eşim gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa...

Evet bunu düşündüm ama ay sonuna kadar izin alma şansım yok, haftasonu için planlarım var, evde durmayacağım.

Farzedin onlarla ilgili yada değil ne farkeder .eşiniz bitirmis bu evliligi onlarla ilgiliyse ki daha da kötü başkasının gazıyla yuvasını yıkıyor. Bence kendi içinizde cesaret toplayın durumu netlestirin .böyle sizede yazık esinizede .onun tavrı yanlış olmasına rağmen sizden daha cesur davranmıs malesef .sadece sizinde bitirmenizi bekliyor belliki. Umarım çok çok mutlu olursunuz. Ama kendinize güvenin hatayi kV de sunda bunda aramak yerine eşinizde ve kendinizde arayın .

Ben şuan gerçekten çok şaşırdım.
Gerçekten böyle mi konuştu?

Sinirlendim gerçekten.
Sanki kendisinde hiç hata yokmuş gibi havalara girdi demek.

Bence bırak şımartma artık.
Çünkü kırıcı konuşmuş haksız yere.
Boşanmayı mutlu olacağı seçenek olarak görüyorsa yönelsin tamam..

Güle güle deseydin hatta.

Salıverin gitsin. Ben iyi niyetle bir şeyler yapılabilir sanıyordum ama adam çocuk gibi oynuyor. Ona bunun oyun olmadığını gösterin. Evden öyle uzaklaşılmaz böyle uzaklaşılır diyip gitmek lazım.
Cidden bu tipler ondan anlıyor.

O kadar üzüldüm ki.... siz bu kadar çabalarken eşinizin umursamazlığı beni bile sinirlendirdi.

Geceleri annenizde kalabilir misiniz? Esim geç geliyor zaten biraz seninle kalayım dedim diye?

Annem zaten habire sıkıştırıyor bu konuda, o beni sakinleştireceğine ben onu sakinleştirmek zorunda kalırım zaten kafam karışık. Bir de çok uzak işyerime

Teşekkür ederim

Aynen öyle konuştu zaten konuşmuyoruz ki başka. Bende de hata var diyen adam havaya girdi herhalde...Bir de sanırım beni yola getirdiğini sanıp iyice abartıyor gibime geliyor

Bence eşin seni sevmiyor.
İnsan iyi geçinmek istediği, sevdiği insana böyle davranmaz.

Velev ki sen onu kandırmak istiyorsun. Ne var bunda? Sana sevgisini göstermesi, seni mutlu edebilmesi için taktik uygulamak hata değil ki.
Eşin ne kadar hayır dese de anneci. Annesi mutsuzsa o da mutsuz.

Sosyalleşmek isteyen insan karısına vakit ayırır. Seninle vakit geçirmek istemediği için işkolik bence.
Kocan @Elbebekgulbebek63 ün eski kocasına benziyor bence.
Onunla da fikir alışverişi yap derim.

Eşiniz neden bütün sorumluluğu size yüklüyor?Kendisinin hiç çabası yok anladığım kadarıyla.Egoist davranıyor size karşı.Açıkça konuşun eğer birbirinize sevginiz kalmamışsa,kaybetmek ikinizide çok sarsmaz.Hiçbirşey tek taraflı çabaylada düzelmez.Siz gerçekten birbirinizi seviyor musunuz?Eşiniz sevgi ayrı birşey gibi bir laf etmiş ya.Hiçte ayrı bir konu değil.Tam da konu bu bence.İnsan birini gerçekten seviyorsa,değer verir,özler,beraber zaman geçirmek ister.Eşiniz sizin onu sevmediğinizi düşünüyor,peki kendisi sizi seviyor mu?Sizden umutlu değil gibi konuşup durmuşta,kendini hiç sorgulamıyor.Biraz zaman tanıyın birbirinize.Olmuyorsa,iki taraftada istek yoksa uzatmanın manası yok.

Aynen öyle konuştu zaten konuşmuyoruz ki başka. Bende de hata var diyen adam havaya girdi herhalde...Bir de sanırım beni yola getirdiğini sanıp iyice abartıyor gibime geliyor
Sen yoldan çıkmış biri misin de sana böyle davranıyor?
Bildiğin oynuyor seninle.
Hatta afedersin ama aptal yerine koyuyor.
Şiddet, hakaret vs yok ama adam diliyle eziyor seni.

Bence o şu an zevk alıyor kendince beni yola getirdiğini sanıyor...
Eşinin bu davranışlarına bakan da somut bir problem yasamissiniz,sen kusurluymussun,yalvar yakar ondan yılların hatrina şans medet umuyorsun ...o da sana koşullarini sıralıyor,ertesi gün sıraladığı koşullardan vaz geçiyor falan filan..senin karşı cinsle iş için ama yanlış anlaşılabilecek bir mailine /mesajına şahit olmadı dimi bu adam?

elbebekle de çok dertleştik zamanında biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…