- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
İkinizde boşanmak istemiyorsunuz bence. İletişimsizlikten kaynaklanan sorunlar büyümüş aranızda. Keşke konuşmak için bu kadar uzun süre beklemeseymişsiniz.
boşanmak istiyorsa o gitsin evden siz niye ev bakayım vs diyorsunuz?
Eşin boşanmak istemiyor aslında senin kendine çeki düzen vermeni istiyor biraz onu düşünmenin ve onu dinlemenin istiyor gibi
Esin tam olarak ne istiyor mus? Çocuk mu?Annesi ile kolkola güne gitmen mi? Arkadaşlarla ortamlara akmak mi?
Hemen ev ayırma yada boşanma kelamları etmeyin,
Bahsedilen sorunlar küçük problemler, eminim aile terapisti ile rahatlıkla aşabilirsiniz.
Bence eşinde ne istediğini bilmiyor!
Siz ne kadar kırgınsanız belli ki eşiniz de kırgın. Üçüncü kişilerin evliliğinizde sorun oluşturmasına izin vermeyin. Ki eşiniz de diyormuş kimse sana kötü bişey söyleyemez artık diye. Bence eşinizle konuşun yine. Ben evliliğimizin kurtulmasını istiyorum,birbirimizi seviyoruz ve başkaları yüzünden mutsuz olmayalım,aile terapistine gidip düzeltelim her şeyi diyin. Evliliğiniz düzene oturunca da çocuk meselesini konuşursunuz.
bosanmak isteyen insan böyle konusmaz ama bana esinin kafasi karisik ne istedigini kendide bilmiyormus gibi geldi. Terapi iliskinize gercekten iyi gelecektir. Buna yanasiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?