eşim gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa...

Anlattiklariniz buyuk problemler degil ikinizde birbirinizi seviyorsunuz bu hissediliyor ,aile terapisti ile cozulucek durumlar.3.kisilerin sizi etkilemesine izin vermeyin.

Anlattiklariniz buyuk problemler degil ikinizde birbirinizi seviyorsunuz bu hissediliyor ,aile terapisti ile cozulucek durumlar.3.kisilerin sizi etkilemesine izin vermeyin.

Eşimin hiç terapist vs gibi eğilimi yok, çoktan bitirmiş kafasında neyi uzatıyor onu da anlamıyorum benim netleştirmemi bekliyor herhalde.

Bende bir aslan olarak yazmadan duramadım. Ben karsidakinin duygularini gormek isterim net olarak bilmek isterim. Bilmez isem hircinlasir ve uzaklasirim kendimi ise yada baska seylere yonlendiririm esinizdede bunu gordum. Oda kendini ise vermis. Bakti olmamis sizi tetiklemeye karar vermis dusunmuski sizi tetikleyecek sekilde konusursa kendinizi acarsiniz. Ben sahsen oyle yapiyorum ve yuzyuze konusmak konusinda bende oyleyim. Samimiyeti gormek icin hep yuzyuze kinusmayi tercih ederim her kisiyle. Birde aglama kismindan bende cok nefret ederim sizin yapabileceginiz bisey yok farkindayim ama buda onun karakteri. Ben cok duygusalimdir disardan kaya gibi dururum belli etmemeye calisirim ama cok etkileniriz herseyden hemde cok fazla hemde cok korumaciyizdir. Bebim esimde yengec burcu cok duygusaldir. O agladiginda elimde olmadan cok sinir olurum ama bu sununla alakali bir kotu olayimi anlatsam beni toplamasi gerekirken o hemen aglamaya baslar ve benim toparlayacagim kisi sayisi 2 ye cikar belki ondandir.. son olarak sunu soyleyim aslanlar eger sikayet ediyor ve konusuyorsa bu cozmek icindir yoksa yolunu cizeceklerse ruhunuz duymadan hayatinizdan bir anda cikarlar. Demem oki sizi seviyor ve toparlamaya ugrasiyor iliskinizi

Sevmese coktan giderdi emin olun. Ben evliyim 10 yillik ve cocugumda var ama sevgim bitse kimse tutamaz beni o özgüven aslanda hep vardir sevilmek ilgi gormek ve ona ihtiyaciniz varmis hissiyatini severler. Hayatinizda ondan destek isteyin bakin nasil farkli davranacak sasiracaksiniz ve ona bir yerlere bilet alip suprizler yapin. Sizin hayatinizda belkide yerinin olmadigini ve onemsenmedigini dusunuyordur

Ama beni tetiklemek için böyle konuşmasını anlayamıyorum? İsteyen bir insan böyle mi konuşur yani istemiyorum, bitti artık, kararımın olumlu olacağını düşünmüyorum vs vs. Sonra bana sen beni mecburiyet olarak görüyorsun diyor, inanmıyor. Yani cidden bir öyle bir böyle ne yapmak istediğine anlam veremiyorum, iyice karışıyorum. Toparlamak istiyor demişsiniz, ben yırtınıyorum resmen ama dün akşam bana demek sosyalleşeceksin yap tabi ama benim kararım değişmeyecek diyor. Beni kandıracağını düşünüyorsan yanılıyorsun vs vs..Yani normalde çok yumuşak bir insan ama bana karşı böyle kırıcı olduğu zaman bunları haketmiyorum ve duygularını böyle kustuğunda nasıl orta yol bulabiliriz ki?

Bir şeyler yapmaya çalışıyorum, yapma bitti diyor. Daha önce de aynı duruma gelmiştik, oturup 15 gün evde boşanma "kararı" verecekti güya, orda ben ailesiyle barıştım, bu saatten sonra önemi yok dedi ben gene kendim için gitmiştim ondan sonra hop döndü birden. Ben bu kararsızlığa anlam veremiyorum. Madem güvenmiyorsun o zaman beni de kırma, ya da beni dinle inan güven.

Yani inanın çok karışığım şu an ne yöne gideceğimi şaşırdım.

Sürekli davet ediyorum iki haftadır gelmiyor, işe gidiyor. Ben kendi kendime sosyalleşiyorum. Tamam dese bir sürü planım hazır. Dün akşam da çok kırıldım söylediklerine, yap tabi kendin için ama benim kararımı değiştiremezsin kandıramazsın ne demek?

Niye diyemiyomuşsun kuzum sen bu adama bi aile vermedin mi boşanmak istiyen de o tıpış tıpış gidicek olan da hiç taviz verme kendinden

Ailesinin eski evindeyim, tüm komşular laf yetiştirir böyle bir durumda ben kalmak istemem o evde

Güzelim esin seni kendisini eğlendirmek için ise aldığı animasyon görevlisi saniyor galiba onun kararı neymiş ki?Bir kararı var iliskinizle ilgili demek ki?

