EŞİM GİT GİDE UZAKLAŞIYOR

yok zaten süprizyaptığımı ima ediyorum dün mesela baktım kardeşleriyle pilan yapmış en sonunda patlatım bozdum onu ama dayanamadım ben okadaruğraştım alışverişyaptım yemeğimi herşeyi ayarladım sonra bana gelsin desinki gidelim mi.

bende topluluğu severim eğlendiğimi hisediyorum vs. ama birbirmizden de uzaklaştırıyor uzun süre böyle olunca

Hayatınızda değişen bir şey oldu mu? Birden neden değişsin ki.

yani bişey değşmediaksine daha güzel oldu ailevi sorunlarımız vardı ( benleeşimkaynaklı değil eşimin ailesi ile alakalı) onlarda çözüldü etti yani benim göremediğim bişey varsa da bilemiyorum dediğim gibi eşim konuşmadığı içn farkedemediğm bişey varsa artk anca odur

bende kendimi düşünemiyorum ev çocuk iş herhalde hepsiolunca bende yetişemem hiç bişeye
Dışarıda da birilerini çağırdığında bozulduğunuzu gösterebilirsiniz. Hani çok şaşırmış yok artık gibi. Yaptığının absürd bir şey olduğunu artık tavırlardan anlasın. Çünkü konuşmuşsunuz olmamış. Bir de her şey konuşulmaz zaten, adama sana yemek hazırladım anneni getirme desen “ne olacak gelsin” der.

dün pilanını bozdum hoşuna gitmedi pek hatta güzel güzel de yaklaştım sonrasında yani ben okadar uğraştım bizim için özel yemekler hazırladım vs dedim tamam serttepki vermedi ama soğuk işte tavırda yansıtmasada hisediyorsun işte bişey eksik

Niye susuyorsunuz ki bu kadar? Adam sizi hiçe sayıyor, başbaşa planlarınızda başkalarını da aradan çıkarıyor. Şimdiye kadar hiç renk vermemişsiniz, hep onun istediği olmuş, ona göre değişen bişey yok yani; tuhaf davrananın siz olduğunu düşünmesi gayet doğal.

geçen kendisi

Daha önce böyle değildi evet gezmeyi sevmez en baştan beri bunu biliyorum aile kalabalık severim evde başbaşa kaldığımız fırsatlarda benimle değil oyunlarıyla bunlar git gide çoğalınca dayanlımaz oluyor susmadım ben konuştum yeri geldiğnde anlatmaya çalıştım bir soğukluk hisetiriyor bu tavırlar diye dile getirdim

bilmiyorum artık kendimi ifade etmekte zorlanıyorum kelimelerim tükendi

Fazla anlayışlı davranıyorsunuz eşinize karşı, sizi planlarınızı yok sayıyor farkında mısınız?

Bir kere olurda ben plan yapıcam eşimde sürekli bana sormadan o planlara birilerini dahil edecek ve bozuntuya vermeden devam edicem. Tepki gösterin, dışarıya çıkacağınız zaman birilerini çağrınca gitmeyin.

Sabırlı ve anlayışlı olmak bazen insanlara yaramıyor, olan ada size olur.

Bizde de tam tersi ben baş başa bişeyler yapmak istemiyorum ama artık mecbur evlliliğimi kurtarmak adına onunla bişeyler deniyorum ama beni darlıyor sen hissettin demekki bişey kadın hisseder zamana bırak kendinle ilgilen kendini sev kendin için yaşa bak nasıl değişiyor herşey

Evet öyle olmuş ama ona sorsanız belki kendi açısından onu haklı çıkarcak bişeyler söyleye bilir bilmiyorum ( bu ara bu durum kendi özgüvenimide sarstı hep kendimi sorguluyorum )

Yani eve geldi sizin yaptığınız hazırlığı gördü ve kardeşime gidelim mi dedi ben mi yanlış anlıyorum? Eğer doğru anlamissam kesinlikle hoş olmayan bir tavır. Ben çaba sarf ettim görmüyorsun fark etmiyosun onemsemiyosun ya da beğenmedim hepside hoş olmayan seçenekler der başka bişey söylemedim sanırım .eğer doğru anlamissam bu konuda tabiki haklısınız

idare kısmı tek taraflıolunca zor oluyor ama evlilik tek taraflı değil iki tarafta birbirine destek olmalı olmayınca sonuç böyle kendimi tek başıma bi şavaşta hisediyorum

biönceki gün konuşuldu dün de bahsettim süprizlerim var falan diye eve geldi böyle bişey söyledi

Merhaba yorumların bir kısmını okudum, şeyi sormak istiyorum münasebetiniz nasıl? Yaklaşıyor mu size?

:) yani şöyle bi ortamda olsun falan der güzel keım falan diye baş başa kaldığımda oturduğu yerden Kalkarsa saçıma dokunur yanağımdan makas alır gıdımdan sever gider 2aydır başka bişey yok anlatınca gülme geliyor be hisediceğimide bilmiyorum bi ara ayrıydık annemlere gitmiştim kısa süreliğine tatil gibi bişey telefonda heyecanlıydı karım dönüyor falan bi havalar bi hevesler ama yok sadece telefonda konuşulan la kaldı

Size annemden örnek vereyim. Eve geldiğimde sürekli şuraları temizledim, bu kadar yemek yaptım diye bütün gün ev hanımlığından bahseder. Hiç tanımadığım komşu teyzelerden bahseder. Anlıyorum onu ama benim hiç ilgimi çekmiyor. Biraz ilgisin, çeken şeylerin muhabbetini mi yapsanız acaba? Ne biliyim ülke meselesi olur, arabalar olur vs vs.

Denicem Teşekkür ederim tavsiye için

Sizi çok iyi anlıyorum. Aynısı benim eşimde de var. Sorunca da toplu olarak yapılan aktivitelerden daha çok hoşlanıyorum diyor. Benimle bişey yapmaz demiyorum ama toplu olarak yapılan herşeyi başbaşa yapılan aktivitelere tercih ediyor. Konunuzu takipteyim

Neden hep mücadele eden kadınlar ?Bunu hiç anlayamıyorum,içimize işlemiş resmen bozulan ilişkileri düzeltelim derken yıpranmaya,tükenmeye.

Planlara uyum saglamak zorunda degilsin o senin plan yapmana bile izin vermiyorken ustelik.

Susman sorun olmuş susmasan olmazmis bence bu kadar hiç sordunuz mu neden milleti pesimize takiyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…