bilmiyorum eşim bu zamana kadar bana hiç soğuk davranmadı benden ayrı olsa dahi her dakika arardı ama şimdi bırak aramayı bana kızıyor geçen akşam aradı ve bana bağırarak bugün beni birdaha kesinlikle arama dedi
eşimin ailesi beni hiç kabullenmedi evlemdiğimizden beri annesi benimle hep yarış içindeydi ve benim ailemi maddi olarak kullanmak istediler bende karşı çıkınca kavgalar büyüdü beni istemeyip boşan dediler eşimde onların lafına çok gider ama beni çok sever yada severdi onların ufacık yalanı bizim evde kasırgaya dönüşürdü çok çektirdiler ama bunu kesinlikle çekemem
eşimin ailesi beni hiç kabullenmedi evlemdiğimizden beri annesi benimle hep yarış içindeydi ve benim ailemi maddi olarak kullanmak istediler bende karşı çıkınca kavgalar büyüdü beni istemeyip boşan dediler eşimde onların lafına çok gider ama beni çok sever yada severdi onların ufacık yalanı bizim evde kasırgaya dönüşürdü çok çektirdiler ama bunu kesinlikle çekemem
eşine dolduruşa gelebilecek yapıda bir insan demekki..
canım birde alıntıyla cevap verirsen sevinirm
seni böyle sürekli tek bırakacaksa böylede ömür sürüp gitmezki be yavrum bu ne yaaa ayrı eve çıkmayı denemediniz mi ev üstüne ev mi olur canım yaaalmaz: lmaz: lmaz:
dolduruşa geldiği için bu şekilde davranıyor bence . aldatıyor gibi gelmedi anlattıklarından. eşin ne iş yapıyor asker mi
hemde çok fazla dolduruşa geliyor
bence eşini o arayana kadar arama hakim ol kendine.bebeğinle ilgilen falan.bence eşin aldatma olayı falan yok. sadece ailesinin dolduruşuna geliyor. sinirleniyor. onlara büyük oldukları için bişey demiyor. acısını senden çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?