eşim gittiginde :(

Ben de aynı durumu yasayanlardanım. 8 aylık hamileyim, eşim yaklaşık 2 aydır yurtdışında, bir süre daha kalması gerekiyor. Her gün özlemek dışında, geri kalan hiç bir konu ile ilgili teredduttum olmadı. Aksine bebeğime babasının bize daha iyi bir gelecek sağlamak için gittiğini anlattım hep. Hem hayatınıza yeni katılacak minik için hazırlık yapıyor olacaksınız :) Biz kısa sürede uyum sağladık hem sizin tarih de belli, kendinizi uzmenize hiç gerek yok bence.
hamilelik.donemimde yanimda olmassa bebegede bagli olmazmi.diye de dusundum.sizin durum nasil ilgisinde vs degisikli yasadinzmi

Merak etmeyin her cinste olduğu gibi erkeklerinde iyisi kötüsü var.
Esiniz iyi biridir. Sizin ve bebeğiniz için gidiyor
Eger imkanınız varsa bir haftasonu siz gidersiniz yada belki o gelir.
Zaten gittiğinde belli olur nasıl süreç geçireceğiniz.. belirsizlikte bir canınızı sıkıyordur, hersey yoluna girer :)
aynenn belirsizlikte ayri bir sorun :(

Canım benım bak böyle dusunme benım eşimde seyire gidiyor uc aylık bır aylık bazende altı aylık gerçi suan en uzun uc ay gıtmıstı nısanlıyken neyse... bu seyirler genelde yurt dısları oluyor ama inan dondugunde ne tek yatmaya alısmıs oluyor ne yalnızlıga o özlem insani daha cok baglıyor bırbırıne sende hamılesın kotu dusunme ayrıca hamıle kadınların duası daha cabuk kabul olur sende bol bol dua et kotu dusunceleri kafandan at :anneadayı:

Niye gidip dönmesin canım neden yalnız uyumaya alışsın olur mu hiç öyle şey. 6 ay için gittiği bir yer için seni çocuğunu m feda edecek zaten size değer vermese rahatını bozup gitmez öyle düşün. Rızkınız için gidiyor. Ben yalnız uyumaya alıştım dönmem mi diyecek. Hem gelir fırsat oldukça, siz gidersiniz ne olacak hemen geçer.
oyle diyosunuz ama ya yalnizlik daha rahat gelirse diyede kendi kendimi yiyorum

hamilelik.donemimde yanimda olmassa bebegede bagli olmazmi.diye de dusundum.sizin durum nasil ilgisinde vs degisikli yasadinzmi
Aksine iletisimimiz daha da arttı. Benden daha çok minigimi soruyor, arada kiskanmiyor değilim :) Her konusmamizda mutlaka bebisle de konuşuyor sanki yanimdaymis gibi, hatta şarkı bile söylüyor. Ee, daha ne olsun değil mi? Eş ilişkimizde de değişen hiç bir şey olmadı, uzakta olmanın verdiği bir şey olsa gerek saçma sapan şeylere takılma yerine konuştuğumuz süre zarfında hep güzel şeylere odaklanıyoruz.

Hamilelik kafasindan olsa gerek... yoksa azıcık mantikli dusunseniz cok komik bulacaksınız bu endiseleri. yalnizligin daha cazip gelecegi kadar mutsuz bir evliligimi var?

doğuma kadar gelmiş olur zaten.ben bi sakınca kuruntu yapıcak bişey göremedim

Durumlarımız benziyo... Hamile degilim ama benim esim de bi yıllıgına gitti her on günde bi gelip bikac gün kalıp tekrar gidiyo ve ben de esime asirı bagli biriyim o kadar zorlaniyorum ki bi bucuk ay oldu uc kez filan geldi gitti her gittiginde de yine aglayip duruyorum.. Elimden bisey gelmiyo cok zor alistin mi dersen alismadim be hic alisamycam buna......

Durumlarımız benziyo... Hamile degilim ama benim esim de bi yıllıgına gitti her on günde bi gelip bikac gün kalıp tekrar gidiyo ve ben de esime asirı bagli biriyim o kadar zorlaniyorum ki bi bucuk ay oldu uc kez filan geldi gitti her gittiginde de yine aglayip duruyorum.. Elimden bisey gelmiyo cok zor alistin mi dersen alismadim be hic alisamycam buna......
ozlemek ayri bisey elbette ozlem olur ama sogukluk olurmu sizde oldumu? gozdrn uzak gonulden irak derler ya hani

Hamilelik kafasindan olsa gerek... yoksa azıcık mantikli dusunseniz cok komik bulacaksınız bu endiseleri. yalnizligin daha cazip gelecegi kadar mutsuz bir evliligimi var?
hayir ama son gunlerde benle cok ugrasiyor.hamileligm agir gectigi icin herseyle ilgileniyor.bu durum onu yormustur ister istemez bana soylemesede.gittgnde hafiflermis gibi geliyor of belkide kuruntu yapiyorum bilmiyorumki.

hayir ama son gunlerde benle cok ugrasiyor.hamileligm agir gectigi icin herseyle ilgileniyor.bu durum onu yormustur ister istemez bana soylemesede.gittgnde hafiflermis gibi geliyor of belkide kuruntu yapiyorum bilmiyorumki.
kesinlikle kuruntu yapiyorsun. baskalari adina dusunmekten vazgec bence rahatlarsin

Bence hiç vesvese yapma. Eşine güven 6 ay öyle çok da uzun değil. Ben her yaz eşimden ayrı kalırım 3 ay ailemin yanına giderim. Hiç aklıma kötü bir şey getirmedim. Sen de getirme. Aralarda görüşürsünüz yine

Ben sürekli olarak gidiyorum 2-3 hafta kalıp geliyorum 1 hafta kalıyorum tekrar gidiyorum aksine özlemiş oluyor eşim ben yokken neredeyse yatağımızda bile yatmıyor desem yeridir. Eşinizde sizi özleyecektir bu süreçte döndüğünde daha da iyi olacaktır bunuda düşünün yalnızca kötüyü düşünmek olmaz. Onun içinde zor hamile eşini bırakıp gidecek motive edin bence.

Back
X