Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Bende severdim canım ama baktım çok beğenmiyor bıraktım. Şimdi saçımı boyatacagim ısrarla kendi rengi daha güzel uğraşma diyor :) çok rahat

İlla adama o ruju yedirceksin ha :) dudakta ruj varken öpüşen var mi gercekten igrenc ya gecelige gelince begeniyordur da kendini garip hissediyordur. Gecelik giyindi yuksek performans yapmam lazim gibisinden. Rahat hissetmedigi icin de geriliyordur. Gerilince de bakmiyordur. Bosver ya daha iyi pijama giy yat rahat rahat :)

Yok hani annelerimiz giyerdi ya ondan diyorumSonuç itibariyle paçalı donlu anneler doğurdu bizi

Evet ama bende yok oyle bir anne onu ben yapıyorum dedim bende :)

Elbette alternatifi paçalı değil. Esprisine yazılmış birşey. Bunun içinde tabiki uç noktalar kullanılır.

Canim tamamen zevk meselesi tamam belki sana cok yakisiyor olabilir ama esin o tarz seyleri sevmiyor olabilir. Ben su halimle bile hala saten gecelik vs giyerim malesef babydolllerime veda etmk zorunda kaldim. Yani 2 yillik evliyiz ilk gunden beri hep babydole ve satn geceliklerimle yTtigim icin ekstra bir tepki ya da begenme beklemiyor benim her geceki halim cunku. Farkindalik yaratmak istedigimde bir kac gun dha ustruplu gecelikler giyerim arkasindan babydolleri giyince fark eder ve tepki verir yoksa alisiyor zaten adam seni oyle gormeye.
Ama makyaj konusunda tamamen ayniyiz. Nefret eder makyajdan. Seni opmek istiyorum ben boyalari degil der. Zaten ayiptir soylemei sevisme sirasinda falan makyaj bana fiyasko gibi geliyor. Tamam kalemini rimelini cek istersen de ruj falan cok sacma gelmistir hep bana bulasir yuzune gozune insanin :)

Daha önce buna benzer bir konu açılmamış mıydı yav dejavu

zevk tercih meselesi öyle sevmiyor demek ki .

Evet böyle erkekler kimisi gecelik ruj falan sevmez onun huyu bu böyle kabul etmelisin. yapacak bişey yok.

Basligi gorunce kirmizida mi sevmiyor diyesim geldi
Saka bi yana evet boyleleri de var canim uzme kendini napalim idare edeceksin artik

Bu kadar dert etmeye değmez inanın tabiki hayalleriniz onşarı giyip kendinizi seksi hissetmekmiş hayal kırıklığı normal. Ama ne giyerseni giyin sevişmenin doğası gereği en fazla 30 saniye kalacak üzerinizde. Siz giyin o sevmesin. Siz giydiğiniz için mutlu olun o çıkardığı için mutlu olsun. İnanın problem değil.

Gıyındıgın gecelıkler cok fazla kadınsı gelıyor olabılır , belkı o senı daha cocuksu saf cokda seksı olmadıgın halını begenmıstır. Bırdenbıre boyle gecelıkler gıymen falan da ıtıcı gelmıs olabılır esın neyı sevıyorsa onu gıy bence , zaten ona guzel gorunmek ıcın gıymıyormusun o gecelıklerı , osuna gıtmıyorsa madem gıyme

ruj konusunda benımkı de aynı nefret eder ruj olunca opmez opturmez yanagından bıle.

sanırım bızımkılere boyle alısacagız cnm

Benimkide gecelik sevmez bunda yadirgancak bir durum yok herkez sevmeyebilir
Sizde benim gibi kittyli ciceklibocekli seyler deneyin ben oyle buldum formulunu

Sende biraz daha jartiyerli gibi şeyleri denesen. Bence her erkeğin bir jartiyer sevdası vardır. Benim eşimde geceliklerden hoşlanmıyor, ama jartiyer olunca işler değişiyor. Değişik kostüm gibi olan şeyler var hizmetçi, tavşan kız ne bileyim işte bir de onları dene

gayet normal bir durum sevmiyor olabilir.. doğal giyinmek nedir peki.. onu anlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…