Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Benzer seyleri bende yasadim. Ara ara donemler gelmis belliki sizleykende unutmasi zor olmus ama sizle evli. Yani size aglayip eski sevgilisini anlatmasi bi hanzolukta olsa ona nasil bir guven ve sevgi verdiginiz belli. Ben nedense size sevgiyle bagli oldugunu hissetrigim bi an ama tabiki takintilar farkli birsey farkli bir boyut. Cidden bu dusuncede yasamak sizi yaslandiri. Kesin ve kati kurallar koyun. Birdaha bu durumda bu evde kalmam gibilerinden. Yani o kizin whatsapp i hala duruyormu bilemem ama bu durumu artik bi son vermesini yoksa sizide kaybedicegini bilmesi onu kendine getirir diye dusunuyorum. Sonucra bi cocugunuz var. bu konuyu son kez ve temelli konusup kapatin eger evliligi surdurmek isterseniz. Ondan sonra yolunuza daha sevgi dolu devam edin. Gelismlerden bizi haberdar edin.

Ne sürekli eski sevgili konuşuluyor kıyaslanma falan ne bu allah askina o sizin kocaniz olmus sizde onun eşi ne anlami var bunlari sormanin konuşmanin siz mutlu olmaya bakin onun guzel taraflariyla mutlu olmaya bakin birseyler soruldukca cevep verdikce anilar tazelenir ne geregi var anlamış değilim geçmiş geçmiştir gelecege bakin şimdi o siizn Kocaniz birbirinize sahiplenin bu düşüncelerle birbirinizi uzaklastirmayin, banada sorulsa bende günlere kafam gider yorum yaparim yani ama kocama yapmam o ayrı tabiki onu sevmediğimden deyil ne huzurumu bozimki yani, siz kocanizi sevin sayin hep mutlu olun insalalh kafanizdan atin eskileri

Eşin patavatsız olduğu kesin.Kusura bakmayında tam bir hödük yani.Siz zaten işgillisiniz gereksiz yere sorup sorup duruyorsunuz o da kapatsa ya konuyu.Kızı size methedip duruyor.Çok aklı kaldıysa boşansın gitsin ona ya da sesini kessin

aklı eskide kaldıysa senle niye evleniyor .
dengesiz bir adam
çocuk gibi ağlıyor bide ben olsam onu orda bırakırdım
saçma sapan konuşuyor . onlada evlense bu sefer sende kalırdı aklı . bu tipler böyle mutlu olmaktan korkan tipler . artık evlenmişsin daha neyi konuşuyorsun .
sende sürekli o kadını hatırlatma lütfen .sürekli o kadının lafını açıyorsun . bence böyle yapma .

bunlar disinda sorun yok diyorsunuz ama sorun cok buyuk..
adam kizi sayiklayarak geziyor normal mi bu sizce?
sizde tuz biber olup surekli hatirlatiyor ve kiyas icine giriyorsunuz anladigim kadariyla.
size ne hediye almis mi almamis mi,guzel mi cirkin mi?
kusura bakmayin ama esiniz edepsizin bayrak tutani,ne demek takma kirpigine kadar anlatti ya..
bebeginizde olmus yazik etmeyin evliliginize,durusunuz olsun boyle abuk sabuk konusmalara neden taraf oluyorsunuz?
esinizi duzeltmeye calismadan once kendinizden baslayin buna..
kizin adi sani tipi evde anilmayacak..
hala aklin ondaysa kapi surda diyip cekin resti,bu ne ya

Sizi sevmeyen bir adamla bile bile evlenmiş, üstüne bir de çocuk yapmışsınız. Sizce de bu soruyu sornak için biraz geç kalmadınız mı ?

Baştan evlenmekle hata yapmışsınız siz eşinizle.Önceden eskisini sevdiğinizi anlamanız gerekirdi,nerdeyse açık açık söylemiş size.

Valla annem bu erkeklerin köküne kibrit kutusu der annem neden izin veriyorsunuz eski sevgilisinden konuşmasına ilk söylediğini anda ben oyle seylerden hoşlanmam eger konusacaksan benim yanimda olamazsin diyecektin ama is isten gecmis eger bu yuvayi istiyorsanız küsüp bi kenara cekilip oturmayacaksiniz cocugunuzla arasi nasil esinin

Ya guzel kardesim neden soruyorsun oyle seyler valla ben kadinlarida anlamiyorum ben dahil ustune ustune gidiyoruz sonra bi cevap geliyor mizrak gibi saplaniyor yapmayin bence sormayin artik eger gercekten istiyorsan esini

