- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Anlaşamadığınız konu ne onu anlamadım ben..
Ahh canim benim , ne diyecegimi bilmiyorum artik inan( Allah sana ,yuvana huzur mutluluk versin inşallah tez zamanda .
Ayni yoldan geçtim biliyorsun ,ayni sıkıntılar ama senin eşinin ne yapmak istedigini kestiremiyorum maalesef
Merak ettim ,n’aptınız konu sahibesi ?teklif ettiniz mi :)
Bugun neden işe gitti ki ?Bir gelişme yok eşim işe gitti ben de annemle gezmeye gideceğim. Sanırım beni gözlemleyecek bir süre bakalım değişiyor muyum istekli miyim...Huyudur gözlem yapmak davranışlara dikkat etmek. Söylüyorsun sonra icraati bırakıyorsun diyordu bana. Sadece konuşmakla ikna edemiyorum malesef. Biraz sosyal yaşamıma arkadaşlarıma ağırlık vereceğim kafa dağıtacağım bakalım...
Hayatinizi okuyunca "ya eşim boyle olsaydi diye korktum"resmen siz kari koca bu sekilde yasamaktan mutlusunuz cunku esinizin karakteri, sizinkini kaldirabilecek yapidaymiş.
Esimi ne kadar seversem seveyim boyle bir hayat istegi bana sorun olurdu kaldiramam, 3. Gun ev sessiz kaldi diye surat asanla ugrasamazdim, boşanmaya bile giderdi evliliğim.
Elbette biz de arkadas, aile icine cikiyoruz ama anlattiginiz sekilde bir yaşami herkes yapamaz.
Konu sahibinin eşinin istekleri makul gorunuyor ama bu hayat tarzi diger tarafa eziyette olabilir.
Ikisinde kendilerinden biraz kirpsa sanki daha iyi olacak gibi.
Ben birşey diyeyim mi konu sahibi siz bir gün mutlaka ayrılacaksiniz umarım düzelir ama ben sizi çok eskiden beri takip ediyorum eşinizle yola devam etmek çok zor .evlilik plan programla olmaz ki senelerdir kendinizi heba ediyorsunuz yazık size sizde bir annenin babanın cocugusunuz şu dönemde çocuk büyütüyor onların sıkıntıları ile ugrasmaniz gerekiyordu daha ne istediğini bilmeyen kapris kumkumasinin şifresini çözmekle değil.Arada sevgi ve alışkanlık olunca tabiki zor ama heba olmuş yılların üstüne yenisini eklemek neden.Neden onun istediği kalıba gireceksin hep!! senin mutlu olma yolun niye görmezden geliniyor!!!.Butun sorumluluk sana verilip üstüne akşamın darina kadar çalışıp yine mutlu etme görevi sana kakalaniyor madem öyle calistirmasin 7/24 misafir agirla.ama yok o zamanda beyimizin ev hanımına saygısı kalmaz .off nereden tutsak elimizde kalıyor .Yillarinizin çöp olmaması dileğiyle.
Esin evliliginizden mutlu değil.Ayrilmayi istiyor ancak ayrılan olmuş olmak istemiyor. Senin onu bosaman için resmen "mücadele" ediyor. Bazense "benimle evli kalmayı istiyorsan çok istediğini şöyle göster/böyle göster " diye sartlar sürüyor önüne. Sen de aslında tek başına bir evlilik yaşıyorsun ama sanırım evli olmayı , aile kurumu içinde olmayı sevdin ve bunun devamını istediğin için gözü kapalı devam ediyorsun.
Esin evliliginizden mutlu değil.Ayrilmayi istiyor ancak ayrılan olmuş olmak istemiyor. Senin onu bosaman için resmen "mücadele" ediyor. Bazense "benimle evli kalmayı istiyorsan çok istediğini şöyle göster/böyle göster " diye sartlar sürüyor önüne. Sen de aslında tek başına bir evlilik yaşıyorsun ama sanırım evli olmayı , aile kurumu içinde olmayı sevdin ve bunun devamını istediğin için gözü kapalı devam ediyorsun.
Mesleğiniz var mı çalışıyo musunuzŞu an kafam karışık, hemen söylemek mi mantıklı plan yapıp bekletmek mi. Bir de ailem vs kısmı var kriz geçirir hepsi boşanırsam bir de onlarla uğraşmak istemiyorum
Ailenize en son söyleyin zaten ama çok beklemeyin bence, eşiniz evliliğe devam etmek istemiyor bu çok açık, sosyallesmeden geldiğiniz nokta , eşinizin bunu bahane etmesinden başka bişey değil.Şu an kafam karışık, hemen söylemek mi mantıklı plan yapıp bekletmek mi. Bir de ailem vs kısmı var kriz geçirir hepsi boşanırsam bir de onlarla uğraşmak istemiyorum
evet çalışıyorumMesleğiniz var mı çalışıyo musunuz
O zaman ailenizin tepkisini önemsrmeyin planınızı düzeninizi oluşturun öyle ayrılın keza eşiniz ne olursa olsun boşacak durumda şuan o yüzden boşanmayı evi o terk ederse kabul edeceğinizi söyleyin kurulu düzenden giden o olsun siz değilevet çalışıyorum
Ailenize en son söyleyin zaten ama çok beklemeyin bence, eşiniz evliliğe devam etmek istemiyor bu çok açık, sosyallesmeden geldiğiniz nokta , eşinizin bunu bahane etmesinden başka bişey değil.
Maddi olarak beklemeniz gereken birşey varsa ev tutmak vs.icin bekleyin ama onun haricinde kendi hayatınıza, yolunuza bakın biran önce.
Sen önce kendini netlestir bence...bosanma yönünde bir kararın varsa da neyi nasıl yapacağına bir karar ver.Ailenin kriz geçireceğini sanmıyorum çünkü zaten bu konuda diken üstünde davranıyorlardı bence... Eşinin annesi konusunu da hiç gündeme alma (evet annem seni istemiyordu ben de onunla kıyıda köşede seni cekistiriyordum , evde dün ne yedigimize kadar gidip anlatiyordum demesini bekleme)Şu an kafam karışık, hemen söylemek mi mantıklı plan yapıp bekletmek mi. Bir de ailem vs kısmı var kriz geçirir hepsi boşanırsam bir de onlarla uğraşmak istemiyorum
O planları yapin zaten ve net karar verin ola ki eşiniz siz karar verince yumusarsa geri adım atmayın çünkü şimdi düzelir gibi olsa da ilişkinizin sonu yok maalesef,bu evliligi devam ettirmeye çalışmak sadece sizin hayatınızdan ve zamanınızdan çalmak demek. Emin olunca adım atarsınız.Maddi sıkıntım yok çok şükür ama bir plan yapmalıyım kafam çok karışık şu an
O zaman ailenizin tepkisini önemsrmeyin planınızı düzeninizi oluşturun öyle ayrılın keza eşiniz ne olursa olsun boşacak durumda şuan o yüzden boşanmayı evi o terk ederse kabul edeceğinizi söyleyin kurulu düzenden giden o olsun siz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?