- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
So
Şöyle söyleyeyim, eğer cevabı bulmak için uğraşıyorsanız muhtemelen istemediğiniz seçeneğin doğru olduğunu biliyorsunuz. O uğraş bir umutla yapılıyor. Bence 1 hafta uzaklaşın evden ve kafa dinleyin. Bu sayede eşiniz düzeni sallamadiginizi görür ve siz de mutluluk derecenizi hissetmiş olursunuz. Maddi kaygınız da yokmuş, arkadaş ve aileyle ayarlayın bir şeyler işinizi etkilemeyecek şekilde bence.
Geceleri annenizde kalabilir misiniz? Esim geç geliyor zaten biraz seninle kalayım dedim diye?Evet bunu düşündüm ama ay sonuna kadar izin alma şansım yok, haftasonu için planlarım var, evde durmayacağım.
Yani boşanmak istediğini söyledi öyle mi? O zaman çok da düşünecek birşey yok derim. Umarim sureci yürütürken işle ilgili sorun yasamazsin.olumsuzmuş kararı değişeceğini düşünmüyormuş
Farzedin onlarla ilgili yada değil ne farkeder .eşiniz bitirmis bu evliligi onlarla ilgiliyse ki daha da kötü başkasının gazıyla yuvasını yıkıyor. Bence kendi içinizde cesaret toplayın durumu netlestirin .böyle sizede yazık esinizede .onun tavrı yanlış olmasına rağmen sizden daha cesur davranmıs malesef .sadece sizinde bitirmenizi bekliyor belliki. Umarım çok çok mutlu olursunuz. Ama kendinize güvenin hatayi kV de sunda bunda aramak yerine eşinizde ve kendinizde arayın .Ya bir de emin olamadığım nokta şu ki, kv ve eşimle aynı anda sorun yaşıyorum ve ısrarla bana onlarla ilgisi yok diyor ve inanamıyorum. Kafamdaki en önemli soru bu aslında, çünkü benim milyonlarca konum var kv ile ilgili. Ben tekrar aynı şeyleri yaşayacaksam 1 saniye durmam ki. Bana ısrarla onlarla alakası yok diyor.
Kızlar toplu cevap yazayım dün bakamadım. Haftasonu eşim iki gün de işe gitti, pazar hatta uyuyordu uyandırdılar.. Akşam 7-8 de geldi iki günde de, çalışma yapıyoruz dedi. Her neyse..Ben iki günde kendim program yaptım gezdim vs. Dün gece arkadaşımla konuşuyorduk, sonra yatarken biraz konuşalım dedi. Geçen hafta ona kendimi anlatan mesajlar atmıştım, hem cinsel hayatımızdaki aksama ile ilgili, onunla ilgili olmadığını psikolojik açıdan sıkıntılı bir dönemde olduğumu sonra düzelince de ona hep adım attığımı ama ondan karşılık alamadığımı yazdım. Her gece geldiğinde boynuna atlayarak karşıladığımı ama onun istemediğini...Sosyallik konusunda da eve hep geç geldiğini kendimi yalnız hissettiğimi , geçen hafta erken geldiği için (ki erken dediğim saat 8 buçuk-9 buçuk arası , normalde 10 dan aşağı gelmez ) evde onunla birlikte zaman geçirdiğim için haftasonu için rahatlıkla program yapabildiğimi ve bunu gerçekten isteyerek yaptığımı yazmıştım.
Bir şeyler yazmışsın, yapamam edemem vs dedi, hayır dedim bunları yazdım sana. Bak iki gündür dışardayım kendi isteğimle kimsenin zoruyla değil , kimse için de değil sadece kendim için dedim. Zaten benim kararım olumsuz olacak değişeceğini sanmıyorum, sanma ki bir iki yapar beni kandırdığını sanarsın hiç bulaşma, bir kere üzülür tam üzülürüz dedi. Ben bundan sonra ne yaparsam kendim için yapıyorum, sen bilirsin kararın için dedim. Yatmaya gittim.
