• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim gercekten beni seviyor mu sizce

HER ŞEYİ DAHA YENİ ANLIYORUM... onu unutamadan benimle tanışmış... ama bir gün unutacağını biliyordu. ona aşıktı ama bir gün aşk bitince elinde birşey kalmayacaktı. hani kafa yapısı yaşam tarzı ve ailesinin de kabul etmeyeceği ve hep bunun sorun olacağını tahmin ettiği için ayrılmış.evlilikte aşk geçicidir derdi. bir ömür mutlu olacağına inanmıyordu. o kızdan da evlensekte mutsuz oluruz diye ayrılmış. benimle niye evlendi sorusuna gelirsek. bana hep her yönden hayal ettiğim gibisin derdi... hatta erkeklerin arayıpta bulamadığı bir kızsın derdi. bunları kendimi övmek için değil onun beni nasıl gördüğünü anlatmak için söylüyorum. kendisi bana ulaştı. arkadan görmüş aklına yer etmişim. ablasına sormuş nasıl biri diye o da iyi anlatınca sosyal medyası olmadığı halde kendine hesap açıp beni ekledi... basta kim olduğunu da söylemedi . seni sadece arkadan gördüm ve vuruldum dedi. görmeden sevdim ben seni der bazen... kendisi ilk bana sevdiğini söyledi... yani o zamanlar çok güzeldi...beni sevdi ama aşık değildi.. ve eskisi ara ara aklına geliyor ve üzülüyordu demek ki.... onun için çok buhranlar yaşamış bana bunları hep anlattı... aama anlatırken de ben çok acı çektim çok dua attim. rabbim seni çıkardı karşıma diye söylüyordu... yani iyi bir şey söylemeye çalışırken bile geçmişin izleri vardı...böyle işte benimle evlenme sebebi sanırım hayalinde ki, ailesinin kabul ettiği , mutlu olacağına inandığı bir kız olmak... sevgide vardı zaten daha ne olsun. ama geçmişin acısından kurtulamamıs bir sevgiymiş o.. bilemedim.
tamam çok zor ama şu an bu konuyu bi kenara bıraksanız
adam ağlıyor dediniz alıycak kadar numaracı bi adammı sahtemi yani
bırakın söylemeyin şu an onunla görüşmüyor
ailesi var biliyor ama sizde aklından çıkarmaması için elinizden geleni yapıyorsunuz gib geldi
normal davranın hayat akıp gidiyor
bebişi üzmeyin onlar anlaralar

çok zor bir durumdayım... Allah kimseye böyle bir durumu yaşatmasın... ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. böyle bir evlilik hayal etmemiştim. eşim beni çok seviyor sanıyordum. nasıl bu kadar kör olmuşum... nasıl...

tamam çok zor ama şu an bu konuyu bi kenara bıraksanız
adam ağlıyor dediniz alıycak kadar numaracı bi adammı sahtemi yani
bırakın söylemeyin şu an onunla görüşmüyor
ailesi var biliyor ama sizde aklından çıkarmaması için elinizden geleni yapıyorsunuz gib geldi
normal davranın hayat akıp gidiyor
bebişi üzmeyin onlar anlaralar
olmuyor artık... akışına bıraktım ne olacaksa olsun... aynı yatakta yatmak bile istemiyorum. oysa ne kadar çok seviyordum...onun için her şeyi feda edebilirdim. ama şimdi bu bedenimi bile zor taşıyorum.

İkinizi de sevmiyor aslında kendini sevmiyor çok soru sorma neden eskiyi açıyorsun biraz hatalı sensin unut esine sıcak ol bebeğin var artık ikimizde çocuğunuzun düşünmek zorundasiniz

olmuyor artık... akışına bıraktım ne olacaksa olsun... aynı yatakta yatmak bile istemiyorum. oysa ne kadar çok seviyordum...onun için her şeyi feda edebilirdim. ama şimdi bu bedenimi ile zor taşıyorum.
yaa bi kere oturup konuşacak konuyu kapatacaksın
yada bu konu seni evliliğini çocugunu onu mahvedecek karar senin
ama bence eşinin ki farklı bişey ve sen bunu evlenirken biliyordun
bile bile lades dedin yani
allah hakkında hayırlısnı versin inşallah

yaa bi kere oturup konuşacak konuyu kapatacaksın
yada bu konu seni evliliğini çocugunu onu mahvedecek karar senin
ama bence eşinin ki farklı bişey ve sen bunu evlenirken biliyordun
bile bile lades dedin yani
allah hakkında hayırlısnı versin inşallah
bilmiyordum.. ne olur böyle demeyin artık.. bir kaç hareketi oldu ve affettirdi kendini .. ama nerden bilebilirdim evlendikten sonra devam edeegini..

