esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Kizlarrrr.bana yorum yapan hatta cok yetde yorum yapan bir uye var .adi"fhrzn".bana birkac oldu ozelden mesaj atiyor.benimle facebooktan konusmak istedigini.derlesmek istedigini yazdi.zaten fecebook kullanmam da.iste netelisin nerden ben de mutsuzum falan filan.son mesajinda da erkek oldugunu yazmis.bunu nasil engellerim .yardim lutfen.kopege bak, tam bir o...cocugu.kadinlarin acilarindan maduriyetlerinde nemalanacak haspam.biz burda dertletimizi payladiyoruz.kocamizi anlatiyoruz ama dertliyiz acilardayiz diye de oyle boslukta degiliz.bir adama bu acimizda tav olacak kadin hic degiliz.
arkafadlar ben bilmiyorum nasil yapiliyor.sunu hepiniz engelleyin ya

yönetime bildirin üyeliğini iptal ederler , hey Allahım ya

ne sandı acaba omuzunda mı aglayacaktın pislik herif.
canım ben yazdıgın ısımde üye bulamadım ama sende mesajları varsa isiminin üzerine tıkla göz ardı et bide şikayet et mutlaka.

ne sandı acaba omuzunda mı aglayacaktın pislik herif.
canım ben yazdıgın ısımde üye bulamadım ama sende mesajları varsa isiminin üzerine tıkla göz ardı et bide şikayet et mutlaka.
Benim buraya da yazmisti.bu uye.benden facebook falan istedi.ben de bu ne be dedim.zaten gercekte de face kullanmam .yazmis bana ben erkegim.hep erkekler mi suclu.ben de mutsuzum.ama karim hep suclu diye.ya gercekten tam bir zerzavat .sindi engelleyecegim.nasil yapildigini bilmiyordum

siz deyince yaptığı yorumlara baktım,ay kocası falan olmasın bu?
cok kadınsı yorumlar yapmıs ne bileyim

Neden 13 gun boyunca seni merak edip de aranayan adam dondugunde sizi evde biraktigi yerde bulsun ki? Asil yapman gereken ona bos, sensiz bir evle hosgeldin demekti. O zaman tutusurdu pacasi.

tövbe yarabbim koyun can derdindeee kasap et derdinde........... terbiyesiz pislik......

Muneye mesajlari aynen ilet serefsize bak ahlaksiz pislik

Rumuzu yazar yazmaz aynı rumuzla başka sosyal medya üyeliği de gördüm, sanırım adı Fahri Uzun.

Konuyu bende takip ediyorum arkadaşlar gibi. Ve sizden güzel haberler bekliyorum. Çalısmak size cok iyi gelecek eminim Allah daha da güç kuvvet versin size, sabrınıza hayran kaldığımı söylemeden de geçemicem bu arada. Son bir gayretle vrin dilekçeyi gerisini eşiniz düşünsün artık siz değil çok yorulduğunuzu yazılarınızdan hissedebiliyorum..

slm nasilsin canim konunu okudum ve anlattiklarini duygularini kendim yasamis gibi hissettim lutfen guclu ol bu hayata bi dengesizin hayatimiizi mahvetmesi icin gelmiyoruz allahim sana guc versin durumundan haberdar et bizi

Evden ayrilma karari aldim.bunu ona da soyledim.tabi bunu soyleyene kadar ben sinir krizleri geciriyorum surekli.hic konusmuyoruz.sofra hazirlanmiyor.ayri odalarda oturuyoruz.param yok size ayri ev tutamam diyor.eski sevgilisi ile de hem sozlu telden hem de yuzyuze gorusuyorlarmis.para borc almis ya bu kadindan.ben masada bu konuyu konusunca bana eli elime degmedi diyor.utanmaz.alacak verecek iliskisiymis.ama kari intihar edince bunu aramis komsusu.benimki de hastaneye gormeye gitmis.simdi ihtiyaci olsun yine giderim diyor.eli ekine degmemismis.iti birde degip yatsaydin.utanmadan kendini sucsuzmus gibi inandirmis.ben sana ihanet etmedim diyor.daha ne edeceksin.bundan oncekileri hele hic saymiyorum.vekalet ver avukatina drfim.bosanmak icin.benim besten sonra cikiyirum noter kapali dedim.beni ne zaman bosayip bosamayacagina o karar verirmis.baska eve ciktiginda namusunla oturacagina inaniyorum.senin yanina erkek sinek yaklasamaz diyor.hala baski yani.sanki ben o....yapmak icin ayriliyorum ya utanmaz.ama kendisinin yanina herturlu kadin yaklasiyor.tovbe dedim.bir kere evlendim.erkek yuzu gormek istemiyorum dedim .damarina badinca ben , beni artik daha fazla yaralasin diye eski sevgilimden ayrilip seninle evlenmekle hata etmisim diyor.ya gercekten utanmaz.eee iyi iste simdi benden derhal bosanirsin gec kalmis sayilmazsin daha gidip onunla evlen o zaman dedim.sirf beni yaralasin diye.on yedi yil aklin nerdeydi.evet bu kadindan para almakla hata ettim.ruslarla konusman hataydi.ana cinsi hicbirseyim olmadi .hicbiriyke ikiskim yok falan diyor.iyi ozanan butun evli erkekler ikiskisi olmazsa telden gorusebilir.boyke sacma savunma mi olur.sonrada ogluma donup erkek adam yapar diyor.ya adama oyle buyuk ofkem var ki sanki olusunu tekmekesem icim sogumayacak.bir de aksam bana bir kadinin ismini veriyor.sen mi engelledin onu bana ulasamamis diyor.baska nunaradan arayip konusmusmus.bu kadin da bizimki ile is yapiyordu eskiden.aralarinda da soylenti duydum iliskileri var diye seneler evvel.bir gece de yillar evvel saat sabaha karsi dortbucukta geldi.ben de pencerede bunu vekliyorum.arabayi park etti.arabanin icibde telefonla gorusuyor.gece sabaha karsi dortbucukta.eve gelince teline baktim.bu kadinla gorusmus.iliskisi olmayan bir adam gece dortte evin kapisinda badka kadinla gorusurmu.demek gece beraberlermiski evemi feldim diyor artik.gece kulubunde iyi eglendikni diyor bilemiyorum.bir de gelmis benim onunla da iluskim yok diyor.madallah hickimseyle iliskisi yok.eli elibe degmedi.ama hergun bir kadin ariyor.yani is icin yanlis anlamayin.sener senin bir filiminde sahne vardi.onu animsatti bana.ya adam gecmisinden kopamiyor.bu hafta ev arayacagim.ayni evde yadamamiz imkansiz artik.hala param yok ev tutmaya size diyor.parasi olana kadar ayni evde yasayacakmisiz.kac ay olu artik bilemiyorum saniyor ki bir iki ay küs kaliriz yine eskisi gibi barisiriz.yurtdisina gitmeye para var ama.hala hata yapiyorsun.sonra gelip bana yine yalvarma diyor.guya ben ona eskiden ayrildigimizda yalvarmisim.ya hersey b.k b.k
konusmaya basliyoruz.konusamiyoruz bile.ikimiz de bir bakiyorum birbirinizi suclama pesindeyiz.kayinbirader de cark etti.biliyordum zaten bunu yapacagini.yuvayi kurtarmak istermis o.sanki ortada bir yuva kalmis da , sanki var da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…