- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun bir insan 13 gün boyunca ne eşini ne çocuğunu aramıyorsa herşeyi göze almış demektir..çok büyük bir ders vermelisin öyle her istediğinde gidip gelememeli yani yada şimdi sıra sende sende bi 13 gün git bakalım bi yerlere nasılmış anlasın beyefendi..
Buraya yazdigima da pisman ediyorsunuz insani.sozum su yargilayanlara.
önce bi sakin ol oğluşun için..haklıyken haksız konuma düşme ama kararlı olduğunu mutlaka hissettir ona ..gelişmelerden bizide haberdar et lütfen..rabbim hayırlı olanı versin..gideceginden haberim vardi.is icin gitti.ama bir gece evvel karin evden gidiyor cocukla.ertesi gun ariyor beyfendi.insan bir meraklanir.gerci o da alisti artik hep ciktigimiz icin.ben de aradiginda acmadim telefonu.nerde olsugumuzu ogluma sormus.oglum da soylemeyecegim demis.belki de yoklama yapiyor gittikmi yoksa hala evdemiyiz diye.aslinda o yokken hir ev tutup cikmayi dusundum.ev baktim.sonra dusununce sakin kafayla onun agzina laf vermeyecegim dedim hakliyjen haksiz konumuna dusmemek icin.hirsiz gibi sinsice evden ayrilmak istemedim.aynisini esime de soyleyecegim.essek gibi kirami da odeyecek.beni madem madur etti oglumla...gerci onun hicbirseyini istemiyorum.yok olsun yeter
Burada bu tip klavye delikanlisi çok. Kendi hayatında süt dokmus kedi olup, yazarken aslan kesilen. Dikkate almayın, ölü taklidi yapın giderler.
Allah hakkınızda hayirlisini versin. Kimse evladını böyle şeylerle muhattap etmek istemez. Başta kendi canınzı coplukte bulmamissiniz ya. Lütfen dikkatli olun. Sakin konuşun. Alkolluyken sakın açmayın bu konuyu.
İm
İnsan hayati tanidik olmaya ne gerek var ki can bu can Allah hepimizi beraber yasayin diye yaratti destek olalim acken tok yatmayin demis daha nice guzel seyler insallah sana ve ogluna birsey yapmaz hala merhametle yaklasiyorsun bunlar hep kefaretin olsun hersey bir cirpida duzelsin mutlu ol insallah ben bugun kil payi olumden dondum avcilarda yikilan koprurunun altinda kalacaktim 2 dk ile kurtuldum bunlar hep isaret iste yenecek ekmegimiz varsa ister tanidik ol ister yabanci Allah bir sekilde yollarimizi birlestiriyor bende avrupa yakasindayim basin sıkısırsa mesaj yollaman yeterli
Eşiniz gibi adamlar zaten hep arkanızda birilerinin olmamasına güvenip hareketlerine dikkat etmiyorlar. Eğer bir abiniz bir dayınız olaydı, bu şekilde davranmazdı.Ha dogru soyledin kardesim.koruma kim ki.o korumayi cikarttiktan sonra bunu ogrendiginde beni ne yapar bu adam?????? Bir de evden uzaklastir diyorlar.ya adam hukuk kural tanimiyor ki.esim eve kapiya geldiginde polis o an benim kapiya isinlanacak mi.
20 ay ceza aldi.10 gun girip cikacak.belki o kadar da olmayacak.eve yaklasmama kurallarini ihlal ettiginde ceza mi alacak ki.alsa ne olur ki.
daha once de bu ornegi vermistim.ben yurtdisinda yasadim.komsumuz sevgilisini bicakladi 11 yil icerde yatti adam.bizim ulkemizde adalet mi var.bir adam boyle bir sey yapsin bakayim karisina ne oluyor.
allah askina.esim beni aoartman merdivenlerinde bagris cagris kavga cebellestik.ben evden kacmaya calisiyorum.o da beni itip kakaliyor.izin vermiyor.aparmandan kimse cikip adam sen ne yapiyorsun demediler.cok bagiris olunca guvenligi aramislar.guvenlikli bir sitede oturuyorduk.komsular guvenligi arayip kavga ediyorlar rahatsiz oluyoruz demisler.kopekler cikin bir bakin bakalim hergun gordugunuz kadini belki adam olduruyor.ya bizim insanimiz da cok duyarsiz.ertesi gun gunde de kocasi aksam cok dovdu diye marifetle anlatir
farkli ulkelerde mi yaşıyoruz diye dusundum bi an. evimin dibindeki kadin siginma evinde bunlar uygulaniyorsa ben 6 ay sonra paşa paşa kocasina dönmek zorunda kalip agzi burnu kirilan kadin nasil gordum acaba..Suresi dolunca diye birsey yok is buluyorlar ev tutmasina yardimci oluyorlar tum hukuki sureci takip ediyorlar gerek goruldugunu yeni kimlik bile cikariyorlar baska sehire gonderiyorlar psikolojik destek veriyorlar son zamanlardaki kadin cinayetlerindeki artislardan dolayi daha sıkı takip ediyorlar Allah kimseyi bu yollara dusurmesin zaten ama son care olarak ne yapacaksin denize dusen yilana sarilir misali kendini devlete emanet edeceksin
Sen hayatta ol sag ol yeter bizeCanim benim , cok sevdim seni.hepinizi.oyle buyuk ki benim yuregim.....seni de avcilardaki kazadan allah korumus.iste boyle kazalar da yine bizim ulkemizde olur.telden giriyorum.yanlislarim icin cok ozur dilerim.hizli yazarken gormuyorum.
