- 10 Mayıs 2024
- 70
- 46
- 3
- 38
- Konu Sahibi anneolmakkk
-
Ay miss gibi adam. Asosyalsenız evlenmeyecektınızArkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Benim eşim sürekli gezmek istiyor
Arabamız yok iyi ki de yok .
Yoksa saatlerce gezerdi .
Her hafta sonu mutlaka gezer
Ben çok gezmeyi sevmediğim için sürekli tartışırız .
Sırf gezmek için olmadık zaman da izne çıkar.
Araba yok bisry yok istanbul trafiğinde metro ile metrobüs ile gezer durur .
Gézme anlayışı uzak yerlere gidip park sahil ne varsa gezip orda yemek yiyip
3 saatlik yolu geri dönüp gelir.
Biri memleketine gitsin araba varsa bende gidecem der
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Olgun insan ayagini yorganına göre uzatmaz mi.
Bir insan arefe günü gezmeye gider mi
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
Eşleri değişelimşaka tabi ki
Yurtdışını gezmeyi teklif edin, yeterli parayı biriktirene kadar yerinde oturur bir süre
Benim hoşuma gitmiyor . Çok yoruluyorum ayaklarım şişiyor resmen.Milletin aradığı özellikten şikayet ediyorsun
Değilim tam tersine eşim gezmeyi sevdiği kadar da Asosyal iki kelime konuşmaz konu açamaz kitap okumazAy miss gibi adam. Asosyalsenız evlenmeyecektınız
Arkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Benim eşim sürekli gezmek istiyor
Arabamız yok iyi ki de yok .
Yoksa saatlerce gezerdi .
Her hafta sonu mutlaka gezer
Ben çok gezmeyi sevmediğim için sürekli tartışırız .
Sırf gezmek için olmadık zaman da izne çıkar.
Araba yok bisry yok istanbul trafiğinde metro ile metrobüs ile gezer durur .
Gézme anlayışı uzak yerlere gidip park sahil ne varsa gezip orda yemek yiyip
3 saatlik yolu geri dönüp gelir.
Biri memleketine gitsin araba varsa bende gidecem der
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Olgun insan ayagini yorganına göre uzatmaz mi.
Bir insan arefe günü gezmeye gider mi
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
Anladıgım kadarıyla gezmesı degil ama elde avucta ne varsa tutmayıp gezmesı sıkıntı bunda haklısınızDeğilim tam tersine eşim gezmeyi sevdiği kadar da Asosyal iki kelime konuşmaz konu açamaz kitap okumaz
Onun tek zevki yiyip içip dolasmak
Eşimin en sevdiğim huyu bu sen niye beğenmiyorsun kızzzzz gezmese gezdirmeye bu sefer evde kös kös oturuyoruz diyeceksiniz
Biz istanbula bağlı olup aynı zaman da istanbulun en uzak ilçesinde oturuyoruz .İstanbul'da uygun fiyatlı gezilecek çok yer. Vapura binmek, evde termosa çay alıp, parklarda içmek vs. Belturların fiyatı fena değil.
Zaten istanbul trafiğine arabayla çıkmak eziyet. Metro-metrobüs yapması normal.
İşte onu söylemeye çalışıyorum çok yorucu .Enerjisi hiç bitmiyor sanırım, 3 saat metrobüsle sırf gezmek için gidip gelmek ne bileyim yorucu değil mi acaba? Arada bir olabilir de sürekli ben çekemem enerjim düşük benim
Biz istanbula bağlı olup aynı zaman da istanbulun en uzak ilçesinde oturuyoruz .
Ordan çıkıp çamlıca pirrlottiye metrobusle gitmek işkence.
Müze gezsek veya kitap evlerine gitsekİstanbul'da uygun fiyatlı gezilecek çok yer. Vapura binmek, evde termosa çay alıp, parklarda içmek vs. Belturların fiyatı fena değil.
Zaten istanbul trafiğine arabayla çıkmak eziyet. Metro-metrobüs yapması normal.
Sen yönlendir buraya şuraya gidelim şusu meşhur desene…Müze gezsek veya kitap evlerine gitsek
Tamam diyecem .
O sadece boş boş geziyor
Ben size hak verdim abartmaya gerek yokİşte onu söylemeye çalışıyorum çok yorucu .
Eşleri değişelimşaka tabi ki
Yurtdışını gezmeyi teklif edin, yeterli parayı biriktirene kadar yerinde oturur bir süreyolunu bulsa
Yıllardır alışamadım her eve döndüğüm de üç gün kendime gelemiyorumBenimkinde de azıcık bu özellikten olsa ya şu kadarcik bile yeterbir iki alıştırma turu atın alışırsınız siz de
Ben yol gitmeyi sevmiyorum o kadar yolu gidip van kahvaltısını yiyemem meselaSen yönlendir buraya şuraya gidelim şusu meşhur desene…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?