eşim gerçekten benim mi

neden bi lafa taktınız ki biz de eşimle beni aldatırsan kadınların bulması daha kolay bak yürürken bile 1sürü bakan var derim tabiki Allah korusun oböyle bişey yapsa ben niye yapayım ama bu konular şakayla karışık yada ciddi geçebilir hem ne erkekler var hele çalışan 1bayan ve geç evlendiyseniz ne adamlar görmüşsünüzdür ay benimki aldatmaz şu türk kadını fıkrası gibi davranmaya hiç gerek yok çogu adam bu haltı yiyo
canım sende bak aramamışsın eşinde şaşırmış aldattığını sandığın için kızgın ve aramıyosun sanıp mesaj yamış bazen çok ısrar etmeyip zamana bırakmak iyidir herzaman derim eşimden beklemem ama aldatabilirde ne kızlar görüyoruz işte yükselmek için ne bileyim 1arabayla gezmek için neler yapıyolar tabiki Rabbim kimseyi ve kimsenin eşini şaşırtmasın

ne aldatması.. aldatan adam soğuk davranmaz tam tersi durumu çaktırmamak için daha çok ilgili davranır.. Belli ki afra tafra yapıyor size ailesi yüzünden :delphin: triplere girmiş.. ama gene de senin yoksa Beni aldatıyo musun lafın konunun odak noktasını değiştirmiş, iyi olmuş.. yani ailesi yüzünden girdiği tripten çıkması için güzel Bi Bahane aslında =)

merhaba eşim 20günlüğüne iş için şehirdışına gitti tabiki bizide memlekete ailelerimizin yanına herşey gayet yolunda gidiyordu kaynanamlarla sorunlu bir ilişkim var geçinemiyoruz ama eşim devamlı suçu bana buluyor neyse o giittikten 4gün sonra bende annemlere geçtim birhafta kaldım kayınbabamı aradım gel beni al diye fakat onlar kabul etmedi ama ogullarına ise gelin tekrar telefon etti gelmiyorum dedi diye yansıttılar neyse sonraki haftasonu gittim ve salı gününe kadar kaldım eşim annemlere geçtikten sonra aramamaya ilgisiz davranmaya başladı ve akşamları aradıgımda da müsait olmadı ona beni aldatırsan bunu ilk ben duymak istiyorum demiştim şimdi eger varsa böyle birşey söyle diyorum ama o yok falan desede kadınlık içgüdülerime engel olamıyorum ayrılması çok kolay fakat 3yaşında oğlum var o neolacak onu düşünüyorum

Cnm kaynanan ve kaynatanın davranışları güzel değil.İstemiyorlarsa bunu sana yansıtmışlar sanki sen istemiyormuşsun gibi...Telefonda soğuk konuşmasının sebebini ben eşinin kendi ailesinin yanında kalmamana bağlıyorum.Büyük ihtimal onun içi daha rahat edeceği için senin orda kalmanı istemiştir ve sende tekrar ailenin yanına dönünce bozuldu sanırım..Bunu bu şekilde yansıtmış olabilir.Tabiki çok yanlış yapmış ama seninde tutup sırf telde soğuk konuştu diye aldattı diye damgalaman hoş değil canım ya..Bide eşine sormuşsun var mı öyle bişey diye bilmiyorumkismile Canım bu aklına düşürmek gibi bişey olmuş :) Neyi çok sorarsan başa gelir hayatım aman dikkat!!! kadınlık içgüdülerin neye göre sana aldattığı izlenimi uyandırdı?

ya belki orda yoğundur yanlız kalamıyodur o yüzden arıyamıyodur soğukluğu herkez gibi bende kayınvalindenin dolduruşuna gelmiştir diyeceğim

Bir kadın bazı şeyleri hisseder buna inanırım hep.
Size bunu düşündürecek ve hissettirecek mutlaka nedenler vardır.
Normalde hiç te normal bir durum değil, bu anlatıklarınızdan
hemen aldatıyor teşhisi koymanız.
Ama en iyi siz bilirsiniz eşinizin tavırlarını.
Yani hissettiğini duygu bana çok acayip gelmedi.
Ama bu duyguyu sağlam dayanaklara bağlamadan karşı tarafa yüklenmemeniz lazım.
Benim eşimde 8 sene sonra hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başlasa ve soğuk davransa,
ve uzaktaysa aklımdan aldatıyor mu diye geçer belki bilemiyorum.
Ama dediğim gibi bu duyguyu durup dururken çok büyütmemeniz lazım.
Eşinizin size eğer böyle birşey olursa ilk sana söylerim demesi,
biraz itici duruyor.
Ama ben de ne yaşarsam yaşayayım, ilk önce eşimin ağzından dürüstçe duymak isterim.
Hani böyle birşey olursa, bunu başkasından değil, benim ağzımdan duyarsın.
Bunu da bu şekilde algılamak istiyorum.
Bütün bu yaşadıklarınız 8 sene sonra olması ilginç ama,
herkesin patladığı zaman ve sabrı farklı olabilir.
Ailesiyle ilgili konulardan artık bıkmış ve patlamış olabilir.
Bütün bu soğukluk sadece bu meseleden de kaynaklanıyor olabilir.
Çünkü malesef aileler bu anlamda çok etkili bir erkek üzerinde.
Bence biraz sakin olun, hemen suçlamayın karşıdakini.
Daha sakin şekilde, duygularınızı bunu size hissettiren nedeleri,
soğuk davranmasının nedenleri neler.
Bu doğru cevapları size verecek olan kişi eşiniz.

bu bana uzun yıllar önce bir konuşma sonrası verdiği sözdü inanki böyle birşey olmayacak ve olsada ilk senin haberin olacak dedi ayrıca 8seneden beri tartışmalarımızda dahil bana ilk defa soguk davrandı buda şüphenenmeme yetti

yapma canım ya bu kadar saf olamassın her erkek böyle sözler verir sana deli gibi aşığım gözüm kör olsun başkasına bakarsam falan ama hep bakarlar

bencede aldatıo olsa.. siz aradıgınzda hemen telaşa kapılıp cok tatli dilli olurdu siz anlamayın diye..
eşinis size asırı iyi davranıosa... hic cicek almadıgı halde ciceklerle geliosa.. solemedigi halde sizi cok seviyrm derse.. ozmn korkcaksınız :D
bencede su an ole bi durum yok :) boşuna üzme kendini

eşinin aldatıyo olmasına dair elle tutulur hiçbi sebep yok canım...
boşyere kendini harab ediosun...
hem aldatsa arkadaşların dediği gibi, neden soğuk konuşsun, belli etmemek için eskisi gibi devam ederdi...
belki de kayıvalidenin dolduruşu etkisinde kalmış olabilir...
veya gerçekten işleri çok yoğun olabilir...
aldatıyo mu diye bende düşünürdüm muhtemelen, düşünmem desem yalan olur... ama kendimi de yıpratmazdım...
bence eşin ailesinin dolduruşuna gelmiş ama başka bi sorun yok gibi görünüyor...

Back
X