- Konu Sahibi greengirll
-
Ay aslında ben de öyleyim. Biri mesajla bana aslan kesilince gecenin körü de olsa kalkıp karşısına dikiliyorum. Amacım hani gerçekten öyle mi düşünüyor yoksa birilerinin gazına gelip de kendini mi dolduruyor,bunu çözmek. Her zaman yüzyüze konuşmak ennnn güzelidir. Bir insan size mesajla yalan söyleyebilir ya da telefonda. Ama yüzyüzeyken söyleyemez. Anlarsınız eğer gözünüz açıksa. Eşinizin yüzyüze konuşalım demesi de gerçekten ne hissettiğinizi yüzünüzden gözlerinizden anlamak bence. O yüzden arada bir iş atıyor size sen düzen bozulmasın istiyosun sadece,beni istemiyosun diyerek. Tepkinizi ölçüyor kendi çapında işte ya ne bileyim bence eşiniz de sizi çok seviyoe gibi geldi bana. İnşallah düzeltirsiniz bütün sorunlarınızı.Şöyle aslında telefonda biraz daha cesaretli kavga ediyorum, sanıyor ki birileri beni gaza getiriyor, oysa gün içinde biriktirip biriktirip kendimi gaza getiriyordum o sıralar:) Yüzyüze konuşalım demesi ondan.
Bak ne guzel anlatmissin , bunu hep yapman lazimEşim hep kendini işe verdi son yıllarda..Hep geç geldi eve, benim de tüm hevesim kaçmıştı yalan yok...Depresyondaydım içime kapandım. Haftasonu olunca kendimizi dışarı vuruyorduk, oturup adam gibi konuşmadık bile...
Ben onun suratının asıklığından anlamalıymışım, onu eve ben çekmeliymişim...Ona ne kadar yalnız hissettiğimi onu özlediğimi, her gece saatlerce beklediğimi, içime kapandığımı, tüm sosyal yaşamımı ona adadığımı anlattım. Hata yaptım evet ve bunu itirfa ettim...
Çok yüz verme bence, tamam aile olalım madem öyle, ama böyle sündüreceksen boşanalım de. Peşinde mi koşacaksın ergenler gibi.
Rica ederim , uzuluyorum ben sana , belli ki iyi niyetli ve hassas bir insansin
Bu arada burclariniz cok uyumsuz gercekten :)
Esine guvenmen lazim , anliyorum seni gec cozmus ama cozmus , kovalar da cok ketumdur , duygularini cok met belli etmez icinde yasar herseyi
Bak benim bi kova burcu dostum vardi , hatun bosandiktan sonra bize soyledi , en yakin dostlarindan bile saklamis o sureci , şok olmustuk duyunca
Senin de konusup dusuncelerini , duygularini net sekilde ifade etmen lazim
Bence kocan seni seviyor ve bosanmak istemiyor , ama artik bunalmis bu iletisimsizlekten , biraz disa vur kendini , daha net ifade et kendini , eminim duzelecek iliskiniz
Ben tam tersini dusunuyorum , adam aci aci cekisini gormek istemiyor duygularini gormek istiyor
Bence konu sahibi duygularini disa vuramiyor , esi de bunu istiyor konussun gerkirse aglasin ama icini doksun , belki adam sonunda sarilacak ona ve anlayacak herseyi , erkekler bizim gibi dusunmez , benim esime de ben telefonda anlatsam yada mesaj atsam anlamaz pek cok seyi ama yuz yuze konustugumda anlar , onlarin beyni cidden farkli bizimkinden
Ay aslında ben de öyleyim. Biri mesajla bana aslan kesilince gecenin körü de olsa kalkıp karşısına dikiliyorum. Amacım hani gerçekten öyle mi düşünüyor yoksa birilerinin gazına gelip de kendini mi dolduruyor,bunu çözmek. Her zaman yüzyüze konuşmak ennnn güzelidir. Bir insan size mesajla yalan söyleyebilir ya da telefonda. Ama yüzyüzeyken söyleyemez. Anlarsınız eğer gözünüz açıksa. Eşinizin yüzyüze konuşalım demesi de gerçekten ne hissettiğinizi yüzünüzden gözlerinizden anlamak bence. O yüzden arada bir iş atıyor size sen düzen bozulmasın istiyosun sadece,beni istemiyosun diyerek. Tepkinizi ölçüyor kendi çapında işte ya ne bileyim bence eşiniz de sizi çok seviyoe gibi geldi bana. İnşallah düzeltirsiniz bütün sorunlarınızı.
Bak ne guzel anlatmissin , bunu hep yapman lazim
Konu sahibi olarak gorunEşim hep kendini işe verdi son yıllarda..Hep geç geldi eve, benim de tüm hevesim kaçmıştı yalan yok...Depresyondaydım içime kapandım. Haftasonu olunca kendimizi dışarı vuruyorduk, oturup adam gibi konuşmadık bile...
