- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Oyle al cocugunu siginma evine git demekle olmuyor isteKonunuzu baştan beri okuyorum neden sizi dinlemeyen bi adama hala anlatmaya çalışıyorsunuz gündüz alin oglunuzu baska bi şehirde bi siginma evine gidin açın bosanma davasını kendi kendine düşünsün ne gerek var anlatcam diye bu kadar gerilmeye bi saniye durmayin çıkın gidin
Hikayenizi okudum, gözüme çarpan bir nokta da size net birrşeyler yazan olunca gerilmeniz. Kestirip atmanız, aynı yukardaki mesajınız gibi. Yapılabilir şey bu diyene bir tahammülsüzlüğünüz var. Nedendir bilmiyorum, herşey bir yana bir mesajınızda çocuğunuzu dövdüğünü yazmıştınız. Hiçbirşey bundan daha zor olmaz diye düşünüyorum, evladınızın kılına kim zarar verirse ve bu kocanızsa birşeyleri iyi yolla çözümlemeye çalışmanın fayda etmeyeceğini düşünüyorum. Beklentinizi anlayamıyorum, kocanızın tamam güzelim ben neler ettim gel sana yeni hayat vereyim ya da seni yoluna bırakayım demesini beklemek çözüm mü? Bence değil.Oyle al cocugunu siginma evine git demekle olmuyor iste
Gunaydin.gerci gun hic aymiyor ama.bu gece de bir sey olmadi diyerek yasiyoruz.gece size yazarkan uyuyakalmisim.aglamaktan gozlerim aciyor.koltuk tepesinde uyumaktan sirtim agriyor .artik huzurumuz icin evi ayiralim falan da demiyecegim.bosanmak istiyorum diyecegim.kari kizini, ihanetlerini, ilgisizligini, saygisizligini gectim artik.adamin her gece sarhos olup istedigini soyleme hakki bulmasi bile bana artik yeter dedirtiyor.bak saat kac ben yine uyanik ben.allaha havale ettim ben onu.artik evi ayirmak degil bosanmak istedigimi soyleyecegim.yetti be.oglum yine uzerindeki kotuyla yatmis.pijamamizi giyip rahat uyuyamiyoruz.surekli bana bir acitasyon yapiyor.o ekmek parasi icin bir mucadele veriyormus.falan filan.koca fabrikayi batirmasaydin.o zaman eve gelmiyordu.iki gun gekir uc gun yok.gelir diyorum.gelmesi de pavyondan sabah saat alti.zil calar.giter yatar. Yada o saatte geldigi icin deli gibi kavga ederiz.yumruklar konusur.ne geri zekaliymisim.defolsun gitsin nerde geziyorsz gezsin.ama iste bana olan ilgisizligi beni adam yerine koymayisindan dolayi hirs yapiyordum iste.yuregimde esime ait hicbirsey olmazmi insanin ya .hicbir sey artik olmadigini aksam bir kez daha anladim.yok yok yok
Gerildigim falan yok.oyle cikayim siginma evine gideyim demekle olmuyor bunu anlatmaya calisiyorum ama sizler o kadar tahammulsuzsunuz ki.kurdugum cumleyi asabiyete getiriyorsunuz .dostsaniz dostane yszin.yok degilseniz laf olsun diye de yazmayin.ya da soyle soyleyeyim siginma evletine hic gittiniz mi.siginma evinin prosedurunu biliyormusunuz.kac yasina kadar cocuklari aldigini.ne kadar sure kalinabiliniyor ve sonra ne oluyor.Hikayenizi okudum, gözüme çarpan bir nokta da size net birrşeyler yazan olunca gerilmeniz. Kestirip atmanız, aynı yukardaki mesajınız gibi. Yapılabilir şey bu diyene bir tahammülsüzlüğünüz var. Nedendir bilmiyorum, herşey bir yana bir mesajınızda çocuğunuzu dövdüğünü yazmıştınız. Hiçbirşey bundan daha zor olmaz diye düşünüyorum, evladınızın kılına kim zarar verirse ve bu kocanızsa birşeyleri iyi yolla çözümlemeye çalışmanın fayda etmeyeceğini düşünüyorum. Beklentinizi anlayamıyorum, kocanızın tamam güzelim ben neler ettim gel sana yeni hayat vereyim ya da seni yoluna bırakayım demesini beklemek çözüm mü? Bence değil.
