- Konu Sahibi greengirll
-
Aslan burcu erkeğinde bitti mi biter o aşkından ölen adam nerde diye merak edersin çok acımasızlar hisleri bittiğin de bas tekmeyi gitsin yıllar sonra benim ki süt dökmüş kedi gibi dönmeye çalıştı bi daha bastım tekmeyi ben evli değildim AllahtanKızlar, eşimle ailesi yüzünden sorunlar yaşamış, bayağı kopmuştuk sonra düzelttik derken son bir iki aydır eşimde gene soğukluk isteksizlik vardı, 3 hafta önce birden patladı ben çok sıkılıyorum, hayatımız normal değil, pazar günleri evdeyiz vs hatta konu açmıştım. Bu süreçten sonra biz kah kavga ettik, kah konuştuk, yıllarca içimizde biriktirdiklerimizi, konuşmamız gerekenleri...Eşim artık boşanmak istediğini, mutsuz olduğunu, aile olmak istediğini, 6 senedir bir düzen oturtamadığımızı, kendinde de istediklerini açık açık söylemediği için hata aradığını anlattı. Ben de içimdekileri döktüm; ailesinin beni ne kadar yaraladığını, arkamdan konuştuklarını vs vs..Ben bunların hiçbirini bilmiyordum kendimi kandırılmış salak gibi hissediyorum dedi. Etrafımıza bak herkes çoluklu çocuklu, kimsemiz yok, çocuğumuz olsa şu yaşa gelirdi falan...İlk defa bana bunları söylüyor, ben sanıyorum ki istemiyor hiç. Bir düzen oturtamamışız ki söyleseymiş.
İlerleyen günlerde sen aslında düzenini bozmak istemiyorsun, kendini bana mecbur hissediyorsun vs dedi. Anlatıyorum kendimi ikna olmuyorum diyor, tamam ikna olmuyorsan sen bilirsin zorlayamam seni, ev bakayım ben de bir plan yapayım dedim bozuluyor, içten söylemiyorsun bunları biliyorum diyor.
Yani anlamıyorum benim açığımı kullanarak (kendince düzen bozmak istememem vs vs ) beni ikna etmeye mi çalışıyor, yoksa gerçekten boşanmak mı istiyor anlamadım.
Cinsel hayatımızda da düzensizlik vardı, onu da anlattım uzun bir mesajla çünkü o kadar duygusallaştım ki hemen ağlıyorum...
Eşim Aslan burcu bu arada....
Cunku sen aglayinca onun ici parcalaniyor ama itiraf edemiyor :)
Benim babam da aslan erkegi , hep kizardi biz aglayinca bende ona kizardim , buyuyunce anladim biz agladigimizda o da icinden aglarmis megersem , bunu da itiraf edemedigi icin kizarmis aglamayin diye
Ne enteresanlar dimi
Bir kere oldu diye hep olacak diye bir şey yok ki, bence size iyi gelir. Gitmeyeceksiniz de aile olmak istiyorum demiş bir şeyler anlatmış sana, değişime kendinden başla onda da fark eder.
Aile olmak,evlilik bu degil ki,misafir agirlama. Bunu ornek olarak verdiginizi biliyorum. Aileleri karistirmama,hele hele ezdirmeme eslerin bir birine karsi gorevidir.Sanki size istedigi formu vermek istiyor gibi geldi.Yurek dogru kisiye bir kez acilir.Surekli ve yanlis kisiye acilirsa sonu husran olur.Biraz disaridan bakmaya calisin.Dondurun her seyi.Spontan yasayin.Alginiz acilacaktir.
