esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Is yerine de gitmedim.gitmeyecegim de.bir kamyon urun depoda oyle duruyor.sayipip çeki listesi çikartmam gerekiyordu.bu isketi sirkette ben yapiyorum.anlayacaginiz o patron.ben angarya isleri yaparim.o kavga ettigimiz gece oyle biraktim.bir daha da sirkete gitmedim.gelince kendi yapsin bakalim.ya da ortagi karisini cagirsin bu sefer i yapsin bakalim.ben o gun ayaklarim patlarcasina calisirken o eski yasadigi kadin intihar etmis.onun pesinde derdinde kosuyordu.nerden buldular beni.ya hepsi hasta

Burada bu tip klavye delikanlisi çok. Kendi hayatında süt dokmus kedi olup, yazarken aslan kesilen. Dikkate almayın, ölü taklidi yapın giderler.

Allah hakkınızda hayirlisini versin. Kimse evladını böyle şeylerle muhattap etmek istemez. Başta kendi canınzı coplukte bulmamissiniz ya. Lütfen dikkatli olun. Sakin konuşun. Alkolluyken sakın açmayın bu konuyu.

gideceginden haberim vardi.is icin gitti.ama bir gece evvel karin evden gidiyor cocukla.ertesi gun ariyor beyfendi.insan bir meraklanir.gerci o da alisti artik hep ciktigimiz icin.ben de aradiginda acmadim telefonu.nerde olsugumuzu ogluma sormus.oglum da soylemeyecegim demis.belki de yoklama yapiyor gittikmi yoksa hala evdemiyiz diye.aslinda o yokken hir ev tutup cikmayi dusundum.ev baktim.sonra dusununce sakin kafayla onun agzina laf vermeyecegim dedim hakliyjen haksiz konumuna dusmemek icin.hirsiz gibi sinsice evden ayrilmak istemedim.aynisini esime de soyleyecegim.essek gibi kirami da odeyecek.beni madem madur etti oglumla...gerci onun hicbirseyini istemiyorum.yok olsun yeter

önce bi sakin ol oğluşun için..haklıyken haksız konuma düşme ama kararlı olduğunu mutlaka hissettir ona ..gelişmelerden bizide haberdar et lütfen..rabbim hayırlı olanı versin..

Canim benim , cok sevdim seni.hepinizi.oyle buyuk ki benim yuregim.....seni de avcilardaki kazadan allah korumus.iste boyle kazalar da yine bizim ulkemizde olur.telden giriyorum.yanlislarim icin cok ozur dilerim.hizli yazarken gormuyorum.
allah hepinizden razi olsun.cok yalnizdim.esim yuzunden , surekli mutsuzlugimdan arkadaslarimla aram acildi.cok yalniz oldugum vakitte buraya yazmaya basladim.cok da yargilandim.sen ne bicim annesin diye....inanirmisin bu gece boyle cok uzun yillar tanidigim bir dostumla konusuyor gibiyim.cikarsiz, yargilanmadan, sen sunu yaptin bunu yaptin denmeden.
hepinize cok tesekkur ederim.
hayat insana bazen guzel seyler sunmuyor.oysa esimi cok severek evlenmistim.

Eşiniz gibi adamlar zaten hep arkanızda birilerinin olmamasına güvenip hareketlerine dikkat etmiyorlar. Eğer bir abiniz bir dayınız olaydı, bu şekilde davranmazdı.

Ya bu tip komşulara çok kızıyorum. Ulan bir bak bir sor değil mi? Yarın öbür gün sizin yüzünüze bakacaklar. Bir yarım limonu haketmiyorlar, cibiliyetsizler...

farkli ulkelerde mi yaşıyoruz diye dusundum bi an. evimin dibindeki kadin siginma evinde bunlar uygulaniyorsa ben 6 ay sonra paşa paşa kocasina dönmek zorunda kalip agzi burnu kirilan kadin nasil gordum acaba..

Sen hayatta ol sag ol yeter bize

farkli ulkelerde mi yaşıyoruz diye dusundum bi an. evimin dibindeki kadin siginma evinde bunlar uygulaniyorsa ben 6 ay sonra paşa paşa kocasina dönmek zorunda kalip agzi burnu kirilan kadin nasil gordum acaba..
Esine donmek isteyenleri zorla tutamiyorlar benim kuzenim aehaviden aramis bursaya yerlestirdiler mesela kimse bilmiyordu esi bizi arayip evde yok kacmis diyince haberimiz oldu ne telefon ne bir haber sonra kendi istegi ile geldi bize esime donucem demis dosyasi acik en ufak bir darpta teslim alacaklar belki benimki iyi bir ornek belki herkes kuzenim kadar sansli degil ne hayatlar ne kadinlar var toreden kacan tecavuz magdurlari berdel ile zorla evlendirilenler kuzenim anlattikca sukur ettik cogu kadin cocuklari icin anne baba korkusundan kocasina geri donuyormus egitimsizlik kimsesizlik gercekten cok kotu Allah kimseyi zora dusurmesin

