- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
tamam çok zor ama şu an bu konuyu bi kenara bıraksanızHER ŞEYİ DAHA YENİ ANLIYORUM... onu unutamadan benimle tanışmış... ama bir gün unutacağını biliyordu. ona aşıktı ama bir gün aşk bitince elinde birşey kalmayacaktı. hani kafa yapısı yaşam tarzı ve ailesinin de kabul etmeyeceği ve hep bunun sorun olacağını tahmin ettiği için ayrılmış.evlilikte aşk geçicidir derdi. bir ömür mutlu olacağına inanmıyordu. o kızdan da evlensekte mutsuz oluruz diye ayrılmış. benimle niye evlendi sorusuna gelirsek. bana hep her yönden hayal ettiğim gibisin derdi... hatta erkeklerin arayıpta bulamadığı bir kızsın derdi. bunları kendimi övmek için değil onun beni nasıl gördüğünü anlatmak için söylüyorum. kendisi bana ulaştı. arkadan görmüş aklına yer etmişim. ablasına sormuş nasıl biri diye o da iyi anlatınca sosyal medyası olmadığı halde kendine hesap açıp beni ekledi... basta kim olduğunu da söylemedi . seni sadece arkadan gördüm ve vuruldum dedi. görmeden sevdim ben seni der bazen... kendisi ilk bana sevdiğini söyledi... yani o zamanlar çok güzeldi...beni sevdi ama aşık değildi.. ve eskisi ara ara aklına geliyor ve üzülüyordu demek ki.... onun için çok buhranlar yaşamış bana bunları hep anlattı... aama anlatırken de ben çok acı çektim çok dua attim. rabbim seni çıkardı karşıma diye söylüyordu... yani iyi bir şey söylemeye çalışırken bile geçmişin izleri vardı...böyle işte benimle evlenme sebebi sanırım hayalinde ki, ailesinin kabul ettiği , mutlu olacağına inandığı bir kız olmak... sevgide vardı zaten daha ne olsun. ama geçmişin acısından kurtulamamıs bir sevgiymiş o.. bilemedim.
adam ağlıyor dediniz alıycak kadar numaracı bi adammı sahtemi yani
bırakın söylemeyin şu an onunla görüşmüyor
ailesi var biliyor ama sizde aklından çıkarmaması için elinizden geleni yapıyorsunuz gib geldi
normal davranın hayat akıp gidiyor
bebişi üzmeyin onlar anlaralar