Boşansa ne olacak? Bu zerzevat artık bu kadın benden boşandı, dur eşyalarımı alayım da kendime kalacak bir yer bulayım. Ha bir de hatun şu ara durumum kötü ancak asgari ücretin yarısı kadar nafaka ödeyebilirim çocuğa. Seneye hem kira yardımı yaparım hem de nafaka öderim. Unutmadan bu da birikmiş kira öde de birde taşınma masrafı çıkmasın.Neden bosanmayip kendine eziyet ediyorsun
Bosanmayip kölesi mi olalimBoşansa ne olacak? Bu zerzevat artık bu kadın benden boşandı, dur eşyalarımı alayım da kendime kalacak bir yer bulayım. Ha bir de hatun şu ara durumum kötü ancak asgari ücretin yarısı kadar nafaka ödeyebilirim çocuğa. Seneye hem kira yardımı yaparım hem de nafaka öderim. Unutmadan bu da birikmiş kira öde de birde taşınma masrafı çıkmasın.
Ben gidince kilitleri de değiştir ki için rahat etsin, hadi eyvallah mı diyecek?
Yani bazı yorumlar beni benden alıyor.
Hay agzina saglik.ne guzel yazmissin....Boşansa ne olacak? Bu zerzevat artık bu kadın benden boşandı, dur eşyalarımı alayım da kendime kalacak bir yer bulayım. Ha bir de hatun şu ara durumum kötü ancak asgari ücretin yarısı kadar nafaka ödeyebilirim çocuğa. Seneye hem kira yardımı yaparım hem de nafaka öderim. Unutmadan bu da birikmiş kira öde de birde taşınma masrafı çıkmasın.
Ben gidince kilitleri de değiştir ki için rahat etsin, hadi eyvallah mı diyecek?
Yani bazı yorumlar beni benden alıyor.
Artik kolesi olmamamak icin iste careler cozumler ariyoruzBosanmayip kölesi mi olalim
Bosanmayip kölesi mi olalim
son durum ne oldu eşiniz geldimi konuştunuzmuSaniyorum esim bu gece yurtdisindan donuyor.sanirim diyorum.cunku 13 gundur ne biz (oglumla ben) onu aradik.ne de o bizi aradi.
simdi eve gelince kapiyi acinca yani bu adama hosgeldin demeyi dusunmuyorum.demem gerekiyormu bana bunlari yapan adama .gelince konusmayi deneyecegim.ayrilmak evliligi bitirmek istedigimi soyleyecegim.kalbim küt küt.allah yardim etsin bana
Arkadaslar simdi okula gidiyorum.evraklarimiteslim edecegim.sonra da START.....
DUn gece esim eve gelmedison durum ne oldu eşiniz geldimi konuştunuzmu
Ama bir gun evvel ona artik bosanmak isyedigimi soyledim.tabi tartistik .sonra ben ciktim evden.eve oglen geldigimde evde yoktu.gece de eve gelmediDUn gece esim eve gelmedi
Canım göreve başladın mı!?Ama bir gun evvel ona artik bosanmak isyedigimi soyledim.tabi tartistik .sonra ben ciktim evden.eve oglen geldigimde evde yoktu.gece de eve gelmedi
Ama bir gun evvel ona artik bosanmak isyedigimi soyledim.tabi tartistik .sonra ben ciktim evden.eve oglen geldigimde evde yoktu.gece de eve gelmedi
canıGerildigim falan yok.oyle cikayim siginma evine gideyim demekle olmuyor bunu anlatmaya calisiyorum ama sizler o kadar tahammulsuzsunuz ki.kurdugum cumleyi asabiyete getiriyorsunuz .dostsaniz dostane yszin.yok degilseniz laf olsun diye de yazmayin.ya da soyle soyleyeyim siginma evletine hic gittiniz mi.siginma evinin prosedurunu biliyormusunuz.kac yasina kadar cocuklari aldigini.ne kadar sure kalinabiliniyor ve sonra ne oluyor.
arkadasim ben bunlarin hepsini biliyorum.ha bir de turkiyede yasadiginizi unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?