• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Emin olmadığınız konularla ilgili eşinize fazla yüklenmemelisiniz . Biz sonuçta yorum yazıyoruz ama yazdıklarınız doğrultusunda belki siz yanlış yorumluyorsunuz eşiniz size olan sevgisini davranışlarını . Artık eşinizden değil sevmediğiniz bir yabancıdan bahseder gibisiniz .
beni seviyor ama aklının bir köşesinden çıkamıyor o kız. böyl sevgiyi ne yapayım ben... artık benimde ona verecek sevgim kalmadı.

Ben ikinizde de hata gördüm adamin unutacagi varsa da sürekli hatirlatmissin resmen sen kendin takinti yapmışsın başta. Keske biraz ozguvenli davransaydin zaten kocan seninle evlenmis ne gerek var surekli eskiyi konusmanin çok sevse onla evlenirdi bence

alıntı yaptıgınız yorumda farkettiyseniz eşim açtı konuyu durup dururken...beni bu duruma getirende kendisi..
Onunla ilgili konu açarsa dinlemeyin duymamazlıktan gelin. Başka birşey sorun dağıtın kafasını. Ne bileyim bebekle ilgili bişey sorun falan. Konu uzamasın maksat

eğer aklı kalmışsa bana olan sevgisinin hiç bir anlamı yok. daha yeni konuştuk. o düzelse de artık en düzelemiyorum. meğer evlilik ne zorlu bir yolmuş...

Hayır yanılıyorsunuz; içte yaşamak ile rahatça dışarıya vurabilmek çok farklıdır. Rahatça vurabilirse , içinde buyuturde.

Onca verdiği cevaba rağmen yanında olan kadını kaybetme korkusu yok olur.

Yahu niye eski konuları devamlı adamın önüne getiriyorsunuz. Unutacaği varsa da sayenizde unutmuyor tekrar tekrar hatırlıyor. Unutamadığını biliyorsunuz madem adamı eve bağlamak, kafasını dağıtmak işi size düşüyor.
Bence konu sahibi onune getirmiyor. Adam durduk yere hatirlatacak bir sey yapiyor ya da soyluyor. Konu sahibi ornek vermis, ben o kiz icin bile ailemi karsima aldim demis. Bu bir cumlesiyle kafasina taktigi her sey konu sahibinin tekrar aklina geliyor. Ayrica evlilikte iki taraf da mutlu olmak icin evlenir. Konu sahibinin, esinin eski ask acisini unutturmak gibi bir misyonu neden olsun ki? Ha evet evlenmeden adam sorunluymus zaten, belli etmis kendini. Aglamalar falan. Evlenmeden insanin gozu kor oluyor deneyimsizlikten. Ayrica adam esinin yaninda durmadan kizdan bahsedip aglamiyor. Bir yandan da esine seni seviyorum da diyor. Kafa oldu corba iste. Neye inanacaksin??? Ben de yasadim. Cok zor. Ama ben evlendikten sonra gordum bazi seyleri. Allah bu adamlara akil fikir versin. Nasil bi kafa bu yaa?? Ben eski askimi unutamiyorum, onun acisini icimde yasayayim ama baskasiyla da evleneyim, ona eskisinden bahsedeyim ama onun uzulmesini de umursamayayim. Biraz surat yaparsa seni seviyorum diyeyim, gonlunu alayim, o da saf zaten mutlu olsun. Bi sey gizliyosan tam gizle bari.

Çok uzun zamandır foruma girmiyordum bu konuyu görünce yazmadan geçemedim. Eşin seni seviyor aklını başına al arkadaşım.Bak yorumlarını hep okudum birincisi benimde bebeğim var seni anlıyorum,sen şu an eskisinden daha çok ilgi bekliyorsun kendimden biliyorum bebek olduktan sonra evlilikte eskisi gibi olamamaktan korkmak mı duygusallıkmı nedendir eşlerimizden beklentimiz çok..karşı tarafa yıkıyoruz sevmiyor igi göstermiyor diye ama unutmaki bebeğin kadar eşininde ilgiye ihtiyacı var.o diğer kıza karşı sadece vicdan yapıyor kızın sevgisi büyük unutamamış,ama eşin kiminle?seninle!seni tercih etmiş istese ona giderdi.sen eşine sevgini daha çok göstermelisn onu boşlukta bırakma.sahip çık evliliğine.bence eşin seni seviyor ama kızı anlatmakla hata etmiş hepsi bu.hala seviyor olsaydı ondan bu kadar rahat bahsedemezdi sana.özür dile ve bir daha kızı ona hatırlatma unutturacak olan sensin pozitif ol.inş herşey düzelecek buna inan çık bu lohusalık sendromundan çocuğuna da eşinede yazık etme