Konunuzu takip ettim hep. Burcu falan bırakın kendinizi kurtarın. Bu kaprisle ömür geçmez. Çocuğunuz olsa ne yapacak bu adam? Hiç ilgilenemeyeceksiniz bir süre, hemen boşanacak mı? Sizi olduğunuz gibi sevecek, bir problem olduğunda da sakız gibi uzatıp gün ve haftalarınızı mahvetmeyerek birini bulun lütfen. Iyi niyetli bir insansınız, bu kadar izin vermeyin.

Şöyle de paylaşayım: benim eski eşim aynı şekilde manipüle etmeye çalıştı beni "nasılsa gitmez" kafasıyla. Bir gün yine aynısını yaptı, evden gitti, ben eşyalarımı topladım, otele gittim. Ondan sonra gösterdi yüzünü. Yok efendim kendimi oldurecegimler sensiz yasayamamlar. Salak yerine konmayı hiç sevmem ve bunlar çocuk oyunları, aynı kategoriye giriyor bir yaştan sonra. Lütfen kendinize eziyet etmeyin. Naz çekilir ama temel taşlar varsa ufak tefek şeyler için çekilir. Adam evliliğin temeline dayalı trip atıyor resmen, inanılmaz bir kafa.

Ya bir de emin olamadığım nokta şu ki, kv ve eşimle aynı anda sorun yaşıyorum ve ısrarla bana onlarla ilgisi yok diyor ve inanamıyorum. Kafamdaki en önemli soru bu aslında, çünkü benim milyonlarca konum var kv ile ilgili. Ben tekrar aynı şeyleri yaşayacaksam 1 saniye durmam ki. Bana ısrarla onlarla alakası yok diyor.

evlilik sorumluluğunu aldığınıza göre yetişkin bir birey olduğunuzu düşünüyorum. yıl olmuş 2019, bilim almış başını gitmiş, hayvan bile kopyalanmış, siz hala ilişkilerinizi burçlar üzerinden mi yürütmeye çalışıyorsunuz? siz önce rasyonel, yetişkin bir birey gibi analiz etmeye çalışın olayları, sonrası gelir.

Kendince beni tek tehdit edeceği unsur bu çünkü....Ve bunu kullanıyor. Düzenin bozulsun istemezsin, etraf ne der dersin diyor ki bir dereceye kadar haklı tabi ki bunları da düşünüyorum ama bunlar benim için bir evliliği sürdürmek için tek kriter değil. Yaşadığımız ülke belli kadın olarak tabi ki kendimi düşüneceğim ve herkesin gözü önünde olduğum bir iş yapıyorum.

Haklısınız ama işin içinde insan kendisi olunca maalesef duygular da işin içine girince rasyonalite pek işleyemiyor...Ondan konu açıp yardım istiyorum zaten.

Kocanıza güvenmiyorsunuz, size güvenecek neden vermiyor. Kayinvalideyi bırakın bence. Kocanız eğer o dengeyi sağlayamamışsa ve hala ciddi sorun yaşıyorsanız buna dayalı, kayınvalidenin sucu yok eşinizin var. Olayların özüne bakın bence. Sorunlara tek tek bakarsanız sadece kaos görürsünüz. Özüne inerseniz temel problemlere bakar, değer mi değmez mi bunu sorarsınız. Güveniyor musunuz? Kendinizi mutlu bir ilişkide görüyor musunuz mesela bundan 10 yıl sonra? Yoksa günü kurtaralım hissi mi var? Eşinizin size saygı duyduğunu dusunuyor musunuz? Ki bu soru bence en buyugu.

Zaten bunlara cevap bulmak için uğraşıyorum...

Ben başka ülkede olduğum için hiç umursamadım, ona rağmen ailem biraz mirin kirin etti anlıyorum. Ama güçlü durmak zorundasınız. Elalem mi yasayacak sizin hayatınızı? Kadın her yerde kadın da bazı şahıslar insan değil. Size kadın gibi degil insan gibi davranacak kişilerle muhatap olursanız bunların hiçbiri sizi evde tutmaz.

So
Zaten bunlara cevap bulmak için uğraşıyorum...

Şöyle söyleyeyim, eğer cevabı bulmak için uğraşıyorsanız muhtemelen istemediğiniz seçeneğin doğru olduğunu biliyorsunuz. O uğraş bir umutla yapılıyor. Bence 1 hafta uzaklaşın evden ve kafa dinleyin. Bu sayede eşiniz düzeni sallamadiginizi görür ve siz de mutluluk derecenizi hissetmiş olursunuz. Maddi kaygınız da yokmuş, arkadaş ve aileyle ayarlayın bir şeyler işinizi etkilemeyecek şekilde bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…