- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi deryakaplann
-
Bir insan durduk yerde öylesine bir hat alıp, bunu eşinden gizlemez.Siz e-devlet şifresine girip, görmeseydiniz, söylemeye niyeti yokmuş ve başta inkar etmiş. Ne yalan uyduracağını bilemeyip, zaman kazanmaya çalışmış.Güveninizi tamamen yıkmış.Bir haltlar karıştırdığı kesin.Hattı öylesine açmış ama gerekirse savcılığa bile başvurup tüm geçmişi talep edebilirmiş vicdanı rahatmış mış mış mış. Hernryse uzadıkça çirkinleşiyor konu. Şu an yegane derdim çocuklar mahkeme babaya verse ben düzen kurduktan sonra geri alabilir miyim. Bir de Allahım bana dayanma gücü versin onlar olmadan nasıl yaşarım kalbim sıkışıyor düşündükçe
Bir insan durduk yerde öylesine bir hat alıp, bunu eşinden gizlemez.Siz e-devlet şifresine girip, görmeseydiniz, söylemeye niyeti yokmuş ve başta inkar etmiş. Ne yalan uyduracağını bilemeyip, zaman kazanmaya çalışmış.Güveninizi tamamen yıkmış.Bir haltlar karıştırdığı kesin.
Boşanma isteğinizi, güveninizin kalmadığını, bu hatla ne yaptığının araştırmasını zaten savcılıktan talep edeceğinizi, her şey ortaya dökülünce yüklü bir tazminat talep edeceğinizide belirtin. Adam gibi doğruları anlatıp, üzerinde anlaşacağınız bir protokolle, size belli şartları, nafakayı, çocukların velayetini vermesini, bunu avukat aracılığıyla yapacağınızı bunun da başka bir yol olduğunu söyleyin.İlk anda, mutlaka sonuna kadar inkar edecektir.Kararlı olduğunuzu ve rezilliğini ortaya daha fazla dökülmesini istemiyorsa, talebinizi kabul etmesini ve kendini daha da küçük düşürmemesini dile getirin. Bütün konuşmaları kayıt edin. Avukattan randevu almışsınız gerçi. O size daha iyi yol gösterecektir. Ama, elinizde bir itiraf olursa, bu işinizi kolaylaştırır.
Kabullenip 2.çocuğu yaptıktan sonra mı bu ses kaydı işini yaptı ? Mantıksız bir durum olmuş o ZamanBuna benzer bir olay tanıdığımı başına gelmişti. Kadın adama ait bir hat buluyor. Adam arkadaşım benim adıma diyor ve kadının ailesi arkadaşını arıyor. Arkadaşı kadına söyleyemiyor ve ailesine hattı kullanmadığını söylüyor. Araştırınca adam üniversiteli bir kızla görüşüyormuş. Kadın yıkıldı. Evliliğine devam etti. 2.çocuğu yaptı. Kocası görsün duysun diye bir yerde sevgilisi varmış gibi ses kaydı bıraktı. Kocası direk dava açtı ve boşandılar. Kadın gerçekten aldattı mı bilmiyorum.
