eşim gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa...

Aslan burcu erkeğinde bitti mi biter o aşkından ölen adam nerde diye merak edersin çok acımasızlar hisleri bittiğin de bas tekmeyi gitsin yıllar sonra benim ki süt dökmüş kedi gibi dönmeye çalıştı bi daha bastım tekmeyi ben evli değildim Allahtan

Bu zamana kadar cocuk istediğini nasıl söylemedi?.
Bu gercekten iletisim probleminin daniskası artık
6 senedir evlisiniz sen de mi istemedin cocuk?
Sence de garip değil mi?

Biraz bunlari konuşmadan günlük hayatınızı yaşayın. Boşanmak filan demeyin. Çünkü karışıksınız belli.

Bir süre kendi kendine kalsın herkes. Sonra aklınızı toplayınca evliliģinizi kurtarmaya bakın. Çünkü ikiniz de boşanmak istemiyorsunuz gibi.

Belki terapi iyi gelebilir.

Esinde ne istediginden emin degil evlilikte mutsuz bence. Ama sizde esinizin cocuk isteyip istemedigini bile bilmiyosunuz yani muthis bir iletisim sorunu var.

Aynen işte aslan diye hep yazıyorum ya bu durumlarını anlamadığım için :) Bakın siz hemen anladınız, çünkü dışardan duygusuz gibi söylüyor. Geçen hafta hiç uyumamış, 5 kilo vermiş, evde yemek yemedi zaten işte de yememiş...Kalbi çok ağrıyormuş doktora gidelim dedim yok dedi. İşte diyorum ya bir öyle bir böyle.

Bir kere oldu diye hep olacak diye bir şey yok ki, bence size iyi gelir. Gitmeyeceksiniz de aile olmak istiyorum demiş bir şeyler anlatmış sana, değişime kendinden başla onda da fark eder.

Şöyle dedi aslında, 6 senedir bir aile olamadık baksana...Ben aileye önem veriyorum biliyorsun. Çocuğumuz olsaydı şu yaşında olacaktı. bizim de sınavımız buymuş vs vs

Benim tahminim bunu örnek göstererek hani sen benim isteklerime önem vermiyorsun demeye çalışıyor.

Benim de yükselenim aslan ondan mı bilmem ama monotonluğu ben de pek sevmem, sosyal olmayı severim eşim dostum ailem hep çevremde olsun isterim.. Evde olmayı da severim ama öyle eşimle başbaşa 1-2 günden fazla evde otursam çok sıkılırım sürekli misafir çağırırım, genelde arkadaşlarımız kardeşlerimiz falan olur evimizde geceye kadar otururuz falan beraberce, sohbet muhabbet, oyun çok severim, biraz sessizlik olsa offlar pofflarım, eşim de bilir benim yapımı, 1 gün evde otursak 2. gün yine otururken yüzümün düşmesinden anlar, gel seni şuraya buraya götüreyim falan der sağolsun, hemen zıplar 5 dakkada kapıda biterim Sinema planı yapsa yanımıza 5 kişi daha katarım (tabiki onun da vakit geçirmekten hoşlandığı kişiler) Ama bi günden bi güne eşimin "aaaa ne yani sen benden sıkılıyo musun" dediğini duymadım. Çünkü bu kişisel bi mesele değil yani alınacak bi durum değil yapım bu napıyım sevmiyorum sosyalliği insanları seviyorum, sıkılgan da bi yapım var böyle olunca sıkılmıyorum :)
Boşanma mevzusuna gelince ailevi sorunları çözmüş gibi görünüyo eşiniz artık siz de fazla üstünde durmayın bu konunun derim.. Biraz uyum sağlamaya çalışmak biraz da belki terapist desteğiyle bence düzelmeyecek bi sorun yok gibi gözüküyo.. Bi de lütfen unutmayın problemler eşler birbirinden uzaklaştıkça çözümlenmiyo sizin haftasonunu ailenizle geçirmeniz de bu süreçlerde bana pek doğru gözükmedi açıkçası.. Biraz toparlandıktan sonra (ilişki olarak) yeni bir aile bireyi de inşallah aranıza katılır

Hisleri bitti mi emin olamıyorum ki, bir öyle bir böyle....Dedim zaten ben kendimi anlatayım da, seni bir şeye zorlayamam. Seviyor musun diyorum, sevgiyi karıştırma, sevgi ayrı, sadece sevgiyle olmuyor işte görüyorsun diyor.

Şimdi siz anlatınca daha iyi anladım:) İşte eşim bunları bana anlatsa seninle alakası yok yapım böyle dese ben de anlayacağım ama bir erkek olarak anlatmıyor böyle işte. Ben direkt kadınsal bir bakışa hmm benden sıkıldı beni sevmiyor istemiyor diyorum hemen içimden.

