- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Kizlarrrr.bana yorum yapan hatta cok yetde yorum yapan bir uye var .adi"fhrzn".bana birkac oldu ozelden mesaj atiyor.benimle facebooktan konusmak istedigini.derlesmek istedigini yazdi.zaten fecebook kullanmam da.iste netelisin nerden ben de mutsuzum falan filan.son mesajinda da erkek oldugunu yazmis.bunu nasil engellerim .yardim lutfen.kopege bak, tam bir o...cocugu.kadinlarin acilarindan maduriyetlerinde nemalanacak haspam.biz burda dertletimizi payladiyoruz.kocamizi anlatiyoruz ama dertliyiz acilardayiz diye de oyle boslukta degiliz.bir adama bu acimizda tav olacak kadin hic degiliz.
arkafadlar ben bilmiyorum nasil yapiliyor.sunu hepiniz engelleyin ya
ne sandı acaba omuzunda mı aglayacaktınKizlarrrr.bana yorum yapan hatta cok yetde yorum yapan bir uye var .adi"fhrzn".bana birkac oldu ozelden mesaj atiyor.benimle facebooktan konusmak istedigini.derlesmek istedigini yazdi.zaten fecebook kullanmam da.iste netelisin nerden ben de mutsuzum falan filan.son mesajinda da erkek oldugunu yazmis.bunu nasil engellerim .yardim lutfen.kopege bak, tam bir o...cocugu.kadinlarin acilarindan maduriyetlerinde nemalanacak haspam.biz burda dertletimizi payladiyoruz.kocamizi anlatiyoruz ama dertliyiz acilardayiz diye de oyle boslukta degiliz.bir adama bu acimizda tav olacak kadin hic degiliz.
Benim buraya da yazmisti.bu uye.benden facebook falan istedi.ben de bu ne be dedim.zaten gercekte de face kullanmam .yazmis bana ben erkegim.hep erkekler mi suclu.ben de mutsuzum.ama karim hep suclu diye.ya gercekten tam bir zerzavat .sindi engelleyecegim.nasil yapildigini bilmiyordumne sandı acaba omuzunda mı aglayacaktınpislik herif.
canım ben yazdıgın ısımde üye bulamadım ama sende mesajları varsa isiminin üzerine tıkla göz ardı et bide şikayet et mutlaka.
Muneye mesajlari aynen ilet serefsize bak ahlaksiz pislikKizlarrrr.bana yorum yapan hatta cok yetde yorum yapan bir uye var .adi"fhrzn".bana birkac oldu ozelden mesaj atiyor.benimle facebooktan konusmak istedigini.derlesmek istedigini yazdi.zaten fecebook kullanmam da.iste netelisin nerden ben de mutsuzum falan filan.son mesajinda da erkek oldugunu yazmis.bunu nasil engellerim .yardim lutfen.kopege bak, tam bir o...cocugu.kadinlarin acilarindan maduriyetlerinde nemalanacak haspam.biz burda dertletimizi payladiyoruz.kocamizi anlatiyoruz ama dertliyiz acilardayiz diye de oyle boslukta degiliz.bir adama bu acimizda tav olacak kadin hic degiliz.
Kizlarrrr.bana yorum yapan hatta cok yetde yorum yapan bir uye var .adi"fhrzn".bana birkac oldu ozelden mesaj atiyor.benimle facebooktan konusmak istedigini.derlesmek istedigini yazdi.zaten fecebook kullanmam da.iste netelisin nerden ben de mutsuzum falan filan.son mesajinda da erkek oldugunu yazmis.bunu nasil engellerim .yardim lutfen.kopege bak, tam bir o...cocugu.kadinlarin acilarindan maduriyetlerinde nemalanacak haspam.biz burda dertletimizi payladiyoruz.kocamizi anlatiyoruz ama dertliyiz acilardayiz diye de oyle boslukta degiliz.bir adama bu acimizda tav olacak kadin hic degiliz.
Hiç yorum yapmadım ama takip ediyorum konunuzu. Okulda işlerin yolunda olmasına sevindim. Peki kocadan ne haber?Herkese selam kizlar.yarin son gun.kitaplarimi temin ettim.okuldaim.pano hazirladik bugun.ozel kolej olunca pano falan gorsel isteniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?