- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Evin hazir gibi bemde esyali :) bugun ev sahibi ile tekrar konusucamEvden ayrilma karari aldim.bunu ona da soyledim.tabi bunu soyleyene kadar ben sinir krizleri geciriyorum surekli.hic konusmuyoruz.sofra hazirlanmiyor.ayri odalarda oturuyoruz.param yok size ayri ev tutamam diyor.eski sevgilisi ile de hem sozlu telden hem de yuzyuze gorusuyorlarmis.para borc almis ya bu kadindan.ben masada bu konuyu konusunca bana eli elime degmedi diyor.utanmaz.alacak verecek iliskisiymis.ama kari intihar edince bunu aramis komsusu.benimki de hastaneye gormeye gitmis.simdi ihtiyaci olsun yine giderim diyor.eli ekine degmemismis.iti birde degip yatsaydin.utanmadan kendini sucsuzmus gibi inandirmis.ben sana ihanet etmedim diyor.daha ne edeceksin.bundan oncekileri hele hic saymiyorum.vekalet ver avukatina drfim.bosanmak icin.benim besten sonra cikiyirum noter kapali dedim.beni ne zaman bosayip bosamayacagina o karar verirmis.baska eve ciktiginda namusunla oturacagina inaniyorum.senin yanina erkek sinek yaklasamaz diyor.hala baski yani.sanki ben o....yapmak icin ayriliyorum ya utanmaz.ama kendisinin yanina herturlu kadin yaklasiyor.tovbe dedim.bir kere evlendim.erkek yuzu gormek istemiyorum dedim .damarina badinca ben , beni artik daha fazla yaralasin diye eski sevgilimden ayrilip seninle evlenmekle hata etmisim diyor.ya gercekten utanmaz.eee iyi iste simdi benden derhal bosanirsin gec kalmis sayilmazsin daha gidip onunla evlen o zaman dedim.sirf beni yaralasin diye.on yedi yil aklin nerdeydi.evet bu kadindan para almakla hata ettim.ruslarla konusman hataydi.ana cinsi hicbirseyim olmadi .hicbiriyke ikiskim yok falan diyor.iyi ozanan butun evli erkekler ikiskisi olmazsa telden gorusebilir.boyke sacma savunma mi olur.sonrada ogluma donup erkek adam yapar diyor.ya adama oyle buyuk ofkem var ki sanki olusunu tekmekesem icim sogumayacak.bir de aksam bana bir kadinin ismini veriyor.sen mi engelledin onu bana ulasamamis diyor.baska nunaradan arayip konusmusmus.bu kadin da bizimki ile is yapiyordu eskiden.aralarinda da soylenti duydum iliskileri var diye seneler evvel.bir gece de yillar evvel saat sabaha karsi dortbucukta geldi.ben de pencerede bunu vekliyorum.arabayi park etti.arabanin icibde telefonla gorusuyor.gece sabaha karsi dortbucukta.eve gelince teline baktim.bu kadinla gorusmus.iliskisi olmayan bir adam gece dortte evin kapisinda badka kadinla gorusurmu.demek gece beraberlermiski evemi feldim diyor artik.gece kulubunde iyi eglendikni diyor bilemiyorum.bir de gelmis benim onunla da iluskim yok diyor.madallah hickimseyle iliskisi yok.eli elibe degmedi.ama hergun bir kadin ariyor.yani is icin yanlis anlamayin.sener senin bir filiminde sahne vardi.onu animsatti bana.ya adam gecmisinden kopamiyor.bu hafta ev arayacagim.ayni evde yadamamiz imkansiz artik.hala param yok ev tutmaya size diyor.parasi olana kadar ayni evde yasayacakmisiz.kac ay olu artik bilemiyorum saniyor ki bir iki ay küs kaliriz yine eskisi gibi barisiriz.yurtdisina gitmeye para var ama.hala hata yapiyorsun.sonra gelip bana yine yalvarma diyor.guya ben ona eskiden ayrildigimizda yalvarmisim.ya hersey b.k b.k
konusmaya basliyoruz.konusamiyoruz bile.ikimiz de bir bakiyorum birbirinizi suclama pesindeyiz.kayinbirader de cark etti.biliyordum zaten bunu yapacagini.yuvayi kurtarmak istermis o.sanki ortada bir yuva kalmis da , sanki var da ...
Ev kira.onu bile bir senedir odemedik.mahkemeligiz .her gun biraya para var amaCkk mutlu olursunuz insallah. Eviniz kira miydi kiraysa bile siz cikmayin o ciksin bence.
Bi avukatla gorustunuz mu cunku bu durumda evi gecindirmedigi icin suclu oluyor bildigim kadariyla. Bence siz gizli gizli bi avukatla gorusun hem disariya cikip biraya para verdiginide ispatlamaniz icin bi yol gosterir size. Sessiz olun alttan alttan yapin her seyi bi anda yumrugu gozune indirinki ne oldugunu anlayamasin. Siz boyle bosanalim drdikce o yapamicaginizi saniyor herhalde. Nasil fikirEv kira.onu bile bir senedir odemedik.mahkemeligiz .her gun biraya para var ama
Kirayi odemedigi icin sucluya ihtiyacim yok ki.o basli basina bir suc makinasi zaten.su evden kosarak kacmak istiyorum.ona da dedim.bana bir ev bul bodrum kat veya gece kondu.ister bosan ister bosanma.umurumda degil.ama BEN ARTIK SENINLE AYNI EVDE KALMAYACAGIM.Bi avukatla gorustunuz mu cunku bu durumda evi gecindirmedigi icin suclu oluyor bildigim kadariyla. Bence siz gizli gizli bi avukatla gorusun hem disariya cikip biraya para verdiginide ispatlamaniz icin bi yol gosterir size. Sessiz olun alttan alttan yapin her seyi bi anda yumrugu gozune indirinki ne oldugunu anlayamasin. Siz boyle bosanalim drdikce o yapamicaginizi saniyor herhalde. Nasil fikir
Aileniz hayatta mi onlarla kalmayi neden dusunmuyosunuz bide cocugunuz kac yasindaydi acabaKirayi odemedigi icin sucluya ihtiyacim yok ki.o basli basina bir suc makinasi zaten.su evden kosarak kacmak istiyorum.ona da dedim.bana bir ev bul bodrum kat veya gece kondu.ister bosan ister bosanma.umurumda degil.ama BEN ARTIK SENINLE AYNI EVDE KALMAYACAGIM.
Ayni seyi yazmisizSeni bir rabbim anlar...
Onlar su anda sagir.seni duymazlar.yaptiklarinin bir gun elbette farkina varacak,ama is isten gecmis olacak.
Yok o bu evden ayrilamiyacagimi saniyor.cunku eskiden de cok ayrilma derecesine geldik iki uc ay konusmadik.sinra yine hayata donduk.i yibe aynisi olacak mi saniyor acaba.evden tasinabilecegimi sanmiyor herhalde.ya artik ne dusunuyor acikcasi onu bile kestiremiyorum.arik cok da be dusundugunu dusunecek durumda degilim zaten.Bi avukatla gorustunuz mu cunku bu durumda evi gecindirmedigi icin suclu oluyor bildigim kadariyla. Bence siz gizli gizli bi avukatla gorusun hem disariya cikip biraya para verdiginide ispatlamaniz icin bi yol gosterir size. Sessiz olun alttan alttan yapin her seyi bi anda yumrugu gozune indirinki ne oldugunu anlayamasin. Siz boyle bosanalim drdikce o yapamicaginizi saniyor herhalde. Nasil fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?