Bence seviyor ama aklı kalmış ve bunun en büyük sebebi sizsiniz. Devamlı sorarak, hatırlatarak ve size rahatça anlatabilme haddini vererek yapmışsınız bunu.

Son kez oturup güzelce konuşun. İkna olursanız sizinde bu konuyu kapatacağınızı söyleyin.
En çokta aranızdaki soğukluğun bedenleri oturup konuşun, konuşmalısınız.

bilmiyordum.. ne olur böyle demeyin artık.. bir kaç hareketi oldu ve affettirdi kendini .. ama nerden bilebilirdim evlendikten sonra devam edeegini..
üzmek istemedim seni ama yapma be canım
adam onu istese onu alırdı
ailesini arkasına alırdı ama s
seninle sen hatırlatacak bişey yapma
kalk silkelen alın çocugunuzu gezin dolaşın
öyle körü körüne aşık olsa
her türlü yolunu bulurdu

Esim aslinda cok ilgili cok mukemmel bir es. Yeni bir sehre tasinmak ve benim yeni dogum yapmis olmamin verdigi streslerden dolayi ikimizde eskisi gibi degiliz. Bu boslukta esimin beni sevmedigj hissine kapildim. Hemde bayagi. Pek konusmuyorum gulmuyorum ams bilerek degil icimden gelmiyor. Zaman zaman bu hisse kapildigjm cok oldu ve esim bu durumdan bikmis gibi. Aramizda artik cok ciddi sorun olustuyor. Neden hep bu duygulara kapiliyorsun ne yapiyorum ben sana diyor.Asagida verecegim maddelerde sebelleri siraladim. Cok mu takintiliyim bana soyleyin.
-esimle ilk tanistigimizda eski sevgilisinden bahsetti unutur mu insan sence dedi. Bende zaman herseyin ilaci dedim. A benim akilsiz kafam.
-goruntulu konusuyorduk. Eski sevgiliyi sordum unuttun mu diye o da bu bir trafik kazasi gibidir dedi ve aglamakli oldu zor tuttu kendini ve kapatti.
-nisanlandigimiz gun ben niye boyleyim nisanlandigim icin mi dedi. O gun cok durgundu. Sanirim eskiyi dusundu o gun
-bana senin icin suslenemiyorum disime sacima bakamiyirum dedi. Sanirim eskisiyle gorusurken bayagi suslenerek gidiyordu.

-telefonu actim esim hickirarak hatta haykirarak agliyordu noldu dedim. O kiz aradi nisanlandigimi duymus dedi. Asik misin diye sormus benim ki de herkes asik olarak mi evleniyor demis. Bir de bana soyluyor bunu. Kapat telefonj bir daha beni arama dedim. Beni ariyor o kiz icin agliyorsun ben bunu kaldiramiccm dedim. Bir suru sey soledi. Aglamasinin sebebi artik bikmis ne zaman yakasini birakacak diyeymis. Kizin zaten ahini almis yari yolda birakmis asik oldum diyememis. Yoksa bana olan sevgisi asktan daha ote olan bir sey varsa oymus. Esim cok etkileyici konusur oyle guzel konustu ki beni ikna etti.
-bana hic hediye almadi ona bekledigimi ima ettim. Yapmacik olnami mi istersin dedi. Hayir dedim. Ve almadi yine. Cok zaman sonra gumus bir kolye almisti o kadar. Ama evlendikten sonra cok kere almisti. Bir gun eskisine hic hediye aldin mi diye sordum. Evet dedi. Uc dort kez almis. Benim suratim dustu tabi. Neden aldim sence sevsin diye aldim sevdi mi sanki dedi. Oysa ayrilan esim pesinden kosan kiz. Cok sacma bir diyolog biliyorum. Artik kendimi onunla kiyaslar hale gelmistim ve durduraniyordum kendimi.

-bazen whatsapina bakiyordu kizin silmeyi unutuyordu. Onunda bayagi kavgasini yaptik tabi bunlar evlendikten sonra oldu. Meraktan baktim dedi hak verdim ama yine devam etti ve com siklasti. Hickirarak agladim. Sen beni sevmiyorsun diye haykirdim defalaca.yine aldi gonlumu neler dedi hatirlamiyirum. Ha bir de o kiz kapanmis vatsapinda gordum. O kAdar da guzel degil gibinden ima ettim sen onu acikken gorseydin dedi.bir gun takma kirpik takmis onu bile anlatti bana.

