Esim gezmeyi cok seviyor .

Bu gezmek mi bilemedim bence boş yapmak. Verimli değil, zevkli değil, bir şey katmıyor. Bilemedim benim de hoşuma gitmezdi ya bir sürü yol git çay iç gel
Vallahi bunu demek istiyorum işte
Sırf yemek içmek için o kadar yol gidip gelmek bana tuhaf geliyor .

Bu kadar gezentilik beni de delirtir. Tahammul edemiyorum böyle seylere, bazi arkadaslarim da boyle.
Biz de Istanbuldayiz.
Arabayla dahi saatlerce surecek olan yola, trafige sirf sahil, park gormeye ve yemek icin gidemem her haftasonu, yakinimda var zaten bunlar dogru durust bir sey görmedikten sonra bunlar icin 3 saat yol gidip gelmek boş insan işi. Bu sosyal olmakta değil nebileyim. Kolaylik diliyorum.

Teşekkür ederim demek ki beni anlayan da var .
Çoğu arkadaşım ne güzel gez işte daha ne istiyon diyor
Ama bana boş geliyor bu tür şeyler.

İlk defa gezmeyi sevmeyen kadın görüyorum . Ayol takıl sende giyin süslen gir koluna gezin dolaşın birlikte güzel yerler anılar biriktirin . Bende o konuda çok şanslıyım eşim de çok sever bende

İlk defa gezmeyi sevmeyen kadın görüyorum . Ayol takıl sende giyin süslen gir koluna gezin dolaşın birlikte güzel yerler anılar biriktirin . Bende o konuda çok şanslıyım eşim de çok sever bende
İlk olabilirim bu anlam da çoğu arkadaşım da bana bu konuda kızarlar

Teşekkür ederim demek ki beni anlayan da var .
Çoğu arkadaşım ne güzel gez işte daha ne istiyon diyor
Ama bana boş geliyor bu tür şeyler.

Cunku cogunluk disarda boş dolanmayi bir sey yaptim saniyor.
Gezmenin de bir kalitesi olur, sahilde 1 tabak yemek yemek icin 3 saat yol gitmek bana faydali gelmiyor mesela. Istanbulun toplu taşimasiyla özellikle asla tiklim tikiş her yer agzina kadar insan zaten, havalar isindi mi özellikle düşüncesi bile basimi agritti.

Bu konu da çok şanslıyım eşim de bende COOOOOKKK seviyoruz gece geç saatlerde bile hadi gidelim der üşenmeden kaçamak yaparız 9yildir eşim de bende şikayet etmedik maşallah size maşallah bize

Bebegim
İlk olabilirim bu anlam da çoğu arkadaşım da bana bu konuda kızarlar
kaç yaşındasın bilmiyorum şuan şikayet ettiğin şeye yarın hasret kalırsın . Hasret kalırsın dediğim eşin arkadaşlarıyla plan program yapar sen zaten sevmiyorum diyip duruyorsun der ve kendine göre evlenebileceği yerlere gider . Böyle yapma derim herşeyi beraber yaşayın beraber vakit geçirin. Var iken değerlendirin gelir gideri de hiç düşünme ben de çok düşündüm ama gerek yokmuş erkekler herşeyi halleder çünkü sana naçizane tavsiyem bu

Bu konu da çok şanslıyım eşim de bende COOOOOKKK seviyoruz gece geç saatlerde bile hadi gidelim der üşenmeden kaçamak yaparız 9yildir eşim de bende şikayet etmedik maşallah size maşallah bize
Kesinlikle bende çok şanslıyım ayy bizim 6 olucak bence ilişkiye evliliğe renk katan şeyler bunlar . Ben şahsen evliliklerin böyle canlandığını savunanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…