esim geliyor.bu gece ipler kopacak

İnanamıyorum ya yüzsüslüğün bu kadarı pes! İnşallah en kısa zamanda kurtulursun canım Allah a sığın her kışın bir baharı vardır. Okadar çok güçlü ol ki ezilsin karşında ayaklarının üzerinde dimdik duracak güç versin Allah inşallah.

Evin hazir gibi bemde esyali :) bugun ev sahibi ile tekrar konusucam

Nasil.nerde.bu saatte uyanikmisin melo.ise mi gidiyorsun yoksa.benim gozler balon oldu.dun aksam yine sinir krizleri.cok yuregim aciyor melo ya.pazatesi okul aciliyor.ders calismam lazim hazirlik yapmam lazim.offf.ben ise sabah olmus hala agliyorum.oglumun okuluna yakin olmasi lazim ev.bir de benim ise.gerci ise servisle gidiyorum.cocugun odasini alacagim birkac mutfak esyasi.canak comlek ben terde de yatarim dedim.ya aksam benim sinirlerimi bozdu yine

Evdeki esyalari sat.ne istiyorsan diyor.yani satip tasinma parasi yapicam .su kiriciliga bak.ustte yazdim ya melo.ben iki yildir evime her gece geliyorum.hicbir kadinla iliskim yok.altin cagini yasiyorsun diyor.altin cagmis.meziyet sanki.siddetini hic soykemiyor.ha.cevap verirsen doverim diyor.hicbir kadin ona cevap veremezmis.cevap vermek de bu kadin seni niye ariyor.ben huzursuz oluyorum demek.bu cevap vermek yani.

Pazartesi icin bugun gidip bir pantolon alacagim ucuz yollu.kiyafetlerimin hepsi bol geliyor.63-64 kiloydum.simdi 58-59 kilo.beden atmisim.bir baskasi vermis gibi duruyor

Aksam yemegi bile yemedim.ogluma da hazirladim.canim istemiyor dedi yemedi.dun ben aksam sinir krizi gecirdim.babasi eve gelince ayakkabini cijarma cikip disari konusalim demis.cikip konusmuslar.ayrilin demis.annem her gun agliyor.sen ise aksam ickiye siginiyorsun.anlsamiyorsunuz.artik eziyet etmeyin demis.eve geldi .ben agliyorum.kalk oglumuz icin konusacagiz dedi.

Yani sonuc birbirimizi yine suclar vaziyette buldum kendimizi. Oldurecem jendimi cok bunaldim.artik yasamak istemiyorum dedim .agliyorum karsisinda.bana gulumsuyor.cok yalancisin diyor bana.eger olursem ne mezarima ne cenazeme seni istemiyorum dedim.olursen gercekten uzulurum diyor.bu nasil bir karakter nasil bir vicdandir ya.olursen uzulurum.lafa bak ya.

Konunuzu takip etmeye bile cekindim ilk konuyu okudugumda o kadar uzuldumki devaminda karsima ciktiginda cesaret edip bakamadim.. simdi okudum genel olarak. Dua etmekten baska ne gelir elimden bilmiyorum. Bi yardimim dokunur mu off cok zor Rabbim sizi ve oglunuzu feraha cikarsin bir an once insallah esinizide islah etsin..

Ckk mutlu olursunuz insallah. Eviniz kira miydi kiraysa bile siz cikmayin o ciksin bence.

Yapma bu eziyeti kendine. Sakin bi daha aglama boyle birinin karsisinda. Ezdirme kendini artik. Kendi yolunu ciz, dimdik dur ayaklarin uzerinde. Bu ne yaaa ???? Boyle biriyle omur mu gecer. Birak allah askina ne hali varsa gorsun. Resmen sinir oldum ben bacim !!!!!!

Ev kira.onu bile bir senedir odemedik.mahkemeligiz .her gun biraya para var ama
Bi avukatla gorustunuz mu cunku bu durumda evi gecindirmedigi icin suclu oluyor bildigim kadariyla. Bence siz gizli gizli bi avukatla gorusun hem disariya cikip biraya para verdiginide ispatlamaniz icin bi yol gosterir size. Sessiz olun alttan alttan yapin her seyi bi anda yumrugu gozune indirinki ne oldugunu anlayamasin. Siz boyle bosanalim drdikce o yapamicaginizi saniyor herhalde. Nasil fikir

Param oldugu muddetce olene kadar size maddi destek cikarim diyor.sag olsun on yedi yildir.bizi hic parasiz birakmadi.bu parayi ne yaptin demez sormaz.olmasa borc bulur yine harcligimizi verir.sagolsun.cok sagolsun.acaba birkac bilira ya da binlira yuregimdeki acilari gecirebilirmi.acaba yatlar katlar yillarca ihanetleri unutturabilir mi.ya da son model araba on yedi yilin yalnizligini silebilir mi.evde geceler boyu yatagimda yalniz yatarken, bir de kocamim baska kadinlarla oldugunu bilerek bu kanayan yarama hangi harclik merhem olur.kalbimin yuregimin acisini mutsuzlugumu giderebilecek madfi bir meblag olabilirmi var mi acaba.gecebilir mi ..acilar....ben evlenmeden once ac degildim ki.calisiyordum zaten.o bana guzel mobilyalar alsin.arabalar alsin.harclik versin de ben evde koca parasi yiyeyim diye evlenmedim ki.ben sevdim ya.bazen dusunuyorum niye agliyorsun kizim.niye icindeki bu aci diyorum kendime.ben ona on yediyil cok emek verdim.cok sineye cektim.hic vefa yokmus ona agkiyorum.aksam dedim ki.ya on yedi yil o yikadigim utuledigim beyaz gomleklerin hatirina insanda bir vefa olur dedim.ama kim anlar ki...

Kirayi odemedigi icin sucluya ihtiyacim yok ki.o basli basina bir suc makinasi zaten.su evden kosarak kacmak istiyorum.ona da dedim.bana bir ev bul bodrum kat veya gece kondu.ister bosan ister bosanma.umurumda degil.ama BEN ARTIK SENINLE AYNI EVDE KALMAYACAGIM.

Kesinlikle haklisiniz.. ya hic bi buyuk yok mu esinizi hizaya getircek yada bi yol yok mu esinize yuva evlilik nasil olur ogreticek? Cok ama cok pisman olucak esiniz ama gel gorki is iste gectijten ssonra neye yarar..

Seni bir rabbim anlar...
Onlar su anda sagir.seni duymazlar.yaptiklarinin bir gun elbette farkina varacak,ama is isten gecmis olacak.

Aileniz hayatta mi onlarla kalmayi neden dusunmuyosunuz bide cocugunuz kac yasindaydi acaba

Yok o bu evden ayrilamiyacagimi saniyor.cunku eskiden de cok ayrilma derecesine geldik iki uc ay konusmadik.sinra yine hayata donduk.i yibe aynisi olacak mi saniyor acaba.evden tasinabilecegimi sanmiyor herhalde.ya artik ne dusunuyor acikcasi onu bile kestiremiyorum.arik cok da be dusundugunu dusunecek durumda degilim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…