Ben onun suratının asıklığından anlamalıymışım, onu eve ben çekmeliymişim...Ona ne kadar yalnız hissettiğimi onu özlediğimi, her gece saatlerce beklediğimi, içime kapandığımı, tüm sosyal yaşamımı ona adadığımı anlattım. Hata yaptım evet ve bunu itirfa ettim...
tum sosyal yasaminizi ona adamayin.Kadinlar olarak kulagimiza guzel geliyor ama degil.Aslinda erkeklerde bu durumdan hoslanmiyor.Onu eve ben cekmeliymisim kismina takildim. Siz net olmasaniz da esiniz de farkli yapida da olsa seven erkek bu sozu soylemez.Kv ile yasadiklarinizda esinizin tutumu ile bu cumle bana benzer geldi.Evliligi iki kisi yurutur.Biri digerine bu cumleyi soyluyorsa kendi payina duseni karsi tarafa yukledigini dusunurum.Siz ne istiyorsunuz,onemli olan o.Nasil bir hayat.Hakkinizda hayirlisi olsun.Eşim hep kendini işe verdi son yıllarda..Hep geç geldi eve, benim de tüm hevesim kaçmıştı yalan yok...Depresyondaydım içime kapandım. Haftasonu olunca kendimizi dışarı vuruyorduk, oturup adam gibi konuşmadık bile...
Greencim, boşanmak istediğini sanmıyorum arkadaşım. Boşanmak isteyen biri böyle konuşmaz, hele erkekler. Aile terapisti deneseniz mi?
Bir konunuz da yok ki esinizin pazar gunu evde olmaktan sikayetci oldugunu yazmadiginiz. :)
Konu sahibi, bir seylerde israr ediyor gibi bir haliniz var veya asamadiginiz, duzeltemediginiz bir seyler var da bir kisir dongunun icinde hapsolmus da cikamiyor gibisiniz.
Hayati bu kadar zorlastirmanizin nedeni nedir?
Bir de esinizle aranizda ciddi bir iletisim problemi var. Cocuk muhabbetiniz bir facia bana kalirsa.
Esinizin gercekten bosanmak istedigini de dusunmuyorum. Destege ihtiyaciniz var bence.
Konu sahibi olarak gorun
tum sosyal yasaminizi ona adamayin.Kadinlar olarak kulagimiza guzel geliyor ama degil.Aslinda erkeklerde bu durumdan hoslanmiyor.Onu eve ben cekmeliymisim kismina takildim. Siz net olmasaniz da esiniz de farkli yapida da olsa seven erkek bu sozu soylemez.Kv ile yasadiklarinizda esinizin tutumu ile bu cumle bana benzer geldi.Evliligi iki kisi yurutur.Biri digerine bu cumleyi soyluyorsa kendi payina duseni karsi tarafa yukledigini dusunurum.Siz ne istiyorsunuz,onemli olan o.Nasil bir hayat.Hakkinizda hayirlisi olsun.
Bir kere oldu diye hep olacak diye bir şey yok ki, bence size iyi gelir. Gitmeyeceksiniz de aile olmak istiyorum demiş bir şeyler anlatmış sana, değişime kendinden başla onda da fark eder.:) ben de istemiyorum ki, zaten isteklerimiz ortak, ifade edişimiz apayrı. Terapiste gidince kavga etmişiz bir kere onu söylüyor, tartışmıştık biraz gene annesi yüzünden
Benim eşim hemen yapmayalım ama sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman olsun dedi sonra bi kere bile istediğinden falan bahsetmedi niye boyleler bilmiyorum ama belli ki boşanmak istemiyor ama kendini istediğini de tam olarak ifade edemiyor .Eşimde eşiniz gibi dışardan ölçülü hiç belli etmez...Kv bana çocuk bakamam bana güvenme derdi eşim sesini çıkarmazdı, görümcem de annem benim çocuğuma bakacak derdi ben de sanırdım ki eşim de istemiyor. O da benden beklermiş, be adam söylesene bana...Oysa benim kimseye baktırma gibi bir derdim de yok, olmaz da.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Cunku sen aglayinca onun ici parcalaniyor ama itiraf edemiyor :)Aynen öyle ama ağlamak yok dedi en son. Ne yapayım kendime hakim olamıyorum. Duygu sömürüsü yapma dedi. Yani bazen öyle şeyler söylüyor ki cidden kafam karışıyor.
Aile olmak,evlilik bu degil ki,misafir agirlama. Bunu ornek olarak verdiginizi biliyorum. Aileleri karistirmama,hele hele ezdirmeme eslerin bir birine karsi gorevidir.Sanki size istedigi formu vermek istiyor gibi geldi.Yurek dogru kisiye bir kez acilir.Surekli ve yanlis kisiye acilirsa sonu husran olur.Biraz disaridan bakmaya calisin.Dondurun her seyi.Spontan yasayin.Alginiz acilacaktir.İşte onu arayıp desem bu akşam misafir var koşa koşa gelirmiş, eve çekmek manasında. O kendi payına düşeni yaptığını, ailesini ilişkimizden çektiğini düşünüyor.
Önce boşanmak istiyorum diyor, sonra aile olmak istiyorum....
Adamın ciddi kendini ifade sıkıntısı var.
Ama buradan bakınca bana en çok "ben sensiz yapamam, ölürüm nefes alamam, aşkımsın bitanemsin, sen olmazsan başka adamla asla olamam" gibi birşeyler duymak istiyor sizden gibi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?