allah hepinizden razi olsun.cok yalnizdim.esim yuzunden , surekli mutsuzlugimdan arkadaslarimla aram acildi.cok yalniz oldugum vakitte buraya yazmaya basladim.cok da yargilandim.sen ne bicim annesin diye....inanirmisin bu gece boyle cok uzun yillar tanidigim bir dostumla konusuyor gibiyim.cikarsiz, yargilanmadan, sen sunu yaptin bunu yaptin denmeden.
hepinize cok tesekkur ederim.
hayat insana bazen guzel seyler sunmuyor.oysa esimi cok severek evlenmistim.
Esine donmek isteyenleri zorla tutamiyorlar benim kuzenim aehaviden aramis bursaya yerlestirdiler mesela kimse bilmiyordu esi bizi arayip evde yok kacmis diyince haberimiz oldu ne telefon ne bir haber sonra kendi istegi ile geldi bize esime donucem demis dosyasi acik en ufak bir darpta teslim alacaklar belki benimki iyi bir ornek belki herkes kuzenim kadar sansli degil ne hayatlar ne kadinlar var toreden kacan tecavuz magdurlari berdel ile zorla evlendirilenler kuzenim anlattikca sukur ettik cogu kadin cocuklari icin anne baba korkusundan kocasina geri donuyormus egitimsizlik kimsesizlik gercekten cok kotu Allah kimseyi zora dusurmesinfarkli ulkelerde mi yaşıyoruz diye dusundum bi an. evimin dibindeki kadin siginma evinde bunlar uygulaniyorsa ben 6 ay sonra paşa paşa kocasina dönmek zorunda kalip agzi burnu kirilan kadin nasil gordum acaba..
Sen yine de hosgeldinini de sonra yuvayi yikan senmissin gibi tavir atar cocugada bu etki eder zaten gonlu yoksa o davranislariyla belli etsin ilk sen edersen suclu sen olursunSaniyorum esim bu gece yurtdisindan donuyor.sanirim diyorum.cunku 13 gundur ne biz (oglumla ben) onu aradik.ne de o bizi aradi.
simdi eve gelince kapiyi acinca yani bu adama hosgeldin demeyi dusunmuyorum.demem gerekiyormu bana bunlari yapan adama .gelince konusmayi deneyecegim.ayrilmak evliligi bitirmek istedigimi soyleyecegim.kalbim küt küt.allah yardim etsin bana
Disardan bakinca evet mantikli olan bu belki. . ama olayin içinde olmak çok başka çok. O aşamaya gelen kadinin başka çaresi kalmamistir . en ufak ümidi olan kadin yillarca kaçarak saklanarak yasamayi göze alamaz. Ben esimden ayrildim en ufak sknti yasamadm ama eski sevgilim ben evliyken bile beni birakmayan psikopatin tekiydi.internet kullanamiodum her yerden buluyordu bir şekilde kendimi köşeye sikisms gibi hissettim yillarca. 5 yil oldu hala ara ara yoklardi en son bir şekilde ikna ettim onu ... Normalde bi baskasi olsa ac davayi surundur gebersin pislik derim .. Ama ya sonra? Adami hapse bile attirabilirm ama ya sonra ? Karsinizdaki insan normal değilse, normal kararlar verip uygulayamiyorsunuz. Allah hepinizden uzak etsin o tip insanlari.Esine donmek isteyenleri zorla tutamiyorlar benim kuzenim aehaviden aramis bursaya yerlestirdiler mesela kimse bilmiyordu esi bizi arayip evde yok kacmis diyince haberimiz oldu ne telefon ne bir haber sonra kendi istegi ile geldi bize esime donucem demis dosyasi acik en ufak bir darpta teslim alacaklar belki benimki iyi bir ornek belki herkes kuzenim kadar sansli degil ne hayatlar ne kadinlar var toreden kacan tecavuz magdurlari berdel ile zorla evlendirilenler kuzenim anlattikca sukur ettik cogu kadin cocuklari icin anne baba korkusundan kocasina geri donuyormus egitimsizlik kimsesizlik gercekten cok kotu Allah kimseyi zora dusurmesin
Oyle urkek oluyorki insan sevdiginin cani ile tehdit edilince kendi canini koyuyor ortaya o kadinlar ana babalari yada cocuklari ile tehdit ediliyor nasil insanlar senelerce ayni yastiga bas koydugu cocuklarinin anasi olan omsani oldurmeye calisiyor ulkeye idam sart belki caydirici olurDisardan bakinca evet mantikli olan bu belki. . ama olayin içinde olmak çok başka çok. O aşamaya gelen kadinin başka çaresi kalmamistir . en ufak ümidi olan kadin yillarca kaçarak saklanarak yasamayi göze alamaz. Ben esimden ayrildim en ufak sknti yasamadm ama eski sevgilim ben evliyken bile beni birakmayan psikopatin tekiydi.internet kullanamiodum her yerden buluyordu bir şekilde kendimi köşeye sikisms gibi hissettim yillarca. 5 yil oldu hala ara ara yoklardi en son bir şekilde ikna ettim onu ... Normalde bi baskasi olsa ac davayi surundur gebersin pislik derim .. Ama ya sonra? Adami hapse bile attirabilirm ama ya sonra ? Karsinizdaki insan normal değilse, normal kararlar verip uygulayamiyorsunuz. Allah hepinizden uzak etsin o tip insanlari.
