eşim gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa...

Şöyle aslında telefonda biraz daha cesaretli kavga ediyorum, sanıyor ki birileri beni gaza getiriyor, oysa gün içinde biriktirip biriktirip kendimi gaza getiriyordum o sıralar:) Yüzyüze konuşalım demesi ondan.
Ay aslında ben de öyleyim. Biri mesajla bana aslan kesilince gecenin körü de olsa kalkıp karşısına dikiliyorum. Amacım hani gerçekten öyle mi düşünüyor yoksa birilerinin gazına gelip de kendini mi dolduruyor,bunu çözmek. Her zaman yüzyüze konuşmak ennnn güzelidir. Bir insan size mesajla yalan söyleyebilir ya da telefonda. Ama yüzyüzeyken söyleyemez. Anlarsınız eğer gözünüz açıksa. Eşinizin yüzyüze konuşalım demesi de gerçekten ne hissettiğinizi yüzünüzden gözlerinizden anlamak bence. O yüzden arada bir iş atıyor size sen düzen bozulmasın istiyosun sadece,beni istemiyosun diyerek. Tepkinizi ölçüyor kendi çapında işte ya ne bileyim bence eşiniz de sizi çok seviyoe gibi geldi bana. İnşallah düzeltirsiniz bütün sorunlarınızı.

Bak ne guzel anlatmissin , bunu hep yapman lazim

Çok yüz verme bence, tamam aile olalım madem öyle, ama böyle sündüreceksen boşanalım de. Peşinde mi koşacaksın ergenler gibi.

Evet sonunda sinirlendim zaten bu sefer de gelmiş diyor ki içten söylemiyorsun bunları. La havle. Aklınca sert olunca beni düzelteceğini mi sanıyor nedir.

Greencim, boşanmak istediğini sanmıyorum arkadaşım. Boşanmak isteyen biri böyle konuşmaz, hele erkekler. Aile terapisti deneseniz mi?

Bir konunuz da yok ki esinizin pazar gunu evde olmaktan sikayetci oldugunu yazmadiginiz. :)

Konu sahibi, bir seylerde israr ediyor gibi bir haliniz var veya asamadiginiz, duzeltemediginiz bir seyler var da bir kisir dongunun icinde hapsolmus da cikamiyor gibisiniz.

Hayati bu kadar zorlastirmanizin nedeni nedir?

Bir de esinizle aranizda ciddi bir iletisim problemi var. Cocuk muhabbetiniz bir facia bana kalirsa.

Esinizin gercekten bosanmak istedigini de dusunmuyorum. Destege ihtiyaciniz var bence.

Çok teşekkür ederim, tam beni anlatmışsınız. Şu an bu süreci yakın bir iki arkadaş dışında kimse bilmiyor. Ben hep kimse üzülmesin de ben üzüleyim modunda yaşıyorum ve evet tahmin edilen oluyor ben üzülüyorum en çok :) Ailemin haberi bile yok hiç bir şeyden, arkadaşınızı çok iyi anlıyorum ben.

Evet eşim beni anlamak istiyor kendince, kendi taktiklerini yapıyor belki de. Ben de bu zamana kadar söylemediğim ne varsa hepsini söyledim ve söylüyorum , bakalım hayırlısı..

Çok sağolun tekrar yorumunuz için:)

Aynen öyle ama ağlamak yok dedi en son. Ne yapayım kendime hakim olamıyorum. Duygu sömürüsü yapma dedi. Yani bazen öyle şeyler söylüyor ki cidden kafam karışıyor.

Eşim habire ailenin haberi var mı diye soruyor, sanırım onların beni doldurduğunu sanıyor ama aslında haberleri yok. Kv halamla konuşmuştu onu anlattım sanıyor ki halam beni dolduruyor, biraz da payı var tabi yalan değil sinirleniyorum duyunca kv nin söylediklerini.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...

Bak ne guzel anlatmissin , bunu hep yapman lazim

Aynen öyle, biraz kendime geldim, kaç senedir konuşmadığım arkadaşlarımla konuştum nasıl iyi geldi beni en iyi anlayanlarından bir tanesi hele, her şerde bir hayır var derler ya:) Kendim kapatmayacağım eşime adamayacağım bundan sonra, eşim ya da başka bir erkek için....

