- 23 Mayıs 2009
- 14.583
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
sen o yatağa şık girmek zorundayken kendisi ne giyiyoBenim elim mahkum. Sevgili kocacigim hiç sevmez kurdelali genç kız pijamasi tarzını. Sort askılı falan yatağa girerken kabul etmez. O yatağa şık bir şekilde girmem lazım. Bazen cokkkkk uyuz oluyorum ama ne yapayım.
net diyip noktayıda koymuşun, erkekliği jartiyerli iç çamaşırıyla değil, ilişkide belli olurJartiyerli şık bir iç çamaşırı takımına hayır diyecek erkek erkek değildir.net.
Benim bile içim gıdıklanıyor yahu
Adamın zevki böyleymiş canım. Yazın serin serin giyersin geceliklerini seviyorsun madem.
Bende hiç sevmem dantelli, satenli ipekli şeyleri. Varsa yoksa ayıcıklı, tavşanlı. Bazen eşim isyan ediyor "dantelli bişi yok muydu? " diye. Kaşındırıyo napim ayol.
Yazın mi kışın mi ??sen o yatağa şık girmek zorundayken kendisi ne giyiyo
net diyip noktayıda koymuşun, erkekliği jartiyerli iç çamaşırıyla değil, ilişkide belli olur
Valla türk erkeği ise hele bahsi gecen %90 böyle ..sen o yatağa şık girmek zorundayken kendisi ne giyiyo
net diyip noktayıda koymuşun, erkekliği jartiyerli iç çamaşırıyla değil, ilişkide belli olur
Benimkide giyinmiyorum diye kızar bu erkekler bir tuhafMerhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
Boyatma canım benim de kızım 5 aylık süt emiyor bende çekiniyorum boyatmaktan bakalım artıkSac boyatmaya benimkide karşı bende ombre felan istyrm ama izin vermyo smdi zaten boyatamam :))
smdilik erteledim zaten sacımda cok uzadı böyle boyatmak istemyrm kestirmeyede kıyamıyorum ya hayırlısıBoyatma canım benim de kızım 5 aylık süt emiyor bende çekiniyorum boyatmaktan bakalım artık
Canim benim esim de oyle gecelikler gitdigimde hemen uzerimi ortuyor usursun hasta olursun diyor. Bende artik ozletiyorum yani ayda bir kerw falan giyoyorum. Ama yeni evlendigimizde benim esim de oyleydi salak salak hic umursamazdi insan bir guzel olmus falan der. Bende eltime anlatiyordum. Simdi de iste arada giyiyorum dahakiymetli oluyorMerhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?