Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Biz eşimle 17 senedir tanışıyoruz. Bunun ilk 7 senesi benim ona takıntılı şekilde aşkımla geçti. Son 10 sene de ayrı şehirlerde birbirimizden habersiz geçti. Bu arada da herkesin kendine göre yaşanmışlıkları oldu. Ben onu bulunca herkesi bir mucizeye inandırdık ve hızla evlendik. Ama ne o bana ne de ben ona geçmişte ne yaşadığımızı sormadık. O bir kez evliliğin eşiğinden dönmüş. Düğün öncesi vazgeçmiş. Bazen aklıma takılıyor nasıl bir kızdı onu benim kadar sevdi mi bana söylediği şeyleri ona da söyledi mi merak ediyorum. Ama hiç konusu açılmıyor buna ne ben ne o müsaade etmiyoruz. Bence sen de tüm bunları bir kenara bırak kimsenin duygularına gem vuramazsın. Sen sadece kendini yıprattığınla kalırsın. Belki de bebeğinle geçireceğin en güzel anları böyle ziyan etme.

Eşiniz sizi seviyormu bilemem ama sürekli eski sevgilisinden konuşmanız,kendinizi onunla kıyaslamanıza ve asıl sizin ondan uzaklaşmanıza neden olmuş bence.

Diyorum ya esim cok ilgili biri. Cocugumlada oyle. Cocuk oldugundan beri o kadar duygusallasti ki ölürüm ben buna diyor. Size omrumu verecegim vazgecilmezimsin diyor. Sizce boyle diyen insan nasil sevmiyor olabilir

Evimizde cok mutluyuz benim bu takintilarim geldigi zaman haric. Herzaman soyler ben seninle cok huzurluyum diye

Böyle bir erkekle evlenerek baştan yapmışsın hatayı, adam resmen o kız için hüngür hüngür ağlayıp, mutsuzum dediği gün adamla nişanını yapmışsın. Bu noktadan sonra onu suçlayamazsın, madem sen seviyorsun eşine unutturacaksın o kadını ama bunu sürekli bu konuyu açıp konuşarak yapamazsın.

eşim beni görüp aşık olduğunda hayatında başka birisi varmış
o kızdan ayrılıp bana geldi
ilişkileri ileri boyuttaydı
kızla aynı semtte oturuyorduk defalarca karşılaştık
ama hiç aklıma o kızla neler yaptığı nasıl hitap ettiğini düşünmek falan gelmedi
çünkü sadece en başta benim sormam üzerine anlattı ve bi daha ağzından eski sevgilim şöyleydi böyleydi lafını duymadım. haliyle bende de takıntı oluşmadı. yolda gördüm bak senin eskisi dedim ben gösterdim hatta eşime geçenlerde :)

kısacası o kızı unutmamış senin eşin. üzüldüm ama ne yapmalısın bilmiyorum, bile bile lades demişsin

Evimizde cok mutluyuz benim bu takintilarim geldigi zaman haric. Herzaman soyler ben seninle cok huzurluyum diye
İnanın ki esimin ailesiyle ilgili o kadar için can sıkıcı konu var ki acsam yanında soluğu nerelerde alırız bilmiyorum. Ben acmiyorum oda çok yüz göz etmiyor sağolsun. Aramızda hiç bi problem yok başka herkesin maşallah çektiği bir çiftiz .Kırgın mıyım hemde çoook... Boşverin mutluluğunuza bakın . Kavganın patırtının kime ne faydası var.

Kızı unutamamış bu çok belli fakat ben eşinizin dürüstlüğünü beğendim.
Yani bunları içinde de yaşayabilirdi.
Ama açıkçası bunlardan birini bile yaşamış olsam evlenmeye cesaret edemezdim.
Özellikle ağlama olayından sonra evlenemezdim sanıyorum.

Bende zaten ayrilmaya kalktim. Onun icin aglamadigini kiz yakasini birakmadigi icin artik yorulmus ne zaman kurtulucam ben diye aglamis. ozurler diledii bu sefer de beni birakma diye agladi. Dayanamadim.

siz bu eski hatunu getirip aranızda yatırmadığınız sürece adamın da aklına gelmeyecek. bence bu konuyu bu kadar rahat konuşmayın, yani evet dürüstlük falan da siz karı kocasınız geçmişe sünger çekin, kanka değilsiniz ki eski sevgililerle alakalı dertleşin. bu konuyu kapatın yok sayın adam açtığında da artık yeter bu konu diyin.

