Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Hem esiniz kizdan ayriliyor hem de onun icin aci cekiyor. Bana burasi biraz celiskili geldi. Acaba sizin bilmediginiz baska olaylar da olabilir mi? Acaba esinizin ailesi o kizi istemedigi icin ayrilmislar da esiniz sonra pisman mi olmus ki bilemedim. Erkekler her turlu yalani soyleyebilecek kapasitedeler valla.

ama siz surekli boyle, o kizi dusunuyor beni sevmiyor diye kendinizi yiyip bitirirseniz anca kendinize zarar verirsiniz yani allah korusun insan boyle bir supheyle kafasinda kura kura kendisini hasta eder. Eger esinizi seviyosaniz ona o kizi unutturmaya calisin guler yuzlu olup onu cok sevdiginizi hissettirin en azindan. Cunku o adama surekli onu seviyosun beni sevmiyosun derseniz adamin unutcagi vrsa da unutamaz ki...

Bende farkindayim gec oldu farketmem ama oyle olsa niye benimle evlensin basina silah dayamadim kendi kostu pesimden. Niye surekli sevdogini soylesin . Kizi o kadar sevseydi ailesini umursamaz evlenmez miydi. Burda anlam veremiyorum
Bende farkindayim gec oldu farketmem ama oyle olsa niye benimle evlensin basina silah dayamadim kendi kostu pesimden. Niye surekli sevdogini soylesin . Kizi o kadar sevseydi ailesini umursamaz evlenmez miydi. Burda anlam veremiyorum
Erkekler kadınlar gibi değiller.
Demek ki olmamış o kızla silip evlenmiş aileyi ama unutmamis.
Tabiki ömür boyu yas tutmazlar illa evlencek sen olmasan başkası
Seni sevmiyor eşin

Ailesi amca kizini istiyordu. Ben varken de vardi amca kizi mevzusu. Ama o kiz ailesine ve aslinda kendinede uymadigi icin ayrilmis. Onunla evlenseydim mutlu olamazdim dedi. Esim ileriyi goren biridir. Sanirim mantigi agir basmis. Akli onda olsaydi ne bileyim sevgisi agir basmaz miydi

Evet esinizin hala kalbinin bi tarafinda kalmis o kiz. Belki ailesi istemedi diye ailesini kiramadi ve onu unutmak icin sizinle evlendi. Ama neden hala o kizin numarasi var esinizde whatsupp resmine falan bakiyor onu anlamadim. Ayrica esinize onu sorup durursaniz esiniz tabiki cesaret alip onu anlatir ki anlatasi da var gibi takma kirpikli halini gorseydin falan demeler siz onun karisisiniz asker arkadasi degil nasil boyle konusur sizinle? Bence o kizla ilgili herseyi yok edin ve birdaha asla sormayin kendinizi toparlayip yeni bir sayfa acin ve eger esinizi seviyorsaniz onun da sizi sevmesini saglayin. Yok hala olmuyorsa o zaman yapilacak baska birsey yok.

Numarasini kaydediyor sonra siliyordu. Tabi artik bakmiyor baksa yine farkederdim. Ailesi istemiyor evet kizi tanidigim icin kendinede uymuyor pek.

Seni tabiki seviyor yoksa peşinden kosmaz evlenmezdi.son olarak taşınma olayinda sen demişsin ya onu hala unutamadin mı bunu dememelisin.eski sevgili ile ilgili eşin birşey söylese bile bunu duymazdan gelmelisin.sen hala unutamadin mı diyerek konuyu genisletıyorsun.farkında olmadan eski sevgili ile ilgili konusmayi normallestiriyorsun bence.

Esin seni sevmiyor diye kestirip atanlar nasil bu kadar kesin konusabiliyorlar anlayamadim. Hepimizin hayatinda gecmise donup baktginda cok aci cektigi biri yok mudur ya? Hanginiz eski sevgilinizin simdiki haline merak edip bakmiyorsunuz?

benim de cok aci cektigim bi insan oldu zamaninda. Mesela su an baska biriyle evlensem bana sorsa belki saatlerce onu anlatabilirim, ama bu o kisiye hala korkutuk asik oldugum anlamina gelmez ki. Zamanla gecer ayrca neler neler unutuluyorr..

Numarasini kaydediyor sonra siliyordu. Tabi artik bakmiyor baksa yine farkederdim. Ailesi istemiyor evet kizi tanidigim icin kendinede uymuyor pek.
Ama iste esinizin icinde kalmis o yani bilmiyorum cok zor bi durum kimse boyle bir pozisyonda kalmak istemez allah yardimciniz olsun esinize bisey demeyin birdaha bu kizin konusunu acmayin evliliginizi kurtarmaya bakin sizi sevmesini saglayin eger siz de bunu istiyosaniz tabi. Baktin olmuyor o kiz hep araniza giriyor o zaman ben ayriliktan baska bi care dusunemem siz buradaki bir arkadasin dedigi gibi yara bandi degilsiniz.

