- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Diyorum ya esim cok ilgili biri. Cocugumlada oyle. Cocuk oldugundan beri o kadar duygusallasti ki ölürüm ben buna diyor. Size omrumu verecegim vazgecilmezimsin diyor. Sizce boyle diyen insan nasil sevmiyor olabilirValla annem bu erkeklerin köküne kibrit kutusu der annem neden izin veriyorsunuz eski sevgilisinden konuşmasına ilk söylediğini anda ben oyle seylerden hoşlanmam eger konusacaksan benim yanimda olamazsin diyecektin ama is isten gecmis eger bu yuvayi istiyorsanız küsüp bi kenara cekilip oturmayacaksiniz cocugunuzla arasi nasil esinin
Evimizde cok mutluyuz benim bu takintilarim geldigi zaman haric. Herzaman soyler ben seninle cok huzurluyum diyeEşiniz öyle bir karşılayıp öyle bir sevin ki dünyada bu evden huzurlu bir ev beni bu kadından daha çok sevecek bir kadın yoktur galiba desin. Güleryüzlü olun olmaya çalışın. Artık evlisiniz ve bebeğinizi var. Unutmayın sizi seçmiş sizinle evlenmiş . eskiyi açıp sönmüş bir ateşi karıştırmanın ne anlamı varki. Açmayın artık eskileri. Sizde birini çok sevip eşinizle evlenmiş olabilirdiniz. Tabii Eşiniz de hatalı ama aile içinde mutlu olmazsa eskiyi de hatırlaması çok normal bence.
İnanın ki esimin ailesiyle ilgili o kadar için can sıkıcı konu var ki acsam yanında soluğu nerelerde alırız bilmiyorum. Ben acmiyorum oda çok yüz göz etmiyor sağolsun. Aramızda hiç bi problem yok başka herkesin maşallah çektiği bir çiftiz .Kırgın mıyım hemde çoook... Boşverin mutluluğunuza bakın . Kavganın patırtının kime ne faydası var.Evimizde cok mutluyuz benim bu takintilarim geldigi zaman haric. Herzaman soyler ben seninle cok huzurluyum diye
Bende zaten ayrilmaya kalktim. Onun icin aglamadigini kiz yakasini birakmadigi icin artik yorulmus ne zaman kurtulucam ben diye aglamis. ozurler diledii bu sefer de beni birakma diye agladi. Dayanamadim.Kızı unutamamış bu çok belli fakat ben eşinizin dürüstlüğünü beğendim.
Yani bunları içinde de yaşayabilirdi.
Ama açıkçası bunlardan birini bile yaşamış olsam evlenmeye cesaret edemezdim.
Özellikle ağlama olayından sonra evlenemezdim sanıyorum.
O kızı sevseydi size söylemezdi ben bu durumu cok iyi biliyorum bakın ilgi istiyor dikkat cekmeye calisiyor sizden daha cok sey bekliyor o kizla psikolojik bi yarışa sokuyor sizi ama bu sekilde sizi sadece sogutur bende evliyim esimle sevgiliyken bu durumu yasadim yaptigi aynen buydu nisanlandik hic konusu olmadi cunku aynisini bende ona yaptim eski sevgilimi aynen anlattim ne yasadigimi anlasin diye 4 aydir evliyiz nisanliyken ne sacmaladik dedik ve gecti gitti simdi hergun ölüyor bitiyor benim icin benim amacim onu kiskandirmak ilgisini arttirmakti onun ki de ona yakinmis sonradan anladik durumu dozunda olunca tatli oluyor :)[/QUevet haklisiniz galiba esim bazen kendini pek begenmiyor. Sen cok guzelsin bbeni nasil seviyorsun diye dusunuyorum bazen dedi. Bende guzellikle sevneyi mi bir mi tutuyorsun dedim. Boyle bi takintisida var. Bazen beni kiskandirmak icin sacma cabalari olmustu.ben cok kiskaanmistim insanin karisinin kiskanmasi cok guzel falan demisti Acaba bunlarida beni kiskandirmak icin yapmis olabilir mi. Surekli eskiyi sormamtakintili olmam hosuna gidiyordu belkide. Bu da bi nevi kiskanclikcunku
Hemen hemen ayni kaderi paylasiyoruz bu yuzden seni cok iyi anliyorumEsim aslinda cok ilgili cok mukemmel bir es. Yeni bir sehre tasinmak ve benim yeni dogum yapmis olmamin verdigi streslerden dolayi ikimizde eskisi gibi degiliz. Bu boslukta esimin beni sevmedigj hissine kapildim. Hemde bayagi. Pek konusmuyorum gulmuyorum ams bilerek degil icimden gelmiyor. Zaman zaman bu hisse kapildigjm cok oldu ve esim bu durumdan bikmis gibi. Aramizda artik cok ciddi sorun olustuyor. Neden hep bu duygulara kapiliyorsun ne yapiyorum ben sana diyor.Asagida verecegim maddelerde sebelleri siraladim. Cok mu takintiliyim bana soyleyin.