O kızı sevseydi size söylemezdi ben bu durumu cok iyi biliyorum bakın ilgi istiyor dikkat cekmeye calisiyor sizden daha cok sey bekliyor o kizla psikolojik bi yarışa sokuyor sizi ama bu sekilde sizi sadece sogutur bende evliyim esimle sevgiliyken bu durumu yasadim yaptigi aynen buydu nisanlandik hic konusu olmadi cunku aynisini bende ona yaptim eski sevgilimi aynen anlattim ne yasadigimi anlasin diye 4 aydir evliyiz nisanliyken ne sacmaladik dedik ve gecti gitti simdi hergun ölüyor bitiyor benim icin benim amacim onu kiskandirmak ilgisini arttirmakti onun ki de ona yakinmis sonradan anladik durumu dozunda olunca tatli oluyor :)

Bir de kizlar esim bazen kendini pek begenmiyor. Sen cok guzelsin bbeni nasil seviyorsun diye dusunuyorum bazen dedi. Bende guzellikle sevneyi mi bir mi tutuyorsun dedim. Boyle bi takintisida var. Bazen beni kiskandirmak icin sacma cabalari olmustu.ben cok kiskaanmistim insanin karisinin kiskanmasi cok guzel falan demisti Acaba bunlarida beni kiskandirmak icin yapmis olabilir mi. Surekli eskiyi sormam takintili olmam hosuna gidiyordu belkide. Bu da bi nevi kiskanclik cunku

Canim cok dert etme bence sende o kızi surekli gündem ediyorsun kendimden biliyorum inan bana cok gereksiz zamanla geciyor beklenti olusuyor adamda oda söylemis cogu erkekte var bu ama içinde tutuyor bu daha ağir vaka,gercekten seven söylemezdi söyleyemezdi simdi siradan dalga konusu gibi algıliyor bosver zamanla gecer

Bakın eger o kızın guzelliginden bahsediyorsa hic telas etmeyin aslinda kendine güveni olmadigini gösterir bu degerimi bil ne guzeller tanidim demek istiyor yani kendini karsi tarafla yüceltmeye calisiyor klasik bi adam sizin esiniz uzulmeyin :)

Hemen hemen ayni kaderi paylasiyoruz bu yuzden seni cok iyi anliyorum

Bu ne rahatlık anlamadım, insanın içinde korku olacak biraz.
Çok anlayışlı davranmışsın, kolay ikna olmuşsun ondan hala devam ediyor bu rahatlığı.

Bak daha baştan sert bir duruşun olsaydı meraktan baksa bile siler, temizlerdi.
Asla unutmazdı bunu emin ol korkardı çünkü sen görürsün, seni kaybederdi diye.

Ve evet bence böyle olmalı, ödü kopmalı..

Sen kapalı resmini görüp konu açarsan o da sen onu açık görseydin der tabi.

Bir sonraki diyaloğa ufff ne hatundu be girecek korktum valla.

Eski eskide kalamamış çocuk olduktan sonra bile aranızda kadın.

Yuhhh diyorum!

Evlenmeden once bahs et mis olsaniz kesinlikle evlenmeyin derdim.
Simdi evlisiniz cocugunuz var e onceden de ikna edebilmis sizi madem bu saatten sonra onceden ikna oldugunuz seyleri simdi irdelemenin pek bi anlami yok

Erkekler kadınlar gibi değiller.
Demek ki olmamış o kızla silip evlenmiş aileyi ama unutmamis.
Tabiki ömür boyu yas tutmazlar illa evlencek sen olmasan başkası
Seni sevmiyor eşin

Aynen öyle bak ne kadar doğru söylemiş bu üye .
Sen olmasan bir başkasıyla evlenecekti.
Erkekler mantıkcılar , evlenirken tabiki aşık olduğu kadınla değil , idare edebileceğine inandığı
Onun hayat standartlarının daha üstte olacağı bir eş seçer.
Tüm erkekler aynı kafadadır hatta bunu çok konuda konuştuk ..
Bak sende demişsin mantığı ağır basmış diye.
Tüm mesele bu , sen onun aşk acısını bile anlatabildiği biriydin NİŞANLIYKEN BİLE.
Şahsen ben olsam madem onu seviyosun ağlıyosun çocuk gibi git derdim , geri de dönmezdim.
Ailesi de kızla arasına girmiş ...
Türk erkekleri bence hastalıklı bi biçimde anneci , aileciler .
Ailesi de istemediyse , kız da senin kadar tolere eden bir tip değildiyse..
Sonuç belli yani.
Asıl soru burda şu sen bu evliliği sürdürmek istiyor musun ?
Üzgünüm ama bu adam hala o kıza aşık .
Whatsappına gizli gizli bakmalar , şunları bunları yapardı demeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…