esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Oyle al cocugunu siginma evine git demekle olmuyor iste

Oyle al cocugunu siginma evine git demekle olmuyor iste
Hikayenizi okudum, gözüme çarpan bir nokta da size net birrşeyler yazan olunca gerilmeniz. Kestirip atmanız, aynı yukardaki mesajınız gibi. Yapılabilir şey bu diyene bir tahammülsüzlüğünüz var. Nedendir bilmiyorum, herşey bir yana bir mesajınızda çocuğunuzu dövdüğünü yazmıştınız. Hiçbirşey bundan daha zor olmaz diye düşünüyorum, evladınızın kılına kim zarar verirse ve bu kocanızsa birşeyleri iyi yolla çözümlemeye çalışmanın fayda etmeyeceğini düşünüyorum. Beklentinizi anlayamıyorum, kocanızın tamam güzelim ben neler ettim gel sana yeni hayat vereyim ya da seni yoluna bırakayım demesini beklemek çözüm mü? Bence değil.

Hala ne bekliyorsunuz?
Seneler de sürse zaten sonunda bitecek?

Gerildigim falan yok.oyle cikayim siginma evine gideyim demekle olmuyor bunu anlatmaya calisiyorum ama sizler o kadar tahammulsuzsunuz ki.kurdugum cumleyi asabiyete getiriyorsunuz .dostsaniz dostane yszin.yok degilseniz laf olsun diye de yazmayin.ya da soyle soyleyeyim siginma evletine hic gittiniz mi.siginma evinin prosedurunu biliyormusunuz.kac yasina kadar cocuklari aldigini.ne kadar sure kalinabiliniyor ve sonra ne oluyor.
arkadasim ben bunlarin hepsini biliyorum.ha bir de turkiyede yasadiginizi unutmayin

Neden bosanmayip kendine eziyet ediyorsun
Boşansa ne olacak? Bu zerzevat artık bu kadın benden boşandı, dur eşyalarımı alayım da kendime kalacak bir yer bulayım. Ha bir de hatun şu ara durumum kötü ancak asgari ücretin yarısı kadar nafaka ödeyebilirim çocuğa. Seneye hem kira yardımı yaparım hem de nafaka öderim. Unutmadan bu da birikmiş kira öde de birde taşınma masrafı çıkmasın.
Ben gidince kilitleri de değiştir ki için rahat etsin, hadi eyvallah mı diyecek?

Yani bazı yorumlar beni benden alıyor.

Bosanmayip kölesi mi olalim

Hay agzina saglik.ne guzel yazmissin....

Sabah kalk git isine oglunuda uyandir sen donmedende donmesin eve allah yardimcin olsun ve yaz ne yaptığını merakda birakma bizi

Bosanmayip kölesi mi olalim

Bakın aslında polemiğe girmek istemiyorum. Bu tip konuda hassas olduğum ve sizin gibi düşünenler okur da bir fikir edinirler. Dahası fikri olmadan yargılamak ayıbına girmezler.

Bakın eğer Yorgun yüreğin anlattığı gibiyse durumu zor. yaşamayan bilmez bence doğruyu yapıyor. Şuan bir iş buldu. mantıkla ve ama yavaş emin adımlarla ilerlemeye çalışıyor. Elbetteki eşi zerzevatın ikna olması zor. Şuan sığınma evine giderse onu şehir dışına yollayacaklar, çocuğunu da 3 ayın sonunda yurda. hem işinden olacak hemde bu sefer aslında azıcık idare edilebilir yaşam kurmak zorunda iken, çocuğunu yurttan geri alması için iyi bir yaşam kurmak zorunda kalabilir.

Yani, dediğiniz gibi boşanmayıp köle olma durumunda değil bana kalırsa.
Şuan bekleme anında. En iyi ihtimalle ilk maaşını alana kadar o evden çıkamayacak, çıkamaz. Bu tip işler su yakmıyor.

Ha ben olsam şimdiden 1+1 2+1 bir ev bakmaya başlardım. İlk maaşımı alıp üstüne biraz da avans ekler, bir ev tutup gizliden evdeki eşyayı 1 gün içinde ne toplarsam kaçırır, buraya da yazardım ki bizlerde zerzevata yakalanmasın diye dua edelim.
bu süreç içinde de zerzevat ile min dialog içinde olurdum.
Çünkü
Alkol + şiddet bağımlıları,
Unutmaz, alacağı intikamın planından beslenir,
Asla dinlemez, sadece mimiklerini inceler oradan kötü bir şey bulursa saldırır.
Onlar ne algılıyorsa o an odur. Ne düşündüyse odur. Değişmez. Sen ne anlatırsan anlat yarında odur öbür günde. Birde bir haltmış gibi aynı şeyi anlatır, Takılı kalmış plakla evlendiğinizi her akşam aynı şeyi dinlediğinizi düşünün.
Mevzuya kendi kendine kızar, kendini çileden çıkarıp karşısındakine saldırır.
Tikleri vardır kaş seyirmesi, diş gıcırdatması, sürekli kütleyen bir eklem.

Sen seni seviyorum dersin o ilk aşkının onu aldatdıktan sonra seni seviyorum ama diye zırıldayışını hatırlar, dişini gıcırdatır. sen beklersin ki o da bende diyecek, suratına çarpıverir tokadı.

Şimdi biraz empati yapın, siz olsaydınız ne yapardınız?

Böyle bir herifle nasıl baş ederdiniz?
Buradan bir destek alsam diye yazdığınızda biri sizi yargılasa nasıl cevap verirdiniz?
Yada herkese açık bir platformdan duygusal destek almak için yazdım, dur biraz sabırlı davranayım ne yazarlarsa yazsınlar der miydiniz ve veya diyebilir miydiniz?

cok sevindim bu gun senin icin degisim gunun. bir yerden baslaman gerekiyordu sakin pes etme sakin ne olursun kendini sev ve kendine guven iyi calaismalar simdideden ogretmen hanim :)

son durum ne oldu eşiniz geldimi konuştunuzmu

Arkadaslar simdi okula gidiyorum.evraklarimiteslim edecegim.sonra da START.....

Başaracağına eminim, konunu takip ediyorum
Bence gayet güzel gidiyorsun
İşine konsantre ol, göreceksin daha güçlü olacaksın
Rabbim korusun seni ve evladını o herifin şerrinden
Göreceksin bak yoluna girecek her şey
Belki biraz yavaş olacak ama girecek
Yeni işin hayırlı ve daim olsun, Rabbim sonsuz rızık kapıları açsın sana
Dualarımız seninle

bütün bunlarla başedebilirsiniz. kendinize güzel bir hayat kurup çok mutlu olacağınıza inanıyorum. belki zaman alacak. Allah size boşuna erkek çocuğu vermedi. o çocukta büyüyecek. Allah yolunuzu açık etsin. Çocuğunuz ve size güzel bir ömür versin. Başarılar dilerim.

Ama bir gun evvel ona artik bosanmak isyedigimi soyledim.tabi tartistik .sonra ben ciktim evden.eve oglen geldigimde evde yoktu.gece de eve gelmedi
Canım göreve başladın mı!?

Ama bir gun evvel ona artik bosanmak isyedigimi soyledim.tabi tartistik .sonra ben ciktim evden.eve oglen geldigimde evde yoktu.gece de eve gelmedi

canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…