Benim de yükselenim aslan ondan mı bilmem ama monotonluğu ben de pek sevmem, sosyal olmayı severim eşim dostum ailem hep çevremde olsun isterim.. Evde olmayı da severim ama öyle eşimle başbaşa 1-2 günden fazla evde otursam çok sıkılırım sürekli misafir çağırırım, genelde arkadaşlarımız kardeşlerimiz falan olur evimizde geceye kadar otururuz falan beraberce, sohbet muhabbet, oyun çok severim, biraz sessizlik olsa offlar pofflarım, eşim de bilir benim yapımı, 1 gün evde otursak 2. gün yine otururken yüzümün düşmesinden anlar, gel seni şuraya buraya götüreyim falan der sağolsun, hemen zıplar 5 dakkada kapıda biterimKızlar, eşimle ailesi yüzünden sorunlar yaşamış, bayağı kopmuştuk sonra düzelttik derken son bir iki aydır eşimde gene soğukluk isteksizlik vardı, 3 hafta önce birden patladı ben çok sıkılıyorum, hayatımız normal değil, pazar günleri evdeyiz vs hatta konu açmıştım. Bu süreçten sonra biz kah kavga ettik, kah konuştuk, yıllarca içimizde biriktirdiklerimizi, konuşmamız gerekenleri...Eşim artık boşanmak istediğini, mutsuz olduğunu, aile olmak istediğini, 6 senedir bir düzen oturtamadığımızı, kendinde de istediklerini açık açık söylemediği için hata aradığını anlattı. Ben de içimdekileri döktüm; ailesinin beni ne kadar yaraladığını, arkamdan konuştuklarını vs vs..Ben bunların hiçbirini bilmiyordum kendimi kandırılmış salak gibi hissediyorum dedi. Etrafımıza bak herkes çoluklu çocuklu, kimsemiz yok, çocuğumuz olsa şu yaşa gelirdi falan...İlk defa bana bunları söylüyor, ben sanıyorum ki istemiyor hiç. Bir düzen oturtamamışız ki söyleseymiş.
İlerleyen günlerde sen aslında düzenini bozmak istemiyorsun, kendini bana mecbur hissediyorsun vs dedi. Anlatıyorum kendimi ikna olmuyorum diyor, tamam ikna olmuyorsan sen bilirsin zorlayamam seni, ev bakayım ben de bir plan yapayım dedim bozuluyor, içten söylemiyorsun bunları biliyorum diyor.
Yani anlamıyorum benim açığımı kullanarak (kendince düzen bozmak istememem vs vs ) beni ikna etmeye mi çalışıyor, yoksa gerçekten boşanmak mı istiyor anlamadım.
Cinsel hayatımızda da düzensizlik vardı, onu da anlattım uzun bir mesajla çünkü o kadar duygusallaştım ki hemen ağlıyorum...
Eşim Aslan burcu bu arada....
Aslan burcu erkeğinde bitti mi biter o aşkından ölen adam nerde diye merak edersin çok acımasızlar hisleri bittiğin de bas tekmeyi gitsin yıllar sonra benim ki süt dökmüş kedi gibi dönmeye çalıştı bi daha bastım tekmeyi ben evli değildim Allahtan
Benim de yükselenim aslan ondan mı bilmem ama monotonluğu ben de pek sevmem, sosyal olmayı severim eşim dostum ailem hep çevremde olsun isterim.. Evde olmayı da severim ama öyle eşimle başbaşa 1-2 günden fazla evde otursam çok sıkılırım sürekli misafir çağırırım, genelde arkadaşlarımız kardeşlerimiz falan olur evimizde geceye kadar otururuz falan beraberce, sohbet muhabbet, oyun çok severim, biraz sessizlik olsa offlar pofflarım, eşim de bilir benim yapımı, 1 gün evde otursak 2. gün yine otururken yüzümün düşmesinden anlar, gel seni şuraya buraya götüreyim falan der sağolsun, hemen zıplar 5 dakkada kapıda biterimSinema planı yapsa yanımıza 5 kişi daha katarım (tabiki onun da vakit geçirmekten hoşlandığı kişiler) Ama bi günden bi güne eşimin "aaaa ne yani sen benden sıkılıyo musun" dediğini duymadım. Çünkü bu kişisel bi mesele değil yani alınacak bi durum değil yapım bu napıyım sevmiyorum sosyalliği insanları seviyorum, sıkılgan da bi yapım var böyle olunca sıkılmıyorum :)
Boşanma mevzusuna gelince ailevi sorunları çözmüş gibi görünüyo eşiniz artık siz de fazla üstünde durmayın bu konunun derim.. Biraz uyum sağlamaya çalışmak biraz da belki terapist desteğiyle bence düzelmeyecek bi sorun yok gibi gözüküyo.. Bi de lütfen unutmayın problemler eşler birbirinden uzaklaştıkça çözümlenmiyo sizin haftasonunu ailenizle geçirmeniz de bu süreçlerde bana pek doğru gözükmedi açıkçası.. Biraz toparlandıktan sonra (ilişki olarak) yeni bir aile bireyi de inşallah aranıza katılır
valla yolunu yapmaya başlamış moralini bozmak istemem ama yani tabi her aslan burcu da aynı olacak değil yaşınız genç çocuk da yok sanırım ne bileyim siz kendinizi düşünün böle mıymıy biriyle hayat geçer mi ?Hisleri bitti mi emin olamıyorum ki, bir öyle bir böyle....Dedim zaten ben kendimi anlatayım da, seni bir şeye zorlayamam. Seviyor musun diyorum, sevgiyi karıştırma, sevgi ayrı, sadece sevgiyle olmuyor işte görüyorsun diyor.
