- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.068
- 448
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Nasil.yani?Ayni seyi yazmisiz
Pardonnn anladimm.ve guldumm...sonunu yazmissin diye okuyunca aaa dedim oncedende mi yazmisim dedim.hahahaha.tmm.cnm.Nasil.yani?
Ailem sehir disinda.oglum burda okula gidiyor.ben de bu sehirde bir ozel okulda ogretmenlige basladim.yani burda iyi bir is buldum.Aileniz hayatta mi onlarla kalmayi neden dusunmuyosunuz bide cocugunuz kac yasindaydi acaba
Cok guzel dahada guzel olucak insallah. Esiniz size ev bulur mu bence o kolay kolat ayrilmaz sizden. E bununla yasamakta istemiyorum diyosunuz acaba nasil bi yol izlenicekAilem sehir disinda.oglum burda okula gidiyor.ben de bu sehirde bir ozel okulda ogretmenlige basladim.yani burda iyi bir is buldum.
Benim calistigim sitede hayatim cok sevdigim bir site sakini abi var yeni ev alacak burdaki evi kiraya verecek ben sabah 8:30 da bogazkoyde oluyorum 6:30 da yola cikiyorum oglunun okulunu buraya nakil alirsin burda lise var sen bir bak istersen dumankaya modern sitesi arastir internettenNasil.nerde.bu saatte uyanikmisin melo.ise mi gidiyorsun yoksa.benim gozler balon oldu.dun aksam yine sinir krizleri.cok yuregim aciyor melo ya.pazatesi okul aciliyor.ders calismam lazim hazirlik yapmam lazim.offf.ben ise sabah olmus hala agliyorum.oglumun okuluna yakin olmasi lazim ev.bir de benim ise.gerci ise servisle gidiyorum.cocugun odasini alacagim birkac mutfak esyasi.canak comlek ben terde de yatarim dedim.ya aksam benim sinirlerimi bozdu yine
Sizin gibi insanların kalmadığını düşünüyordum. Ne kadar güzel bir yüreğiniz var. Harikasınız ne diyeyim...Benim calistigim sitede hayatim cok sevdigim bir site sakini abi var yeni ev alacak burdaki evi kiraya verecek ben sabah 8:30 da bogazkoyde oluyorum 6:30 da yola cikiyorum oglunun okulunu buraya nakil alirsin burda lise var sen bir bak istersen dumankaya modern sitesi arastir internetten
Tamam internetten bakacagim
Hayat paylasinca guzel ben hicbirsey yapmadim ki sadece destek oldum fazlasi elimden gelse keskeSizin gibi insanların kalmadığını düşünüyordum. Ne kadar güzel bir yüreğiniz var. Harikasınız ne diyeyim...
Bunu bende dusundum aslinda o yuzden calistigim siteye gelsin istiyorum guvenlik arkadaslar asla iceri almaz zorluk cikarirsa hastanede gozunu acar :)Cok guzel dahada guzel olucak insallah. Esiniz size ev bulur mu bence o kolay kolat ayrilmaz sizden. E bununla yasamakta istemiyorum diyosunuz acaba nasil bi yol izlenicek
İnsan yakınım dediğinden destek görmüyor malesef. Dedim ya çok güzel bir yüreğiniz var, katılaşmış insanların dünyası olmuş diye düşünürken... Duygulandırdınız beni...Hayat paylasinca guzel ben hicbirsey yapmadim ki sadece destek oldum fazlasi elimden gelse keske
Oyle kadinlar varki bir gece yemege gitmeyi kar biliyor.cok kadin var.ama bu kadinlar onun asik oldugu pesinden kostugu kadinlar degil.eglencelik.iste barda gece kulubunde falan filan.bu kadinlarin hicbirine de mudahanesi yoktur.benim asik oldugum kadin sensin der.der de ben bu gecelik kadinlari kaldirabilecek mideye mezhebe sahip degilim.ask mi bana gore insan asik oldugunun ustune titrer.herseye inancimi yitirdim.ask.sevgi vefa.hepsi yok olmus.ya bir şeyi merak ettim.. saymadım ama herhalde ilişkisi var dediğiniz kadın sayısı 15'i geçti.. kocanız çok mu zengin, çok mu yakışıklı? bütün kadınlar böyle bir pisliğin peşinden nasıl koşuyor yahu?
konuyu baştn sona okudum çok üzüldüm gözlerim doldu okurken ama sen melo nasil güzel yurekli bi insansin Allah herseyi kalbine gore versin inşallah hayran kaldimHayat paylasinca guzel ben hicbirsey yapmadim ki sadece destek oldum fazlasi elimden gelse keske
Amin insallah ben birsey yapmadim ama sadece destek oldum Allah herkesin gonlune gore versin en basta arkadasiminkonuyu baştn sona okudum çok üzüldüm gözlerim doldu okurken ama sen melo nasil güzel yurekli bi insansin Allah herseyi kalbine gore versin inşallah hayran kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?