- 29 Ağustos 2014
- 1.533
- 3.534
- 333
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
SON DURUM
inceldiği yerden kopsun dedim... dün akşam sarıldı öptü neyin var diye sordu ısrarla. söylemeyecektim ama sabaha kadar uyumam dedi. bende artık çok yoruldum dedim. ne zamandır çok ilgisiz soguksun dedim.o da farkıdayım ama hiç vaktim yok ondan bu aralar böyleyim özürr dilerim falan dedi. bu mu dedi sadece hayır dedim.. ya o zaman ne bu halin kaç gündür dedi. biz bu konuları çok konuştuk. ama hiç bir şey değişmiyor.bak iki yıllık evliyiz hala nelerle ugrasıyoruz dedim. hiçbir şey düzelmedi ve düzelmeyecek beni kendi halime bırak dedim. o da ben bu dünyaya tekrar gelsem yine seni isterim senden başkası bana yar olsun demem dedi. ben sustum..yine mi geçmiş hani artık kapatmıştık o defteri neden bitmiyor bu takıntıların diye sinirlendi ceketiini aldı ve evden cıkmak üzereydi. çokkötü oldum bu mu yani dedim bunun için mi neyin var diye ısrarla sordun çekip gitmek için mi diye haykırdım.. yeter artık bende gitmek istiyorum bu evden... bu şehirden diye ağlamaya başladım. bir kere sor kendine ben bu kıza ne yaşattım diye dedim. o da ne yaptım ihanet mi ettim ben sana diye bagırdı. keşke onu yapsaydın hiç olmazsa emin olurdum birşeylerden sevmiyor derdim. ama böyle ne sevginden eminim ne sevmediğinden dedim. sen benim sevgimden şüphe mi ediyorsun.iki yıldır bu şüpheyle mi yaşıyorsun dedi. sustuk dakikalarca. git yat dedi. bir an durdum düşündüm ve yattım.
Seni anlıyorum. Benim de aklıma zaman zaman böyle vesveseler düşüyor. Ama eşinin söylediklerinde samimi olduğunu dusunuyorum. Eğer tatmin olamiyorsan sebeplerini de anlat eşine. Facebook vs durumları söyle. Net bi şekilde evliliğini çok zarar verdiğini ve yarın oburgun bu sebepten daha büyük bedeller odemek zorunda kalabileceğinizi vs söyle. Bir daha takip etmesin. Ben seni mahcup etmemek için söylemiyorum ama farkındayım de. Susarak bu iş çözülmez