esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Ailem sehir disinda.oglum burda okula gidiyor.ben de bu sehirde bir ozel okulda ogretmenlige basladim.yani burda iyi bir is buldum.
Cok guzel dahada guzel olucak insallah. Esiniz size ev bulur mu bence o kolay kolat ayrilmaz sizden. E bununla yasamakta istemiyorum diyosunuz acaba nasil bi yol izlenicek

Benim calistigim sitede hayatim cok sevdigim bir site sakini abi var yeni ev alacak burdaki evi kiraya verecek ben sabah 8:30 da bogazkoyde oluyorum 6:30 da yola cikiyorum oglunun okulunu buraya nakil alirsin burda lise var sen bir bak istersen dumankaya modern sitesi arastir internetten

Sizin gibi insanların kalmadığını düşünüyordum. Ne kadar güzel bir yüreğiniz var. Harikasınız ne diyeyim...

evden gitmene gercekten razimi belki blof yaptigini dusunup tamam diyorsa?esyalarini toplayip gidiyorum dediginde sana zarar vermeye kalkmasin her sey beklenir bu adamdan

Konuyu baştan beri izliyorum canım benim...ben sende annemi oglunuzda da abimi gördüm mahvoldum.bizim çocukluğumuzda aynı anlattığın gibi geçti. benim babam gece yarıları abimi döve döve içki almaya yollardı.sonuçta abim şu an 43 yaşında ve mutsuz bir evliliği var ağzına içki koymaz ama mutlu bir hayatı yok.Bunu niye anlatıyorum sen cesaretli olki oğlun abim gibi olmasın diye...Sakın geri adım atma seni öldüreceğinden veya zarar vereceğinden korkma zaten bu durumda da yaşıyomusun sanki.senle oğlunu diri diri mezara sokmuş adm resmen .ne güzel işte bulmuşsun kararlı ol .Allaha sığın en iyi dost eniyi, vekildir .Duamadasın Rabbim yar ve yardımcın olsun .

Cok guzel dahada guzel olucak insallah. Esiniz size ev bulur mu bence o kolay kolat ayrilmaz sizden. E bununla yasamakta istemiyorum diyosunuz acaba nasil bi yol izlenicek
Bunu bende dusundum aslinda o yuzden calistigim siteye gelsin istiyorum guvenlik arkadaslar asla iceri almaz zorluk cikarirsa hastanede gozunu acar :)

Hayat paylasinca guzel ben hicbirsey yapmadim ki sadece destek oldum fazlasi elimden gelse keske
İnsan yakınım dediğinden destek görmüyor malesef. Dedim ya çok güzel bir yüreğiniz var, katılaşmış insanların dünyası olmuş diye düşünürken... Duygulandırdınız beni...

offff offfff kıyamam sana neler yaşamışsın böyle. .ama olsun artık üzülme çok az kaldı bu .......adamdan kurtulmana inan şu an neler neler söylemek isterdim ama ..söyleyemiyorum işte ..sen güçlü bir kadınsın bunu da bir kez daha ispatladın ne yap yap kurtul o adamdan sakın vazgeçme artık ..kendini de çok fazla üzme çocuğun için dik dur sen bunu başarabilirsin inanıyorum ben. asla unutma senden bir tane daha yok bu hayatta.. yüce allahın adaletine güven belki yıllar alır ama yinede hakkını alacak ondan eminim. kendine dikkat et

ya bir şeyi merak ettim.. saymadım ama herhalde ilişkisi var dediğiniz kadın sayısı 15'i geçti.. kocanız çok mu zengin, çok mu yakışıklı? bütün kadınlar böyle bir pisliğin peşinden nasıl koşuyor yahu?

Oyle kadinlar varki bir gece yemege gitmeyi kar biliyor.cok kadin var.ama bu kadinlar onun asik oldugu pesinden kostugu kadinlar degil.eglencelik.iste barda gece kulubunde falan filan.bu kadinlarin hicbirine de mudahanesi yoktur.benim asik oldugum kadin sensin der.der de ben bu gecelik kadinlari kaldirabilecek mideye mezhebe sahip degilim.ask mi bana gore insan asik oldugunun ustune titrer.herseye inancimi yitirdim.ask.sevgi vefa.hepsi yok olmus.

Hayat paylasinca guzel ben hicbirsey yapmadim ki sadece destek oldum fazlasi elimden gelse keske
konuyu baştn sona okudum çok üzüldüm gözlerim doldu okurken ama sen melo nasil güzel yurekli bi insansin Allah herseyi kalbine gore versin inşallah hayran kaldim

konuyu baştn sona okudum çok üzüldüm gözlerim doldu okurken ama sen melo nasil güzel yurekli bi insansin Allah herseyi kalbine gore versin inşallah hayran kaldim
Amin insallah ben birsey yapmadim ama sadece destek oldum Allah herkesin gonlune gore versin en basta arkadasimin

Konunu okudum.adam senin gucsuzlugunden faydalaniyor..bi derse ihtiyaci var..ayrik ve git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…