EŞİM GİT GİDE UZAKLAŞIYOR

naznazli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
124
68
98
arkadaşlar merhaba,

beş yıllık evliyim uzun yıllar konuştuk severek evlendik ama malesef benimle vakit geçirmeyi başbaşa sevmiyor hep toplu olarakzaman geçirmeyi istiyor kimse yoksada playstation yada telefondaki oyunla zaman geçiriyor bana süpriz bile yapsa başbaşa değil toplu halde yapıyor anlıyamadım yüzleştimde abarttığımı söyleyip konuyu kapatıyor. açıkça kendimden de soğdum. tavsiyelerinizi dertleşmek isterim.

sorularınıza da açığım.

Siz tanırsınız eşinizi hissedersiniz sorunu
ne zamandır böyle.

Hiçbir bilgi vermemişsiniz ki?

Eşiniz daha önceden yakındı şimdi mi uzaklaşıyor. Sizin eşinize karşı hareketleriniz nasıl? Sürekli adama, şunu yapmadın, böyle değilsin, neden şöyle davranmadın diye darlıyor olabilir misiniz acaba?

Birsürü ihtimal var.

Eğer o yapmıyorsa başbaşa bi şeyler, e siz yapın? Neden sürekli erkeklerden bekliyorsunuz ki?

Sürekli şikayet eder bi haldeyseniz ya da sürekli bir şeyleri eksik buluyorsanız eğer başbaşa bi şeyler yapmak istemiyor olabilir kocanız.

Bu durumun farkında olmanız evliliginiz için bir avantaj . Ben her zaman ilk önce konuşmaktan yanayım ama olmuyorsa sürekli konuşmak sen paranoyaksin kafanda kuruyorsuna götürür. Eyleme geçin yani ben sürpriz vs de sadece erkek yaparmış gibi anlayışa karşıyım. Ben eşimden beklemiyorum sürpriz yaparım iltifat ederim eşimi sasirtirim kalabalık olduğumuzda hoş bir şekilde ruhunu oksarim . Bunlar gerçekten işe yarıyo ayrıca tensel temas yok önemli yani cinsi münasebet olmadan temas etmek yanağına saçına dokunmak otururken temas halinde olmak vs vs ben kendim için söyliyim sarılmak temas etmek bana kendimi iyi hissettirdigi için yapıyorum , sürprizi eşim mutlu olunca mutlu olduğum için yapıyorum vs vs

merhabalar,

bilgiveremedim neyi nasıl anlatıcağımı bilemediğim için soru geldikçe aklıma gelir diyekonuşa konşa çözüm bulurum sizlerle beraber.

evet evcimen gezme tozma anlamında malesef sıfır ben kaç kere organize ederim kahvaltı şubu bi bakmışım annesini aramış oda bizimlegelmiş hiç sesimi çıkarmam sorunda etmem. yanifarklı bipilan yapsam ne gerek var der ne güzel evde oturuyoruz der. tatil pilanı yaparım ona bunada söyle beraber gidelim der.

kendi ailesiyle pilan yaparken zorluk çekmez hemen pilanı olduruverir mızmızlanmaz bende hiçsesimi çıkarmam aksine desteklerim konubenim aileme gelince ki birbiriyle bisıkıntıları yok yalvarta yalvarta yapar. benim mızmızlığım buysa evet bunda yapıyorum

misal konuşup anlaştık bu hafta baş başayız haydaaaaa hemen annesiyle pilan hemen kardeşleriyle pilan yine sustum yine sustum

evet erkeklerden beklemiyoruz herşeyi ama firsat vermiyor yapmam için

ve artık hiç bişey yapasım yok

evet farkındayım bir avantaj olduğuna ama faydası olmuyor eşim konuşmayı pek sevmez zaten benimle işi ile alakalı ailesiilealakalı özel olmayanları bile anlatmaz konuşmayı sevmiyor diye düşünüyorum . süprizyaparım zaten kaç kez özel yemek yaparım hazırlarım evde bibakarım kayınvalidemialmış gelmiş artıkaklıma geldiğnde gülüyorum nebilim hafta sonu organize ederim kardeşlerimle şunu yapalım der benbaşka bişey düşündüğümü izah ederim suratı düşer onun dediğini yaparım en sonda anliycanız son noktalardayım sevgim azalmadı ama kırgınlıklarım çoğaldı

Eve emri vakiyle kayınvalideyi getirmesini müsait olmayarak engelleyebilirsiniz. Giyim olarak, ev düzeni olarak vs. Mesela benim eşim kimseyi habersiz çağırmaz. Çünkü her an pırıl pırıl oturmuyoruz evde.

Eve emri vakiyle kayınvalideyi getirmesini müsait olmayarak engelleyebilirsiniz. Giyim olarak, ev düzeni olarak vs. Mesela benim eşim kimseyi habersiz çağırmaz. Çünkü her an pırıl pırıl oturmuyoruz evde.

haklısınız ben biraz düzenliyim çalıştığım için süreklievim düzenli olur giyim konusunda da pek açık saçık giynmiyorum evde tek olmama ramen belki benim hatam bu buyuzden de eve rahar rahat çağrıyor herkesi bilemedim

nezaman giynsem falan hemen eşim sen normal halinle daha güzelsin falan der

Ben de bilinçli yapmıyorum aslında çok isterim evimin düzenli olmasını ama hem çocuk hem evi işini sevmemem yüzünden. Mesela tezgahta bulaşıkların akşama kadar durduğu oluyor. Oyuncaklar her yerde, yastıklar yerlere atılmış. Giyim olarak rahat hissetmezseniz de evi biraz salın.

öyle yapıcambundan sonra bakalım ..yani açıkçası ruhum darladı canım hiçbişey yapasım gelmiyor bir çok şeyde hevesim kırıldı

Canım ben eğer evde güzel bı masa romantik ortam hazirlamissam ufak ufak mesajlar gönderirim olayın heyecanını kacirmicak sürprizi bozmicak şekilde o yüzden öyle yanında birini getiremez
Biz de artık gezerken falan yalnız olmak istemiyoruz eşimin iş sistemi farklı arkadaşları falan uygun olamıyor o yüzden sadece akrabalarımız geldiğinde biseyler yapabiliyoruz yani demek istediğim bizim gezerken başbaşa olmamız pek önemli değil kalabalık olunca ikimizde daha çok egleniyoruz. Demekki eşinizde o şekilde. Ayrıca sizin istediğiniz olmuyor diye morelinizi bozmayin ne sürekli eşinizin istediğinin olması ne de sizin istediğinizin olması doğru değil her zaman biraz siz biraz eşiniz fedakarlık etmeli. Ben sadece evde uzun süre sosyal medya ,oyun vs durumlarına karşıyım . Eger esinize zaman ayirmayacaksaniz oyununuzdan sosyaledyanizdan geri kalmiyim derdindeyseniz evlenmeyin öyle erkek ya da kadınlara da sinir oluyorum.esiniz bu konuda hatalı

bende kendimi düşünemiyorum ev çocuk iş herhalde hepsiolunca bende yetişemem hiç bişeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…