Önce boşanmak istiyorum diyor, sonra aile olmak istiyorum....
Adamın ciddi kendini ifade sıkıntısı var.
Ama buradan bakınca bana en çok "ben sensiz yapamam, ölürüm nefes alamam, aşkımsın bitanemsin, sen olmazsan başka adamla asla olamam" gibi birşeyler duymak istiyor sizden gibi geldi...
Bu zamana kadar cocuk istediğini nasıl söylemedi?.
Bu gercekten iletisim probleminin daniskası artık
6 senedir evlisiniz sen de mi istemedin cocuk?
Sence de garip değil mi?
Yani zaten siz birbirinizi tanıyosanız bunu özel olarak anlatmasına gerek olmadığını düşünüyorum, şahsen ben oturup da eşime 6 yıldır (yarın 6. yıldönümümüz) bi kere bile açıklama yapmak durumunda kalmadım bu tarz şeyler için.. Birbirinizi severek evlendiyseniz zaten her mimikten her hareketten kendi üstünüze alınıp da "sevmiyo mu acaba" , "sıkıldı mı acaba" diye anlam çıkarmanız hiç doğru değil.. Ben eşimin yüzü düşükse, işte ya da başka bi mevzuyla ilgili düştüğünü düşünürüm hemen mesela hiç acaba bana mı yapıyo bu suratı diye düşünmem -ki öyle de olması gerek bence.. Az önce aradı mesela "kendim karar vermek istemedim et-şarap mı yoksa rakı-balık mı?" dedi.. Yarın için mi dedim heralde yani 6.yıldönümümüz boru mu dedi gülüştükŞimdi siz anlatınca daha iyi anladım:) İşte eşim bunları bana anlatsa seninle alakası yok yapım böyle dese ben de anlayacağım ama bir erkek olarak anlatmıyor böyle işte. Ben direkt kadınsal bir bakışa hmm benden sıkıldı beni sevmiyor istemiyor diyorum hemen içimden.
Tam da dediğiniz gibi yüzünün düşmesinden anlamam lazımmış öyle dedi. Yok aileme gitmeyeceğim artık, biraz sakinleşmek için gitmiştim...Zaten gidersem anlarlar bu ruh halimden.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:) Bilmiyorum eşim bazen öyle konuşuyor ki bitirmiş kafasında gibi gerçekten mi öyle, benim duygularımı öğrenmek için mi yapıyor anlayamıyorum bu kısmı...
6Kaç yıllık evlisiniz?
Esinize karşı net olun,o ne istediğini tam olarak anlatamamis sizin kafanızı karıştırmış biraz ama siz olduğunca net olun.konusurken aglasaniz da gulsenizde onemsemeyin sıkmayın kendinizi derim.
bir de yatak odamızda da son zamanlar aktif değildik gibi bişey mi yazmişsınız yalan olmasın tam okuduğumu hatırlamıyorum ilk mesajlarınız da ama,ona istinaden bence cinsel hayatı iyi olan çiftler daha mutlu gibi sizde herşeyden önce bi birinize yeniden ısının,biraz duygusal biraz fantazik artık renklendirin cinsel yaşamınizi çocuk yokken daha çok fırsat yaratın sevişmek için daha sakin daha yumuşak olursunuz diye düşünüyorum
valla yolunu yapmaya başlamış moralini bozmak istemem ama yani tabi her aslan burcu da aynı olacak değil yaşınız genç çocuk da yok sanırım ne bileyim siz kendinizi düşünün böle mıymıy biriyle hayat geçer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?