eşim gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa...

Hayatinizi okuyunca "ya eşim boyle olsaydi diye korktum" resmen siz kari koca bu sekilde yasamaktan mutlusunuz cunku esinizin karakteri, sizinkini kaldirabilecek yapidaymiş.
Esimi ne kadar seversem seveyim boyle bir hayat istegi bana sorun olurdu kaldiramam, 3. Gun ev sessiz kaldi diye surat asanla ugrasamazdim, boşanmaya bile giderdi evliliğim.
Elbette biz de arkadas, aile icine cikiyoruz ama anlattiginiz sekilde bir yaşami herkes yapamaz.
Konu sahibinin eşinin istekleri makul gorunuyor ama bu hayat tarzi diger tarafa eziyette olabilir.
Ikisinde kendilerinden biraz kirpsa sanki daha iyi olacak gibi.

Çekilin ben bir Aslan burcuyum.
Benim için dürüstlük ön planda. Rica ediyorum aileyle alakalı şeyleri uzatma ve ona güven. Sev sadece sev dokunarak sev. Fiziksel temas. Sadece senden şefkat bekliyor.

Terapi almayı düşünmez misiniz, sanki yardım almadan zor olacak gibi.. kafası karışık bir adam gördüm anlattığınız durumda ..

Esin tam olarak ne istiyor mus? Çocuk mu?Annesi ile kolkola güne gitmen mi? Arkadaşlarla ortamlara akmak mi?
Bende bunu düşündüm şimdi
O kadar konuşmaya hala her şey muallakta

Ayrıca
Sıkılıyorum diyen erkekten korkmalı eni sonu bir kadına dayanıyor o iş
Yok bu kadar dibdibe olmayalım yok haftada iki kez arkadaşlarla bir şeyler yapmalıyım bilmem ne
Sonra bir bakıyorsun kocana gece ikide mesajlar gelmeye başlıyor

Ben eşimin de sizin gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. Ve gerçekten birşeyler yapmak istiyorum. Ve eminim ki bunları bana sizin söylediğiniz netlikte söyleseydi ve aile konusunda çok daha önce aksiyon alsaydı böyle olmazdık.

Eşime eve geç geldiğini ve kendimi yalnız hissettiğimi, sadece haftasonu gördüğümü onda da eve kapandığımızı birlikte vakit geçirmek istemediğimi söylemiştim. Eşim bu hafta normalden erken geldi hep gözümden kaçmadı bu. Dün de normal davrandım, konuştuk biraz iş konusunda. İşte de çok bunalmış (zaten hep bunalır ve bana anlatır sonra gene işkolikliğine devam) vs vs. Ben de şimdi diyorum ki bu akşam yemeğe çıkalım diye teklif edeyim. İnanın eşimi haftaiçi böyle görmek bile beni gaza getirdi. Çünkü cidden tüm haftaiçi yalnız kalınca haftasonuna ne isteğim kalıyormuş ne dermanım bunu da teyit etmiş oldum yani duygularımda haklıymışım.

Akşam yemeğe çıkalım diyeceğim, hayır derse hiçbirşey olmamış gibi cumartesi gene teklif edeyim mi dışarı çıkmayı? Büyük ihtimal benim istediğime ilk başta inanmayacak ikna olmayı bekleyecek, test edecek. Israrla çıkalım diyeyim mi hayır derse ?

Ney kuzum anlamadim. Kaynana senin arkandan annene cocuk varmi diyemi soruyor?
Ama nasil sen korundun mu?
Adamda hata var soylemesi lazimdi cocuk istiyorum diye 6 yil icinde

Aynen öyleydi. Şimdi konuşmuyorlar kavga etti kv annemle. Ya o kadar sinir bir durumdu ki eşimle konuşmam gereken şeyleri kv anneme söylüyor, eşim bana bir şey söylemiyor sinir oluyordum.

Aynen öyle, orta yolu bulursak olacak gibi de, işte böyle 1 gün çıkmayınca surat asılırsa ben de ne yaparım diyorum..Eşim ev dışında mutlu, eve girince mutsuz resmen hissediyorum bunu.

eşimin istediği yaşam tarzını bir kaç arkadaş anlatmış aslında, orta yol bulunabilir ama keşke bana açık olsaydı burdaki arkadaşlar gibi. 1 -2 kere konuştuk işte sıkılıyorum kapattık kendimizi ama o kadar muallak bir konuşma ki bu bence, sıkılmanın kriteri nedir, bakın buraya bile herkes yazdı, 3. günde sıkılıyorum diyenden haftada 1 e daha uzun süreye kadar herkesi rutini farklı.

Evet ben ısrar isterim mesela.
Peşimde dört dönsün, ikna etmeye çalışsın

Bir kere sorunca öylesine gibi geliyor.
Gerçekten içinden geldiğine emin olmalıyım.
Hatta çıkalım mı deme rezervasyon yaptırdım bir yerde bizim için de. :)

Ahahaha istediğim cevap:) Tamam o zaman ısrara başlıyorum, akşam istemezse yarın yarın istemezse pazar:) Çünkü gerçekten istiyorum, tam da tahmin ettiğim gibi haftaiçi eşime doyunca h. sonu hiçç evde olasım gelmedi şu an :)

Ya size sarılmak istiyorum sayın eşimin kadın versiyonu:)

İnşallah her şey iyi olur.
Mutluluklar dilerim :)

Ahh canim benim , ne diyecegimi bilmiyorum artik inan( Allah sana ,yuvana huzur mutluluk versin inşallah tez zamanda .
Ayni yoldan geçtim biliyorsun ,ayni sıkıntılar ama senin eşinin ne yapmak istedigini kestiremiyorum maalesef

Son düzenleme:
eşinizin aslan burcu olması neyi değiştirir anlamadım :/ her burç aynı karakter sanki hoş burç diye de bi şey yok ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…