-esimle ilk tanistigimizda eski sevgilisinden bahsetti unutur mu insan sence dedi. Bende zaman herseyin ilaci dedim. A benim akilsiz kafam.
-goruntulu konusuyorduk. Eski sevgiliyi sordum unuttun mu diye o da bu bir trafik kazasi gibidir dedi ve aglamakli oldu zor tuttu kendini ve kapatti.
-nisanlandigimiz gun ben niye boyleyim nisanlandigim icin mi dedi. O gun cok durgundu. Sanirim eskiyi dusundu o gun
-bana senin icin suslenemiyorum disime sacima bakamiyirum dedi. Sanirim eskisiyle gorusurken bayagi suslenerek gidiyordu.
-telefonu actim esim hickirarak hatta haykirarak agliyordu noldu dedim. O kiz aradi nisanlandigimi duymus dedi. Asik misin diye sormus benim ki de herkes asik olarak mi evleniyor demis. Bir de bana soyluyor bunu. Kapat telefonj bir daha beni arama dedim. Beni ariyor o kiz icin agliyorsun ben bunu kaldiramiccm dedim. Bir suru sey soledi. Aglamasinin sebebi artik bikmis ne zaman yakasini birakacak diyeymis. Kizin zaten ahini almis yari yolda birakmis asik oldum diyememis. Yoksa bana olan sevgisi asktan daha ote olan bir sey varsa oymus. Esim cok etkileyici konusur oyle guzel konustu ki beni ikna etti.
-bana hic hediye almadi ona bekledigimi ima ettim. Yapmacik olnami mi istersin dedi. Hayir dedim. Ve almadi yine. Cok zaman sonra gumus bir kolye almisti o kadar. Ama evlendikten sonra cok kere almisti. Bir gun eskisine hic hediye aldin mi diye sordum. Evet dedi. Uc dort kez almis. Benim suratim dustu tabi. Neden aldim sence sevsin diye aldim sevdi mi sanki dedi. Oysa ayrilan esim pesinden kosan kiz. Cok sacma bir diyolog biliyorum. Artik kendimi onunla kiyaslar hale gelmistim ve durduraniyordum kendimi.
-bazen whatsapina bakiyordu kizin silmeyi unutuyordu. Onunda bayagi kavgasini yaptik tabi bunlar evlendikten sonra oldu. Meraktan baktim dedi hak verdim ama yine devam etti ve com siklasti. Hickirarak agladim. Sen beni sevmiyorsun diye haykirdim defalaca.yine aldi gonlumu neler dedi hatirlamiyirum. Ha bir de o kiz kapanmis vatsapinda gordum. O kAdar da guzel degil gibinden ima ettim sen onu acikken gorseydin dedi.bir gun takma kirpik takmis onu bile anlatti bana.
Esim o kizdan aile ve yasanti tarzi uyusmadigi icin ayrilmis. Kiz ise pesinden kostu uzun sure. Esim beni gormus ve cok etkilenmis bayagi ugrasti bana ulasmak icin. Aramizda ask yoktu ama sevdim cok hemde. O da sevdi evmese evlenmezdi herhalde. Gunde on kere sevdigini soyler sarilir operdi dogumdan once Oyle guzel sozler soylerdi ki mest ederdi beni. Bunlari konustum onceden kabul etti hataliyim ama zannettigin gibj degilim benim patavatsiigim soz unutturucam herseyi dedi ama unutamadim ben. Butun mutluluma golge. Bazen ilgisi azalinca beni sevmedigini dusunuyorum. Ilgili oldugunda geciyor.bende yoruldum bu git gellerden.Oysa bunun disinda hicbir sorun yok. Ne istesem yapar kirmaz aileme benden cok deger verir yani ne bileyim her yonden dort dortluk. Bu aksam yine sitem ettim niye boylesin diyor. Bu sefer acmak istemedim bu konulari o da bikti. Ne yapacagim fikir verin.
Evlenmeden once bahs et mis olsaniz kesinlikle evlenmeyin derdim.Esim aslinda cok ilgili cok mukemmel bir es. Yeni bir sehre tasinmak ve benim yeni dogum yapmis olmamin verdigi streslerden dolayi ikimizde eskisi gibi degiliz. Bu boslukta esimin beni sevmedigj hissine kapildim. Hemde bayagi. Pek konusmuyorum gulmuyorum ams bilerek degil icimden gelmiyor. Zaman zaman bu hisse kapildigjm cok oldu ve esim bu durumdan bikmis gibi. Aramizda artik cok ciddi sorun olustuyor. Neden hep bu duygulara kapiliyorsun ne yapiyorum ben sana diyor.Asagida verecegim maddelerde sebelleri siraladim. Cok mu takintiliyim bana soyleyin.
