Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

sen o yatağa şık girmek zorundayken kendisi ne giyiyo

Jartiyerli şık bir iç çamaşırı takımına hayır diyecek erkek erkek değildir.net.
Benim bile içim gıdıklanıyor yahu
net diyip noktayıda koymuşun, erkekliği jartiyerli iç çamaşırıyla değil, ilişkide belli olur

Erkek beynini bilemicem ama bana da itici geliyor açık seçik gecelikler. Mesela çok seksi bir sutyendense salaş bir tişörtün içinde görünen sutyen askısı bana çok daha hoş geliyor. Farklı tabi herkes.

aynı bennn

Adamı hiç eleştirme bence süsü püsü erkek bakışı orasından anlamam da Zaten bir erkek makyajlı fondötenli vs yüzü rujlu bi dudağı nasıl öper niye öpsün Çok iğrenç yaa benim sevdiceğim öpmese hiç alınmam yani

anacım o gecelikler de yazın pişiriyo kışın donduruyo.bende bi keyifle giyemedim.yeni evlendiğimiz zamanlarda saten nevresim takımımı sermiştim.saten geceliklerimi de giymiştim yalnız gecede kaç kez yataktan kayarak düştüğümü hatırlamıyorum ☺ ☺ eşimde kaymış bi kaç kez serme bi daha bunları demişti adamcağız ..şimdi 10 yıl olacak evleneli .hala bazen bakar onlara iç geçiririm .ahh ahh doya doya giyemedim sizi diye.gençken gönlünce giy.şimdi ben 3 çocukla bırak saten pijama gecelik .yattığım yeri bilmiyorum..

Hepinize yorumlarınız, tavsiyleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Dün eşimi aldım karşıma açık açık konuştum. Ben evde öyle babanne gecelikleriyle dolaşamam dedim. Nasıl bir tarz sevdiğini söyle bari öyle giyineyim dedim. KEm küm etti baya. En son resimdeki gibi penye olan şortlu takım tarzları beğendiğini onlardan daha çok etkilendiğini söyledi.

Halbuki böyle de bende var ama daha önce hiç söylememişti ki beyefendi. Ben de inatla satenlerden giyiyordum. herkesin aksine bana rahat geliyor onlar ama bu penyeler daha rahat olcak artık. Kocamı böyle kabullendim ve bundan sonra bunu sıkıntı etmeyeceğime söz verdim. Benim bir bakışım bile onu etkilemeye yetiyormuş, öyle geceliklere gerek yokmuşmuş. Gönlümü aldı eşek yine.

Eklentiler

• pijamas-oysho-primavera-verano-2014.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 153
ilginc cok ciddi bir durum
bence hemen tedavi olmali esiniz
zira gecelikten etkilenmeyen erkek olur mu hic

saka bir yanada her erkek hoslanacak degil
benim esimde sevmez ayrica makyajdan nefret eder
benim icin sorun degil yani
sizde dert etmeyin
onun pijamalarini giyin hahaha :)
esim pek sever benim

Benimkide giyinmiyorum diye kızar bu erkekler bir tuhaf

Canim benim esim de oyle gecelikler gitdigimde hemen uzerimi ortuyor usursun hasta olursun diyor. Bende artik ozletiyorum yani ayda bir kerw falan giyoyorum. Ama yeni evlendigimizde benim esim de oyleydi salak salak hic umursamazdi insan bir guzel olmus falan der. Bende eltime anlatiyordum. Simdi de iste arada giyiyorum dahakiymetli oluyor

dizilerde erkeklerin gömleklerini giyiyorlar başkada birşey giymiyorlar ya bence çok seksi duruyor.. konu saghibiii deneyebilirsin bence

Ayy çok komik bir konu buldum babamın da hiç hoşuna gitmezmiş hatta anneme "ilgilenmiyorum bu tarz şeylerle zaten 2 dakika sonra üstünden cıkarıcam neden uğraşıyorsun bu kadar" diyomus Valla bende babam gibi aynı şekilde sizin eşiniz gibi biri olsun isterdim. Sürekli bu tarz şeyleri giymemi isteyen biri de çok sapkın gelirdi bana.

ayıcıklı don giy :))
ya ben doğum yapıp eve geldiğimde bile o cici geceliklerimi giydim.
hepsi de mini mini ve çoğu saten. benim adam da tam tersine çok beğeniyor. ne zaman o satenleri giysem mutlaka bişeyler oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…