Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Penye mini şortlar ve omzu düşük salaş tshirtler, askılılar ile şansınızı deneyin siz de o zaman.

Hatta erkek reyonundan size iki beden büyük hoş bi tshirt alın ve altına iç çamaşırınız dışında bi şey giymeyin. (Tunikler, uzun gömlekler de aynı işi görür. Giydiginizde üstünüzde mini elbise gibi durmalı.)

Salaş ve dağınık saç modelleri deneyin.

Makyaja gelince yine yapın ama yok gibi dediğimiz şekilde olsun. Ruj kullanacağınıza renksiz kokulu lip balm kullanın. Ne biliim fondotenden bb ye düşün. Kalemi sadece üst göz kapağınızın içine çekin kirpik diplerini belirlemek için. Rimel sürün. Allığa abanmayın.

Yani hiç özenmeden yapmışsınız gibi durmalı ama sonuç şahane olmalı.

Not: Nasıl beğenmez isyanınıza baya güldüm kusura bakmayın.

Aynen bence de, doğallığı sevdiklerinden değil, eşlerini lolita kıvamına getirmek için istiyorlar o ayıcıklı, böcüklü picamaları :-D
Kadınlar neyle rahat ediyorlarsa onu giysinler yav, ne bu kocam şöyle istiyo kocam böyle istiyo muhabbeti, onlar hangi donu giyeceklerini size mi soruyorlar? Özel anları anlarım da, diğer zamanlarda bu kadar karıştırmayın kocalarınızı zevklerinize! Hayret bişiy...

Cinsel
Hayatinizda sıkıntı yoksa sorun yoktur bence. Hem ne guzel ya hic ugrasmaya gerek yok adam dogal seviyor

Kocam da seninkinin tam tersi..

Gıyım dıye gozumun içine bakar..

Ama ben tam bir odunumdur..nasılsa çıkacak olan şeyi niye giyim..

Bir tane saten geceliğim var onu da iki defa ancak giydim. Üşüttüm hasta oldum zaten. Hışır Hışır giyemiyorum onları :) Ben hep pijama giyiyorum mis gibi pamuklu oh 90 derecede yıka yıka giy :)

Jartiyerli şık bir iç çamaşırı takımına hayır diyecek erkek erkek değildir.net.
Benim bile içim gıdıklanıyor yahu

Benim esim de makyajdan nefret eder . Geceliği sever ama benim de bir arkadaşım vardı esi hayatta giydirmez di gecelik sevmiyorum demiş kız çok seviyordu ama mecburen uydu eşinin isteklerine
Yani bu bir sorun değil merak etme var boyle erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…