Durum böyle...Beni yıllardır tanıyan yakın bir arkadaşım var, o çok kızıyor niye çekiyorsun bu adamı, bırak daha iyisini bulursun senin gibi birini isteyen birsürü erkek var, hatta çevremde bile var kendine bunu yapma sen boşan diyor.
Ben artık sadece kendim için kendi mutluluğum için yapacağım ne yaparsam. Kimseyi yanımda zorla tutamam, gitmek istiyorsa da gider. Sadece kendime odaklanıyorum bir süre için.
@dgdln , @Yasamenerjisi , @KudrAlobar , @samdan,nomunomuchua
Salıverin gitsin. Ben iyi niyetle bir şeyler yapılabilir sanıyordum ama adam çocuk gibi oynuyor. Ona bunun oyun olmadığını gösterin. Evden öyle uzaklaşılmaz böyle uzaklaşılır diyip gitmek lazım.Sürekli davet ediyorum iki haftadır gelmiyor, işe gidiyor. Ben kendi kendime sosyalleşiyorum. Tamam dese bir sürü planım hazır. Dün akşam da çok kırıldım söylediklerine, yap tabi kendin için ama benim kararımı değiştiremezsin kandıramazsın ne demek?
O kadar üzüldüm ki.... siz bu kadar çabalarken eşinizin umursamazlığı beni bile sinirlendirdi.Kızlar toplu cevap yazayım dün bakamadım. Haftasonu eşim iki gün de işe gitti, pazar hatta uyuyordu uyandırdılar.. Akşam 7-8 de geldi iki günde de, çalışma yapıyoruz dedi. Her neyse..Ben iki günde kendim program yaptım gezdim vs. Dün gece arkadaşımla konuşuyorduk, sonra yatarken biraz konuşalım dedi. Geçen hafta ona kendimi anlatan mesajlar atmıştım, hem cinsel hayatımızdaki aksama ile ilgili, onunla ilgili olmadığını psikolojik açıdan sıkıntılı bir dönemde olduğumu sonra düzelince de ona hep adım attığımı ama ondan karşılık alamadığımı yazdım. Her gece geldiğinde boynuna atlayarak karşıladığımı ama onun istemediğini...Sosyallik konusunda da eve hep geç geldiğini kendimi yalnız hissettiğimi , geçen hafta erken geldiği için (ki erken dediğim saat 8 buçuk-9 buçuk arası , normalde 10 dan aşağı gelmez ) evde onunla birlikte zaman geçirdiğim için haftasonu için rahatlıkla program yapabildiğimi ve bunu gerçekten isteyerek yaptığımı yazmıştım.
Bir şeyler yazmışsın, yapamam edemem vs dedi, hayır dedim bunları yazdım sana. Bak iki gündür dışardayım kendi isteğimle kimsenin zoruyla değil , kimse için de değil sadece kendim için dedim. Zaten benim kararım olumsuz olacak değişeceğini sanmıyorum, sanma ki bir iki yapar beni kandırdığını sanarsın hiç bulaşma, bir kere üzülür tam üzülürüz dedi. Ben bundan sonra ne yaparsam kendim için yapıyorum, sen bilirsin kararın için dedim. Yatmaya gittim.
Durum böyle...Beni yıllardır tanıyan yakın bir arkadaşım var, o çok kızıyor niye çekiyorsun bu adamı, bırak daha iyisini bulursun senin gibi birini isteyen birsürü erkek var, hatta çevremde bile var kendine bunu yapma sen boşan diyor.
Ben artık sadece kendim için kendi mutluluğum için yapacağım ne yaparsam. Kimseyi yanımda zorla tutamam, gitmek istiyorsa da gider. Sadece kendime odaklanıyorum bir süre için.
@dgdln , @Yasamenerjisi , @KudrAlobar , @samdan,nomunomuchua
Geceleri annenizde kalabilir misiniz? Esim geç geliyor zaten biraz seninle kalayım dedim diye?