Esim o kizdan aile ve yasanti tarzi uyusmadigi icin ayrilmis. Kiz ise pesinden kostu uzun sure. Esim beni gormus ve cok etkilenmis bayagi ugrasti bana ulasmak icin. Aramizda ask yoktu ama sevdim cok hemde. O da sevdi evmese evlenmezdi herhalde. Gunde on kere sevdigini soyler sarilir operdi dogumdan once Oyle guzel sozler soylerdi ki mest ederdi beni. Bunlari konustum onceden kabul etti hataliyim ama zannettigin gibj degilim benim patavatsiigim soz unutturucam herseyi dedi ama unutamadim ben. Butun mutluluma golge. Bazen ilgisi azalinca beni sevmedigini dusunuyorum. Ilgili oldugunda geciyor.bende yoruldum bu git gellerden.Oysa bunun disinda hicbir sorun yok. Ne istesem yapar kirmaz aileme benden cok deger verir yani ne bileyim her yonden dort dortluk. Bu aksam yine sitem ettim niye boylesin diyor. Bu sefer acmak istemedim bu konulari o da bikti. Ne yapacagim fikir verin.

16 EKİM GÜNCELLEME...

neredeyse bir ay olmuş bu konuyu açalı...ağlayarak yazıyorum bu satırları... bebeğim ayaagımda uyuyor. eşimse coktan uyudu.bu şehre geldiğimizden beri bir yabancı gibiyiz. bakışlarını kaçırıyor. gözümün içine bakardı eskiden.şimdi doğru düzgün konuşmuyor bile.. düzelecek diyorum. yeni şehir yeni düzen belki ondan diyorum ama iki ay sürer mi bu soğukluk. ben her gün bu düşüncelerle boğuşuyorum. boğuluyorum artık bu evde. ne dogru ne gerçek bilmiyorum. gitmek istiyorum bu evden... bu şehirden.... yoruldum artık...çok yoruldum... korkuyorum hayatımın sonuna kadar bu düşüncelerle yaşamaktan. hep acaba mı olacak beynimim bir köşesinde. geçtiğimiz günlerde farkettim ki eşim o kızı sosyal medyadan takip ediyor. eşimi unutamadığını yazıyor hala kız. eşime de sen unutabildin mi gibilerinden laf gönderiyor. eşimin hesabı yok bu arada. rüyasında görüyormus çok özlüyormus vs. bir sürü paylaşım var eşimle ilgili. ve esim bunları okuyor. bana soğuk davrandığı zamanlar belki bu yazıları okudugu zamanlardı bilmiyorum. bir şey söyleyin bana bir teselli bir akıl.. ne yapacağımı bilmez halde bir girdabın içindeyim sanki...
önceden tüm bunları biliyosun ama evleniyosun. evlendikten sonra hala böylesin yine kabul ediyosun. Güncelleme yapmışın durum daha beter olmuş hala gitsem mi diyosun. gitme canım gitme kocan sensiz uyusun. hıhı düzelir bekle

HER ŞEYİ DAHA YENİ ANLIYORUM... onu unutamadan benimle tanışmış... ama bir gün unutacağını biliyordu. ona aşıktı ama bir gün aşk bitince elinde birşey kalmayacaktı. hani kafa yapısı yaşam tarzı ve ailesinin de kabul etmeyeceği ve hep bunun sorun olacağını tahmin ettiği için ayrılmış.evlilikte aşk geçicidir derdi. bir ömür mutlu olacağına inanmıyordu. o kızdan da evlensekte mutsuz oluruz diye ayrılmış. benimle niye evlendi sorusuna gelirsek. bana hep her yönden hayal ettiğim gibisin derdi... hatta erkeklerin arayıpta bulamadığı bir kızsın derdi. bunları kendimi övmek için değil onun beni nasıl gördüğünü anlatmak için söylüyorum. kendisi bana ulaştı. arkadan görmüş aklına yer etmişim. ablasına sormuş nasıl biri diye o da iyi anlatınca sosyal medyası olmadığı halde kendine hesap açıp beni ekledi... basta kim olduğunu da söylemedi . seni sadece arkadan gördüm ve vuruldum dedi. görmeden sevdim ben seni der bazen... kendisi ilk bana sevdiğini söyledi... yani o zamanlar çok güzeldi...beni sevdi ama aşık değildi.. ve eskisi ara ara aklına geliyor ve üzülüyordu demek ki.... onun için çok buhranlar yaşamış bana bunları hep anlattı... aama anlatırken de ben çok acı çektim çok dua attim. rabbim seni çıkardı karşıma diye söylüyordu... yani iyi bir şey söylemeye çalışırken bile geçmişin izleri vardı...böyle işte benimle evlenme sebebi sanırım hayalinde ki, ailesinin kabul ettiği , mutlu olacağına inandığı bir kız olmak... sevgide vardı zaten daha ne olsun. ama geçmişin acısından kurtulamamıs bir sevgiymiş o.. bilemedim.

Emin olmadığınız konularla ilgili eşinize fazla yüklenmemelisiniz . Biz sonuçta yorum yazıyoruz ama yazdıklarınız doğrultusunda belki siz yanlış yorumluyorsunuz eşiniz size olan sevgisini davranışlarını . Artık eşinizden değil sevmediğiniz bir yabancıdan bahseder gibisiniz .

