- 12 Kasım 2020
- 155
- 40
- 48
- 27
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Merhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor