- 19 Mart 2015
- 116
- 101
- 28
- 37
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Bende farkindayim gec oldu farketmem ama oyle olsa niye benimle evlensin basina silah dayamadim kendi kostu pesimden. Niye surekli sevdogini soylesin . Kizi o kadar sevseydi ailesini umursamaz evlenmez miydi. Burda anlam veremiyorum
Bende farkindayim gec oldu farketmem ama oyle olsa niye benimle evlensin basina silah dayamadim kendi kostu pesimden. Niye surekli sevdogini soylesin . Kizi o kadar sevseydi ailesini umursamaz evlenmez miydi. Burda anlam veremiyorum
Erkekler kadınlar gibi değiller.Bende farkindayim gec oldu farketmem ama oyle olsa niye benimle evlensin basina silah dayamadim kendi kostu pesimden. Niye surekli sevdogini soylesin . Kizi o kadar sevseydi ailesini umursamaz evlenmez miydi. Burda anlam veremiyorum
Ailesi amca kizini istiyordu. Ben varken de vardi amca kizi mevzusu. Ama o kiz ailesine ve aslinda kendinede uymadigi icin ayrilmis. Onunla evlenseydim mutlu olamazdim dedi. Esim ileriyi goren biridir. Sanirim mantigi agir basmis. Akli onda olsaydi ne bileyim sevgisi agir basmaz miydiHem esiniz kizdan ayriliyor hem de onun icin aci cekiyor. Bana burasi biraz celiskili geldi. Acaba sizin bilmediginiz baska olaylar da olabilir mi? Acaba esinizin ailesi o kizi istemedigi icin ayrilmislar da esiniz sonra pisman mi olmus ki bilemedim. Erkekler her turlu yalani soyleyebilecek kapasitedeler valla.
ama siz surekli boyle, o kizi dusunuyor beni sevmiyor diye kendinizi yiyip bitirirseniz anca kendinize zarar verirsiniz yani allah korusun insan boyle bir supheyle kafasinda kura kura kendisini hasta eder. Eger esinizi seviyosaniz ona o kizi unutturmaya calisin guler yuzlu olup onu cok sevdiginizi hissettirin en azindan. Cunku o adama surekli onu seviyosun beni sevmiyosun derseniz adamin unutcagi vrsa da unutamaz ki...
Numarasini kaydediyor sonra siliyordu. Tabi artik bakmiyor baksa yine farkederdim. Ailesi istemiyor evet kizi tanidigim icin kendinede uymuyor pek.Evet esinizin hala kalbinin bi tarafinda kalmis o kiz. Belki ailesi istemedi diye ailesini kiramadi ve onu unutmak icin sizinle evlendi. Ama neden hala o kizin numarasi var esinizde whatsupp resmine falan bakiyor onu anlamadim. Ayrica esinize onu sorup durursaniz esiniz tabiki cesaret alip onu anlatir ki anlatasi da var gibi takma kirpikli halini gorseydin falan demeler siz onun karisisiniz asker arkadasi degil nasil boyle konusur sizinle? Bence o kizla ilgili herseyi yok edin ve birdaha asla sormayin kendinizi toparlayip yeni bir sayfa acin ve eger esinizi seviyorsaniz onun da sizi sevmesini saglayin. Yok hala olmuyorsa o zaman yapilacak baska birsey yok.
Ama iste esinizin icinde kalmis o yani bilmiyorum cok zor bi durum kimse boyle bir pozisyonda kalmak istemez allah yardimciniz olsun esinize bisey demeyin birdaha bu kizin konusunu acmayin evliliginizi kurtarmaya bakin sizi sevmesini saglayin eger siz de bunu istiyosaniz tabi. Baktin olmuyor o kiz hep araniza giriyor o zaman ben ayriliktan baska bi care dusunemem siz buradaki bir arkadasin dedigi gibi yara bandi degilsiniz.Numarasini kaydediyor sonra siliyordu. Tabi artik bakmiyor baksa yine farkederdim. Ailesi istemiyor evet kizi tanidigim icin kendinede uymuyor pek.
yapacağınız şey o kızın konusunu bırdaha açmamanız eşinizede söylıyeceksınız ben bu onun açılmasını istemıyorum sana karşı olan duygularım zedelenıyor deyin dahada açarsa işte sorun orda başşlıyorPeki ben ne yapacagim simdi yuzum gulmeyecek yine soracak ne diyecegim soylesem bir turlu soylemesem..
Yorumunuz iyi geldi gercekten..Esin seni sevmiyor diye kestirip atanlar nasil bu kadar kesin konusabiliyorlar anlayamadim. Hepimizin hayatinda gecmise donup baktginda cok aci cektigi biri yok mudur ya? Hanginiz eski sevgilinizin simdiki haline merak edip bakmiyorsunuz?
benim de cok aci cektigim bi insan oldu zamaninda. Mesela su an baska biriyle evlensem bana sorsa belki saatlerce onu anlatabilirim, ama bu o kisiye hala korkutuk asik oldugum anlamina gelmez ki. Zamanla gecer ayrca neler neler unutuluyorr..
Esim aslinda cok ilgili cok mukemmel bir es. Yeni bir sehre tasinmak ve benim yeni dogum yapmis olmamin verdigi streslerden dolayi ikimizde eskisi gibi degiliz. Bu boslukta esimin beni sevmedigj hissine kapildim. Hemde bayagi. Pek konusmuyorum gulmuyorum ams bilerek degil icimden gelmiyor. Zaman zaman bu hisse kapildigjm cok oldu ve esim bu durumdan bikmis gibi. Aramizda artik cok ciddi sorun olustuyor. Neden hep bu duygulara kapiliyorsun ne yapiyorum ben sana diyor.Asagida verecegim maddelerde sebelleri siraladim. Cok mu takintiliyim bana soyleyin.
-esimle ilk tanistigimizda eski sevgilisinden bahsetti unutur mu insan sence dedi. Bende zaman herseyin ilaci dedim. A benim akilsiz kafam.
-goruntulu konusuyorduk. Eski sevgiliyi sordum unuttun mu diye o da bu bir trafik kazasi gibidir dedi ve aglamakli oldu zor tuttu kendini ve kapatti.
-nisanlandigimiz gun ben niye boyleyim nisanlandigim icin mi dedi. O gun cok durgundu. Sanirim eskiyi dusundu o gun
-bana senin icin suslenemiyorum disime sacima bakamiyirum dedi. Sanirim eskisiyle gorusurken bayagi suslenerek gidiyordu.
-telefonu actim esim hickirarak hatta haykirarak agliyordu noldu dedim. O kiz aradi nisanlandigimi duymus dedi. Asik misin diye sormus benim ki de herkes asik olarak mi evleniyor demis. Bir de bana soyluyor bunu. Kapat telefonj bir daha beni arama dedim. Beni ariyor o kiz icin agliyorsun ben bunu kaldiramiccm dedim. Bir suru sey soledi. Aglamasinin sebebi artik bikmis ne zaman yakasini birakacak diyeymis. Kizin zaten ahini almis yari yolda birakmis asik oldum diyememis. Yoksa bana olan sevgisi asktan daha ote olan bir sey varsa oymus. Esim cok etkileyici konusur oyle guzel konustu ki beni ikna etti.
-bana hic hediye almadi ona bekledigimi ima ettim. Yapmacik olnami mi istersin dedi. Hayir dedim. Ve almadi yine. Cok zaman sonra gumus bir kolye almisti o kadar. Ama evlendikten sonra cok kere almisti. Bir gun eskisine hic hediye aldin mi diye sordum. Evet dedi. Uc dort kez almis. Benim suratim dustu tabi. Neden aldim sence sevsin diye aldim sevdi mi sanki dedi. Oysa ayrilan esim pesinden kosan kiz. Cok sacma bir diyolog biliyorum. Artik kendimi onunla kiyaslar hale gelmistim ve durduraniyordum kendimi.
-bazen whatsapina bakiyordu kizin silmeyi unutuyordu. Onunda bayagi kavgasini yaptik tabi bunlar evlendikten sonra oldu. Meraktan baktim dedi hak verdim ama yine devam etti ve com siklasti. Hickirarak agladim. Sen beni sevmiyorsun diye haykirdim defalaca.yine aldi gonlumu neler dedi hatirlamiyirum. Ha bir de o kiz kapanmis vatsapinda gordum. O kAdar da guzel degil gibinden ima ettim sen onu acikken gorseydin dedi.bir gun takma kirpik takmis onu bile anlatti bana.
Esim o kizdan aile ve yasanti tarzi uyusmadigi icin ayrilmis. Kiz ise pesinden kostu uzun sure. Esim beni gormus ve cok etkilenmis bayagi ugrasti bana ulasmak icin. Aramizda ask yoktu ama sevdim cok hemde. O da sevdi evmese evlenmezdi herhalde. Gunde on kere sevdigini soyler sarilir operdi dogumdan once Oyle guzel sozler soylerdi ki mest ederdi beni. Bunlari konustum onceden kabul etti hataliyim ama zannettigin gibj degilim benim patavatsiigim soz unutturucam herseyi dedi ama unutamadim ben. Butun mutluluma golge. Bazen ilgisi azalinca beni sevmedigini dusunuyorum. Ilgili oldugunda geciyor.bende yoruldum bu git gellerden.Oysa bunun disinda hicbir sorun yok. Ne istesem yapar kirmaz aileme benden cok deger verir yani ne bileyim her yonden dort dortluk. Bu aksam yine sitem ettim niye boylesin diyor. Bu sefer acmak istemedim bu konulari o da bikti. Ne yapacagim fikir verin.
Ya sorma mavi turna konunu takip ediyorum. Benim sonum senin gibi olmasinda benim takintim olsun insNedir ya bu eski sevgililer ne sevgililermis arkadaş
Allah korusun canım. Kimsenin sonu benim gibi olmasın.Ya sorma mavi turna konunu takip ediyorum. Benim sonum senin gibi olmasinda benim takintim olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?