Sen yine de hosgeldinini de sonra yuvayi yikan senmissin gibi tavir atar cocugada bu etki eder zaten gonlu yoksa o davranislariyla belli etsin ilk sen edersen suclu sen olursun

Disardan bakinca evet mantikli olan bu belki. . ama olayin içinde olmak çok başka çok. O aşamaya gelen kadinin başka çaresi kalmamistir . en ufak ümidi olan kadin yillarca kaçarak saklanarak yasamayi göze alamaz. Ben esimden ayrildim en ufak sknti yasamadm ama eski sevgilim ben evliyken bile beni birakmayan psikopatin tekiydi.internet kullanamiodum her yerden buluyordu bir şekilde kendimi köşeye sikisms gibi hissettim yillarca. 5 yil oldu hala ara ara yoklardi en son bir şekilde ikna ettim onu ... Normalde bi baskasi olsa ac davayi surundur gebersin pislik derim .. Ama ya sonra? Adami hapse bile attirabilirm ama ya sonra ? Karsinizdaki insan normal değilse, normal kararlar verip uygulayamiyorsunuz. Allah hepinizden uzak etsin o tip insanlari.

Biraz once oglusumla ne yaptik biliyormusunuz.bir yagmur bosandi.yagmurluklarimizi giyip sokaga yuruyuse ciktik.biraz yuruduk.sonra paekta biraz sohbet ettik.yagmur da durdu.eve geldik.o kadar uzun zaman olmustur ki belki de hic olmadi hatirlamiyorum bile gece disari ciktigimi.oyle iyi geldi ki.hani unide ogrenciyken yurttan kactiginiz oldu mu hic.ben bir kere arkadaslarla kacmistik.kendimi oyle hissettim.inanilmaz ozgur.afacanlik yaramazlik yapan kucuk cocuk gibi.ogluma tesekkur ederim.

Oyle urkek oluyorki insan sevdiginin cani ile tehdit edilince kendi canini koyuyor ortaya o kadinlar ana babalari yada cocuklari ile tehdit ediliyor nasil insanlar senelerce ayni yastiga bas koydugu cocuklarinin anasi olan omsani oldurmeye calisiyor ulkeye idam sart belki caydirici olur
Oyle yapiskan bir manyak bendede var evlendim diye bulasmiyor 8 yil ara ara rahatsiz etti isin komigi ver adresini geliyim diyorum telefonda erkeklik yapma cok afedersin g.t korkusuna hemen hattini iptal ettiriyordu 2 sene geciyor baska numaradan mesajlar en son sosyal hizmetlerde calisiyorum cocuklarini alirim dedimde korkudan hattini yine iptal etmis daha sesi cikmiyor :)
Keske cok buyuk olsam ellerim kollarim mal varligim olsa dardayim diyene yetissem kimse ac olmasa kimse zorda kalmasa ama nerde

Allah seni de korusun yuvani da o psikopattan.iste benim esimin eski yasadigi kadin.ben evlenmeden onceki hikaye .benden onceki.kadin esimin pesini on yedi yildir birakmiyor.yok borc verdi.yok intihar etti.yok agliyor.kadin hasta.esimin benden elbet birgun ayrilacagini ve ona donecegini saniyor.ya bir de buyuk 55 yasinda.tam deli.sana donecek olsa adam bosanir seni alirdi zaten.ya tam bir geri zekali.

Bak bu bile iyi gelmis sana ne kadar mutlu olmussun yuzundeki huzuru burdan hissediyorum guzel bir dus al iki sandvic hazirla oglusunla keyifle yiyin bu gece ona sarilarak uyu onunda senin kadar yaralari var iyilestir sifa ol annesi :)

Senin gonlun zengin arkadasim.yureginin genisligi yeter.

Bak bu bile iyi gelmis sana ne kadar mutlu olmussun yuzundeki huzuru burdan hissediyorum guzel bir dus al iki sandvic hazirla oglusunla keyifle yiyin bu gece ona sarilarak uyu onunda senin kadar yaralari var iyilestir sifa ol annesi :)

Melo sen bana bu gece cok iyi geldin valla .sen gercekmisin.yoksa bana bu kelimeleti yazman icin allah mi gonderdi buraya.evlimisin sen .cocuk var mi.cok olgun dusuncelerin var.cok tanimak isterim seni.burda da yaz bana hep.cok destek oldun gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…