Peki ben ne yapacagim simdi yuzum gulmeyecek yine soracak ne diyecegim soylesem bir turlu soylemesem..
yapacağınız şey o kızın konusunu bırdaha açmamanız eşinizede söylıyeceksınız ben bu onun açılmasını istemıyorum sana karşı olan duygularım zedelenıyor deyin dahada açarsa işte sorun orda başşlıyor

bu adamla evlenmekle baştan hata etmişsin.adamın aşk acısı var belli..ne cesaret yani..
eşin seni seviyor mu sevmiyor mu buradaki hiç kimse bilemez.eşinin kendisinde saklı bu cevap..belki kendisi bile bilmiyordur o ayrı..
bir de ben eşinle beraber bir evlilik terapistine gitmenizi tavsiye ederim bu eski sevgili konusu biraz tehlikeli boyutlara ulaşmış zira..evliliği kurtarabilmek adına uzman desteği şart

Yorumunuz iyi geldi gercekten..

Kadınlar idealleri, erkekler ihtiyaçları için evlenir.. Bunu derste bir erkek Türkçe hocası söylemişti..

Bilebile lades yapmışsınız yada göz göre göre bile isteğe evlenmişsiniz diyenlerde olmuş zamanında tekme atman gerektiğini söyleyenlerde olmuş. Arkadaşım sen evlenmişsin
Kadere inan hani bazen derler basiretim bağlandi yada dilime kilit vuruldu yada aklım kitlendi falan diye hepsi bahane eşin senin kaderinmiş sende eşinin kaderi kadere iman et ve sorun olmayan yuvanda eskiyi deşeleyip acabalarla günlerini zehir etme. Her evli ciftin farklı farklı sorunları var, eski sevgili değl de yeni sevgili edinenden al da, aldatmalarda eşine bahane bulmalar vs. Herkesin ailecek izlesiği her dizide evli erkeğin sevgilisi yokmu ???? Yada tam tersi ailecek tv başında izlediklerimize bakınca herşeyin nekadarda normal ve masum görğndüğünü resmen herkesi teşvik ettiğini göreceksiniz. Evlisinde alında bekar kız ve erkeklerin sadece paranın gücüne inandırmaları kafama göre yaşarım kimseye ezdirmem deyip anne babayı bile hice sayan örf ve adetlerini unutmuş nesil geliyoorrrr !!!! Tv lerde zinalar aldatmaları izlerken bilinc altına yerleşip nekadar normalleştiğini inanın gördüm işöhayatında asla ama asla yapmaz diyen büyük evli barklı torun sahibi erkekler gördüm. Herkes nasıl bu hale geldik diye dert etmeli bence.
Gecmiş geçmiş de kaldı deyipte önüne bak arkadaşım seviyomu sevmiyomu düşüncesini sil. Evlisin eşinde sana karşı kötülük yapmıyormuş.
Evliliğin vesveveselerden arındır. Aranızda eski sevgiliden çok şeytani vesveseler var. Şeytanın işi bu evli ciftlerin arasına fitne sokmak eski sevgili meselesi olmasaydı emin ol zaman zaman yine acaba eşim beni seviyormu diye düşünebilirdin bunlar gayetnırmal,
İnsan bir garip insan bir bulmaca, bazen insan kendini bile tanıyamıyor sevemiyor ruh hali değişkenliği. Yüzde yüz kimse kimseye zaten güvenmemeli hayatta insan başına herşey gelebilir lakın ortada senden nefret ettiğini eski sevgiliyi tercih ettiğini söyleyen eş yokki sen vesveselerle kendini öyle inandirmişsinki kocan ne dese inanmayacak fibisin. Ayrıca evlendikten sonra hala eskiyi acıp soru sorman yanlış ve eşinde sana bu konularda dürüst davranmış olması yanlış ona hediye aldım demeai gibi almadım dese yalan olacak aldım dedi sen bozuldun her iki cevapta seni bozacak soruları eşine sorma yuvana sarıl. Eşin sevmese evlenmezdi ve bende şuna inanıyorum eşin o kızla anlaşamadığını anlayıp vazgecip zaten acısnı yaşamış ve senle evlenmiş. İnan sana bişeyler hiss etmese evlenmezdi. Aileni yuvanı basit vesveselerle harcama. Ha kaderde ayrılık varsa bunu öle yada böle yaşarsın sen sana düşeni yap ilk önce kendi düşüncelerini tedavi et. Gercek dost Allah düşman sa nefis şeytandır.
Tv izlerken dikkatli olun böyle böyle aldatılmalar moda oldu aldatmayan erkek yada evli ve manitası olmayan erkek sanki beceriksizmiş gibi işliyorlar ve normalleşiyor haramlar günahlar zinalar . En büyük zararı zaten evimizde aldatan erkekler dizisini ahlaksız programları izklerken kendi kendimize yapıyoruz, muhabbete alışmak zaman alsada bunu deneyin tv den uzaklaşmaya calışın aile kavramı yok oluyor
Çok uzun oldu biraz karışık oldu klavyemde sorun var umarım anlatmak istediğimi anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…