Esim gay mi nasıl anlayacağım...

Şöyle bir adam için canına mı kıydın ?
Boşan gitsin gay olmasını geçtim aldatma var orta da ha sanal he gerçek bunun arasında bir fark yok.

Ya Allah aşkına böyle sapık adamlara gay mi deyip de gaylere hakaret etmeyin ya. Eşiniz basbayağı cinsel sapkınlıkları olan bir sapık. Gayler böyle değil-sapkınlar hariç- önüne her gelenle yatıp kalkmıyorlar, onların da seviyeli ilişkileri oluyor.

Evli barklı adam, çocuğu vefat etmiş ama adam bir erkekle ilişkiye girmek için randevulaşıyor, yer ayarlamaya çalışıyor. Böyle bir adam anca sapık olur başka bir şey değil.

neden evlilige devam etmek istiyorsunuz?
bence yeterli sebep bunlar ya, evet gay esiniz.. gay degilse de sadece kadinlara ilgi duymuyor. bunlar yeterli bence..
birde tokat atti yazmissiniz, baska bi kadinla sanal ortamda yazismis vs vs vs. devam etseniz bile hep bi supheniz olur gay mi degilmi diye. ben olsam baya sarsilirdim heralde ve tiksinirdim.

Nesi tuhaf ya bosanma yada baskasina gitmesin diye ters ilişki hariç herşeyi yapacam ne yapabilir ki insan siz içinizde bulunduğum durumu yaşayıp bilmediğiniz için rahat konuşuyorsunuz
valla bence ... gitsin hatta.
bu yorumunuzu gorseydim yazmazdim bu konuya.

sen intihara kalkışınca adam o kadar korkmustur ki bence gay olsa bile ömrü boyunca bir daha boyle bir seye kalkısmaz ya da asla caktırmaz icine atar icinde ne varsa icinde kalır.

yani bi erkekle o amaçla yazıştıysa tabi ki biseksüeldir bunca zaman eğlencesine yaptığına inandınız mı gerçekten? Sadece ilişki için sorumluluk almadan yapılan homoseksüel beraberlikler. Adı da var bunun ama unuttum.

O değil de sen neden intihar girişiminde bulunuyorsun? Adam binbir çeşit zevk peşinde, sen canına kıyıyorsun

Canım eşin senden ters ilişki istemiş bu talebi senden yana yapmış. sana "bir vibratör alalım ve benimle ters ilişkiye gir dememiş"

Gay olan birinin hiç bir şekilde kadınla ilişkisi olmaz.
Lezbiyenin asla erkekle işi olmadığı gibi.

Biseksüel olabilir hem bayana hem erkeğe ilgi duyabilir bunu da ancak sen anlarsın. Biz değil.

Yazmışlar aynı şeyi ama bende merak ediyorum diyelim ki gay ? Napıcaksınız devam ediceksiniz sonunu göze alamadığınız şeyi kurcalamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…