Cok uzuluyorum senin durumuna. İcinde yasadigin supheleri, esinin sana tavrini nasil sorgulayip sevdigine dair kanitlar aradigini, o kizi anlatirkenki bakislarindan, sesinin tonundan ne kadar asik oldugunu anlamaya calismani... Hepsini ben de yasadim. Korkunc bir eziyet. O kadar iyi anliyorum ki. Ben de esimin eski sevgilisine asik oldugundan cok suphelendim ama benimki evlendikten sonraydi. Sen onceden dusmussun supheye. Ama arada bir fark var. Seninki kendi ayrilmis diyorsun. Bir erkek dedigin kadar asiksa ayrilmaz bence. Vazgecemeyecek kadar degilmis demek ki. Ama vazgectiyse de neden bu kadar anlatma ihtiyaci duyuyor orasi muamma. İnsan oyle bir noktaya geliyor ki oyle tukeniyor ki tamam bastan beri herseyi yanlis anlamisim beni gercekten seviyormus dese bile o travmalar, kizin bahsi gectiginde kalbinin sizlamasini unutamiyor. Elinde kalan ask kirik dokuk bir sey oluyor.

Hangi erkek böyle anlatır ya?
Üzgünüm bu adam geçmişte takılı kalmış,evlenmek için evlenmiş.

Bence seviyor ama aklı kalmış ve bunun en büyük sebebi sizsiniz. Devamlı sorarak, hatırlatarak ve size rahatça anlatabilme haddini vererek yapmışsınız bunu.

Son kez oturup güzelce konuşun. İkna olursanız sizinde bu konuyu kapatacağınızı söyleyin.
EVET belki benim yüzümden böyle oldu. rahat davrandı çekinmeden anlattı. ama bu yine de içinde bir şey olmadığını göstermiyor ki eskiye dair. eğer gerçekten unutmuş olsaydı ben sorduğumda anlatmaz beni sustururdu. ben baştan sert tavır koysaydım bu defa da içinde yaşayacaktı hiç bilmeyecektim.

eğer aklı kalmışsa bana olan sevgisinin hiç bir anlamı yok. daha yeni konuştuk. o düzelse de artık en düzelemiyorum. meğer evlilik ne zorlu bir yolmuş...

Cok uzuluyorum senin durumuna. İcinde yasadigin supheleri, esinin sana tavrini nasil sorgulayip sevdigine dair kanitlar aradigini, o kizi anlatirkenki bakislarindan, sesinin tonundan ne kadar asik oldugunu anlamaya calismani... Hepsini ben de yasadim. Korkunc bir eziyet. O kadar iyi anliyorum ki. Ben de esimin eski sevgilisine asik oldugundan cok suphelendim ama benimki evlendikten sonraydi. Sen onceden dusmussun supheye. Ama arada bir fark var. Seninki kendi ayrilmis diyorsun. Bir erkek dedigin kadar asiksa ayrilmaz bence. Vazgecemeyecek kadar degilmis demek ki. Ama vazgectiyse de neden bu kadar anlatma ihtiyaci duyuyor orasi muamma. İnsan oyle bir noktaya geliyor ki oyle tukeniyor ki tamam bastan beri herseyi yanlis anlamisim beni gercekten seviyormus dese bile o travmalar, kizin bahsi gectiginde kalbinin sizlamasini unutamiyor. Elinde kalan ask kirik dokuk bir sey oluyor.
çok güzel söylemişsin elimde kalan kırık dökük bir aşk..tutulur yanı kalmadı..

Bir de unutmusum yazmayi. Dogumdan once tayinimiz esimin ailesinin oldugu sehre cikti ben biraz endiselydim yakin olmaktan. Ben o kiz icin bile ailemi karsima aldim senin icin mi alamicam dedi. Uzun zamandir konusu acilmiyordu. Iki sene oldu evleneli. Unutamadin mi hala dedim. Kizarak hee evet unutamadim dedi benim tavrima kizdi yani. Ondan sonra patlak verdi bu duygular bende
Yahu niye eski konuları devamlı adamın önüne getiriyorsunuz. Unutacaği varsa da sayenizde unutmuyor tekrar tekrar hatırlıyor. Unutamadığını biliyorsunuz madem adamı eve bağlamak, kafasını dağıtmak işi size düşüyor.

Yahu niye eski konuları devamlı adamın önüne getiriyorsunuz. Unutacaği varsa da sayenizde unutmuyor tekrar tekrar hatırlıyor. Unutamadığını biliyorsunuz madem adamı eve bağlamak, kafasını dağıtmak işi size düşüyor.
alıntı yaptıgınız yorumda farkettiyseniz eşim açtı konuyu durup dururken...beni bu duruma getirende kendisi..

Back
X