açık konuşamıyorum benim eşim ihtiyaçlarına düşkün bir erkektir ve bunu telefonda mutlaka dile getirirdi ama bana burda rahatım ve hiçbir istegim yok demesi beni çileden çıkarttı yoksa aldatma aklımın ucunda dahi yoktu
Yani aldatmak aldatılmak o kadar normal ki adam 20 gün başka şehirde kalıp sana soğuk davrandı diye "Aldatıysan ilk bana söyle" diyebiliyorsun. Ben bu laftan bunu anladım: Uzakta olunca eş aldatabiliir, soğuk davrandıysa akla ilk gelecek şey aldatılmadır. Olabilir ama önce ben duymalıyım.
Yani aldatmak aldatılmak o kadar normal ki adam 20 gün başka şehirde kalıp sana soğuk davrandı diye "Aldatıysan ilk bana söyle" diyebiliyorsun. Ben bu laftan bunu anladım: Uzakta olunca eş aldatabiliir, soğuk davrandıysa akla ilk gelecek şey aldatılmadır. Olabilir ama önce ben duymalıyım.
kesinlikle katılıyorum..
ne demek "önce ben duymalıyım"??? önce siz duyunca ne değişecek??? kaldı ki bu kadar kolay nasıl yakıştırıyorsunuz ihaneti??
hayır yani adamın aldattığını garantilediniz, boşanma senaryoları bile yazıyorsunuz..
yapmayın allah aşkına, kendinize-ilişkinize bu kadar zarar vermeyin.. belki "rahatım" diyerek sizi üzmemeye çalışmıştır..
eğer çok özel değilse k.validenlerin neden seni istemediğini de yazar mısın? belki bu konuda eşinle konuşmuş olabilirler..
kesinlikle katılıyorum..
ne demek "önce ben duymalıyım"??? önce siz duyunca ne değişecek??? kaldı ki bu kadar kolay nasıl yakıştırıyorsunuz ihaneti??
hayır yani adamın aldattığını garantilediniz, boşanma senaryoları bile yazıyorsunuz..
yapmayın allah aşkına, kendinize-ilişkinize bu kadar zarar vermeyin.. belki "rahatım" diyerek sizi üzmemeye çalışmıştır..
eğer çok özel değilse k.validenlerin neden seni istemediğini de yazar mısın? belki bu konuda eşinle konuşmuş olabilirler..
Evet, işte bu! Benim eşim uzakta olacak ve telefonda rahatım diyecek ama biraz soğuk davranacak aldatılmak aklıma bile gelmez. Hadi en son aklıma gelecek şey diyeyim.
Güvenle ilgili bir durum bu tabii.
Diyelim ki aldattı. Niye soğuk davransın?
Hemen aşık mı oldu da hatuna senden vazgeçti.
Aksine ya daha neşeli olur, sesi daha iyi gelir ya da en fazla mahcup bir tonda konuşur.
oğlunu paylaşamadı çünkü eşim en başından beri peşimden ayrılmadı ailem size kız vermeyiz dedi oda banada ailemede kinledi istemedi ama oğluna söz geçiremedi sonrasında çok doldurdu
hem dedimya bu çok önceden bir konuşma sonrası bana verdiği bir söz kesinlikle olmaz ama olsa dahi ilk sana söyler ayrılırım seni kandırmak istemem dedi
valla kusura bakmayın ama çok ilgiinç bir durum.. suç sizde değil eşinizde.. çünkü bir bayan erkeğe böyle bir cümle kurmuş olsa,o adam eşini evde bırakıp işe bile gidemez.. o cümledeki "olsa dahi" ifadesi bile yeterince mide bulandırıcı..
ben ihanet olayı lduğunu düşünmüyorum, ama doldurma olabilir.. siz ağzını arayın bir bakalım olaylar biraz soğuyunca..
o cümleyi eşim söyleyip bana söz verende odur ben demedim
beni çileden çıkartıyor bu kadın ben onunla nasıl başedeceğim bilmiyorum
ailenizle konuştunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?