- 17 Eylül 2015
- 236
- 348
- 103
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Ya guzel kardesim neden soruyorsun oyle seyler valla ben kadinlarida anlamiyorum ben dahil ustune ustune gidiyoruz sonra bi cevap geliyor mizrak gibi saplaniyor yapmayin bence sormayin artik eger gercekten istiyorsan esiniBir de unutmusum yazmayi. Dogumdan once tayinimiz esimin ailesinin oldugu sehre cikti ben biraz endiselydim yakin olmaktan. Ben o kiz icin bile ailemi karsima aldim senin icin mi alamicam dedi. Uzun zamandir konusu acilmiyordu. Iki sene oldu evleneli. Unutamadin mi hala dedim. Kizarak hee evet unutamadim dedi benim tavrima kizdi yani. Ondan sonra patlak verdi bu duygular bende
Bunlara nasıl izin veriyorsun gerçekten. Seviyor mu onu unutamadı mı diye hayat geçer mi ya işkence resmen. Ben olsam kesin tavrımı koyardım gerekirse blöf yapardım. Bence al karşına konuş ciddi bir şekilde ne whatsapp ne bir şey hiçbir şey kalmasın de. Sana ve evliliğinize saygısı olsun.O kAdar da guzel degil gibinden ima ettim sen onu acikken gorseydin dedi.bir gun takma kirpik takmis onu bile anlatti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?