Bence konu sahibi onune getirmiyor. Adam durduk yere hatirlatacak bir sey yapiyor ya da soyluyor. Konu sahibi ornek vermis, ben o kiz icin bile ailemi karsima aldim demis. Bu bir cumlesiyle kafasina taktigi her sey konu sahibinin tekrar aklina geliyor. Ayrica evlilikte iki taraf da mutlu olmak icin evlenir. Konu sahibinin, esinin eski ask acisini unutturmak gibi bir misyonu neden olsun ki? Ha evet evlenmeden adam sorunluymus zaten, belli etmis kendini. Aglamalar falan. Evlenmeden insanin gozu kor oluyor deneyimsizlikten. Ayrica adam esinin yaninda durmadan kizdan bahsedip aglamiyor. Bir yandan da esine seni seviyorum da diyor. Kafa oldu corba iste. Neye inanacaksin??? Ben de yasadim. Cok zor. Ama ben evlendikten sonra gordum bazi seyleri. Allah bu adamlara akil fikir versin. Nasil bi kafa bu yaa?? Ben eski askimi unutamiyorum, onun acisini icimde yasayayim ama baskasiyla da evleneyim, ona eskisinden bahsedeyim ama onun uzulmesini de umursamayayim. Biraz surat yaparsa seni seviyorum diyeyim, gonlunu alayim, o da saf zaten mutlu olsun. Bi sey gizliyosan tam gizle bari.