Bence konu sahibi onune getirmiyor. Adam durduk yere hatirlatacak bir sey yapiyor ya da soyluyor. Konu sahibi ornek vermis, ben o kiz icin bile ailemi karsima aldim demis. Bu bir cumlesiyle kafasina taktigi her sey konu sahibinin tekrar aklina geliyor. Ayrica evlilikte iki taraf da mutlu olmak icin evlenir. Konu sahibinin, esinin eski ask acisini unutturmak gibi bir misyonu neden olsun ki? Ha evet evlenmeden adam sorunluymus zaten, belli etmis kendini. Aglamalar falan. Evlenmeden insanin gozu kor oluyor deneyimsizlikten. Ayrica adam esinin yaninda durmadan kizdan bahsedip aglamiyor. Bir yandan da esine seni seviyorum da diyor. Kafa oldu corba iste. Neye inanacaksin??? Ben de yasadim. Cok zor. Ama ben evlendikten sonra gordum bazi seyleri. Allah bu adamlara akil fikir versin. Nasil bi kafa bu yaa?? Ben eski askimi unutamiyorum, onun acisini icimde yasayayim ama baskasiyla da evleneyim, ona eskisinden bahsedeyim ama onun uzulmesini de umursamayayim. Biraz surat yaparsa seni seviyorum diyeyim, gonlunu alayim, o da saf zaten mutlu olsun. Bi sey gizliyosan tam gizle bari.
beni en iyi anlayan kişi sensin...

Çok uzun zamandır foruma girmiyordum bu konuyu görünce yazmadan geçemedim. Eşin seni seviyor aklını başına al arkadaşım.Bak yorumlarını hep okudum birincisi benimde bebeğim var seni anlıyorum,sen şu an eskisinden daha çok ilgi bekliyorsun kendimden biliyorum bebek olduktan sonra evlilikte eskisi gibi olamamaktan korkmak mı duygusallıkmı nedendir eşlerimizden beklentimiz çok..karşı tarafa yıkıyoruz sevmiyor igi göstermiyor diye ama unutmaki bebeğin kadar eşininde ilgiye ihtiyacı var.o diğer kıza karşı sadece vicdan yapıyor kızın sevgisi büyük unutamamış,ama eşin kiminle?seninle!seni tercih etmiş istese ona giderdi.sen eşine sevgini daha çok göstermelisn onu boşlukta bırakma.sahip çık evliliğine.bence eşin seni seviyor ama kızı anlatmakla hata etmiş hepsi bu.hala seviyor olsaydı ondan bu kadar rahat bahsedemezdi sana.özür dile ve bir daha kızı ona hatırlatma unutturacak olan sensin pozitif ol.inş herşey düzelecek buna inan çık bu lohusalık sendromundan çocuğuna da eşinede yazık etme
evet bu dereceye gelmemin ilk nedeni doğum anı ve sonrasında eşimin bana aşırı soğuk olması... hemde ona sana ihtiyacım var dediğim halde... benimle uyu sarılmaya ihtiyacım var dediğim halde.. beni seevmediğini hissetmeye başladım. sonra eskiler birden yığıldı tepeme...eşim beni seviyor ama eskisinin acısını yaşayarak ne kadar sever ki bir insan başkasını...

çocuğun var ,henüz bedenin anneliğe yeni yeni alışıyor ,önceliğin kendin olsun .. çocuğun ve bedenin için bi süre (yavrun ele avuca gelene kadar ) bu konuyu rafa kaldır ,çok zor biliyorum fakat gündelik hayatına ağırlık ver .. kendini toparlayınca al eşini karşına ve bi süre ayrı yaşama kararı alın imkan varsa .bu sürede eşin aklını başına toplayacaktır emin ol ,gördüğüm kadarıyla kaybedince kıymet bilen bi adam

evet bu dereceye gelmemin ilk nedeni doğum anı ve sonrasında eşimin bana aşırı soğuk olması... hemde ona sana ihtiyacım var dediğim halde... benimle uyu sarılmaya ihtiyacım var dediğim halde.. beni seevmediğini hissetmeye başladım. sonra eskiler birden yığıldı tepeme...eşim beni seviyor ama eskisinin acısını yaşayarak ne kadar sever ki bir insan başkasını...
ben çok mücadele ettim ... o kadar çok sevdim öyle çok sahiplendim ki onu...hatta beni senin kadar seven kimse olmadı demişti...aama ne düzeldi hiçbir şey... artık seviyorsa o mücadele etsin..zira benim gücümde umudum da kalmadı.

çocuğun var ,henüz bedenin anneliğe yeni yeni alışıyor ,önceliğin kendin olsun .. çocuğun ve bedenin için bi süre (yavrun ele avuca gelene kadar ) bu konuyu rafa kaldır ,çok zor biliyorum fakat gündelik hayatına ağırlık ver .. kendini toparlayınca al eşini karşına ve bi süre ayrı yaşama kararı alın imkan varsa .bu sürede eşin aklını başına toplayacaktır emin ol ,gördüğüm kadarıyla kaybedince kıymet bilen bi adam
ona hiçbir şey olmamış gibi davraanamıyorum. sürekli sorup duruyor. niye eskisi gibi değilsin diye. çok zoruma gidiyor çok acı çekiyorum. benimle nişanlanırken bile mutsuzmuş o zaman bile o kızı düşünmüş gel gitler yaşamış.. bütün bunları bu kadar geç anlamışken ben artık ne için mücadele edeyim.. Allahım sonumu hayr etsin...artık kendimden de korkuyorum.

