Canım ben eğer evde güzel bı masa romantik ortam hazirlamissam ufak ufak mesajlar gönderirim olayın heyecanını kacirmicak sürprizi bozmicak şekilde o yüzden öyle yanında birini getiremez
Biz de artık gezerken falan yalnız olmak istemiyoruz eşimin iş sistemi farklı arkadaşları falan uygun olamıyor o yüzden sadece akrabalarımız geldiğinde biseyler yapabiliyoruz yani demek istediğim bizim gezerken başbaşa olmamız pek önemli değil kalabalık olunca ikimizde daha çok egleniyoruz. Demekki eşinizde o şekilde. Ayrıca sizin istediğiniz olmuyor diye morelinizi bozmayin ne sürekli eşinizin istediğinin olması ne de sizin istediğinizin olması doğru değil her zaman biraz siz biraz eşiniz fedakarlık etmeli. Ben sadece evde uzun süre sosyal medya ,oyun vs durumlarına karşıyım . Eger esinize zaman ayirmayacaksaniz oyununuzdan sosyaledyanizdan geri kalmiyim derdindeyseniz evlenmeyin öyle erkek ya da kadınlara da sinir oluyorum.esiniz bu konuda hatalı
Hayatınızda değişen bir şey oldu mu? Birden neden değişsin ki.
Dışarıda da birilerini çağırdığında bozulduğunuzu gösterebilirsiniz. Hani çok şaşırmış yok artık gibi. Yaptığının absürd bir şey olduğunu artık tavırlardan anlasın. Çünkü konuşmuşsunuz olmamış. Bir de her şey konuşulmaz zaten, adama sana yemek hazırladım anneni getirme desen “ne olacak gelsin” der.bende kendimi düşünemiyorum ev çocuk iş herhalde hepsiolunca bende yetişemem hiç bişeye
Dışarıda da birilerini çağırdığında bozulduğunuzu gösterebilirsiniz. Hani çok şaşırmış yok artık gibi. Yaptığının absürd bir şey olduğunu artık tavırlardan anlasın. Çünkü konuşmuşsunuz olmamış. Bir de her şey konuşulmaz zaten, adama sana yemek hazırladım anneni getirme desen “ne olacak gelsin” der.
Niye susuyorsunuz ki bu kadar? Adam sizi hiçe sayıyor, başbaşa planlarınızda başkalarını da aradan çıkarıyor. Şimdiye kadar hiç renk vermemişsiniz, hep onun istediği olmuş, ona göre değişen bişey yok yani; tuhaf davrananın siz olduğunu düşünmesi gayet doğal.merhabalar,
bilgiveremedim neyi nasıl anlatıcağımı bilemediğim için soru geldikçe aklıma gelir diyekonuşa konşa çözüm bulurum sizlerle beraber.
evet evcimen gezme tozma anlamında malesef sıfır ben kaç kere organize ederim kahvaltı şubu bi bakmışım annesini aramış oda bizimlegelmiş hiç sesimi çıkarmam sorunda etmem. yanifarklı bipilan yapsam ne gerek var der ne güzel evde oturuyoruz der. tatil pilanı yaparım ona bunada söyle beraber gidelim der.
kendi ailesiyle pilan yaparken zorluk çekmez hemen pilanı olduruverir mızmızlanmaz bende hiçsesimi çıkarmam aksine desteklerim konubenim aileme gelince ki birbiriyle bisıkıntıları yok yalvarta yalvarta yapar. benim mızmızlığım buysa evet bunda yapıyorum
misal konuşup anlaştık bu hafta baş başayız haydaaaaa hemen annesiyle pilan hemen kardeşleriyle pilan yine sustum yine sustum
evet erkeklerden beklemiyoruz herşeyi ama firsat vermiyor yapmam için
ve artık hiç bişey yapasım yok
Niye susuyorsunuz ki bu kadar? Adam sizi hiçe sayıyor, başbaşa planlarınızda başkalarını da aradan çıkarıyor. Şimdiye kadar hiç renk vermemişsiniz, hep onun istediği olmuş, ona göre değişen bişey yok yani; tuhaf davrananın siz olduğunu düşünmesi gayet doğal.
