilde terbiye edilirler diye dusunuyorum. Stratejik planlar yapabilecek kadin dayanismasi ariyorum. Hemen bosan demek cok kolay. Nezaketiniz icin tesekkurler. Kaba olanlara cevap vermemeye devam edecegim.Ben sizin başka bir başlıkta "dişi köpek kuyruk sallamış" diye bir yorumunuzu okudum. Sizinle buradaki çoğu arkadaşın ortak paydada buluşması mümkün değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?