Tam da dediğiniz gibi yüzünün düşmesinden anlamam lazımmış öyle dedi. Yok aileme gitmeyeceğim artık, biraz sakinleşmek için gitmiştim...Zaten gidersem anlarlar bu ruh halimden.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:) Bilmiyorum eşim bazen öyle konuşuyor ki bitirmiş kafasında gibi gerçekten mi öyle, benim duygularımı öğrenmek için mi yapıyor anlayamıyorum bu kısmı...

Esinize karşı net olun,o ne istediğini tam olarak anlatamamis sizin kafanızı karıştırmış biraz ama siz olduğunca net olun.konusurken aglasaniz da gulsenizde onemsemeyin sıkmayın kendinizi derim.

bir de yatak odamızda da son zamanlar aktif değildik gibi bişey mi yazmişsınız yalan olmasın tam okuduğumu hatırlamıyorum ilk mesajlarınız da ama,ona istinaden bence cinsel hayatı iyi olan çiftler daha mutlu gibi sizde herşeyden önce bi birinize yeniden ısının,biraz duygusal biraz fantazik artık renklendirin cinsel yaşamınizi çocuk yokken daha çok fırsat yaratın sevişmek için daha sakin daha yumuşak olursunuz diye düşünüyorum

valla yolunu yapmaya başlamış moralini bozmak istemem ama yani tabi her aslan burcu da aynı olacak değil yaşınız genç çocuk da yok sanırım ne bileyim siz kendinizi düşünün böle mıymıy biriyle hayat geçer mi ?

Bosanmak isteyen erkegi bilirim. Konusmaz, direk uygulamaya gecer.
Kopan iletisimi bir sekilde yeniden saglamalisiniz. Birbirinize acik olmalisiniz.
Ve beraber vakit gecirecek ortamlar yaratin. Hafta sonu mesela beraber biryerlere gidin. AVM gezmeye degil ama.

Ego tatmini mi istiyor yani:)

Bu zamana kadar cocuk istediğini nasıl söylemedi?.
Bu gercekten iletisim probleminin daniskası artık
6 senedir evlisiniz sen de mi istemedin cocuk?
Sence de garip değil mi?

Evet hep bir arkadan konuşma vardı kv soruyor anneme falan. Evlendikten sonra hiç söylemedi, evlenmeden söylerdi ismi şu olur falan sonra kesildi ben de istemiyor diye sormadım zorlamadım zaten ben de öyle aman aman istemiyordum.

Yani zaten siz birbirinizi tanıyosanız bunu özel olarak anlatmasına gerek olmadığını düşünüyorum, şahsen ben oturup da eşime 6 yıldır (yarın 6. yıldönümümüz) bi kere bile açıklama yapmak durumunda kalmadım bu tarz şeyler için.. Birbirinizi severek evlendiyseniz zaten her mimikten her hareketten kendi üstünüze alınıp da "sevmiyo mu acaba" , "sıkıldı mı acaba" diye anlam çıkarmanız hiç doğru değil.. Ben eşimin yüzü düşükse, işte ya da başka bi mevzuyla ilgili düştüğünü düşünürüm hemen mesela hiç acaba bana mı yapıyo bu suratı diye düşünmem -ki öyle de olması gerek bence.. Az önce aradı mesela "kendim karar vermek istemedim et-şarap mı yoksa rakı-balık mı?" dedi.. Yarın için mi dedim heralde yani 6.yıldönümümüz boru mu dedi gülüştük Başka kadın olsa aman sürpriz olsaydı bana sormasaydı falan belki bin tane sorun çıkarabilirdi bu durumdan ama benim nasıl hoşuma gitti şu an nasıl yüzüm gülüyo anlatamam :) Yani bu kadar sevgisinden duygusundan emin olmadığınız bi evliliği ya sürdürmeyin ya da artık emin olun bazı şeylerden.. O böyle söylemiş belki sizi denemek için, belki istedikleri beklentileri bu ilişkide karşılansın diye biraz zarf atmış göz dağı vermiş, ya da gerçekten bitirmiş bilemem bunu bilecek anlayacak olan sizsiniz.. ama lütfen önce olumlu tarafından bakın ve öyle yaklaşın en son kötüyü düşünün.. Bence aile olmak istiyorum çocuk istiyorum diyen adam pek ayrılığı düşünmüyodur siz de artık kıssas yapmayın oturun düzgünce karşılıklı güzelce konuşun..

Evet doğru okumuşsunuz zaten bence asıl sebep bu gibi geliyor bana, ne zaman cinsel hayatımız bozuldu eşim eskiden takmadığı şeyleri sorun diye getirdi önüme. Hiç bir zaman misafir ağırlayan bir tip olmadım ben sürekli ama eşimin bunu bahane etmesi hep cinsel yaşamdaki düzensizlik sonrası ortaya çıktı.

1 kere daha aynısını yaptı bana, 1,5 sene önce falan, resmen evde oturdu 15 gün boşanma "kararı" alıp almamak için. O zamanlar aileler de müdahil oldu falan sonradan barıştık.

Zorla olmaz ki zaten...Kendi bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…