Ama sunu da dusun bu forumda esinin ilgisizliginden, soguklugundan vs yakinan bir suru kadin var ve onlarin bu sorunu eslerinin eski sevgililerine bagli degil. İliskideki problemlerden, iletisimsizlikten kaynakli. Sen (ve ben) iliskimizde ne tur bir sorun olursa olsun takintimizdan dolayi bunu eski sevgiliye bagliyoruz. Boyle davraniyo cunku beni sevmiyor, neden, cunku eski sevgilisini unutamadi. Belki de sorun bu degil. Bir de boyle dusun.

Sizi sevmiyor. Nişanlıyken belliymiş, gurursuzluk yapıp evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız.
Ama sunu da dusun bu forumda esinin ilgisizliginden, soguklugundan vs yakinan bir suru kadin var ve onlarin bu sorunu eslerinin eski sevgililerine bagli degil. İliskideki problemlerden, iletisimsizlikten kaynakli. Sen (ve ben) iliskimizde ne tur bir sorun olursa olsun takintimizdan dolayi bunu eski sevgiliye bagliyoruz. Boyle davraniyo cunku beni sevmiyor, neden, cunku eski sevgilisini unutamadi. Belki de sorun bu degil. Bir de boyle dusun.
evet dogum sonrası eskiyi unutamadı diye soguk değildi.. ama ilgisiz oldugu her dönem bu düşüncelere dalıyordum.. yani eskisini unutamadı diye değil. boşluga düştügümden geliyordu bu düşünceler...

Sen de çok hatalar var kusura bakma.
Güçlü ol nedir bu ya.
Sen hangi akla hizmet sürekli eski kızı konuşup sorup duruyorsun.hadi yedirmişsin kendine evlenmişsin bile bile.tamam bunu kabul edebiliyorum sonrasında işleri bu hale sokan sensin.estikçe surat asmalar soğuk durmalar colugun cocuğun var neyin tribi bunlar. Kocana sarıl dört elle bu düşüncelerden de vazgeç. Adamı da iyice itme o yola. Bile bile evlenmişsin o zaman sahip cikacaksin.
Ne diyeceksin çocuğuna yazık günah.
Sende çok hatalar var. Silkelen kendine gel.
Yok beni seviyomu sevmiyomu bu ne ya.anne baba olmuşunuz artık. Odak noktası sen değilsin çocuğun. Bırak bu şımarıklıgi.

Sizi sevmiyor. Nişanlıyken belliymiş, gurursuzluk yapıp evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız.

Katılıyorum. 22 sayfa ne tartışılmış onu da anlayamadım. Adam kendi ağzıyla başkasını seviyorum, unutamadım demiş defalarca daha nasıl sevmediğini söylesin?

evet dogum sonrası eskiyi unutamadı diye soguk değildi.. ama ilgisiz oldugu her dönem bu düşüncelere dalıyordum.. yani eskisini unutamadı diye değil. boşluga düştügümden geliyordu bu düşünceler...
İster doğum sonrası ister nikah öncesi, eski sevgilisi nişanlandı diye telefonda haykırarak ağlayan benim abim değildi. Kabullenmek, itiraf etmek zor, haklısınız. Ama siz bunu zaten biliyordunuz.

Katılıyorum. 22 sayfa ne tartışılmış onu da anlayamadım. Adam kendi ağzıyla başkasını seviyorum, unutamadım demiş defalarca daha nasıl sevmediğini söylesin?
İkna edilmeyi bekliyor eşin seni seviyor diye. Adam eski sevgilisi evleniyor diye telefonda haykırıp ağlamış bu kadına, daha nasıl ikna edelim? Sevmiyor işte adam belli ki eski sevgilisinin canını acıtmak için evlenmiş.

eşin Allahtan belasını istemiş yakında da bulacak. o kızda gizli gönderme yapıyor. ona bi şekilde ulaşıyor ulaşmıyor neyse.sonuçta senle evli diye o eski sevgilisine de kıymetli geliyor ya. diyelim bu saçma kafasının doğal sonucu olarak boşandınız.kocanızda koştur koştur ona gitti eski sevgilisine.ne yazıkki kocanızın anlamadığı şey şu.adam boşandı mı boşandı bunun ilgisi için koşmaya başladı mı başladı. o evliyken onun ilgisini çekmek o kadın için tutku olabilir. iken özgür kocanla başta çocuk gibi oynar oynar.ama kocanın yaptığını yapmaz bi sürü bahane sıralar "senin için hayatımı mahvedemem der" postayı koyar.o da imkansız sevdası için yuvasını yıktığı ile kalır. tabi hala bu kafayı yaşayan bu kocaya hangi aklı başında insan dinletir kendini bilemiyorum.

Back
X