Esim gay mi nasıl anlayacağım...

cinnet geçirerek intihar etmiş olsanız bile destek almanız lazım demek ki olaylar karşısında kontrolünüzü kaybediyorsunuz .. hayatınız kocanıza endeksli tamamen bağımlı yaşıyorsunuz adam aldattı diye intihar edilir mi hiç ..
hastanede size psikolojik destek sağlamadılar mı öylece salıverdiler mi sizi ?

kendimi yerinize koymaya gelince beni aldatmaya sadece teşebbüs etmiş olsa bile midem almazdı bir daha onunla aynı yatağa girmeyi bırakın evimde tutmazdım..
siz kendi çaresizliğinizi kendiniz yaratmışsınız..
bir kere aldatıp affedilen erkek bir daha mutlaka aldatır ..

Belki admla konusuyordu yer ayarlıyordu fakat dort kisilerdi??? Gaylıkla bi alakası yokturdur belkide.

Ailem yaşıyor ayrıca ben şiddet var demedim bu esnada kendim için de çok çok şey yaptim uni okuyorum iyi bir alanım var okulumun bitmesini bekliyorum bilip bilmeden burdaki cogu kisi gibi veristirmissiniz kolay olan suçlamak zaten hem cahil biri degilim

Ben kesinlikle sizi aşağılayacak bir yorumda bulunmadım. Siz kendi kendinizi aşağılıyorsunuz yaptığınız yorumlarla.

şüpheyle yaşanıır mı arkadaşım.boşanın bence her ne olursa olsun.sanırım çocuğunuz da yok.kendiniz çalışıp ayaklarınızın üzerinde durun hadi diyelim gay değil 2 kere sanalda da olsa aldatılma var ortada.boşanmıcaksanız da eşiniz her istediğini yapmayın cinsel anlamda.

Birgün eşimin gay olduğunu ogrensem sanırım bunu aileme bile soyleyemem.

Karşınızdakinden saygı beklerken biraz da saygı duyulacak ne sunuyorum diye dönün kendinize bakın hanımefendi. Bir kez aldatma ile 35 kez aldatma arasında fark yoktur. Aldatma aldatmadır ama sanalda ama reelde. Üstellik eşiniz iğrenç bir teşebbüse de girmiş. Siz şuna 3. üyü de yakalasam boşanmam kocişim çok kıymetli deyin siz de kurtulun biz de.

Şu koca hastası kadınları anladığım gün dünyanın sırrını da çözeceğim heralde.

Hayır anlamıyorsunuz ki biz burada sert yorum da yapsak aslında sizi düşünüyor, sizin için üzülüyoruz. Şunu anlasanız hiç tartışmayacağız. Ben avukat değilim, boşanan her kadında banka hesabım + hanesine de geçmiyor. Adamlar sizi kullanıyor, hasta ediyor, üzüyor, sapık supuk işlere giriyorlar biz de diyoruz ki şu adamlara ödül gibi hayatlar sunmayın boşanın. Ama sonra yok kocişim öyle yok beşinci şans yok yuvam yok çocuğum. Aslında bu adamlara bunları yapma hakkını ellerinizle siz veriyorsunuz hanımlar.

Sorun olacak şey gay olması mı yoksa seni aldatıp aldatmadığı mı?

Önce bunu kafanda tart, ölç, biç!

Yoksa aldatıyorsa TAMAM işte, cinsi önemli mi ki?

Şahsen bana dokunmayan adamdan işkillenirim, bi sorun var belli?

Sen öncelikle bunu anlamaya çalış.

ilk defa tepki verdim ama beklediğim gibi esim benden taraf olmadi ve tartıştık çok kötü hemde esim bana tokat attı babası olacak huysuzsa üzerime yürüdü şimdi kac ay oldu konuşmuyorum

bunlar sizin cümleleriniz tokatta şiddet değil şiddete teşebbüs deyip olayı basitleştirebiliriz.
ayrıca, üniversite okuyorsan çocuk olayı ne iş?
canın neden bukadar sıkılıyor? çocuğu oyalanırım diye istemiştin.
okulda oyalanamadın mı?
bazen cahil diye küçümsediğiniz kişiler daha gururlu

Son düzenleme:

şiddette mi varmış..

konu sahibi çok merak ettim insan nasıl kendinden bu kadar vazgeçebilir ?
bir adam için hemde.. kendisine saygı bile duymayan bir adam için ..

lütfen gidip tedavi olun.. karnınızdaki çocuğa yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…