-esimle ilk tanistigimizda eski sevgilisinden bahsetti unutur mu insan sence dedi. Bende zaman herseyin ilaci dedim. A benim akilsiz kafam.
-goruntulu konusuyorduk. Eski sevgiliyi sordum unuttun mu diye o da bu bir trafik kazasi gibidir dedi ve aglamakli oldu zor tuttu kendini ve kapatti.
-nisanlandigimiz gun ben niye boyleyim nisanlandigim icin mi dedi. O gun cok durgundu. Sanirim eskiyi dusundu o gun
-bana senin icin suslenemiyorum disime sacima bakamiyirum dedi. Sanirim eskisiyle gorusurken bayagi suslenerek gidiyordu.
-telefonu actim esim hickirarak hatta haykirarak agliyordu noldu dedim. O kiz aradi nisanlandigimi duymus dedi. Asik misin diye sormus benim ki de herkes asik olarak mi evleniyor demis. Bir de bana soyluyor bunu. Kapat telefonj bir daha beni arama dedim. Beni ariyor o kiz icin agliyorsun ben bunu kaldiramiccm dedim. Bir suru sey soledi. Aglamasinin sebebi artik bikmis ne zaman yakasini birakacak diyeymis. Kizin zaten ahini almis yari yolda birakmis asik oldum diyememis. Yoksa bana olan sevgisi asktan daha ote olan bir sey varsa oymus. Esim cok etkileyici konusur oyle guzel konustu ki beni ikna etti.
-bana hic hediye almadi ona bekledigimi ima ettim. Yapmacik olnami mi istersin dedi. Hayir dedim. Ve almadi yine. Cok zaman sonra gumus bir kolye almisti o kadar. Ama evlendikten sonra cok kere almisti. Bir gun eskisine hic hediye aldin mi diye sordum. Evet dedi. Uc dort kez almis. Benim suratim dustu tabi. Neden aldim sence sevsin diye aldim sevdi mi sanki dedi. Oysa ayrilan esim pesinden kosan kiz. Cok sacma bir diyolog biliyorum. Artik kendimi onunla kiyaslar hale gelmistim ve durduraniyordum kendimi.
-bazen whatsapina bakiyordu kizin silmeyi unutuyordu. Onunda bayagi kavgasini yaptik tabi bunlar evlendikten sonra oldu. Meraktan baktim dedi hak verdim ama yine devam etti ve com siklasti. Hickirarak agladim. Sen beni sevmiyorsun diye haykirdim defalaca.yine aldi gonlumu neler dedi hatirlamiyirum. Ha bir de o kiz kapanmis vatsapinda gordum. O kAdar da guzel degil gibinden ima ettim sen onu acikken gorseydin dedi.bir gun takma kirpik takmis onu bile anlatti bana.
Esim o kizdan aile ve yasanti tarzi uyusmadigi icin ayrilmis. Kiz ise pesinden kostu uzun sure. Esim beni gormus ve cok etkilenmis bayagi ugrasti bana ulasmak icin. Aramizda ask yoktu ama sevdim cok hemde. O da sevdi evmese evlenmezdi herhalde. Gunde on kere sevdigini soyler sarilir operdi dogumdan once Oyle guzel sozler soylerdi ki mest ederdi beni. Bunlari konustum onceden kabul etti hataliyim ama zannettigin gibj degilim benim patavatsiigim soz unutturucam herseyi dedi ama unutamadim ben. Butun mutluluma golge. Bazen ilgisi azalinca beni sevmedigini dusunuyorum. Ilgili oldugunda geciyor.bende yoruldum bu git gellerden.Oysa bunun disinda hicbir sorun yok. Ne istesem yapar kirmaz aileme benden cok deger verir yani ne bileyim her yonden dort dortluk. Bu aksam yine sitem ettim niye boylesin diyor. Bu sefer acmak istemedim bu konulari o da bikti. Ne yapacagim fikir verin.
Erkekler kadınlar gibi değiller.
Demek ki olmamış o kızla silip evlenmiş aileyi ama unutmamis.
Tabiki ömür boyu yas tutmazlar illa evlencek sen olmasan başkası
Seni sevmiyor eşin
Bak sende demişsin mantığı ağır basmış diye.Ailesi amca kizini istiyordu. Ben varken de vardi amca kizi mevzusu. Ama o kiz ailesine ve aslinda kendinede uymadigi icin ayrilmis. Onunla evlenseydim mutlu olamazdim dedi. Esim ileriyi goren biridir. Sanirim mantigi agir basmis. Akli onda olsaydi ne bileyim sevgisi agir basmaz miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?