Yani boşanmak istediğini söyledi öyle mi? O zaman çok da düşünecek birşey yok derim. Umarim sureci yürütürken işle ilgili sorun yasamazsin.
Farzedin onlarla ilgili yada değil ne farkeder .eşiniz bitirmis bu evliligi onlarla ilgiliyse ki daha da kötü başkasının gazıyla yuvasını yıkıyor. Bence kendi içinizde cesaret toplayın durumu netlestirin .böyle sizede yazık esinizede .onun tavrı yanlış olmasına rağmen sizden daha cesur davranmıs malesef .sadece sizinde bitirmenizi bekliyor belliki. Umarım çok çok mutlu olursunuz. Ama kendinize güvenin hatayi kV de sunda bunda aramak yerine eşinizde ve kendinizde arayın .
Ben şuan gerçekten çok şaşırdım.
Gerçekten böyle mi konuştu?
Sinirlendim gerçekten.
Sanki kendisinde hiç hata yokmuş gibi havalara girdi demek.
Bence bırak şımartma artık.
Çünkü kırıcı konuşmuş haksız yere.
Boşanmayı mutlu olacağı seçenek olarak görüyorsa yönelsin tamam..
Güle güle deseydin hatta.
Salıverin gitsin. Ben iyi niyetle bir şeyler yapılabilir sanıyordum ama adam çocuk gibi oynuyor. Ona bunun oyun olmadığını gösterin. Evden öyle uzaklaşılmaz böyle uzaklaşılır diyip gitmek lazım.
Cidden bu tipler ondan anlıyor.
O kadar üzüldüm ki.... siz bu kadar çabalarken eşinizin umursamazlığı beni bile sinirlendirdi.
Bence eşin seni sevmiyor.Sürekli davet ediyorum iki haftadır gelmiyor, işe gidiyor. Ben kendi kendime sosyalleşiyorum. Tamam dese bir sürü planım hazır. Dün akşam da çok kırıldım söylediklerine, yap tabi kendin için ama benim kararımı değiştiremezsin kandıramazsın ne demek?
Sen yoldan çıkmış biri misin de sana böyle davranıyor?Aynen öyle konuştu zaten konuşmuyoruz ki başka. Bende de hata var diyen adam havaya girdi herhalde...Bir de sanırım beni yola getirdiğini sanıp iyice abartıyor gibime geliyor
Aynen öyle konuştu zaten konuşmuyoruz ki başka. Bende de hata var diyen adam havaya girdi herhalde...Bir de sanırım beni yola getirdiğini sanıp iyice abartıyor gibime geliyor
Eşinin bu davranışlarına bakan da somut bir problem yasamissiniz,sen kusurluymussun,yalvar yakar ondan yılların hatrina şans medet umuyorsun ...o da sana koşullarini sıralıyor,ertesi gün sıraladığı koşullardan vaz geçiyor falan filan..senin karşı cinsle iş için ama yanlış anlaşılabilecek bir mailine /mesajına şahit olmadı dimi bu adam?Bence o şu an zevk alıyor kendince beni yola getirdiğini sanıyor...
Bence eşin seni sevmiyor.
İnsan iyi geçinmek istediği, sevdiği insana böyle davranmaz.
Velev ki sen onu kandırmak istiyorsun. Ne var bunda? Sana sevgisini göstermesi, seni mutlu edebilmesi için taktik uygulamak hata değil ki.
Eşin ne kadar hayır dese de anneci. Annesi mutsuzsa o da mutsuz.
Sosyalleşmek isteyen insan karısına vakit ayırır. Seninle vakit geçirmek istemediği için işkolik bence.
Kocan @Elbebekgulbebek63 ün eski kocasına benziyor bence.
Onunla da fikir alışverişi yap derim.
Siz ona daha açıklama yapmayın,gösterin. Eğer hala bitti,boşanalım derse tamam deyin. Biliyorum evliliği bitirmek zor ama mutsuz olmayı hak etmiyorsunuz.Bence o şu an zevk alıyor kendince beni yola getirdiğini sanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?