Fazla anlayışlı davranıyorsunuz eşinize karşı, sizi planlarınızı yok sayıyor farkında mısınız?
Bir kere olurda ben plan yapıcam eşimde sürekli bana sormadan o planlara birilerini dahil edecek ve bozuntuya vermeden devam edicem. Tepki gösterin, dışarıya çıkacağınız zaman birilerini çağrınca gitmeyin.
Sabırlı ve anlayışlı olmak bazen insanlara yaramıyor, olan ada size olur.
Yani eve geldi sizin yaptığınız hazırlığı gördü ve kardeşime gidelim mi dedi ben mi yanlış anlıyorum? Eğer doğru anlamissam kesinlikle hoş olmayan bir tavır. Ben çaba sarf ettim görmüyorsun fark etmiyosun onemsemiyosun ya da beğenmedim hepside hoş olmayan seçenekler der başka bişey söylemedim sanırım .eğer doğru anlamissam bu konuda tabiki haklısınızyok zaten süprizyaptığımı ima ediyorum dün mesela baktım kardeşleriyle pilan yapmış en sonunda patlatım bozdum onu ama dayanamadım ben okadaruğraştım alışverişyaptım yemeğimi herşeyi ayarladım sonra bana gelsin desinki gidelim mi.
bende topluluğu severim eğlendiğimi hisediyorum vs. ama birbirmizden de uzaklaştırıyor uzun süre böyle olunca
Bizde de tam tersi ben baş başa bişeyler yapmak istemiyorum ama artık mecbur evlliliğimi kurtarmak adına onunla bişeyler deniyorum ama beni darlıyorsen hissettin demekki bişey kadın hisseder zamana bırak kendinle ilgilen kendini sev kendin için yaşa bak nasıl değişiyor herşey
Yani eve geldi sizin yaptığınız hazırlığı gördü ve kardeşime gidelim mi dedi ben mi yanlış anlıyorum? Eğer doğru anlamissam kesinlikle hoş olmayan bir tavır. Ben çaba sarf ettim görmüyorsun fark etmiyosun onemsemiyosun ya da beğenmedim hepside hoş olmayan seçenekler der başka bişey söylemedim sanırım .eğer doğru anlamissam bu konuda tabiki haklısınız
Size annemden örnek vereyim. Eve geldiğimde sürekli şuraları temizledim, bu kadar yemek yaptım diye bütün gün ev hanımlığından bahseder. Hiç tanımadığım komşu teyzelerden bahseder. Anlıyorum onu ama benim hiç ilgimi çekmiyor. Biraz ilgisin, çeken şeylerin muhabbetini mi yapsanız acaba? Ne biliyim ülke meselesi olur, arabalar olur vs vs.
Susman sorun olmuş susmasan olmazmis bence bu kadar hiç sordunuz mu neden milleti pesimize takiyosun diyemerhabalar,
bilgiveremedim neyi nasıl anlatıcağımı bilemediğim için soru geldikçe aklıma gelir diyekonuşa konşa çözüm bulurum sizlerle beraber.
evet evcimen gezme tozma anlamında malesef sıfır ben kaç kere organize ederim kahvaltı şubu bi bakmışım annesini aramış oda bizimlegelmiş hiç sesimi çıkarmam sorunda etmem. yanifarklı bipilan yapsam ne gerek var der ne güzel evde oturuyoruz der. tatil pilanı yaparım ona bunada söyle beraber gidelim der.
kendi ailesiyle pilan yaparken zorluk çekmez hemen pilanı olduruverir mızmızlanmaz bende hiçsesimi çıkarmam aksine desteklerim konubenim aileme gelince ki birbiriyle bisıkıntıları yok yalvarta yalvarta yapar. benim mızmızlığım buysa evet bunda yapıyorum
misal konuşup anlaştık bu hafta baş başayız haydaaaaa hemen annesiyle pilan hemen kardeşleriyle pilan yine sustum yine sustum
evet erkeklerden beklemiyoruz herşeyi ama firsat vermiyor yapmam için
ve artık hiç bişey yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?