Konu sahibi olarak gorun
tum sosyal yasaminizi ona adamayin.Kadinlar olarak kulagimiza guzel geliyor ama degil.Aslinda erkeklerde bu durumdan hoslanmiyor.Onu eve ben cekmeliymisim kismina takildim. Siz net olmasaniz da esiniz de farkli yapida da olsa seven erkek bu sozu soylemez.Kv ile yasadiklarinizda esinizin tutumu ile bu cumle bana benzer geldi.Evliligi iki kisi yurutur.Biri digerine bu cumleyi soyluyorsa kendi payina duseni karsi tarafa yukledigini dusunurum.Siz ne istiyorsunuz,onemli olan o.Nasil bir hayat.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Greencim, boşanmak istediğini sanmıyorum arkadaşım. Boşanmak isteyen biri böyle konuşmaz, hele erkekler. Aile terapisti deneseniz mi?

:) ben de istemiyorum ki, zaten isteklerimiz ortak, ifade edişimiz apayrı. Terapiste gidince kavga etmişiz bir kere onu söylüyor, tartışmıştık biraz gene annesi yüzünden

Haklısınız :)

Ailesi konusunda takılmış kalmıştım, ama yeni ikna oldum açık açık konuşunca. Çünkü eşim çok geç aksiyon aldı, tüm şehir duyduktan sonra neredeyse...Bunun üstüne kv hala konuşup dedikodumu yapınca başa sardım yalan yok. Eşimle ne zaman sıkıntı yaşasam kv nin anında küsmesi de cabası, istisnasız.

Değil mi çocuk istiyorum diye böyle mi konuşulur

İşte onu arayıp desem bu akşam misafir var koşa koşa gelirmiş, eve çekmek manasında. O kendi payına düşeni yaptığını, ailesini ilişkimizden çektiğini düşünüyor.

Önce boşanmak istiyorum diyor, sonra aile olmak istiyorum....

Adamın ciddi kendini ifade sıkıntısı var.

Ama buradan bakınca bana en çok "ben sensiz yapamam, ölürüm nefes alamam, aşkımsın bitanemsin, sen olmazsan başka adamla asla olamam" gibi birşeyler duymak istiyor sizden gibi geldi...

:) ben de istemiyorum ki, zaten isteklerimiz ortak, ifade edişimiz apayrı. Terapiste gidince kavga etmişiz bir kere onu söylüyor, tartışmıştık biraz gene annesi yüzünden
Bir kere oldu diye hep olacak diye bir şey yok ki, bence size iyi gelir. Gitmeyeceksiniz de aile olmak istiyorum demiş bir şeyler anlatmış sana, değişime kendinden başla onda da fark eder.

Benim eşim hemen yapmayalım ama sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman olsun dedi sonra bi kere bile istediğinden falan bahsetmedi niye boyleler bilmiyorum ama belli ki boşanmak istemiyor ama kendini istediğini de tam olarak ifade edemiyor .

Aynen öyle ama ağlamak yok dedi en son. Ne yapayım kendime hakim olamıyorum. Duygu sömürüsü yapma dedi. Yani bazen öyle şeyler söylüyor ki cidden kafam karışıyor.
Cunku sen aglayinca onun ici parcalaniyor ama itiraf edemiyor :)
Benim babam da aslan erkegi , hep kizardi biz aglayinca bende ona kizardim , buyuyunce anladim biz agladigimizda o da icinden aglarmis megersem , bunu da itiraf edemedigi icin kizarmis aglamayin diye
Ne enteresanlar dimi

İşte onu arayıp desem bu akşam misafir var koşa koşa gelirmiş, eve çekmek manasında. O kendi payına düşeni yaptığını, ailesini ilişkimizden çektiğini düşünüyor.
Aile olmak,evlilik bu degil ki,misafir agirlama. Bunu ornek olarak verdiginizi biliyorum. Aileleri karistirmama,hele hele ezdirmeme eslerin bir birine karsi gorevidir.Sanki size istedigi formu vermek istiyor gibi geldi.Yurek dogru kisiye bir kez acilir.Surekli ve yanlis kisiye acilirsa sonu husran olur.Biraz disaridan bakmaya calisin.Dondurun her seyi.Spontan yasayin.Alginiz acilacaktir.

Aile olamadık dedi, bundan sonra istiyorum demedi...Bilmiyorum ya benimde kafam çorba gibi oldu inanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…