- 10 Mayıs 2024
- 70
- 46
- 3
- 38
- Konu Sahibi anneolmakkk
-
Yolunu bulsa oraya da giderEşleri değişelimşaka tabi ki
Yurtdışını gezmeyi teklif edin, yeterli parayı biriktirene kadar yerinde oturur bir süre
Ben yol gitmeyi sevmiyorum o kadar yolu gidip van kahvaltısını yiyemem mesela
Ben yorulmadan gezmek istiyorumSize araba şart senin de gezesin var da yol yoruyor
Ayyy en güzel tespit buyduSize araba şart senin de gezesin var da yol yoruyor
Ayyy en güzel tespit buydu
Ben yorulmadan gezmek istiyorumpestilim çıkıyor kolay mı istanbulun bir ucundan diğer ucuna gitmek
Ee yaniAldım mesajı ben
Van kahvaltısı yerim ama yol çekemem diyor
Vallahi bunu demek istiyorum işteBu gezmek mi bilemedim bence boş yapmak. Verimli değil, zevkli değil, bir şey katmıyor. Bilemedim benim de hoşuma gitmezdi ya bir sürü yol git çay iç gel
Çok söyledim bu seferde yalnız gezmek istiyorBir zahmet onu da sen söyle kocişe
Teşekkür ederim demek ki beni anlayan da var .Bu kadar gezentilik beni de delirtir. Tahammul edemiyorum böyle seylere, bazi arkadaslarim da boyle.
Biz de Istanbuldayiz.
Arabayla dahi saatlerce surecek olan yola, trafige sirf sahil, park gormeye ve yemek icin gidemem her haftasonu, yakinimda var zaten bunlar dogru durust bir sey görmedikten sonra bunlar icin 3 saat yol gidip gelmek boş insan işi. Bu sosyal olmakta değil nebileyim. Kolaylik diliyorum.
İlk defa gezmeyi sevmeyen kadın görüyorum . Ayol takıl sende giyin süslen gir koluna gezin dolaşın birlikte güzel yerler anılar biriktirin . Bende o konuda çok şanslıyım eşim de çok sever bendeArkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Benim eşim sürekli gezmek istiyor
Arabamız yok iyi ki de yok .
Yoksa saatlerce gezerdi .
Her hafta sonu mutlaka gezer
Ben çok gezmeyi sevmediğim için sürekli tartışırız .
Sırf gezmek için olmadık zaman da izne çıkar.
Araba yok bisry yok istanbul trafiğinde metro ile metrobüs ile gezer durur .
Gézme anlayışı uzak yerlere gidip park sahil ne varsa gezip orda yemek yiyip
3 saatlik yolu geri dönüp gelir.
Biri memleketine gitsin araba varsa bende gidecem der
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Olgun insan ayagini yorganına göre uzatmaz mi.
Bir insan arefe günü gezmeye gider mi
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
Gezesim olsaydı araba temin edip teklif ettiği yerleri bilseniz .Ayyy en güzel tespit buydu
İlk olabilirim bu anlam da çoğu arkadaşım da bana bu konuda kızarlarİlk defa gezmeyi sevmeyen kadın görüyorum . Ayol takıl sende giyin süslen gir koluna gezin dolaşın birlikte güzel yerler anılar biriktirin . Bende o konuda çok şanslıyım eşim de çok sever bende
Teşekkür ederim demek ki beni anlayan da var .
Çoğu arkadaşım ne güzel gez işte daha ne istiyon diyor
Ama bana boş geliyor bu tür şeyler.
kaç yaşındasın bilmiyorum şuan şikayet ettiğin şeye yarın hasret kalırsın . Hasret kalırsın dediğim eşin arkadaşlarıyla plan program yapar sen zaten sevmiyorum diyip duruyorsun der ve kendine göre evlenebileceği yerlere gider . Böyle yapma derim herşeyi beraber yaşayın beraber vakit geçirin. Var iken değerlendirin gelir gideri de hiç düşünme ben de çok düşündüm ama gerek yokmuş erkekler herşeyi halleder çünkü sana naçizane tavsiyem buİlk olabilirim bu anlam da çoğu arkadaşım da bana bu konuda kızarlar
Kesinlikle bende çok şanslıyım ayy bizim 6 olucakBu konu da çok şanslıyım eşim de bende COOOOOKKK seviyoruz gece geç saatlerde bile hadi gidelim der üşenmeden kaçamak yaparız 9yildir eşim de bende şikayet etmedik maşallah size maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?