Disardan bakinca evet mantikli olan bu belki. . ama olayin içinde olmak çok başka çok. O aşamaya gelen kadinin başka çaresi kalmamistir . en ufak ümidi olan kadin yillarca kaçarak saklanarak yasamayi göze alamaz. Ben esimden ayrildim en ufak sknti yasamadm ama eski sevgilim ben evliyken bile beni birakmayan psikopatin tekiydi.internet kullanamiodum her yerden buluyordu bir şekilde kendimi köşeye sikisms gibi hissettim yillarca. 5 yil oldu hala ara ara yoklardi en son bir şekilde ikna ettim onu ... Normalde bi baskasi olsa ac davayi surundur gebersin pislik derim .. Ama ya sonra? Adami hapse bile attirabilirm ama ya sonra ? Karsinizdaki insan normal değilse, normal kararlar verip uygulayamiyorsunuz. Allah hepinizden uzak etsin o tip insanlari.
Bak bu bile iyi gelmis sana ne kadar mutlu olmussun yuzundeki huzuru burdan hissediyorum guzel bir dus al iki sandvic hazirla oglusunla keyifle yiyin bu gece ona sarilarak uyu onunda senin kadar yaralari var iyilestir sifa ol annesi :)Biraz once oglusumla ne yaptik biliyormusunuz.bir yagmur bosandi.yagmurluklarimizi giyip sokaga yuruyuse ciktik.biraz yuruduk.sonra paekta biraz sohbet ettik.yagmur da durdu.eve geldik.o kadar uzun zaman olmustur ki belki de hic olmadi hatirlamiyorum bile gece disari ciktigimi.oyle iyi geldi ki.hani unide ogrenciyken yurttan kactiginiz oldu mu hic.ben bir kere arkadaslarla kacmistik.kendimi oyle hissettim.inanilmaz ozgur.afacanlik yaramazlik yapan kucuk cocuk gibi.ogluma tesekkur ederim.
Senin gonlun zengin arkadasim.yureginin genisligi yeter.Oyle urkek oluyorki insan sevdiginin cani ile tehdit edilince kendi canini koyuyor ortaya o kadinlar ana babalari yada cocuklari ile tehdit ediliyor nasil insanlar senelerce ayni yastiga bas koydugu cocuklarinin anasi olan omsani oldurmeye calisiyor ulkeye idam sart belki caydirici olur
Oyle yapiskan bir manyak bendede var evlendim diye bulasmiyor 8 yil ara ara rahatsiz etti isin komigi ver adresini geliyim diyorum telefonda erkeklik yapma cok afedersin g.t korkusuna hemen hattini iptal ettiriyordu 2 sene geciyor baska numaradan mesajlar en son sosyal hizmetlerde calisiyorum cocuklarini alirim dedimde korkudan hattini yine iptal etmis daha sesi cikmiyor :)
Keske cok buyuk olsam ellerim kollarim mal varligim olsa dardayim diyene yetissem kimse ac olmasa kimse zorda kalmasa ama nerde
Allah hepimize huzur versin para ile saglik ve huzur alamiyoruz canim benimSenin gonlun zengin arkadasim.yureginin genisligi yeter.
Bak bu bile iyi gelmis sana ne kadar mutlu olmussun yuzundeki huzuru burdan hissediyorum guzel bir dus al iki sandvic hazirla oglusunla keyifle yiyin bu gece ona sarilarak uyu onunda senin kadar yaralari var iyilestir sifa ol annesi :)
Afedersin melo atlamisim evliymissin.yazmissindaSenin gonlun zengin arkadasim.yureginin genisligi yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?