Adamın evden gitmeyeceğini düşündüğüm için boşanın ve ev arkadaşı gibi bir süre yaşayın diye ben demiştim.Gitmeyi kabul ederse güzel olur ama hiç zannetmiyorum.Hata yapınca gitmeyi kabullenecek biri iki çocuğunun annesini aldatmaz ki zatenŞu an cok üzgünsünüz umarım en kısa zamanda feraha kavuşun. Kesinlikle onun evden gitmesini isteyin aynı evde birilerinin dediği gibide yasamaya devam etmeyin. Laçkalaşır iş. Hatayı yapan o ve evi terkedip cocuklarını magdur etmeyecek sekilde bakmasına ona düşer. Gerekli parayı versin siz kendinize ceki düzen verene kadar. Ve üstteki hanıma katılıyorum dediklerini yapın aldatıldığınızı ispatlayın ileride işinize cok yarayacak maddi acıdan. Şimdi değil ama ileride eşiniz çirkefleşecek
Hanımwfwndı o foto oraya göktwn ınemez.esınız geberwnw kadar ınkar edebılır, hayatında ilk defa rakun göemüş gibi şaşırabılır, sherlock holmes edasıyla kendı kullandıgı hattı arastırmaya kalkıp yanınızda musteri hız etlerinş arayabılır.. Sız de ınanmak istedıgınız an ınanırsınız. Fakat cok basit.esınızın fotosunu karsı komsunuz yuklemedı whatsaba.kullandıgı bır hat bellı kı. Ocak diyor daha ne olsun. Kendınızı kandırmak için azıcık da olsa akla yatkın bır seyler
İnternet üzerinden yapılan görüşmeler çıkmıyor ki dokümanda. WhatsApp, mesenher falanO an elim ayağım birbirine dolaştı tutamadım kendimi. Müşteri hizmetlerini arayıp hoparlöre aldı en son yapılan hareket TL yükleme ocak ayında. Görüşme yok dedi temsilci. Geçmişe dönük uzun, uzun bakamıyoruz diyince bende mayıs 2019 a baksın ozaman dedim o tarihte de herhangi bir görüşme kaydı yok. Çok kötüyüm ayrıca boşanırım tabiki zaten takıntılı bir yapım var gerçekten aldattıysa benim için bitmiştir
Eğer yedeklenmeler silinmezse çıkar m ben düzenli olarak temizledigim için geçmiş konuşmalar vs yeni telefona vs geçsem de çıkmaz. Ama erkekler genelde bunu akıl edemezYok operatorlerden istenen bilgide cikmiyor. Whatapp kendi kendine yedekliyor zaten. Sadece o hattin kartini telefona yukleyip whatsapp kurmak yeterli.
Abla seni aldatan adamla psikologa gidip aynı evde mutlu mutlu yaşamaya devam eder misin sen olsan??? Gerçekten yapar mısın bunu? Al dat mışşşş diyorum.Buradaki hanimlar bana gene saldiracak biliyorum ama neyse...... Herkesin ikili iliskileri farklidir, hemen bosan diyenler belki kendileri icin dogru karar vermislerdir onlara saygim sonsuz. Diyelim ki en kotu senaryo gercek oldu ve sizi aldatti. Siz radikal bir karar almadan once aile danismani bir psikolog ile kari koca olarak gorusun. Deneyimli bir psikolog esiniz ile yalniz gorustugunde gercegi itiraf ettirecek ve bunu size soylemeyecektir. Ancak evliligi kurtarmaniza yardimci olacaktir. Uzulmeyin sizin sabriniz ve dirayetiniz ile pek cok sey halledilebilir.
Ablam ben yasayamam, cildiririm, hakaret ederim, saldiririm, allah kimseye yasatmasin. Ama sakinlesince bir de durum degerlendirmesi yaparim bize ne oldu diye. Sonra plan yaparim, buyuklerimden akil danisirim. Olmadi aile danismanina giderim. Adam kopek gibi pisman mi ? Bakarim. Sonra bir karar veririm. Hikayede konu sahibi diyor ki ; biz mutluyduk, esim iyi aile babasiydi falan. Bu adam sinsi bir uckagitci anlasilan. Ben simdi dusunuyorunm da bu olay bence bardagi tasiran son damla olmus. Konu sahibi tez bir is bulup kurtarsin kendini. Ne diyeyim. Ama bak goreceksiniz barisacak, bosuna bana saldiriyorsunuz.Abla seni aldatan adamla psikologa gidip aynı evde mutlu mutlu yaşamaya devam eder misin sen olsan??? Gerçekten yapar mısın bunu? Al dat mışşşş diyorum.
Hatta çok sonra. Aldatıkmayı affettikten sonra güven kalmadı herhalde. Arada adam yine aldattı mı bilmiyorum.Kabullenip 2.çocuğu yaptıktan sonra mı bu ses kaydı işini yaptı ? Mantıksız bir durum olmuş o Zaman
Siz naptınızBenim başıma geldi evet.ikincş telefonu varmış. Oradaki whatsappta kendi resmi vardı numara da başkaydı. Döküman ister tabi. Gsm operatörleri adli soruşturma dışında en geç 6 ay öncesini veriyor. 3 ay Veren de var. Zaten 4 aydır kullanmadıysa pek bir şey çıkmaz diye rahattır. Madem haberi yok kendi resmi oraya nasıl konmuş. Bunu açıklayacak bir bahane yeryüzünde henüz yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?