Ben bunu kendime yaparken kendimi kaybettim cinnet geçirdim ama Allahtan af dileyip duruyorum affedecek olanda mevla tabiki yanlis birşeydi bunun bilincinde olan bir insanım ama yerinize koyun beni böyle birsey gelse başınıza ne yapardınız
Ailem yaşıyor ayrıca ben şiddet var demedim bu esnada kendim için de çok çok şey yaptim uni okuyorum iyi bir alanım var okulumun bitmesini bekliyorum bilip bilmeden burdaki cogu kisi gibi veristirmissiniz kolay olan suçlamak zaten hem cahil biri degilimeşinizin tek sorunu gay lık değil ki?
yani gay olmasa da sizin zaten mükemmel bir ilişkiniz yok
şiddet var, aldatma var.. olmayan şey nokta ve virgül
bence acilen bir uzmandan yardım alın, ve artık mağdurum da mağdurum rolüyle hareket ettirmeyin.
bu sizi olduğunuz yerde saydırır, bir adım ileri taşımaz..
7senedir canım sıkılıyor , yalnızım vs vs diyorsunuz. bu süre zarfında kendiniz için ne yaptınız? ailenizi kaybettikten başka ne yaptınız ? öncelikle kendinize bu defresif moddan çıkarın..
Tabiki aldatilmak sorun ama ben suan için caresizim iki kez oldu üçüncü olursa kesin ve net bitecek söyledim zatengay olsa da olmasa da aldatma teşebbüsü var. bunu sorun etmiyorsanız gay olması neyi değiştirir ki
Yok adamın profiline baktım adam gay açık ve kesinBelki admla konusuyordu yer ayarlıyordu fakat dort kisilerdi??? Gaylıkla bi alakası yokturdur belkide.
Ben kesinlikle sizi aşağılayacak bir yorumda bulunmadım. Siz kendi kendinizi aşağılıyorsunuz yaptığınız yorumlarla.S
Siz ikiniz ne sacmaliyorsunuz böyle defalarca dediğiniz iki kez oldu üçüncü olsa affetmem zaten ama önce bunun doğruluğunu kesinlestirmeliyim artı gay olup olmaması sorun olmasa yada kadın olup olmadığı önemli olup olmasa burda bunu dile getirmez yüzeysel yazardım gelişi güzel konuşmak herkesin yapabileceği birsey suan sizin yaptığınız gibi sizden karsinizidakini asagilamaniz için yorum beklenmiyor karşınızdakini anlayıp empati yeteneğiniz varsa onu kullanmanızı bekliyorum ki cahil bir insanda degilim okumuş bir bayanim her insanın başına gelebilecek birsey bu belkide sizin de sonuçta kimse istemez böyle birsey içinde evlenmez
şüpheyle yaşanıır mı arkadaşım.boşanın bence her ne olursa olsun.sanırım çocuğunuz da yok.kendiniz çalışıp ayaklarınızın üzerinde durun hadi diyelim gay değil 2 kere sanalda da olsa aldatılma var ortada.boşanmıcaksanız da eşiniz her istediğini yapmayın cinsel anlamda.Kızlar ben 7 yıllık evliyim eşimi de çok fazla seviyorum malesef ama şüphelerim var ben yanasmadan bana yanaşmıyor bundan 6 yıl önce net ten faceden 1bulgaristanli kadınla yazismasini yakaladım.ve evi terkettim sonrasında geri döndüm neden diyeceksiniz sanal da olduğu için ve öylesine yazistım deyip bir sürü dil döktüğü için geri geldim sonrasında birsey olmadı ta ki çocuğumuz olup vefaat ettikten sonra bette bir yazismasini daha yakaladım ama çok kötü oldum ölmek istedim bir anda ve yaptim çünkü esim bir erkekle yazismisti yer ayarlamaya çalışıyorlardı fakat sonrası yoktu sadece bu sekilde yazmışlardı ama esim bu konularda çok cimridir vermez para fakat nasil böyle birsey yapar aklım almadı bir anda gözüm döndü canıma kiydim.sonrasında beni suçladı yanlis anladigin birsey için canına kiydin diye oysaki ben onu canımdan çok seviyordum bunu da biliyordu üç gün yoğun bakımda kaldım ama o çektiğim acılardan sonra dedim ki degmezmis kimse için sonra geldi bana çok kızgın olduğunu neden böyle birsey yaptığımı ve beni suçladı ve dedi ki ben orada bu kişinin gay olduğunu bilmeden öylesine yazmıştım sonra girgirinaydu dedi ben tatmin olmadım ama ailem hiç arkamda durmaz oyle şey yapmaz vs dediler ikna ettiler beni ondan beridir birsey yakalamadim ama ben ararsam arar ben dokunursam dokunur çok nadirdir kendiliğinden yanıma yanasmasi sizce nasil anlarım gerçekten gay mi değil mi çok üzücü ve utanç verici bir durum bunu başka kimseye de söyleyemiyor insan ama kendisiyle kac kez konuştum bu senin elinde olan birsey değil eğer oyle bir durumun varsa lutfen söyle diye ikimizi de mutsuz etme dedim yok oyle birsey dedi.ama benim tahminim bir kocamak yapmak istedi onda da beceremedi kaçamak ta şöyle çok afedersiniz bazi erkekler arkadan ister ya benim esim bana da daha once söyledi ben kabul etmedim günah çünkü.sanırım bunu başka şekilde karşılamak istedi ama şunu da soyluyeyim çok afedersiniz ters ilişki hariç eşimin her dediğini yaparım ve bu konuda hic sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum hatta istediğinden fazlasını bile yapıyorum yeter ki o memnun olsun fakat dedigim gibi korkum da yok değil sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayın
Canıma kıydım deyip durmuşsun öldünmü? nerden yazıyorsunbu nasıl konu
Istemsiz kahkaha attimCanıma kıydım deyip durmuşsun öldünmü? nerden yazıyorsunbu nasıl konu
Ailem yaşıyor ayrıca ben şiddet var demedim bu esnada kendim için de çok çok şey yaptim uni okuyorum iyi bir alanım var okulumun bitmesini bekliyorum bilip bilmeden burdaki cogu kisi gibi veristirmissiniz kolay olan suçlamak zaten hem cahil biri degilim
ilk defa tepki verdim ama beklediğim gibi esim benden taraf olmadi ve tartıştık çok kötü hemde esim bana tokat attı babası olacak huysuzsa üzerime yürüdü şimdi kac ay oldu konuşmuyorum
bunlar sizin cümleleriniztokatta şiddet değil şiddete teşebbüs deyip olayı basitleştirebiliriz.
ayrıca, üniversite okuyorsan çocuk olayı ne iş?
canın neden bukadar sıkılıyor? çocuğu oyalanırım diye istemiştin.
okulda oyalanamadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?