Ben erkekler ihtiyaç için evlenir sözüne inanmıyorum. Onlar da insan, ne erkek ne kadın sevmediği biriyle evlenmek istemez. Tabi ki seni seviyor neden evlensin yoksa, unutmamak değil insan ulasamadigini ister ya nefsi bir şey eşinin ki. Eminim, şu an her şey istediği gibi olsa ve seni bırakıp ona gitme şansı olsa gitmez. Senin yaptığın tek hata kız hakkında konuşmak ve konusturmak. Tepkini sağlam koy , içinde de bitir bu kuskulari. Hiç bir aşk acısı öyle senelerce sürmez, sürecek olsaydı evlenirdi zaten. Ailesini kırmak istememis değil, kendi de oluru yok biliyormuş ailesi bahane olmuş yoksa alırdı karşına. Pozitif düşün dua et.
Al karşına konuş bir daha konusu olmayacak diye, baktın hala konuşuyor, ben bosaniyorum git onla evlen dersin.

bence eşiniz sizi seviyor.siz biraz vesevese yapıyorsunuz.lütfen eski konuları ve aşkları konuşmayın artık ve düşünmeyin.

Eşiniz öyle bir karşılayıp öyle bir sevin ki dünyada bu evden huzurlu bir ev beni bu kadından daha çok sevecek bir kadın yoktur galiba desin. Güleryüzlü olun olmaya çalışın. Artık evlisiniz ve bebeğinizi var. Unutmayın sizi seçmiş sizinle evlenmiş . eskiyi açıp sönmüş bir ateşi karıştırmanın ne anlamı varki. Açmayın artık eskileri. Sizde birini çok sevip eşinizle evlenmiş olabilirdiniz. Tabii Eşiniz de hatalı ama aile içinde mutlu olmazsa eskiyi de hatırlaması çok normal bence.

Eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum kolay yalan söyleyen biri değilse...

Suç sizde aslında benim eşimin eski nişanlısı ile 5 sene geçmişleri varmış hiç konuşmadık takı kayınvalidem eşimin eşyalarını evime getirene kadar evi ilk yerleştirmede eski eşyalarında mektuplar ve resimler çıktı ben şok geçirdim tabi eşimi biliyorum kızmadım ama ona bunu hissettirmedim çünkü rahat olmasını bilmiyorum eşim şehir dışında okumuş ayrılınca annesini ve kardeşini arayıp hepsini atın ben görmek istemiyorum demiş hepsini ayırıp atmak yerine saklamışlar eşim de benle aynı anda öğrendi baya yalvardı bana ayrılalı uzun zaman olduğu için eşimin bana olan tutmunu biliyorum ve üzerine az konuştuktan sonra kapandı birdaha acmadim çünkü ben arada laf ediyordum alttan alttan sonra dedim kendime saçmalama daha çok aklına sokuyorsun... ve birdaha acmadik ve hiç sorunumuz yok tabi normal bi aile gibi tartışmalar var

O kAdar da guzel degil gibinden ima ettim sen onu acikken gorseydin dedi.bir gun takma kirpik takmis onu bile anlatti bana.
Bunlara nasıl izin veriyorsun gerçekten. Seviyor mu onu unutamadı mı diye hayat geçer mi ya işkence resmen. Ben olsam kesin tavrımı koyardım gerekirse blöf yapardım. Bence al karşına konuş ciddi bir şekilde ne whatsapp ne bir şey hiçbir şey kalmasın de. Sana ve evliliğinize saygısı olsun.

Zor bi durum allah yardmcin olsun..esinde ne patavatszms nisanliyken aranip soylenirmi boyle seyler hemde aglayarak..seni seviyor ama iyi bir insan oldugun icin asik degil yani akli hala eskisinde..hee aldatrmi gelse eskisi dersen bence yapmaz sadece kalbine soz geciremiyor..keske bu kdr sey biliyrmssn evlenmeseydin kalbi baskasnda bi adamla yasamak dunyann en zor seyi olsa gerek..hep acabalar olucak omur boyu eminim kendine yazik etmssn.dogal olarakta surat asip icinden sevinmek gelmiyor haklisinda.aranizda hep ucuncu kisinn hayaleti olucak..esin ya tamameb unutucak seni kaybetmek istemiyorsa yada gitgide iice yipranicak bu evlilik umarim akli basina gelir esininde elindekinn kiymetini bilir

CNM benim adamin arkadasi olmaktan vazgec sen karisisn ayol karisi...ne die arkadasa anlatir gibi eski sevgili muhabbetni anlatiyor.tabi bunu yaoan sensn destikce desmissin sorulur mu hic evliyken unuttn mu die..sakin bak en buyuk hatayi yapiorsun aklina iice sokuyosun..o kdr sevseydi onu birakmazdi bence suan sadece biraktigi icin merak hala napiyir gibisinden..zaman gectkcede ubutacak ama sen sorup aklina getrmezsen..bidaha agzina dahi alma onu sen unut ki kocanda unutsun.ve tavirlarin icinden gelmeaede degistr..guler yuzlu ol onu ne kdr sevdigini belli et erkekler cocuk gibidir ilgi isterler yoksa elinden kayiverr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…